Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

بدیه شماره یکش این بود که خیلی خلوت بود و حیجانش بسیار کم بود. در بقیه موارد از بازیهای دیگه چیزی کم نداشت.امیدوارم این نقص تو شماره 2 نباشه.

من الان براي جندمين بار اون تريلر رو ديدم واقعا سير نميشم ! :biggrin1: صدا گذاري خيلي عالي كار شده ! تخريب پذيري واقعا فوق العادست ! دويدن كاراكترها خيلي طبيعي طراحي شده . جو بازي واقعا خفنه ! انفجار ها خيلي عالين ! يه صداي خيلي باحليم ميدن ! مخصوصا وقتي كنارش بمب ميخوره ميميره :biggrin1: در كل بايد منتظر يه عنوان بيسيار خفن باشيم !

گرافیک محیط در شات ها بسیار پایینه ! اینا یادشون رفته تکسچر نسل حاضر مثل زمان NES نیست !!!
فقط طراحی اسلحه خوبه ! object ها اکثرا لبه دار هستن یعنی AA رو بیخیال شدن ! امیدوارم این قسمت بجز تخریب پذیری چیز هیجان انگیزی دیگه هم داشته باشه ! یه ذره هیجان میتونه بازی رو قشنگتر کنه ! نه مثل نسخه اول که هر 10 مایل 4 نفر پیداشون میشد !

يا خدا ! اين چي بود :biggrin1: فوق العادست ! يعني من هرچي از جوِ بازي بگم كم گفتم ! اين تريلرهارو ميبينم ديوانه ميشم ! خيلي خفنه ! صدا گذاري واقعا بي نقصه ! بمب يا موشك ميخوره كنارت يه صدايه بس خفن مياد بعد يه لحظه هيچ صدايي نميشنوه :biggrin1: تخريب پذيري هم عاليه ! عجب آنلايني داره ! خلاصه ساله ديگه از امسال هم شلوغ تره :biggrin1:

آره نويد جان اين بازي خيلي مولتيش خفنه .. من كه با يكش كلي حال كردم.
الانم منتظرم دموش بياد البته بتاي مولتي ش رو منظورمه ... نويد من نسخه PS3 رو ميخرم
واقعا هر كي اين ترايلر ها رو ببينه كف ميكنه:biggrin1:

این بازی یه Next -Gen در سبک FPS خواهد شد ! روزی 5 بار تریلر هارو که DL کردم میبینم !

مدتها بود که اینقدر منتظر یه بازی نبودم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or