Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
محسن وضعیت نت خیلی خراب تر شده!

محسن aa ,lav ,tank الان درایور میخواد یعنی,بذار دردت رو بدتر کنم !!

miss u bro <3
اره داداش, بچه ها از وسایل زره ای و تغییراتشون اینجا صحبت میکنن بیشتر دلم ریشریش میشه:(
دیشب داشتم آخرین ویدیو ای که از آخرین بازیمون رفتیم سیو کردمو میدیدم. همونی که آخرش با اسکات رفتی تو اون انباره زاوود قایم شدیم تا مسابقه تموم شه:d
:((

نه قبلا با یه اکانت دیگه کلاس مهندس بودم خوب میترکوندمتون.:d
ولی الان اکانت خودمه کلاس دیگه ای برداشتم.:d
راستی چطور بعد اینکه تانکتون نابود میشه سریع یه تانک دیگه میارید?
الان مثلا من بخوام یه تانک دیگه بیارم باید ده دقیقه صبر کنم.
اددم نکردی ادد کن تا با همین کلاسم لهت کنم:d
Sir-Mohammad1992
بیشتر راش بازی میکنم.نمیدونم این مردم چرا به کانکوست علاقه دارن واقعا مود بی خودیه.

يواش تر برو داداش خودت رو زخمي مي كني :d
تانك كه يه زمان خاصي داره براي دوباره اومدن حدود 60 ثانيه ايي بايد باشه و هيچ جا هم فرقي نداره
راش مود خوبيه ولي سرور هاش اكثراً 32 نفره اند چندتا 64 نفره پيدا كردم كه اون ها هم رفتن روي 32 :| بعد مشكل راش كمپ كردن يه ملتي در جاي خاصيه :|

محسن وضعیت نت خیلی خراب تر شده!

محسن aa ,lav ,tank الان درایور میخواد یعنی,بذار دردت رو بدتر کنم !!

miss u bro <3

وضع نت ام بدك نيست ولي فقط با سرور هاي اروپا ! امروز عصري هم لگ بدي پيدا كرده بودم:|
اره داداش, بچه ها از وسایل زره ای و تغییراتشون اینجا صحبت میکنن بیشتر دلم ریشریش میشه:(
دیشب داشتم آخرین ویدیو ای که از آخرین بازیمون رفتیم سیو کردمو میدیدم. همونی که آخرش با اسکات رفتی تو اون انباره زاوود قایم شدیم تا مسابقه تموم شه:d
:((

تانك و LAV خيلي خيلي بهتر شدن :d كافيه بري يه نگاه به بتل ريپورت هاي من بندازي ببيني
فكركنم فقط از زمان اومدن پچ جديد بالاي 200 -300 تا كشتم و يهويي رشد زيادي پيدا كرده
الان به نظر من از درايور مهم تر گانر شده ! هم تعمير كار هم كشنده نيرو هاي پياده اون هم توي تانك ! جديداً تانك بيشتر به درد وسيله زدن مي خوره تا زميني به همين خاطر بايد يه گانر دست تند و كار درست داشته باشي

مهندس هاي RPG به دست به شدت تعدادشون بالاتر رفته ! بي مروت ها هم اكثراً بي مهارت اند از اين لانچر هاي خودكار استفاده مي كنن :|

مپ آخری که اضافه شده واقعا عالیه :love: :دی هلی کوفتش هم اهنگ میزنه :love: :دی

كدوم هلي ؟ چيني يا امريكاييه ؟ هلي امريكايي رو دقت بكنيد دوتا تخته موجه سواري يه زيرشون بسته شده :| نمي دونم جريان EASTER EGG اش چيه :| ولي توي محل فرود هلي US كه بريد باز هم از اون تخته موج سواري ها هست

يه جايي هم توي دلتا اون خونه هاي وسط يه ضبط صوت هست اهنگ با حالي ميزنه :d شبيه اهنگ RDR بود به نظرم !

