Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
از توی ستینگ میتونی تنظیمش کنی R3 هست فک کنم.
تعداد رو بزار رو Full

داداش بعد 4-5 سال بتل بازي كردن ندونم بايد چه كرد :|:d
مشكل از خود سيستم سرچ SB نه از ما

مهدی روی سرور بروزر اصلا حساب باز نکن چون درست سرچ نمیکنه و سرور خیلی کمی پیدا میکنه که اکثرا خلوت هستند و اینکه صبح اکثرا سرورها خالی و نیمه پر هستند (EU).

اره باو اصلاً داغونه :|
صبح ها هم بدك نيست ولي اين SB داغونه هيچي درست پيدا نميكنه :|

سلام
دیشب بعد از مدتها تونستم به بتل وصل بشم یه یه ساعتی تو سرور fbi golmud 400% عربستان بازی کردم.
آقاااااااااا عجب چیزه خری شده این آنتی ایر:| .یه لحظه تو مپ اسپاون شد کسی نگرفت, گفتم جووووون بیام بقل عمو!
گرفتمش به طوره واضح داشتم اشکهای خلبان های تیم مقابلو از تو کاکپیتشون میدیدم!!:d
از دم G اتک چاپرشون که اومده بود رو E رو میترکوندم:)) . بعد یکیو زدم احتمالا از ادمینای سرور بود,یارو دودو فلیرو سطل آبو هر چی داشت ول داد که از دم F بتونه در بره تو بیس, نزدیک بیس یهو بوووم,دوتتا کیل گرفتم:d .بعد از چندین ثانیه هم پیغام اینکه شما با لگد از سرور به بیرون پرت شده اید مشاهده شد:d
نمیدونم از فشاره ترکیدنش کیک کرد یا برا اینکه اکتیو رادار داشتم?!?

اینکه خوبه یه سری توی همین گلمود اسکات هلی واتک هلی دشمن با هم دست به یکی کردن اودن سمت من که منو بزنن(با aa بودم) فقط گذاشتم لاشه هلی کوپتراشون رد بشه:d

البته سوو تفاهم نشه ها توو بیس نبودم وسط مپ بودم مشغول کیل گرفتن:d(خودم متنفرم از اونایی که توو بیس کمپ میکنن:|)

اینکه خوبه یه سری توی همین گلمود اسکات هلی واتک هلی دشمن با هم دست به یکی کردن اودن سمت من که منو بزنن(با aa بودم) فقط گذاشتم لاشه هلی کوپتراشون رد بشه:d

البته سوو تفاهم نشه ها توو بیس نبودم وسط مپ بودم مشغول کیل گرفتن:d(خودم متنفرم از اونایی که توو بیس کمپ میکنن:|)

اره منم با یکجا موندن اصلا حال نمیکنم,تا جایی که برد دارم میزنم,هر وقت دیدم کسی نیست وای نمیستم بیان پیشم خودم میکشم جلو. تازه یه جاهایی پررو بازی در میاوردم با aa دنبال تانک میکردم:))).
امشبم زدم یه دوتا 3200 تیکتی,پینگم بهتر شده بود,اومده بود رو380_390. :)). اسکاتم حال میده ها وقتی باهاش کیل میگیری

متاسفانه MAA تبديل به كابوسي شده كه ادم نمي تونه ازش جون سالم به در ببره :|
30 ميلي متري خيلي خيلي قوي شده
اين احمق ها بايد بيان افت اسيب و افت ارتفاع رو در گلوله هاي MAA بهتر تعبيه كنن و قوي تراش كنن اما مثل .... نشستن همون جا :|

احتمالاً پچ بعدي هم اخرين پچ خواهد بود اگر DV 2015 اخرين نقشه باشه كه احتمالاً هست ! خداييش تا همين الان هم از بازي حمايت هاي خيلي عالي ايي شده ! 2013 تا 2016 البته نسل هشتم 2014 اومد ولي به هر حال !
اين همه به اين DICE LA فحش داديد ولي اخرش ما مونديم اين بنده خدا كه داره ازمون حمايت مي كنه :d

