Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟

پ.ن : بازی چند مرحله ی و چند ساعته تموم میشه ؟ :biggrin1:

میگن 13 مرحله داره و زمانش متغییرِ دیگه!×
یکی گیر میکنه یکی نمیکنه!و...

وای ! چه قدر قشنگ شد بازی رفتم جلو ! :love: ولی یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟

پ.ن : بازی چند مرحله ی و چند ساعته تموم میشه ؟ :biggrin1:
این چیزه.. باگه ! من یه 8 9 باری رفتم تا بالاخره تکرید ! این ظاهرا باید با یه ار پی جی بمیره که AI چیت میزنه !:دی تاحالا 2 3 بار هم شده که هرچی به دشمن ها به هر طریقی تیر میزنم هیچیشون نمیشه فقط با نارنجکو اینا میشه کشتشون.. از این باگا گذشته لود نشدنه تفنگ و سیاه شدنه صفحه زمان ریلود و اینا هم که طبیعیه تو بازی....

من که با این بازی حال کردم از کال خیلی سرتر و قشنگ هست کال از بس چرت بود نیم ساعت بیشتر بازی نکردم
آره مخصوصا لود نشدن تفنگ و باگ های فراوان وچیز های خنده داردیگه مثل ترکیدن تانک یا هلیکوپتر با grenade lancherاسلحه!!!!

باگ های بازی دارن دیوونم میکنن ! :(( یکجا دمو میشه ! بعد اصلا شخصیتا نیستن فقط صدا میاد ! یکجا اصلا یارات باهات نمیان یکجا گیر میکنن ! یکجا بازی Crash میکنه ! یکجا دشمنات تیر نمی خورن ! :eek: :confused: :evil: :biggrin1:

دهنمون آسفالت شد به خدا ! :mad:

یکی دیگه از مشکلاتشم بسیــــــــــــــــــــار کوتاه ! فکر کنم4 ساعته بازی تمومه ! :eek: :biggrin1: آخه من از اون روز که خریدم تا الآن 3 ساعت بازی کردم ( تازه FPS باز هم نیستم و کند میرم ) آخراشم ! :-"

ولی نکات مثبت بازی صداگذاری فوق العاده مثل پیچیدن صدای گلوله تو کوه و ... و نور پردازی و بافت های بازی هستن که بعضی وقتا از Uncharted کم نمیارن ! :love: خوشبختانه بازی گیم پلی روونی هم داره !

=============

پ.ن : اگر یک بازی به گیمپلی COD و گرافیک BC 2 میومد چی میشد ! :biggrin1:

باگ های بازی دارن دیوونم میکنن ! :(( یکجا دمو میشه ! بعد اصلا شخصیتا نیستن فقط صدا میاد ! یکجا اصلا یارات باهات نمیان یکجا گیر میکنن ! یکجا بازی Crash میکنه ! یکجا دشمنات تیر نمی خورن ! :eek: :confused: :evil: :biggrin1:

دهنمون آسفالت شد به خدا ! :mad:

یکی دیگه از مشکلاتشم بسیــــــــــــــــــــار کوتاه ! فکر کنم4 ساعته بازی تمومه ! :eek: :biggrin1: آخه من از اون روز که خریدم تا الآن 3 ساعت بازی کردم ( تازه FPS باز هم نیستم و کند میرم ) آخراشم ! :-"

ولی نکات مثبت بازی صداگذاری فوق العاده مثل پیچیدن صدای گلوله تو کوه و ... و نور پردازی و بافت های بازی هستن که بعضی وقتا از Uncharted کم نمیارن ! :love: خوشبختانه بازی گیم پلی روونی هم داره !

=============

پ.ن : اگر یک بازی به گیمپلی COD و گرافیک BC 2 میومد چی میشد ! :biggrin1:
اخ...گفتی.. این باگ ها دهن منم سرویس کرد من فکر کردم نسخهps3 باگ نداشته باشه ولی داره..:(

اینطور که دارید میگید بازی واقعاً buggy و روی اعصاب هست... من 2 تا تریلر از قسمت مالتی پلیر دیدم واقعا فوق العاده کار شده بود و من اصلا باگی ندیدم...

آیا بازی ارزش خرید داره یا نه ؟

ارزش خرید که چه عرض کنم فکر کنم کسی هست که بره اورجینالشم بگیره واسه مولتی پلیر
باگ هم بستگی به شانس خودت داره که مثلا یارات گیر کنن یا نه ممکنه واست پیش نیاد ولی ممکنه هم مثل اون دوست مون همه بلایی سرت بیاد

بابا شماها یه جوری میگید باگ داره انگار بار اولی هست که از این شرکت نحس باگ میبینید:biggrin1:این شرکت هرجا بوده باگ هم اونجا بوده:biggrin1:بازی nfs shift رو یادتون رفته؟:biggrin1:یا fifa 10؟یا افتضاحی بنام army of two 2؟پس کاملا طبیعیه:biggrin1:

من تا الان اصلا سينگل بازي رو نرفتم و فقط مولتي بازي كردم.اونجا كه يك باگ هم نداشت.
بازي فراتر از اون چيزيه كه فكر ميكردم.مولتي پلير بازي عاليه و واقعا حرفه اي.

با این توصیفی که دوستان از این بازی داشتن متوجه شدم که بخش سینگل این بازی تعطیله ولی بخش مولتیه بسیار عالی و جذابی داره البته اگه وجود باگهارو فاکتور بگیریم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or