Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم وضعیت من موقع Colonel شدن، به قول دوستمون تو این چند روز باقیمانده هر چی بوستر 100% و 200% دارینو فعال کنید.
13146779846576609201.jpg

آخرین ویرایش:
ديگه سالبر رو به MISSION ها دعوت نمي كنم :| بي مروت همه رو ميبره :d
البته سالبر نميتونه مارو گول بزنه كه ميره با يه سري ساخت و پاخت مي كنه تا امتياز بالا بياره و ببره :d

فقط تا حالا يكي ازش بردم :(
ولي مشكل MISSION ها اينه كه امكان داره بيفتي با يه گروه مزخرف يا با يه تيم قوي ! يه مسابقه 40 دقيقه طول بكشه يكي 10 دقيقه :|

در ضمن سالبر چاينا رايزينگ كه خوب هفته ديگه است عملا" :|

ديگه سالبر رو به MISSION ها دعوت نمي كنم :| بي مروت همه رو ميبره :d
البته سالبر نميتونه مارو گول بزنه كه ميره با يه سري ساخت و پاخت مي كنه تا امتياز بالا بياره و ببره :d

فقط تا حالا يكي ازش بردم :(
ولي مشكل MISSION ها اينه كه امكان داره بيفتي با يه گروه مزخرف يا با يه تيم قوي ! يه مسابقه 40 دقيقه طول بكشه يكي 10 دقيقه :|

در ضمن سالبر چاينا رايزينگ كه خوب هفته ديگه است عملا" :|
:d:d>:):d:d
China Rising امروز واسه پریمیوم هاست و بیشتر از دو هفته دیگه واسه غیر پریمیوم هاست.

مبارك باشه:d ولي هيچي مثل Rank up كردن BFBC2 نميشه سخت ترين بودش و بيشتر حال ميداد
تا اونجا كه من ميدونم دايس به Levelcap چيزي اضافه نميكنه:d فقط XP ميگيرد براي ليدربورد.
مگر اينكه جاي گفته باشن من نديدم

مبارك باشه:d ولي هيچي مثل Rank up كردن BFBC2 نميشه سخت ترين بودش و بيشتر حال ميداد
تا اونجا كه من ميدونم دايس به Levelcap چيزي اضافه نميكنه:d فقط XP ميگيرد براي ليدربورد.

بيا صادق نگفتم اين كه همه چي زود تموم ميشه بده :|
من خودم الان 90 ساعت بازي كردم سطح ام 56 ه ! در صورتي كه با اين مقدار بازي توي بتل3 فكر كنم تازه كلنل ميشدي :|
زود همه چي تموم ميشه اصلا" ديگه صفا نميده :|

ممنون :d اینطوری که گفتند توی PC الان بعضی ها به خاطر China Rising Bug Level 110 هستند و توی BF4stats هم برای من XP های بیشتری که گرفتم را حساب کرده و رنگ بعدی را نوشته Level 100 Colonel II.

صبح دوساعت نشستيم بازي كنيم بازي 6 بار فريز كرد ! دقيقا" دارم مي گم توي 2 ساعت 5-6 بار فريز كرد :|

اخريش توي لاكر به حدي اعصابم رو خورد كرد كه فحش رو كشيدم به دايس بي شرف ! قشنگ تيم مقابل رو تك نفره تو لوله كرده بودم يهو فريز كرد اعصابم بهم ريخت
الان هم مي گن اين اپديت جديد كه اومده درست كه نكرده مشكل فريز رو كه هيچ بلكه يه سري ديگه نميتونن به سرور هاي بازي وصل بشن

همون صبح توي گلمود بودم نشستم پشت هلي رفتم رو مپ ديدم هلي دشمن داره ملت رو ميزنه خواستم برم روي HEAT SEEKER ديدم با خودم TOW اوردم :|
اون چيزي كه قبل ها به ذهنم خورده بود رو خواستم اجرا كنم :d اما مي دونستم با اين پينگ ما نميشه :| ميدونم كه تا چند وقته ديگه همه خلبان هاي حرفه ايي از هيت سيكر مي كشن بيرون !
ميدونستم نميتونم يارو رو بزنم ولي افتادم دنبالش و در يك شليك جذاب و زيبا هلي دشمن جلوي چشمم به وسيله TOW پودر شد :d تا 5 دقيقه در كف حركت خودم بودم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or