Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
ما با بچه ها چند سال توي نوشهر پيك نيك مي گرفتيم:d چه روي ناو وسط دريا چه وسط قطارها :d
امكان نداره اون سبك چينش و كانتينرها مربوط به نوشهر باشه مگر اين كه يه بازسازي كامل كرده باشن چون اين كانتينر ها مال نوشهر نبود

خوب ديدي پس اخر بهت داد احتمالاً يه حقه ايي خواستي بزني و سيستم نشناخته كه بهت تروفي رو بده :d

بدترين تروفي انلاين رسوندن 3 تا بمب در مد OBI مي باشد :| پير مي شي خصوصاً توي نسل هشتم :| من توي نسل هفتم گرفتمش :d اونم در عرض 5 دقيقه توي گلمود ! تا بمب اومد پايين پريدم پشت جيپ و رفتم تو دورترين نقطه بمب رو گذاشتم ! همينطوري پيش رفتم تا تروفي رو گرفتم :d

الان 3 تا تروفی آنلاین که مونده سخته واقعا :| اون یکی واسه HandGun هم خیلی سخته میدونی قدر باید کیل داشه باشم که بتونم اون اسلحه رو آزاد کنم؟ :d

من اصلا تا حالا اون مد رو بازی نکرده بودم، دیشب نشته بازی کردن تا بمب میگرفتم به 1دقیقه نمیرسید میمردم :( خیلی سخته این تروفی

کسی نیست کمک کنه بهم؟ الکی بریم تو یه سرور 4 به 4 بازی کنیم هممون به نوبت بریم بمبارو بزاریم :d

واسه اون تروفی که باید همه مدهارو یک بار برنده بشیم، هرچی مد توی آنلاین هست باید برنده شیم؟ خیلی زیاد آخه

توی راهنمایی که توی سایت خوندم واسه نسخه PS3 بود فقط 8 تا مد اصلی رو نوشته بود :s

الان 3 تا تروفی آنلاین که مونده سخته واقعا :| اون یکی واسه HandGun هم خیلی سخته میدونی قدر باید کیل داشه باشم که بتونم اون اسلحه رو آزاد کنم؟ :d

من اصلا تا حالا اون مد رو بازی نکرده بودم، دیشب نشته بازی کردن تا بمب میگرفتم به 1دقیقه نمیرسید میمردم :( خیلی سخته این تروفی

کسی نیست کمک کنه بهم؟ الکی بریم تو یه سرور 4 به 4 بازی کنیم هممون به نوبت بریم بمبارو بزاریم :d

واسه اون تروفی که باید همه مدهارو یک بار برنده بشیم، هرچی مد توی آنلاین هست باید برنده شیم؟ خیلی زیاد آخه

توی راهنمایی که توی سایت خوندم واسه نسخه PS3 بود فقط 8 تا مد اصلی رو نوشته بود :s

نه تمام ماد ها منظورش نیست همون لیستی که نوشتس :d
اون هندگان هم یه راهی بهت میگم ولی دیگه عذاب وجدان فحش هایی که میخوری باخودت :d
اول از همه یه boost 200% باز کن بعدش برو یه سرور اسنایپر انلی و با کلت بیفت دنبال ملت :d(البته من خودم این تروفی رو تو سرور پیستول انلی گرفتم ولی با RPG و انواع و اقسام رگبار ها ازم پذبرایی شد :|)
برای باز کردن M1911 هم باید نزدیک 35000 تا SCORE بگیری با پیستول :d

نه تمام ماد ها منظورش نیست همون لیستی که نوشتس :d
اون هندگان هم یه راهی بهت میگم ولی دیگه عذاب وجدان فحش هایی که میخوری باخودت :d
اول از همه یه boost 200% باز کن بعدش برو یه سرور اسنایپر انلی و با کلت بیفت دنبال ملت :d(البته من خودم این تروفی رو تو سرور پیستول انلی گرفتم ولی با RPG و انواع و اقسام رگبار ها ازم پذبرایی شد :|)
برای باز کردن M1911 هم باید نزدیک 35000 تا SCORE بگیری با پیستول :d

خوبه پس خیالم راحت شد آخه خیلی مد داره :d

این فکر خوبیه ولی بازم خیلی زبان بره :d بهترین هندگانش اوی اون اولیا کدومه؟ آخه مشخصاتشون زیاد با هم فرقی نداره :-s

این فکر خوبیه ولی بازم خیلی زبان بره :d بهترین هندگانش اوی اون اولیا کدومه؟ آخه مشخصاتشون زیاد با هم فرقی نداره :-s

m9 بردار یا mpp43

- - -ویرایش - - -

ما با بچه ها چند سال توي نوشهر پيك نيك مي گرفتيم:d چه روي ناو وسط دريا چه وسط قطارها :d
امكان نداره اون سبك چينش و كانتينرها مربوط به نوشهر باشه مگر اين كه يه بازسازي كامل كرده باشن چون اين كانتينر ها مال نوشهر نبود

