Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
LAV ناموسه این مپه...یه راننده و گانر خوب باشن راحت یه کیل استریک بالا میزنن

ببین مهدی تقریبا وسطای مپه...یه جا بین تپه ها یه حالت غار مانند هست ولی غار نیست:d یه سری جعبه تفنگ اینا هست یکیشون رو با نایف بزنی باز شه توش هستش(جعبش کوتاهه)

LAV خيلي عاليه براش و قدرت توپ اش رو هم بيشتر كردن اما خيلي ديرتر LOAD ميشه :| من هي بدون توپ مي موندم :|
اما هيچي تانك نميشه :> عشق است و تانك :d ولي الان علاقه خاصي به اتش زاي تانك پيدا كردم ميرم ميشينم گانر مگر اين كه راننده تانك خوبي نباشه :|
خداييش هم جهنمي به پا مي كنه اتش زا >:)

حدس زدم اون جا باشه ولي حدس نميزدم بايد چيزي رو بزنيم

بعد براي هميشه باز ميشه يا يه مدت ؟

تعجب میکنم دایس اپدیت میده,ایراد ها رو برطرف میکنه,مپ جدید میده ولی پلیرهاش رو از دست میده!

پلیرها به صورت خیلی پراکنده تو هر سروری هستند,مثلا 34/64 یا 15/44 در حالیکه بازی تا نصف طی شده و نمیشه این رو بهونه کرد که اولِ بازی هست!

امروز هم شنبه و اصولا باید شلوغ میشد ولی به قطع میگم سرور ها نسبت به یک هفته پیش به طور محسوسی خلوت تر شدند!

من قبول ندارم حرفت رو محمد
الان داشتم بازي مي كردم سرور پر زياد بود
الان به نظرم SERVER BROWSER درست شده و يه نكته ديگه اين كه پينگ 180 رو هم يه خط و دوخط مي نويسه :|
نامردا من خودمو به ... دادم تا تونستم داگ تگ هاي Final Standـو پيدا كنم بعد اومدن Phantom Bow رو واسه همه گذاشتن :|

من كه گفتم نريد دنبالش :d

البته من شنيدم فقط تو همون جا ميشه استفاده اش كرد نه اين كه كلاً باز بشه !:-/

الان به نظرم SERVER BROWSER درست شده و يه نكته ديگه اين كه پينگ 180 رو هم يه خط و دوخط مي نويسه
:|

مهدی دیروز بتل لاگ داغون شده بود کلا ارقام و مپ هارو برعکس نشون میداده انگار!

چند وقته اصلا حال بتل ندارم یا بازی انلاین ندارم.
بچه ها هنوز به خاطر نت ایران مشکل پرت شدن از سرور رو داریم؟؟؟ هرچند دقیقه؟؟؟

مهدی دیروز بتل لاگ داغون شده بود کلا ارقام و مپ هارو برعکس نشون میداده انگار!

اصلاً وضعي شده :|
پينگ با سرور رو براي من زده 190 ! بعد هم علامت DELAY دارم هم پكت لاست هم يه چيز ديگه كه نميدونم چيه :|:d
جالبه كه 190 رو هم دو خط نشون ميده يا به زور 3 خط ! 220 با US رو هم يه خط نشون ميده :|

والا به شخصه كه مشكل پرت شدن بيرون ندارم !!!

تو اين مپ جديد حال ميده بري تانك يا LAV رو برداري بعد يه جاي خوب گير بياري يه گانر خوب هم داشته باشي همه رو داغ داغ كباب كني :d>:)

چند وقت پيش خوندم كه ژاپني ها ميان توي سرور EU بعد چون نت شون فضاييه و يه جورايي هم فاصله شون زياده يه كم سرور DELAY پيدا مي كنه گند مي خوره به بازي اروپايي ها !
به چشم امروز ديدم :|
از 20 سانتي زدم تو سرش بعد منو كشت و جونش 100% بود :|

البته همين دوستان رو با LAV زدم پودر كردم تا ديگه جو جاپون برنداره >:)
اين جا ايرانه داداش با پينگ 250 هم بت سلام مي رسونيم:>
پس براي ما ها شاخ نشو :d

آخرین ویرایش:
LAV خيلي عاليه براش و قدرت توپ اش رو هم بيشتر كردن اما خيلي ديرتر LOAD ميشه :| من هي بدون توپ مي موندم :|
اما هيچي تانك نميشه :> عشق است و تانك :d ولي الان علاقه خاصي به اتش زاي تانك پيدا كردم ميرم ميشينم گانر مگر اين كه راننده تانك خوبي نباشه :|
خداييش هم جهنمي به پا مي كنه اتش زا >:)