اين از من گفتن بعداً EASTER EGG هاي خفني توي مپ پيدا ميشه :| اگر يه روز نديدي جك فرگز ويدئو بذاره كه از توي اون معبد جسد فضايي ايي چيزي در بياد :|

يواش تر برو داداش خودت رو زخمي مي كني :d
تانك كه يه زمان خاصي داره براي دوباره اومدن حدود 60 ثانيه ايي بايد باشه و هيچ جا هم فرقي نداره
راش مود خوبيه ولي سرور هاش اكثراً 32 نفره اند چندتا 64 نفره پيدا كردم كه اون ها هم رفتن روي 32 :| بعد مشكل راش كمپ كردن يه ملتي در جاي خاصيه :|

وضع نت ام بدك نيست ولي فقط با سرور هاي اروپا ! امروز عصري هم لگ بدي پيدا كرده بودم:|

تانك و LAV خيلي خيلي بهتر شدن :d كافيه بري يه نگاه به بتل ريپورت هاي من بندازي ببيني
فكركنم فقط از زمان اومدن پچ جديد بالاي 200 -300 تا كشتم و يهويي رشد زيادي پيدا كرده
الان به نظر من از درايور مهم تر گانر شده ! هم تعمير كار هم كشنده نيرو هاي پياده اون هم توي تانك ! جديداً تانك بيشتر به درد وسيله زدن مي خوره تا زميني به همين خاطر بايد يه گانر دست تند و كار درست داشته باشي

مهندس هاي RPG به دست به شدت تعدادشون بالاتر رفته ! بي مروت ها هم اكثراً بي مهارت اند از اين لانچر هاي خودكار استفاده مي كنن :|

كدوم هلي ؟ چيني يا امريكاييه ؟ هلي امريكايي رو دقت بكنيد دوتا تخته موجه سواري يه زيرشون بسته شده :| نمي دونم جريان EASTER EGG اش چيه :| ولي توي محل فرود هلي US كه بريد باز هم از اون تخته موج سواري ها هست

يه جايي هم توي دلتا اون خونه هاي وسط يه ضبط صوت هست اهنگ با حالي ميزنه :d شبيه اهنگ RDR بود به نظرم !

اين از من گفتن بعداً EASTER EGG هاي خفني توي مپ پيدا ميشه :| اگر يه روز نديدي جك فرگز ويدئو بذاره كه از توي اون معبد جسد فضايي ايي چيزي در بياد :|

راش بهترین مود برا پیاده نظاماست.کانکوست بیشتر برای کسایی به درد میخوره که وسایل نظامیو وردارن.من که بدم میاد از مودش.
کمپرم کم هست تو راش.فقط این اسنایپرا رو مخن.
من که خودم عشق اینم بزنم به دل دشمن.

خيلي دوست دارم الان برم توي اون بلاگ در مورد بتل 4 كه داخلش خوندم قراره MAA رو نرف كنن و هر چي شايسته شون هست رو بهشون بگم :|

عملاً اين MAA تبديل شده به خر كله مپ :| از يه فاصله زيادي من رو زد ! بعد رفتم سوار MAA شدم ديدم با 30 ميلي متري ميشه به سادگي اب خوردن هلي رو زد :|
اون هم توي كاسپين و فاير كه دشت باز هستن :|

بد تر از همه اين كه ديگه نيازي هم به موشك نيست با همون توپ ساده هم ميشه هر چيزي رو زد !
خيلي احمقانه است كه اين همه برد زيادي داره و قدرت ماورايي ايش همه چي رو مي تركونه :|

یه M60 هست بین B و C کنار هلی پوکیده باید برش دارین برید سوار هلی امریکایی بشید ! تو همون بیس یکم از مپ خارج بشی تو ارتفاع برگردی تو مپ شروع میکنه اهنگ پخش کردن :دی

یه M60 هست بین B و C کنار هلی پوکیده باید برش دارین برید سوار هلی امریکایی بشید ! تو همون بیس یکم از مپ خارج بشی تو ارتفاع برگردی تو مپ شروع میکنه اهنگ پخش کردن :دی