خوب ديدي پس اخر بهت داد احتمالاً يه حقه ايي خواستي بزني و سيستم نشناخته كه بهت تروفي رو بده :d

بدترين تروفي انلاين رسوندن 3 تا بمب در مد OBI مي باشد :| پير مي شي خصوصاً توي نسل هشتم :| من توي نسل هفتم گرفتمش :d اونم در عرض 5 دقيقه توي گلمود ! تا بمب اومد پايين پريدم پشت جيپ و رفتم تو دورترين نقطه بمب رو گذاشتم ! همينطوري پيش رفتم تا تروفي رو گرفتم :d

ببین توی مپ "دراگون ولی" یه بندر داره یه قسمت از مپ اول قرار نبود اونجا نوشهر بشه ولی بعدا تصمیم گرفتن اون تیکه رو عین نوشهر درست کنن...کانتینرهای بتل4 با بتل3 یه ذره فرق داره:d ولی مپ همونه مطمئن باش

1 روزم وقتت رو نميگيره :d اگه خيلي افتضاح هم بازي كني و تو هر دست 5000تا score بگيري تو هفت دست تموم ميشه :d هر دست هم بگيريم يك ربع تو دو ساعت جمع ميشه :d

رفيق مون گفت براي گرفتن تروفي مد ها بايد 7 تا مد اول بازي رو بري فكر كنم
براي گرفتن تروفي M1911 راه بهتري هم هست ! برو DM بازي كن ! چون فاصله ها نزديك تره و ميشه خيلي راحت از پشت به دشمن ها حمله كرد ! مثلاً پاراسل خوراك حمله از پشته وقتي اسپاون شدي برو كناره ها و از اونجا مخفيانه برو تا برسي پشت سر دشمن

حتماً هم بوست هاي 200% ايي رو فعال كن
M9 بهترين براي DM بازي كردنه از متوسط و نزديك خوب ميزنه

m9 بردار یا mpp43

- - -ویرایش - - -
ببین توی مپ "دراگون ولی" یه بندر داره یه قسمت از مپ اول قرار نبود اونجا نوشهر بشه ولی بعدا تصمیم گرفتن اون تیکه رو عین نوشهر درست کنن...کانتینرهای بتل4 با بتل3 یه ذره فرق داره:d ولی مپ همونه مطمئن باش

حالا درست شد :d
چون خودم كه مپ رو از بالا ديدم يه تيكه هايي ايش به نظرم نوشهر اومد ولي يه تيكه هاي ديگه اش نه اما اگر DV باشه با تيكه هاي نوشهر درست ميشه :d

نوع چينش كانتينرهارو گفتم

1 روزم وقتت رو نميگيره :d اگه خيلي افتضاح هم بازي كني و تو هر دست 5000تا score بگيري تو هفت دست تموم ميشه :d هر دست هم بگيريم يك ربع تو دو ساعت جمع ميشه :d

5000 تا Score بگیرم تو یک دست با هندگان؟! :d شوخی میکنی دیگه؟ :d

مشکلی با زمانش ندارم حالا، الان مساله نت هست که اعصاب نذاشته واسم، یه خشاب روشون خالی میکنم نمیمرن من 2-3 تا تیر میخورم میمیرم :( کافیه فقط چند دقیقه نتم خوب شه دیگه ...;;)

- - -ویرایش - - -

m9 بردار یا mpp43

بسیار ممنون :bighug:

- - -ویرایش - - -

رفيق مون گفت براي گرفتن تروفي مد ها بايد 7 تا مد اول بازي رو بري فكر كنم
براي گرفتن تروفي M1911 راه بهتري هم هست ! برو DM بازي كن ! چون فاصله ها نزديك تره و ميشه خيلي راحت از پشت به دشمن ها حمله كرد ! مثلاً پاراسل خوراك حمله از پشته وقتي اسپاون شدي برو كناره ها و از اونجا مخفيانه برو تا برسي پشت سر دشمن

حتماً هم بوست هاي 200% ايي رو فعال كن
M9 بهترين براي DM بازي كردنه از متوسط و نزديك خوب ميزنه

از امشب میرم تو کارش فقط و فقط با هندگان بازی میکنم که این تروفی هم بگیرم :)

مرسی داداش :bighug:

خوب به احتمال زياد تا چند ساعت اينده يا نهايتاً اخر امشب پچ بعدي به همراه دوتا مپ و احتمالاً چرخه شب و روز شانگهاي و گلمود به بازي اضافه ميشه
گفته بودن اخر اكتبر كه الان اخر اكتبره و سرور ها هم دارن از دسترس خارج ميشن تا برن براي پچ پاييز
@ZEN 2

محمد ديشب حق تون بود هلي رو بهتون نمي دادم :d از بس بد خلباني مي كرديد :| همش تو حلق اسكات من بوديد اخرش هم كاري كرديد كه خوردم زمين :| بايد بريد دوباره گواهينامه بگيريد :|
راستي قراره MAA هارو حسابي نرف كنن !