امروز موجود عجيبي از بازيكن هاي PRO رو ديدم :| بهم مي گفت از LAV برو بيرون :| بعد پيام داد برو بيرون مي گم چرا مي گه INCENDIARY مي اندازه من نمي بينم :|
راست مي گه اما كار من به عنوان گانر فوق العاده است بعضي مواقع از راننده بيشتر مي گيرم ! يكي نيست بهش بگه احمق من دارم اوني رو كه پشت يه جايي رو كاور گرفته مي زنم تا RPG نزنه :|

هيچي بعد كلي معطل كردن ما و انداختن LAV خارج از مپ براي كشتن من از مپ بيرون رفت :d
خيلي احمق بود كلي نجاتش دادم :|

يكي ديگه هم بود دهن مارو با اسكات اش سرويس كرد :| از 32 نفر تيم ماقبل دست كم 12 نفر توي هلي ايش داشتن تعمير مي كردن :|:d
ميخواستي با استينگر هم بزنيش سريع ECM ميزد و در مي رفت خارج مپ تا دوباره پر شه تا اخرش رفتم منتها اليه نقشه ! رفته بود قايم شده بود كه هلي ما اومد سراش من هم سريع دست به استينگر شده و دهان ايشان را بعد از كيل استريك 38 تايي مورد عنايت قرار داديم :d
خيلي ... بود :| البته به محمد خودمون توهين نشه :d

اين احمق ها بايد بيان افت اسيب و افت ارتفاع رو در گلوله هاي MAA بهتر تعبيه كنن و قوي تراش كنن اما مثل .... نشستن همون جا :|

احتمالاً پچ بعدي هم اخرين پچ خواهد بود اگر DV 2015 اخرين نقشه باشه كه احتمالاً هست ! خداييش تا همين الان هم از بازي حمايت هاي خيلي عالي ايي شده ! 2013 تا 2016 البته نسل هشتم 2014 اومد ولي به هر حال !
اين همه به اين DICE LA فحش داديد ولي اخرش ما مونديم اين بنده خدا كه داره ازمون حمايت مي كنه :d

امروز موجود عجيبي از بازيكن هاي PRO رو ديدم :| بهم مي گفت از LAV برو بيرون :| بعد پيام داد برو بيرون مي گم چرا مي گه INCENDIARY مي اندازه من نمي بينم :|
راست مي گه اما كار من به عنوان گانر فوق العاده است بعضي مواقع از راننده بيشتر مي گيرم ! يكي نيست بهش بگه احمق من دارم اوني رو كه پشت يه جايي رو كاور گرفته مي زنم تا RPG نزنه :|

هيچي بعد كلي معطل كردن ما و انداختن LAV خارج از مپ براي كشتن من از مپ بيرون رفت :d

يكي ديگه هم بود دهن مارو با اسكات اش سرويس كرد :| از 32 نفر تيم ماقبل دست كم 12 نفر توي هلي ايش داشتن تعمير مي كردن :|:d
ميخواستي با استينگر هم بزنيش سريع ECM ميزد و در مي رفت خارج مپ تا دوباره پر شه تا اخرش رفتم منتها اليه نقشه ! رفته بود قايم شده بود كه هلي ما اومد سراش من هم سريع دست به استينگر شده و دهان ايشان را بعد از كيل استريك 38 تايي مورد عنايت قرار داديم :d
هر وقت پست هاي شما رو ميخونم بدجور بازي جذاب ميشه اصلا يه طوري تعريف ميكني ، بعد اين كه ميرم بازي ميكنم كم كم جذابيت بازي كم ميشه :d تا روز بعد كه دوباره شما يه چيزي در مورد بازي بگي:d
شما رو pc بازي ميكني يا رو ps4?!اگه رو ps4 بازي ميكنيد بگيد ما هم بيايم كنارتون اين صحنه ها رو نظاره گر باشيم:d

