Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
این آپدیت 4 گیگی اصلا واسه چی بود ؟؟؟؟ دیشب زدم آپ شد یه سری تغییرات تو مینی مپ ایجاد شده بقیش رو نفهمیدم ... اون مپ جدید رو داده واسه دانلود یا نه؟؟؟؟

این آپدیت 4 گیگی اصلا واسه چی بود ؟؟؟؟ دیشب زدم آپ شد یه سری تغییرات تو مینی مپ ایجاد شده بقیش رو نفهمیدم ... اون مپ جدید رو داده واسه دانلود یا نه؟؟؟؟

من اپ نكردم ولي يادمه واسه مپ قبلي بايد بري از استور دانلود كني مپ رو.

مپ جديد رو بايد بريد از استور دانلود كنيد حجم اش هم 2.5 گيگه حدوداً

بريد روي ايكون بتل 4 توي بازي هاتون بعد بريد پايين تر تا برسيد به قسمت Add-ons بريد داخلش همون اول نوشته COMMUNITY PROJECT يا همچين چيزي

پ.ن :
Operation Outbreak has you fighting in the jungle over a Medical Clinic, Temple, Ghost Town, Logging Camp, and Palm Oil Plantation

من ميرم اون يه تيكه بولد شده رو با C4 به طور كامل ميارم پايين
با همين كثافت زدن سلامتي مارو به باد فنا دادن رفت :|

آخرین ویرایش:
حجمش چقدر بالاست 2.5 گیگ واسه یه مپ با یه آپدیت 4 گیگی :| 6.5 گیگ آپدیت با اینترنت ذغالی ...

اپديت درايو كلاب 14 گيگ بود + دو گيگ هم ديشب دادن :|
اپديت WARTHUNDER حدود 8-12 گيگ ميشه :|

حجم كل DLC هاي بتل 4 از حجم كل بازي بيشتره :|
اينا كه ديگه حسابي نيست :|

مي گن تانك هارو حسابي قوي كردن>:) C4 هم ديگه زياد جواب نميده روشون بايد حتماً 3 تا روي تانك بكاري تا بتركه :d

اپديت درايو كلاب 14 گيگ بود + دو گيگ هم ديشب دادن :|
اپديت WARTHUNDER حدود 8-12 گيگ ميشه :|

حجم كل DLC هاي بتل 4 از حجم كل بازي بيشتره :|
اينا كه ديگه حسابي نيست :|

مي گن تانك هارو حسابي قوي كردن>:) C4 هم ديگه زياد جواب نميده روشون بايد حتماً 3 تا روي تانك بكاري تا بتركه :d
دادا میگم من هنوز اپدیت نکردم.یعنی اپدیت 4 گیگ کامل هست یا مثل دفعه های پیش مثلا از 1گیگ به بعدش رو دانلود میکنه و در واقع 3 گیگ هست؟؟؟

دادا میگم من هنوز اپدیت نکردم.یعنی اپدیت 4 گیگ کامل هست یا مثل دفعه های پیش مثلا از 1گیگ به بعدش رو دانلود میکنه و در واقع 3 گیگ هست؟؟؟

نه از ادامه نیس از همون اولش هست

یعنی هرموقع من بخوام بازی اپدیت کنم اینترنتم میشه اینتررررررررنت:|

بله 3.82 گيگ مي باشد :|

نه از ادامه نیس از همون اولش هست

یعنی هرموقع من بخوام بازی اپدیت کنم اینترنتم میشه اینتررررررررنت:|

ديشب كه براي من خوب بود:-" :d

البته منم داغوني زياد دارم :|

مي گن ليست تغييرات 30 صفحه است :| يه فايل PDF حدوداً 3 مگيه هنوز دانلودش نكردم ولي تغييرات زيادي داره :d

[MENTION=42317]ZEN 2[/MENTION]
محمد تو ديشب داشتي بازي مي كردي بيا تعريف كن ببينيم بازي چه طور شده :d

@
ZEN 2

محمد تو ديشب داشتي بازي مي كردي بيا تعريف كن ببينيم بازي چه طور شده

والا مهدی من هوایی بازی کردم!