حدس زدم اون جا باشه ولي حدس نميزدم بايد چيزي رو بزنيم

بعد براي هميشه باز ميشه يا يه مدت ؟

الان به نظرم SERVER BROWSER درست شده و يه نكته ديگه اين كه پينگ 180 رو هم يه خط و دوخط مي نويسه :|

من كه گفتم نريد دنبالش :d

البته من شنيدم فقط تو همون جا ميشه استفاده اش كرد نه اين كه كلاً باز بشه !:-/

من مپ دیگه تست نکردم ولی کامل به اسلحه هات اضافه میشه

- - -ویرایش - - -

منم همین مشکل قطع شدن اینترنت هرچند دقیقه رو دارم

دوستمم همین مشکلو داره

پس یه جورایی مشکل از مخابراته...

نمي دونم سرور هاي بازي مرگيشون شده يا اينترنت ما خيلي خيلي ... شده :|

با 4.2.2.4 پينگ گرفتم 160 با سرور اروپاي بتل پينگ گرفتم 190 بعد مي رم تو بازي پينگ ام با us شده 320 با اروپا 220 اون هم با كلي لگ :|

با 4.2.2.4 پينگ گرفتم 160 با سرور اروپاي بتل پينگ گرفتم 190 بعد مي رم تو بازي پينگ ام با us شده 320 با اروپا 220 اون هم با كلي لگ :|

باز نت ها داغون شد :| یکی دو روز خوب شد بازی زدن نابودش کردن :(

کلا با سرورهای EA مشکل دارم، توی بازی فیفا هم بعد از ند دقیقه یهو سرور EA قطع میشه ولی پینگم 170 همین که میرم تو بازی هم کلی لگ دارم :(

باز نت ها داغون شد :| یکی دو روز خوب شد بازی زدن نابودش کردن :(

کلا با سرورهای EA مشکل دارم، توی بازی فیفا هم بعد از ند دقیقه یهو سرور EA قطع میشه ولی پینگم 170 همین که میرم تو بازی هم کلی لگ دارم :(

من که راحت بازی میکنم حتی شبا.واقعا فوق العاده ترین سرورهای دنیا رو دارن بازیهای بتلفیلد.
من که فقط مود Rush بازی میکنم تو مپهای 64 نفره خیلی،حال میده انگار در حال نبرد واقعی هستی.من از بتل هاردلاین هم خوشم اومده بود حدود 100 ساعت بازیش کردم ولی بتل 4 واقعا بازی بهتریه.هم پلیر حرفه ای زیاد داره هم خود بازی واقع گرایانه تر هستش.

من که راحت بازی میکنم حتی شبا.واقعا فوق العاده ترین سرورهای دنیا رو دارن بازیهای بتلفیلد.
من که فقط مود Rush بازی میکنم تو مپهای 64 نفره خیلی،حال میده انگار در حال نبرد واقعی هستی.من از بتل هاردلاین هم خوشم اومده بود حدود 100 ساعت بازیش کردم ولی بتل 4 واقعا بازی بهتریه.هم پلیر حرفه ای زیاد داره هم خود بازی واقع گرایانه تر هستش.

محمد سرورها رو از بتل لاگ پیدا میکنی یا از همون Server Browser؟ من از سرور بروزر نمیتونم 64 تای پیدا کنم :| باید کار خاصی انجام بدم؟

محمد سرورها رو از بتل لاگ پیدا میکنی یا از همون Server Browser؟ من از سرور بروزر نمیتونم 64 تای پیدا کنم :| باید کار خاصی انجام بدم؟

از سرور براوزر
.از کویک مچ 32 نفره بیشتر پیدا نمیکنه.
کار خاصی نکردم فقط دکمه R3 رو زدم و سرورا رو گذاشتم رو آفیکال.نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه.
اینم بگم همیشه با dns گوگل بازی میکنم:
8.8.8.8
8.8.4.4

متاسفانه وضعیت نت بد شده!از پارتی بیرون افتادن,تو بازی لگ گرفتم,از بازی بیرون افتادن,و تو بازی به اشیا و اجسام نامرئی خوردن و ...

مهدی تو میگفتی aa رو نرف میکنن؟

سوار جت یا هلی شدی ببینی چقدر قشنگ نرف شده؟!!

کافیه یک لحظه بری تو خیابونی که aa کمپ کرده,فرصت فرار نداری مگر اینکه خو شانس باشی و یا طرف خیلی خیلی نوب باشه!دقت کنید میگم خیلی خیلی نوب باشه چون نوبشم میزنه!!این نرف شدنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or