خداییش دارید دیگه بیش از حد غر می زنید . تو بتل 3 هم aa همین جوری بود ولی باز همه راحت بازی می کردن . مشکل اینجا بود که تو بتل 4 یهو همه گفتن aa خیلی باف شده و... و گرنه اون جا ما رو 360 مپ 12 به 12 با 2 تا هواپیما و 2 تا هلی همیشه هم aa دهنشون رو صاف می کرد ولی کسی مشکلی نداشت . بعد شما انتظار داری aa جلوی هلی و جت کم بیاره ؟؟؟ پس اصلا واس چی باید aa داشته باشه بازی
من خودم به عنوان کسی که زیاد هم پای aa نشسته میگم که کاملا از قدرتش راضیم .
مشکل از aa نیست مشکل اینه که اتک چاپر بشدت نرف شده . مانور پذیریش به نظرم خیلی بهتر هست سلاح های دیگه ای هم که داره خیلی بهترش کرده ولی مشکل اینه که سلاح های اصلی خلبان و گانر ضعیف شده به خاطر این سیستم ریلود جدید هستش که تقریبا اکثر وسایل نقلیه رو ضعیف تر کرده ولی به نظرم واقها ifv ها باف شده بودن چون به جای خشاب 6 تایی خشاب 12 تایی داشتن و سرعت ریلودش هم بالاتر میتونست بره
بعد کی میره aa رو با جت بزنه ؟؟ هخمه با تانک دنبالش می کنن راحت صاف میشه جلوی اسنایپر و ساپورتی هم که c4 داشته باشه خیلی ضعیف تر از afv هستش با این که در حقیقت شاسی جفتشون یکی هستش

هر وقت پست هاي شما رو ميخونم بدجور بازي جذاب ميشه اصلا يه طوري تعريف ميكني ، بعد اين كه ميرم بازي ميكنم كم كم جذابيت بازي كم ميشه :d تا روز بعد كه دوباره شما يه چيزي در مورد بازي بگي:d
شما رو pc بازي ميكني يا رو ps4?!اگه رو ps4 بازي ميكنيد بگيد ما هم بيايم كنارتون اين صحنه ها رو نظاره گر باشيم:d

اره خودم هم قبول دارم خيلي با هيجان و انرژي تعريف مي كنم :d
انگار خودم اون جا وسط جنگ بودم اومدم خاطرات رو براي شما تعريف مي كنم :d

تازه خاطرات امروز كه خيلي خفن تره :d يا يه دور بياي باهام سوار تانك بشي توي OP OUTBREAK مي بيني چه خبره :d
البته همه اين ها بسته به اين داره كه روز ، روزم باشه يا نه !
روز ادم باشه همه دم دست ام قلع و قمع ميشن اگر نباشه اصلاً شليك هام به هدف نمي خوره :|

من PS4 ام :d:|

خداییش دارید دیگه بیش از حد غر می زنید . تو بتل 3 هم aa همین جوری بود ولی باز همه راحت بازی می کردن . مشکل اینجا بود که تو بتل 4 یهو همه گفتن aa خیلی باف شده و... و گرنه اون جا ما رو 360 مپ 12 به 12 با 2 تا هواپیما و 2 تا هلی همیشه هم aa دهنشون رو صاف می کرد ولی کسی مشکلی نداشت . بعد شما انتظار داری aa جلوی هلی و جت کم بیاره ؟؟؟ پس اصلا واس چی باید aa داشته باشه بازی
من خودم به عنوان کسی که زیاد هم پای aa نشسته میگم که کاملا از قدرتش راضیم .
مشکل از aa نیست مشکل اینه که اتک چاپر بشدت نرف شده . مانور پذیریش به نظرم خیلی بهتر هست سلاح های دیگه ای هم که داره خیلی بهترش کرده ولی مشکل اینه که سلاح های اصلی خلبان و گانر ضعیف شده به خاطر این سیستم ریلود جدید هستش که تقریبا اکثر وسایل نقلیه رو ضعیف تر کرده ولی به نظرم واقها ifv ها باف شده بودن چون به جای خشاب 6 تایی خشاب 12 تایی داشتن و سرعت ریلودش هم بالاتر میتونست بره
بعد کی میره aa رو با جت بزنه ؟؟ هخمه با تانک دنبالش می کنن راحت صاف میشه جلوی اسنایپر و ساپورتی هم که c4 داشته باشه خیلی ضعیف تر از afv هستش با این که در حقیقت شاسی جفتشون یکی هستش