اون M60 ه كه خيلي با حاله بي مروت با HIP FIRE همه چي رو ميزنه مي تركونه :d

پس بايد حتما اول M60 رداشت بعد از مپ با هلي خارج هم شد ؟:| چه اهنگي ميزنه ؟

البته يه EASTER EGG ديگه هم من ديدم ! بغل همون هلي كوپتر تركيده و همين M60 يه حالت اتاقك سنگي نگهباني هست !
بريد داخلش يه صدايي مي شنويد مثل ((هههه هووووو )) يه همچين چيزي يه مقداري تيريپ وحشتناك بازيه :|:d البته بايد يه كمي خلوت باشه تا صداش رو دقيق بشنويد
هر بار با فاصله بريد توش همين صدا مياد :|

flood zone-اواسط بازی رسیدم بازی خیلی سختی بود نمیشد تا نیمه زمین هم فت همش استینگر و aa mine بود بی انصاف ..ولی خوشم اومد و چسبید.no rep :)

jddrj745r0f7y9pm157v.png

اقا من رفتم اين هلي رو امتحان كنم نشد :| البته شايد چون سرور خالي بود عمل نكرد !:d

روش خاصي داره ؟؟؟

هيچي بدتر از اين نيست صبح پاشي ببيني پينگ ات با سرور هاي اروپا ،170 خوشحال بري پاي كنسول بعد ببيني سرور هاي اروپا همه خالي اند :|
من هنوز مي گم SERVER BROWSER مشكل داره :| با اين كه بهتر شده ولي مگه ميشه كلاً توي اروپا 100 نفر هم بازي نكنن بعد سرور هاي US همه كيپ تا كيپ ادم توشون باشه :|

جالب اينه كه SB رو جوري تنظيم مي كني كه همه سرور هاي اروپا رو چه فول چه با تعداد كمتر نشون بده چيزي نشون نمي ده بعد ميري توي FAVORITE هات مي بيني چندتا سرور شلوغ اروپا هست :|

اقا من رفتم اين هلي رو امتحان كنم نشد :| البته شايد چون سرور خالي بود عمل نكرد !:d

روش خاصي داره ؟؟؟

هيچي بدتر از اين نيست صبح پاشي ببيني پينگ ات با سرور هاي اروپا ،170 خوشحال بري پاي كنسول بعد ببيني سرور هاي اروپا همه خالي اند :|
من هنوز مي گم SERVER BROWSER مشكل داره :| با اين كه بهتر شده ولي مگه ميشه كلاً توي اروپا 100 نفر هم بازي نكنن بعد سرور هاي US همه كيپ تا كيپ ادم توشون باشه :|

جالب اينه كه SB رو جوري تنظيم مي كني كه همه سرور هاي اروپا رو چه فول چه با تعداد كمتر نشون بده چيزي نشون نمي ده بعد ميري توي FAVORITE هات مي بيني چندتا سرور شلوغ اروپا هست :|

مهدی روی سرور بروزر اصلا حساب باز نکن چون درست سرچ نمیکنه و سرور خیلی کمی پیدا میکنه که اکثرا خلوت هستند و اینکه صبح اکثرا سرورها خالی و نیمه پر هستند (EU).

سلام
دیشب بعد از مدتها تونستم به بتل وصل بشم یه یه ساعتی تو سرور fbi golmud 400% عربستان بازی کردم.
آقاااااااااا عجب چیزه خری شده این آنتی ایر:| .یه لحظه تو مپ اسپاون شد کسی نگرفت, گفتم جووووون بیام بقل عمو!
گرفتمش به طوره واضح داشتم اشکهای خلبان های تیم مقابلو از تو کاکپیتشون میدیدم!!:d
از دم G اتک چاپرشون که اومده بود رو E رو میترکوندم:)) . بعد یکیو زدم احتمالا از ادمینای سرور بود,یارو دودو فلیرو سطل آبو هر چی داشت ول داد که از دم F بتونه در بره تو بیس, نزدیک بیس یهو بوووم,دوتتا کیل گرفتم:d .بعد از چندین ثانیه هم پیغام اینکه شما با لگد از سرور به بیرون پرت شده اید مشاهده شد:d
نمیدونم از فشاره ترکیدنش کیک کرد یا برا اینکه اکتیو رادار داشتم?!?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or