خوب به احتمال زياد تا چند ساعت اينده يا نهايتاً اخر امشب پچ بعدي به همراه دوتا مپ و احتمالاً چرخه شب و روز شانگهاي و گلمود به بازي اضافه ميشه
گفته بودن اخر اكتبر كه الان اخر اكتبره و سرور ها هم دارن از دسترس خارج ميشن تا برن براي پچ پاييز
@ZEN 2

محمد ديشب حق تون بود هلي رو بهتون نمي دادم :d از بس بد خلباني مي كرديد :| همش تو حلق اسكات من بوديد اخرش هم كاري كرديد كه خوردم زمين :| بايد بريد دوباره گواهينامه بگيريد :|

چه طوری باید گواهینامه وسیلها نقلیه بازیو گرفت؟ :d

چه طوری باید گواهینامه وسیلها نقلیه بازیو گرفت؟ :d

بايد بياي توي سرور خالي سوار هلي شي زير نظر چندين نفر از اساتيد ازمون هاي مختلف مانند رد شدن از بين برج هاي داون بريكر ، نخوردن به هلي دوست :| [MENTION=42317]ZEN 2[/MENTION] ، پيدا كردن هدف در بين شلوغي ، دور سريع و در جا دور زدن ، فرار از دست لاك كردن و سرعتي رفتن در فاصله پايين رو امتحان بدي بعد اگر قبول شدي بهت گواهينامه ميدن :d

البته اين ها همش بعد از 10 ساعت اموزش در اسكات هلي و اتك هلي به عنوان تعميركار و گانر ميسر ميشه :d
ايين نامه هم داره :|:d

كسي خبر نداره اپديت رو دادن يا نه ؟ كسي نرفته تو بازي

@
ZEN 2

محمد ديشب حق تون بود هلي رو بهتون نمي دادم
:d
از بس بد خلباني مي كرديد
:|
همش تو حلق اسكات من بوديد اخرش هم كاري كرديد كه خوردم زمين
بايد بريد دوباره گواهينامه بگيريد

بابا انصافت رو شکر !!دوبار دقیقا اومدی بغل ما !یک بار که کوبیدی نفهمیدی ولی ما به فنا رفتیم,بار دوم که روی پل چارلی کله هلی رو داده بودی پایین اومدی بغل ما! :)

تو هلی هم من بودم با سامان پرشین -__-

بابا انصافت رو شکر !!دوبار دقیقا اومدی بغل ما !یک بار که کوبیدی نفهمیدی ولی ما به فنا رفتیم,بار دوم که روی پل چارلی کله هلی رو داده بودی پایین اومدی بغل ما! :)

تو هلی هم من بودم با سامان پرشین -__-

محمد الكي گردن من ننداز :|
تمامي دفعات شماها داشتيد از پشت مي اومديد حق تقدم رو رعايت نكرديد شد اون :|
روي چارلي كه ديگه من داشتم دلتا رو ميزدم ديدم رو نقشه كي داره از 4 و 5 نزديك ميشه گفتم كله پا شدم :|

ببين ضعف خلباني ايت رو گردن من ننداز :d
( best troll ever :d )

دوستان فردا ديگه همه بايد منتظر اپديت باشيم !!!
علاوه بر اپديت نقشه COMMUNITY بازي رو هم بايد از توي استور دانلود كنيد به صورت جداگانه !!!
3 گيگ اپديت بازي ميشه يه يك گيگ هم DLC :|

نكته اينه كه حرفي از مپ DRAGON VALLEY در ميون نبود يا حتي گمود و شانگهاي شب :|
توي بتل لاگ كه من چيزي نديدم !!!

محمد الكي گردن من ننداز :|
تمامي دفعات شماها داشتيد از پشت مي اومديد حق تقدم رو رعايت نكرديد شد اون :|
روي چارلي كه ديگه من داشتم دلتا رو ميزدم ديدم رو نقشه كي داره از 4 و 5 نزديك ميشه گفتم كله پا شدم :|

ببين ضعف خلباني ايت رو گردن من ننداز :d
( best troll ever :d )

دوستان فردا ديگه همه بايد منتظر اپديت باشيم !!!
علاوه بر اپديت نقشه COMMUNITY بازي رو هم بايد از توي استور دانلود كنيد به صورت جداگانه !!!
3 گيگ اپديت بازي ميشه يه يك گيگ هم DLC :|

نكته اينه كه حرفي از مپ DRAGON VALLEY در ميون نبود يا حتي گمود و شانگهاي شب :|
توي بتل لاگ كه من چيزي نديدم !!!

اگه تو میگی دیگه بحثی نیست,مقصر ما بودیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or