داداش تيكه اول حرف ات به شدت مشكل داره :|
توي 95% مپ هاي بتل 3 اصلاً MAA نداشتيم :| همون SAA بود كه ته بيس خودمون ميشد رفت توش نشست ! يه مپي مثل كاسپين يا فاير اصلاً و ابداً روي نسل هفت بتل 3 MAA نداشتن !!! فقط توي يكي دوتا از مپ هاي DLC ها بود ! يكي ايش توي ARMORED KILL بود و گرنه بقيه نداشتن !

مشكل MAA فراوونه ! انواع موشك هارو داره و بدتر از همه اين كه قدرت تخريبي بالايي حتي از فاصله دور داره ! و من با همين مورد مشكل دارم
خوب وقتي يكي رفته ته بيس شون نشسته و من رو داره از سمت كوه هاي دم بيس فاير استورم مي زنه من بايد چي كارش كنم ؟
بخواي سمت هر كدوم شيرجه بزني يه REACTIVE ARMOR ميزنن و مستقيم توي چشم ات اونقدر شليك مي كنن كه نمي توني هيچ كاري كني

براي زدن هر كدوم از وسايل نظامي دست كم به دوتا شيرجه روش نيازه مگر اين كه گانر بتونه يه TV بزنه تو سرش و گرنه توي يه دور خيلي سخت ميشه تركوندش
من خودم بيشتر تانك و LAV بازي مي كنم تا هلي ولي [MENTION=42317]ZEN 2[/MENTION] محمد خودمون مي تونه برات بهتر توضيح بده

قدرت IFV ها تو بتل 3 بيشتر بود ! هم توپ اش سريع تر پر مي شد هم قدرت تخريبي بهتري داشت
الان شايد 12 تايي شده باشه اما اگر 36 تاي اوليه ات رو تموم كردي بهتره SUICIDE ّبكني چون ديگه با هيچي نميشه به دشمن شليك كرد

اين رو هم قبول دارم كه سيستم مهمات محدود به شدت به ضرر هلي تموم شده و نرف شدن اش مشهوده ! اوايل من با SMART ROCKET كار مي كردم و تو هر شيرجه 60 تا دميج مي گرفتم الان امتحان نكردم ولي اخرين كه ديدم خيلي كمتر شده بود
الان ZUNI كه استفاده مي كنم كلاً 16 تا دارم و بايد هر دقيقه نگران تموم شدن اش باشم :|

[MENTION=42317]ZEN 2[/MENTION]
محمد الان ZUNI بهتره يا HYDRA يا حتي SMART ؟
من خودم هايدار مي زدم ولي امروز با زوني زدم هم زميني خوب مي كشت هم ماشين

اره خودم هم قبول دارم خيلي با هيجان و انرژي تعريف مي كنم :d
انگار خودم اون جا وسط جنگ بودم اومدم خاطرات رو براي شما تعريف مي كنم :d

تازه خاطرات امروز كه خيلي خفن تره :d يا يه دور بياي باهام سوار تانك بشي توي OP OUTBREAK مي بيني چه خبره :d
البته همه اين ها بسته به اين داره كه روز ، روزم باشه يا نه !
روز ادم باشه همه دم دست ام قلع و قمع ميشن اگر نباشه اصلاً شليك هام به هدف نمي خوره :|

من PS4 ام :d:|

داداش تيكه اول حرف ات به شدت مشكل داره :|
توي 95% مپ هاي بتل 3 اصلاً MAA نداشتيم :| همون SAA بود كه ته بيس خودمون ميشد رفت توش نشست ! يه مپي مثل كاسپين يا فاير اصلاً و ابداً روي نسل هفت بتل 3 MAA نداشتن !!! فقط توي يكي دوتا از مپ هاي DLC ها بود ! يكي ايش توي ARMORED KILL بود و گرنه بقيه نداشتن !