ecm زود لود میشه ولی دمیج استینگر و ایگلا بیشتر شده و کار به سومین استینگر نمیکشه تقریبا!ecm بازم failed میشه ولی خیلی کم و این حالت رندوم فیلد شدنش به صورت عمدی هست تا شانسی به اینفانتری ها داده بشه..
hvm دیگه نمیکشه ولی دمیج فکر کنم 80 رو تجربه میکنی!
اگه healthـه هلی کامل باشه و تانک بهت شلیک کنه دیگه خبری از اتیش گرفتن نیست و تقریبا 80 تا دمیج میخوری که با این که خودم با هلی بازی میکنم ولی اصلا از این تغییر خوشم نیومد چون تانک چیز کمی نیست و اکثرا زدن هلی با تانک اسکیل میخواد ...
مینی گان اتک بهتر شده و تو داگ فایتش هم کمی تغییر بوجود اومده.البته کمی مشکل داست وجود داره که امیدوارم حل بشه.
رنک کلن ها رو دستکاری کردن و از 25 به بالا افزایش پیدا کرده.

این موارد رو به صورت عینی دیدم تو بازی های بعد اپدیت,ولی رو کاغذ موارد زیادی ذکر شده..

جدای همه این ها من تو یک مورد به عقل دایس شک کردم ان هم اینکه اپدیت رو که میدی,4g حجم داره,یه مپ هم که دادی,اون همه تغییرات ریز و درشت هم تا الان رو بازی اعمال شده,چرا رنک پلیر ها یا همون max رنک رو از 140 به بالا افزایش نمیدند!!این مورد میتونه دوباره خیلی ها رو ترغیب کنه ولی دایس میاد و رنک کلن رو بالا میبره در حالیکه مکس رنک پلیر ها هنوز رو 140 قفل شده!!

والا مهدی من هوایی بازی کردم!

ecm زود لود میشه ولی دمیج استینگر و ایگلا بیشتر شده و کار به سومین استینگر نمیکشه تقریبا!ecm بازم failed میشه ولی خیلی کم و این حالت رندوم فیلد شدنش به صورت عمدی هست تا شانسی به اینفانتری ها داده بشه..
hvm دیگه نمیکشه ولی دمیج فکر کنم 80 رو تجربه میکنی!
اگه healthـه هلی کامل باشه و تانک بهت شلیک کنه دیگه خبری از اتیش گرفتن نیست و تقریبا 80 تا دمیج میخوری که با این که خودم با هلی بازی میکنم ولی اصلا از این تغییر خوشم نیومد چون تانک چیز کمی نیست و اکثرا زدن هلی با تانک اسکیل میخواد ...
مینی گان اتک بهتر شده و تو داگ فایتش هم کمی تغییر بوجود اومده.البته کمی مشکل داست وجود داره که امیدوارم حل بشه.
رنک کلن ها رو دستکاری کردن و از 25 به بالا افزایش پیدا کرده.

این موارد رو به صورت عینی دیدم تو بازی های بعد اپدیت,ولی رو کاغذ موارد زیادی ذکر شده..

جدای همه این ها من تو یک مورد به عقل دایس شک کردم ان هم اینکه اپدیت رو که میدی,4g حجم داره,یه مپ هم که دادی,اون همه تغییرات ریز و درشت هم تا الان رو بازی اعمال شده,چرا رنک پلیر ها یا همون max رنک رو از 140 به بالا افزایش نمیدند!!این مورد میتونه دوباره خیلی ها رو ترغیب کنه ولی دایس میاد و رنک کلن رو بالا میبره در حالیکه مکس رنک پلیر ها هنوز رو 140 قفل شده!!

