Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
اگه تو میگی دیگه بحثی نیست,مقصر ما بودیم :d

نوكرم :d
باو اصلاً گردن من از مو باريكتر :d

سلام
دوستان نسخه معموليه بازيو بگيرم واس آنلاين يا پرميوم
واس ps4 ميخوام هاردلاين داشتم حال نميداد چيو پيشنهاد ميدين ممنون

هاردلاين رو بيخيال
جفتش انلاين داره ولي پرميوم يه سري خرت و پرت و DLC و نقشه اضافه داره ، معمولي همون نقشه هاي اصليه

کسی آپدیت بازیو گرفت؟ اون DLC واسه همه Freeـه؟

والا اين اينترنت مملكت مون باز يه فنگي ايش گرفته نميذاره اپديت كنم و همش Cannot Download ميده

DLC هم بله براي همه مجانيه بايد بريد توي استور از اون جا پيداش كنيد و دانلود كنيد
راه بهترش هم اينه كه همون جا بريد پايين ايكون بازي توي قسمت ADD-ONs بگرديد پيدا ميشه

والا اين اينترنت مملكت مون باز يه فنگي ايش گرفته نميذاره اپديت كنم و همش Cannot Download ميده

DLC هم بله براي همه مجانيه بايد بريد توي استور از اون جا پيداش كنيد و دانلود كنيد
راه بهترش هم اينه كه همون جا بريد پايين ايكون بازي توي قسمت ADD-ONs بگرديد پيدا ميشه

من فک کردم ارور مسخره فقط مشکل منه :| تو این بارون رفتم سیم های بیرون رو چک میکنم :| کلاس رو هم دو در کردم :d
سر این آپدیت که اذیت شدم و هیچ . dlc هم دو گیگه و هیچ
ولی یکی از آرزوهام اینه که آپدیت و dlc ویچر رو بتونم بگیرم ...

من فک کردم ارور مسخره فقط مشکل منه :| تو این بارون رفتم سیم های بیرون رو چک میکنم :| کلاس رو هم دو در کردم :d
سر این آپدیت که اذیت شدم و هیچ . dlc هم دو گیگه و هیچ
ولی یکی از آرزوهام اینه که آپدیت و dlc ویچر رو بتونم بگیرم ...

قبل تاسوعا عاشورا هم كه گفتن اينترنت قطعه همين اش و كاسه بود تا شنبه كه درست شد حالا از ديروز دوباره خراب شده
بايد هي چك كرد ببينيم دوباره كه دست از سرش بر ميدارن

محسن چيه اينترنت ات ؟

@aliahmadi2
داداش خدا خيرت بده اپلود كردي از اين gofile دانلود مي كنيم تا درست شه ( اگه بشه :| )

ويرايش:
فعلاً كه زنگ زدم پشتيباني MTU رو تغيير داد و يهو بهتر شد و مشكل دانلود نكردن هم درست شد :|

آخرین ویرایش:
قبل تاسوعا عاشورا هم كه گفتن اينترنت قطعه همين اش و كاسه بود تا شنبه كه درست شد حالا از ديروز دوباره خراب شده
بايد هي چك كرد ببينيم دوباره كه دست از سرش بر ميدارن

محسن چيه اينترنت ات ؟

@aliahmadi2
داداش خدا خيرت بده اپلود كردي از اين gofile دانلود مي كنيم تا درست شه ( اگه بشه :| )

ويرايش:
فعلاً كه زنگ زدم پشتيباني MTU رو تغيير داد و يهو بهتر شد و مشكل دانلود نكردن هم درست شد :|

قربونت، فقط ریجن 2 بودا حواست باشه :)

نه کویک مچ

اشتباه دوستان تو سرچ سرور همین هست!اگه میخواید دستتون تو انتخاب سرور باز باشه و پلیرها و مپ روتیشن سرور ها و خیلی اطلاعات دیگه رو داشته باشید حتما از بتل لاگ سرچ کنید...

این الان نتیجه سرچ من هست:اروپا,cq large و all maps...فقط تعدادی از سرور هایی که اورده رو برات میزارم دوبرابر همین عکس پایین هم هست که دیگه نذاشتم!

fqkf127dilyq5lvfr68a.png

اشتباه دوستان تو سرچ سرور همین هست!اگه میخواید دستتون تو انتخاب سرور باز باشه و پلیرها و مپ روتیشن سرور ها و خیلی اطلاعات دیگه رو داشته باشید حتما از بتل لاگ سرچ کنید...

این الان نتیجه سرچ من هست:اروپا,cq large و all maps...فقط تعدادی از سرور هایی که اورده رو برات میزارم دوبرابر همین عکس پایین هم هست که دیگه نذاشتم!

داداش از کجای battlelog میشه سرچ کرد؟ من اصلا چیزی ندیدم؟

بعد سرورهارو کجا نوشته که کدوم کشور هستند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or