مشكل MAA فراوونه ! انواع موشك هارو داره و بدتر از همه اين كه قدرت تخريبي بالايي حتي از فاصله دور داره ! و من با همين مورد مشكل دارم
خوب وقتي يكي رفته ته بيس شون نشسته و من رو داره از سمت كوه هاي دم بيس فاير استورم مي زنه من بايد چي كارش كنم ؟
بخواي سمت هر كدوم شيرجه بزني يه REACTIVE ARMOR ميزنن و مستقيم توي چشم ات اونقدر شليك مي كنن كه نمي توني هيچ كاري كني

براي زدن هر كدوم از وسايل نظامي دست كم به دوتا شيرجه روش نيازه مگر اين كه گانر بتونه يه TV بزنه تو سرش و گرنه توي يه دور خيلي سخت ميشه تركوندش
من خودم بيشتر تانك و LAV بازي مي كنم تا هلي ولي @ZEN 2 محمد خودمون مي تونه برات بهتر توضيح بده

قدرت IFV ها تو بتل 3 بيشتر بود ! هم توپ اش سريع تر پر مي شد هم قدرت تخريبي بهتري داشت
الان شايد 12 تايي شده باشه اما اگر 36 تاي اوليه ات رو تموم كردي بهتره SUICIDE ّبكني چون ديگه با هيچي نميشه به دشمن شليك كرد

اين رو هم قبول دارم كه سيستم مهمات محدود به شدت به ضرر هلي تموم شده و نرف شدن اش مشهوده ! اوايل من با SMART ROCKET كار مي كردم و تو هر شيرجه 60 تا دميج مي گرفتم الان امتحان نكردم ولي اخرين كه ديدم خيلي كمتر شده بود
الان ZUNI كه استفاده مي كنم كلاً 16 تا دارم و بايد هر دقيقه نگران تموم شدن اش باشم :|

@ZEN 2
محمد الان ZUNI بهتره يا HYDRA يا حتي SMART ؟
من خودم هايدار مي زدم ولي امروز با زوني زدم هم زميني خوب مي كشت هم ماشين

من هم منظورم روی pc بودش و گرنه توی کنسول که کلا 3 4 بیشتر نبودش
بعد الان بحث saa کشیدی وسط دیگه کارت تمومه D:
خداییش احمق تر از saa بتل 4 من چیزی ندیدم تو زندگیم . بعضی وقتا که کم میارم میرم دور بیس میچرخم تا اون بزنتش ولی انگار نه انگار مثل احمقا داره نگاه می کنه . حتی مانووری می دم که اون تیراش بخوره به زمین نزدیک بیس ولی بازم اهمیت نمیده حتی یه سری برای اینکه دقتش رو بسنجم هم خودم پشتش بودم و اسپاتش هم کردم ولی باز انگار نه انگار بالاخره الان که از 2 نفر شده 1 نفر و اون saa هم مثل احمق ها رفتار میکنه باید بالانس بازی برقرار بشه .
بعدش هم تنها روش که میشه از بیس برای بیس ریپ دفاع کرد همین maa هستش و لاغیر !!
با من هم بحث نکن D: بالاخره یه 4 تا بیس بیشتر از شما ریپ کردم دیگه !

- - -ویرایش - - -

بعد هم من راحت الان با تاو و اون یکی مدل گلوله ها ( خیلی وقته 4 نزدم اسمش یادم رفته ! D: ) راحت تانک رو میزنم ولی تو بتل 3 خداییش از تانک بیشتر می ترسیدم

- - -ویرایش - - -

بعدشم راحت با یه دونه فایتر و اتک جت میشه زدش . جفتشون هم کاری سختی نمیخواد بکنن فقط تو ارتفاع بالا با ecm یا فلیر باشن فایتر موشک لیزری بزنه اکتیو ارمور بپره بعدش اتک هم باید لیزری بزنه که دیریبل بشه راحت یه شیرجه بره کارش تمومه . فقط باید قبلش هوایی دشمن هم دور باشه از محل . یکم همکاری میخواد ولی شدنیه