خیلی مسخرس با تانک نشه با یه شات هلی رو زد..خیلییی:|

این مپ جدیده یه جاش phantom bow هست میتونی بگیری واسه همیشه :| امروز رفته بودم نصف تیم مقابل تیرکمون برداشته بودن هی میزدن :| ادم نمیدونست کدومو جا خالی بده

راست میگه دایس دمیج اینو کم کنه عوضش سرعت ریلودشو زیاد کنه :|

وسط نقشه جدیده یه جعبه هست توش تیرکمون هست بداری به اسلحه هات اضافه میشه

من برداشتم میشدم نمیدونم چرا به یادم نمیخورد :|

دقيقاً كجاست ؟:|

اين INCENDINARY تانك شده يه تيكه باقلوا ، يه برش هلو ، كره رو نون تست داغ :d
قبلاً خيلي اشغال بود ! فقط تا 5 متري مي شد پرتش كرد و فايده هم نداشت اما الان تا 50-100 متري راحت ميره و اتيش شون ميزنه :d

يكي بود امروز هي ميخواست C4 بذاره و من گانر بودم ! مي ديدمش تا بهش شليك مي كردم مي رفت پشت درخت و سنگ و كوفت و زهر مار قايم مي شد اما اين جارو نخونده بود كه تو سرش انواع نارنجك اتش زا مي اندازم >:)

مپ جديد بدك نيست جنگ اصلي سر دو سه تا پرچم وسطه
اي كاش اسكات هلي هم بهش اضافه مي كردن ، البته اين مدلي بايد نقشه بزرگتر مي شد يا كوه و اين جور چيزها پيدا مي كرد تا بتونن برن پشتش قايم شن

دقيقاً كجاست ؟:|

اين INCENDINARY تانك شده يه تيكه باقلوا ، يه برش هلو ، كره رو نون تست داغ :d
قبلاً خيلي اشغال بود ! فقط تا 5 متري مي شد پرتش كرد و فايده هم نداشت اما الان تا 50-100 متري راحت ميره و اتيش شون ميزنه :d

يكي بود امروز هي ميخواست C4 بذاره و من گانر بودم ! مي ديدمش تا بهش شليك مي كردم مي رفت پشت درخت و سنگ و كوفت و زهر مار قايم مي شد اما اين جارو نخونده بود كه تو سرش انواع نارنجك اتش زا مي اندازم >:)

مپ جديد بدك نيست جنگ اصلي سر دو سه تا پرچم وسطه
اي كاش اسكات هلي هم بهش اضافه مي كردن ، البته اين مدلي بايد نقشه بزرگتر مي شد يا كوه و اين جور چيزها پيدا مي كرد تا بتونن برن پشتش قايم شن

LAV ناموسه این مپه...یه راننده و گانر خوب باشن راحت یه کیل استریک بالا میزنن

ببین مهدی تقریبا وسطای مپه...یه جا بین تپه ها یه حالت غار مانند هست ولی غار نیست:d یه سری جعبه تفنگ اینا هست یکیشون رو با نایف بزنی باز شه توش هستش(جعبش کوتاهه)

تعجب میکنم دایس اپدیت میده,ایراد ها رو برطرف میکنه,مپ جدید میده ولی پلیرهاش رو از دست میده!

پلیرها به صورت خیلی پراکنده تو هر سروری هستند,مثلا 34/64 یا 15/44 در حالیکه بازی تا نصف طی شده و نمیشه این رو بهونه کرد که اولِ بازی هست!

امروز هم شنبه و اصولا باید شلوغ میشد ولی به قطع میگم سرور ها نسبت به یک هفته پیش به طور محسوسی خلوت تر شدند!

تعجب میکنم دایس اپدیت میده,ایراد ها رو برطرف میکنه,مپ جدید میده ولی پلیرهاش رو از دست میده!

پلیرها به صورت خیلی پراکنده تو هر سروری هستند,مثلا 34/64 یا 15/44 در حالیکه بازی تا نصف طی شده و نمیشه این رو بهونه کرد که اولِ بازی هست!

امروز هم شنبه و اصولا باید شلوغ میشد ولی به قطع میگم سرور ها نسبت به یک هفته پیش به طور محسوسی خلوت تر شدند!

شاید خیلی ها مثل خودم آپدیت نکردیم بازیو و از اونور رفتیم فیفا بازی کردیم حالا معتاد فیفا شدیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or