Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محسن همونطور که خبر داری من نسخه دیجیتالی BF4 برای PS4 رو پیش خرید کرده بودم... ولی با این وضع داغونی که در حال حاضر نسخه PS4 داره (فریز کردن، پرت شدن از وسط بازی مولتی پلیر به منو، وصل نشدن به مد کانکوئست، لگ، ارور CE-34878-0، سیو نشدن مراحل سینگل و ....) شاید اصلا دانلودش هم نکنم و یک دفعه برم Shadow Fall بخرم!!! حداقل Shadow Fall رو میشه مثل آدم بازی کرد و نقد های مولتی پلیر هم بیشترشون مثبت بوده.
yahoo_4.gif
وقتی EA ـه نفهم BF4 رو بخاطر CoD Ghosts خراب شده زودتر (زورکی) منتشر میکنه همین بدبختی ها پیش میاد. درسته که خیلی از بازی ها باگ و گلیچ و کلی مشکلات دیگه دارند ولی واقعا BF4 دیگه رکورد زده.
همونجوری که قبلا هم گفتم تنها دلیل من واسه پیش خرید کردن BF4 برای PS4 بازی کردن با دوستان PSN بود وگرنه من روی PC با خیال راحت و با کمترین مشکل نسبت به نسخه PS4 دارم بازیش میکنم کلا امکانش هست با این فریز شدنهای مکرر بازی روی PS4 واسه دستگاه مشکل بوجود بیاد
شما چه جوری آپدیت کردین؟
واسه من رو ۹۹٪ گیر میکنه!!!!!!!! :-/
واسه من هم همینجوری بود یعنی آپدیت تا 99% دانلود میشد بعد ارور میداد واسه همین کلا آپدیت قبلی رو پاک کردم و بازی رو از اول آپدیت کردم ولی این دفعه اصلا ارور نداد و به راحتی آپدیت انجام شد

آخرین ویرایش:
خب یه 2 ساعتی این China Rising رو بازی کردم در کل خوب بود :d نکته مثبت مپ های جدید اینه که حداقل کمی اتمسفر یونیک رو میشه توی مپ ها پیدا کرد
Altai Range حس و حال Damavand Peak و Alborz Mountains داره و میشه حضور در کوهستان رو احساس کرد :d اما خب گرافیک دماوند ( مخصوصاً توی Rush ) کجا و اینا کجا :d
Silk Road کویر و برهوت و چیزی جز خاک نمیبینید :d برای زمینی خوبه , حضور Jet ــها در این مپ خیلی مزخرفه :-& یعنی یه لحظه نزاشتن من سوار چاپر شم چپ و راست Lock Lock Lock :d اما Bandar Desert از این خفنتر بود :d
Guilin Peaks خیلی قشنگه و حسابی چسبید :d افت فریم هم ندیدم گرافیک خیلی قشنگی داره , در کل بالانس ترین مپ ــش همینه
Dragon Pass هم خیلی شبیه همین بالاییه چیز خاصی نداشت :d

@اصلان
این Draw Distance هایی که میبینی برای نسخه PC ــه , روی PS3 خبری ازشون نیست :d

We’re not offering the old squad join feature because we didn’t feel that the feature in Battlefield 3 was on par with the quality that we wanted to offer our players. We have no plans to add it in the future

LOL , مسخره ترین استدلالی که تا حالا دیدم

این DLC قابل دسترسه؟ یا هنوز نه؟
برای پرمیومی ها الان قابل دسترسه ولی بقیه دوهفته دیگه
به نظرم نباید اینطور حس دی ال سی ها رو خراب میکردن باید حداقل باگها رو به نصف میرسوندن که یکم ادم از عرضه دی ال سی ها لذت ببره و حس انتظار براش معنی داشته باشه
یادمه بتل 3 هر دی ال سی دل ادم رو میلرزوند اما این...l-):|

به این میگند گارانتی! تخفیف 10 یورویی هم نوش جونم!:d
به خاطر مشكلي كه در رايت اطلاعات روي ديسك بوجود اومده به گفته ي ساپورتر EA، به ساپورت EA اطلاع دادم و گفتن كه بازي رو تا ٣ روز براشون پست كنم جهت تعويض. به كمك يكي از دوستام بازي رو فرستادم و EA هم پول پست DHL رو تقبل كرد و هم بازي رو از فروشگاه Saturn با ١٠ يورو تخفيف فرستاد و من از دوستم تحويل گرفتم. إمكان برور چنين مشكلي خيلي خيلي كمه منتها اگر از خارج خريد كرديد و مشكلي داشت، ضمانتش رو حتما پي گيري كنيد.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    121.3 KB · مشاهده: 16
آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا ولی با این که من هم مثل خیلیاتون تو کف BF3 بودم و این چند سال اونو بازی می کردم ، ولی از BF4 هم خیلی خوشم اومده !!! ولی همه ی دوستان گذشته با این که BF4 دارن ، باز هم BF3 بازی می کنن! این شد که برای یافتن دوستان جدید اقدام کردم . دوستان خواهشا اگه پایه اید با هم بازی کنیم اد کنید PSN: DARKWOLF110 تو بتل لاگ : DARKWOLF256

رحيم فكر كنم واسه من وتو و ارمين كلا نيومده اخه كسى نمياد نظرى بده فكر كنم همه update كردن
ظاهرا واسه بازی یه آپدیت جدید اومده ولی کسانی که بازیشون ریجن 1 هست نمیتونن بازی رو آپدیت کنن واسه همین اگه جوین سرورها بشن فورا کیک میشن کلا کارهای دایس نوبره و توی هیچ عطاری نمونش رو پیدا نمیکنید واقعا خاک بر سری هم واسشون کمه با این گندی که بالا آوردن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or