من هم منظورم روی pc بودش و گرنه توی کنسول که کلا 3 4 بیشتر نبودش
بعد الان بحث saa کشیدی وسط دیگه کارت تمومه D:
خداییش احمق تر از saa بتل 4 من چیزی ندیدم تو زندگیم . بعضی وقتا که کم میارم میرم دور بیس میچرخم تا اون بزنتش ولی انگار نه انگار مثل احمقا داره نگاه می کنه . حتی مانووری می دم که اون تیراش بخوره به زمین نزدیک بیس ولی بازم اهمیت نمیده حتی یه سری برای اینکه دقتش رو بسنجم هم خودم پشتش بودم و اسپاتش هم کردم ولی باز انگار نه انگار بالاخره الان که از 2 نفر شده 1 نفر و اون saa هم مثل احمق ها رفتار میکنه باید بالانس بازی برقرار بشه .
بعدش هم تنها روش که میشه از بیس برای بیس ریپ دفاع کرد همین maa هستش و لاغیر !!
با من هم بحث نکن D: بالاخره یه 4 تا بیس بیشتر از شما ریپ کردم دیگه !

- - -ویرایش - - -

بعد هم من راحت الان با تاو و اون یکی مدل گلوله ها ( خیلی وقته 4 نزدم اسمش یادم رفته ! D: ) راحت تانک رو میزنم ولی تو بتل 3 خداییش از تانک بیشتر می ترسیدم

- - -ویرایش - - -

بعدشم راحت با یه دونه فایتر و اتک جت میشه زدش . جفتشون هم کاری سختی نمیخواد بکنن فقط تو ارتفاع بالا با ecm یا فلیر باشن فایتر موشک لیزری بزنه اکتیو ارمور بپره بعدش اتک هم باید لیزری بزنه که دیریبل بشه راحت یه شیرجه بره کارش تمومه . فقط باید قبلش هوایی دشمن هم دور باشه از محل . یکم همکاری میخواد ولی شدنیه

گفتي 360 و 12 به 12 :|
من هم معتقدم كه SAA بسيار بي شعوره :| نه تنها بي شعوره بلكه احمق هم هست :d
خوب هيچ وقت درست شليك نمي كنه و جديداً هم انگار بي شعورترش كردن :|

ببين قبول دارم بدون MAA نميشه ! چون تنها وسيله محافظتي براي ضد بيس كمپ يا *** شدن ( :d ) همين MAA و حتي نبودش باعث ميشه خلبان هاي خفن همه چي رو به خاك و خون بكشن ولي مسئله اصلي اين جا برد موثر ايه كه MAA داره ! برد اش بسيار بالاست و حتي گلوله هاش در طي فاصله از قدرت شون كم نميشه

مطمئناً براي زدن هلي يا بايد استينگر ايگلا زد كه يه سري ممنوع مي كنن يا MAA و در نهايت خوش شانسي هم RPG اما ديگه MAA نبايد توانايي SAA شدن رو داشته باشه اون هم بالاي يه كوه :|

از كجا معلوم :d

در مورد LAV هم خير جديدا با TOW ديگه روي تانك جواب نميده :| من خودم امتحان كردم ! قبلاً براي كم نياوردن جلوي تانك از تركيب گلوله هاي معمولي و TOW استفاده مي كردم ولي بعد اخرين پچ تا الان هر چي TOW به تانك زدم ديگه هيت بالايي نميده و موبليتي هيت هم نمي ده در صورتي كه قبلاً مي داد
الان بهترين تركيب زوني با گلوله ها معموليه البته ضد زره هارو ( APSFD ) هم ميشه استفاده كرد ولي براي زدن پياده ها به مشكل بر ميخوريم

داداش ايني كه تو گفتي براي خودش سناريوي خفني ميخواد :d
ميشه همه جوره MAA رو زد من خودم C4 مي اندازم يا با تانك گوله مي كنم براش كه گيرش بيارم اما از اون جايي كه اكثر دوستان MAA دار سر قله نشستن يا راحت در ميرن توي منطقه امن خودشون يا تا ببين ات فرار مي كنن

