Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
تانکو lav رو یه طوری کردن...نسبت به قبل خیلی راحت تر میشه کشت ولی زودتر هم داغون میشه:|

lav هم zuni هاش از نظر من ضعیف تر شده..یعنی یه طور بود که من با 25mm canon راحت تر کیل میگرفتم تا با زونی

مهدی تو میگفتی aa رو نرف میکنن؟

سوار جت یا هلی شدی ببینی چقدر قشنگ نرف شده؟!!

کافیه یک لحظه بری تو خیابونی که aa کمپ کرده,فرصت فرار نداری مگر اینکه خو شانس باشی و یا طرف خیلی خیلی نوب باشه!دقت کنید میگم خیلی خیلی نوب باشه چون نوبشم میزنه!!این نرف شدنه؟!
دقیقا تو مخی شده aa هرکی برداره دیگه نمیشه هوایی کاری کرد
تو یه مچ یکیشون نزدیک بیس کمپ کرده بود کل دست هلی و جت ها اک موند :d
یعنی توری که حرفی ای های جت هم سمتش نرفتن بعد من طی چند حرکت کامیکازیایی ..........
بازم نتونستم بکشمش :|

سلام.
این دو بسته ای که رایگان هستن(night operations و community operations)رو کامل دانلود میکنم ولی بعدش روی waiting to install میمونن و نصب نمیشن.

مهدی تو میگفتی aa رو نرف میکنن؟

سوار جت یا هلی شدی ببینی چقدر قشنگ نرف شده؟!!

کافیه یک لحظه بری تو خیابونی که aa کمپ کرده,فرصت فرار نداری مگر اینکه خو شانس باشی و یا طرف خیلی خیلی نوب باشه!دقت کنید میگم خیلی خیلی نوب باشه چون نوبشم میزنه!!این نرف شدنه؟!

باور كن من يه جا خوندم گفته بودن ميخوان نرف اش كنن :|
تا الان هم هر چي خاستم فايل PDF تغييرات پچ رو دانلود كنم نتونستم :|

تانکو lav رو یه طوری کردن...نسبت به قبل خیلی راحت تر میشه کشت ولی زودتر هم داغون میشه:|

lav هم zuni هاش از نظر من ضعیف تر شده..یعنی یه طور بود که من با 25mm canon راحت تر کیل میگرفتم تا با زونی

اره خيلي راحت تر داغون ميشن :|
TOW هاي LAV رو هم داغون كردن فقط ديگه روي LAV ها تاثير مخرب دارن به تانك بزني دميج توپ معمولي تانك رو ميده و هيچ تاثير VEHICLE MOBILITY ايي نداره :|
باو TOW ديگه چيز ساده ايي نيست كه اين طوري داغونش كردن :|

الانه شاه شاهان شده تانك :|:d
با يه گانر خوب ديگه ميشه جهنم :d
جالبه اكثر ملت هم طرفدار گانر شدن ! تا قبل از اين پچ به زور بايد گانر پيدا مي كردي اما الان گانر كه زياد شده هيچ همه شون هم زود مي پرن پايين تانك رو تعمير مي كنن :d يعني تازه يه مقداري حرفه ايي شدن :|:d همش هم ه خاطر INCENDINARY كه به تانك اضافه كردن ! بلد باشي باهاش كار كني از خود راننده تانك هم بيشتر مي كشي
تا اپديت بعدي حسابي نرف اش مي كنن اينو :| احتمالاً زمان ريلود اش رو كلي افزايش ميدن

واقعا دیگه مسخرشو دراوردن .... امتیاز هر revive که تا ۲ روز پیش ۱۰۰ بود رو به ۶۰ کاهش دادن!!!

هیچ انگیزه ای واسه زنده کردن دیگران نمونده.....

نفرت دارم از هرکی که با تانک و نفر بر و غیره بازی میکنه.:d
من کلاس assault ام اینا رو چه جوری بزنم.:((

>:)>:)>:)
از من متنفر باش و از اين تنفر بترك :d
تازه خوه نيفتادي تيم رو به روي محمد كه هلي دست بگيره :| بعد از اسمون و هلي و هر چي كه تو هواست متنفر ميشي :d
وقتي اسلحه هاتون دميج بيشتري نسبت به ماها داره و OPاند بايد طاقت له شدن توسط تانك رو داشته باشيد :d>:)

الانه ديگه با تانك نميشه زياد نفر زميني زد مگر گانر اش بتونه ! اين كم بودن تعداد گلوله و بدتر از اون نرف كردن CAINSTER دست منو بسته :|
الانه تانك شكارچي وسايل نقليه است تا زميني !

ولي LAV بيفته به جون زميني ها پودر ميشن >:)

>:)>:)>:)
از من متنفر باش و از اين تنفر بترك :d
تازه خوه نيفتادي تيم رو به روي محمد كه هلي دست بگيره :| بعد از اسمون و هلي و هر چي كه تو هواست متنفر ميشي :d
وقتي اسلحه هاتون دميج بيشتري نسبت به ماها داره و OPاند بايد طاقت له شدن توسط تانك رو داشته باشيد :d>:)

الانه ديگه با تانك نميشه زياد نفر زميني زد مگر گانر اش بتونه ! اين كم بودن تعداد گلوله و بدتر از اون نرف كردن CAINSTER دست منو بسته :|
الانه تانك شكارچي وسايل نقليه است تا زميني !

ولي LAV بيفته به جون زميني ها پودر ميشن >:)

نه قبلا با یه اکانت دیگه کلاس مهندس بودم خوب میترکوندمتون.:d
ولی الان اکانت خودمه کلاس دیگه ای برداشتم.:d
راستی چطور بعد اینکه تانکتون نابود میشه سریع یه تانک دیگه میارید?
الان مثلا من بخوام یه تانک دیگه بیارم باید ده دقیقه صبر کنم.
اددم نکردی ادد کن تا با همین کلاسم لهت کنم:d
Sir-Mohammad1992
بیشتر راش بازی میکنم.نمیدونم این مردم چرا به کانکوست علاقه دارن واقعا مود بی خودیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or