.:DEMON LORD:.
کاربر سایت
اینم وضعیت من موقع Colonel شدن، به قول دوستمون تو این چند روز باقیمانده هر چی بوستر 100% و 200% دارینو فعال کنید.
آخرین ویرایش:
بي مروت همه رو ميبره :d

:d:dديگه سالبر رو به MISSION ها دعوت نمي كنمبي مروت همه رو ميبره :d
البته سالبر نميتونه مارو گول بزنه كه ميره با يه سري ساخت و پاخت مي كنه تا امتياز بالا بياره و ببره :d
فقط تا حالا يكي ازش بردم![]()
ولي مشكل MISSION ها اينه كه امكان داره بيفتي با يه گروه مزخرف يا با يه تيم قوي ! يه مسابقه 40 دقيقه طول بكشه يكي 10 دقيقه
در ضمن سالبر چاينا رايزينگ كه خوب هفته ديگه است عملا"![]()
:d:dشما هميشه كارت درسته قبل colonel شدن هم ok بودى حالا كه...........اینم وضعیت من موقع Colonel شدن، به قول دوستمون تو این چند روز باقیمانده هر چی بوستر 100% و 200% دارینو فعال کنید.
![]()
شما لطف دارین من دیگه اونقدر هم که میگی خفن نیستم خجالت ندین به خداشما هميشه كارت درسته قبل colonel شدن هم ok بودى حالا كه...........
مبارك باشه:d ولي هيچي مثل Rank up كردن BFBC2 نميشه سخت ترين بودش و بيشتر حال ميداد
تا اونجا كه من ميدونم دايس به Levelcap چيزي اضافه نميكنه:d فقط XP ميگيرد براي ليدربورد.
مگر اينكه جاي گفته باشن من نديدم

ممنون :d اینطوری که گفتند توی PC الان بعضی ها به خاطر China Rising Bug Level 110 هستند و توی BF4stats هم برای من XP های بیشتری که گرفتم را حساب کرده و رنگ بعدی را نوشته Level 100 Colonel II.مبارك باشه:d ولي هيچي مثل Rank up كردن BFBC2 نميشه سخت ترين بودش و بيشتر حال ميداد
تا اونجا كه من ميدونم دايس به Levelcap چيزي اضافه نميكنه:d فقط XP ميگيرد براي ليدربورد.
مگر اينكه جاي گفته باشن من نديدم

ميدونم كه تا چند وقته ديگه همه خلبان هاي حرفه ايي از هيت سيكر مي كشن بيرون !