ببين در وجود و مهم بودن MAA شكي نيست ولي براي بالانس كردنش بايد برد موثر توپ اش رو كمتر 200-300 متر بكنن نه اين كه فاصله لاك كردن موشك هارو اضافه كنن و 600-800 متر باشه بعد از 400-500 متري هم راحت با 30 ميلي بزنيم

بايد يه كلاس لغات تخصصي bf بريم :d اسم تانك و gun هاشو بايد ياد بگيريم تا بفهميم چي ميگين كلش رو نصفه نيمه درك ميكنم :d ( به شخصه فقط اسم 4 تا gun مورد علاقه خودمو تو بازي رو بلدم :)) )

بتل کلا جذابه ولی جذابیت واقعیشو موقعی نشون میده که یا توی تمامی وسایلش حرفه ای باشه بازیکن یا اینکه با رفیقات بازی کنی.

بتل کلا جذابه ولی جذابیت واقعیشو موقعی نشون میده که یا توی تمامی وسایلش حرفه ای باشه بازیکن یا اینکه با رفیقات بازی کنی.

اتفاقا نظر شخصی منی که از 1942 دارم بتل میزنم اینه که فقط باید با دوستات بازی کنی و سعی کنی خوش بگزرونی

- - -ویرایش - - -

گفتي 360 و 12 به 12 :|
من هم معتقدم كه SAA بسيار بي شعوره :| نه تنها بي شعوره بلكه احمق هم هست :d
خوب هيچ وقت درست شليك نمي كنه و جديداً هم انگار بي شعورترش كردن :|
داداش ايني كه تو گفتي براي خودش سناريوي خفني ميخواد :d
ميشه همه جوره MAA رو زد من خودم C4 مي اندازم يا با تانك گوله مي كنم براش كه گيرش بيارم اما از اون جايي كه اكثر دوستان MAA دار سر قله نشستن يا راحت در ميرن توي منطقه امن خودشون يا تا ببين ات فرار مي كنن.......................
لي بزنيم
خب همینه دیگه اصل حال بازی به بازی کردن با دوستاته و گرنه میری cod بازی می کنی یا wot
اره 30 و ps3 هم 12 به 12 بودن ؟! مشکلش چیه ؟> تازه خیلی هم حال میداد . بهتر از خر تو خر بتل 3 pc تو بعضی مپا بودش

بايد يه كلاس لغات تخصصي bf بريم :d اسم تانك و gun هاشو بايد ياد بگيريم تا بفهميم چي ميگين كلش رو نصفه نيمه درك ميكنم :d ( به شخصه فقط اسم 4 تا gun مورد علاقه خودمو تو بازي رو بلدم :)) )

بپرسي يادت مي ديم:d

اتفاقا نظر شخصی منی که از 1942 دارم بتل میزنم اینه که فقط باید با دوستات بازی کنی و سعی کنی خوش بگزرونی

- - -ویرایش - - -

خب همینه دیگه اصل حال بازی به بازی کردن با دوستاته و گرنه میری cod بازی می کنی یا wot
اره 30 و ps3 هم 12 به 12 بودن ؟! مشکلش چیه ؟> تازه خیلی هم حال میداد . بهتر از خر تو خر بتل 3 pc تو بعضی مپا بودش

البته بستگي به اين داره كه خوش گذشتن چي معنا بشه !:d
مثلاً يه سري دور همي مي رن بالاي برج ها هي تير ول ميدن پايين اين ميشه خوش گذروندن اونا !
يه سري ديگه هم بايد برنPTFO كنن و هم ديگه رو كاور كنن و دشمن رو تار و مار كنن تا خوش بگذره :|

PS3 هم 12 به 12 بود مشكلي نداشت ولي خوب تفاوت بازي كردن توي 24 نفره تا 64 نفره فقط 40 نفر نيست بلكه يه دنيا تفاوته!
توي متروي بتل 3 خيلي خفن مي بودي 4 تا سر هر ورودي B مي ايستاد دفاع مي كردي الان سر هر ورودي دست كم 10 نفر مي تونن نگهباني بدن :|

به هر حال هر كسي به نوعي لذت مي بره :d مهم همينه و باهات هم عقيده ام :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or