همونجوری که قبلا هم گفتم تنها دلیل من واسه پیش خرید کردن BF4 برای PS4 بازی کردن با دوستان PSN بود وگرنه من روی PC با خیال راحت و با کمترین مشکل نسبت به نسخه PS4 دارم بازیش میکنم کلا امکانش هست با این فریز شدنهای مکرر بازی روی PS4 واسه دستگاه مشکل بوجود بیادمحسن همونطور که خبر داری من نسخه دیجیتالی BF4 برای PS4 رو پیش خرید کرده بودم... ولی با این وضع داغونی که در حال حاضر نسخه PS4 داره (فریز کردن، پرت شدن از وسط بازی مولتی پلیر به منو، وصل نشدن به مد کانکوئست، لگ، ارور CE-34878-0، سیو نشدن مراحل سینگل و ....) شاید اصلا دانلودش هم نکنم و یک دفعه برم Shadow Fall بخرم!!! حداقل Shadow Fall رو میشه مثل آدم بازی کرد و نقد های مولتی پلیر هم بیشترشون مثبت بوده.وقتی EA ـه نفهم BF4 رو بخاطر CoD Ghosts خراب شده زودتر (زورکی) منتشر میکنه همین بدبختی ها پیش میاد. درسته که خیلی از بازی ها باگ و گلیچ و کلی مشکلات دیگه دارند ولی واقعا BF4 دیگه رکورد زده.![]()
واسه من هم همینجوری بود یعنی آپدیت تا 99% دانلود میشد بعد ارور میداد واسه همین کلا آپدیت قبلی رو پاک کردم و بازی رو از اول آپدیت کردم ولی این دفعه اصلا ارور نداد و به راحتی آپدیت انجام شدشما چه جوری آپدیت کردین؟
واسه من رو ۹۹٪ گیر میکنه!!!!!!!!![]()
یعنی یه لحظه نزاشتن من سوار چاپر شم چپ و راست Lock Lock Lock :d اما Bandar Desert از این خفنتر بود :dWe’re not offering the old squad join feature because we didn’t feel that the feature in Battlefield 3 was on par with the quality that we wanted to offer our players. We have no plans to add it in the future
برای پرمیومی ها الان قابل دسترسه ولی بقیه دوهفته دیگهاین DLC قابل دسترسه؟ یا هنوز نه؟

رحيم فكر كنم واسه من وتو و ارمين كلا نيومده اخه كسى نمياد نظرى بده فكر كنم همه update كردنعجب مسخره بازیه این UpDate برا من نیومده دیگه این جوریشو ندیده بودم![]()
ظاهرا واسه بازی یه آپدیت جدید اومده ولی کسانی که بازیشون ریجن 1 هست نمیتونن بازی رو آپدیت کنن واسه همین اگه جوین سرورها بشن فورا کیک میشن کلا کارهای دایس نوبره و توی هیچ عطاری نمونش رو پیدا نمیکنید واقعا خاک بر سری هم واسشون کمه با این گندی که بالا آوردنرحيم فكر كنم واسه من وتو و ارمين كلا نيومده اخه كسى نمياد نظرى بده فكر كنم همه update كردن