Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بالاخره همه وسايل هاي همه VEHICLE هارو باز كردم :d
بازي رو هم پلات نمودم :d

سالبر من الان چندمين نفرم پلات ردم بازي رو ؟:d من ميگم نفر 73 امم كي به كيه :d

واقعا" خوشحالم كه اين PDW هارو اختصاصي مهندس كردن قشنگ داشتم اشتباه مي كردم :d
الان هر كي فكر كنه كاربين كلي شده بد شده اشتباه مي كنه ملتي كه PDW هارو از دست دادن دارن ضرر خفني مي كنن :d
زنده باد :d برو تو PSNtrophyleaders یا PSNprofiles ببین نفر چندمی :d
دیشب دوتا راند TDM بازی کردم دیدم همه Engineer شدن دارن فقط با PDW ها بازی می کنن.

:|:|حالا هي بيا گير بده.

زنده باد :d برو تو PSNtrophyleaders یا PSNprofiles ببین نفر چندمی :d
دیشب دوتا راند TDM بازی کردم دیدم همه Engineer شدن دارن فقط با PDW ها بازی می کنن.

صادق من غلط كردم :| گفتم كه اشتباه مي كردم :d

حالا ببين سالبر يه كار مي كنن دايس توي پچ بعد كامل بتركونه PDW هارو يا نه :|

خب امروز روز بزرگی بود با آقا صادق .شوفری آقا صادق اونم با تانک خیلی حال داد.:d راند بعدی که خواست شروع بشه کنسول فریز کرد(البته در حال pm دادن به آقا مهدی بودم که چرا رفتی بیا با آقا صادقم، کنسول هنک کرد(خوشی زد زیر دلم):d
قبل از این داستان به آقا مهدی pm دادم که چاپرو on کن اومدم که pm داد اینقدر دیر اومدی چاپر سوخت:d(آخه داستان داره خونه خودمون نیستم کنسولو قاچاقی آووردم مسافرت به همراه خودم:d)اینترنت پسر خالمون هم حجمیه دیگه بدتر :(

خب امروز روز بزرگی بود با آقا صادق .شوفری آقا صادق اونم با تانک خیلی حال داد.:d راند بعدی که خواست شروع بشه کنسول فریز کرد(البته در حال pm دادن به آقا مهدی بودم که چرا رفتی بیا با آقا صادقم، کنسول هنک کرد(خوشی زد زیر دلم):d
قبل از این داستان به آقا مهدی pm دادم که چاپرو on کن اومدم که pm داد اینقدر دیر اومدی چاپر سوخت:d(آخه داستان داره خونه خودمون نیستم کنسولو قاچاقی آووردم مسافرت به همراه خودم:d)اینترنت پسر خالمون هم حجمیه دیگه بدتر :(
صادق هميشه تو تانك, ميترسه بياد بيرون زخمى بشه
ميميره هم نمياد تو بازى تا تانك تو بيسش در بياد تازه فهميدم صادق team death بازى نميكنه اخه تانك نداره اين واسش bag

الان صادق مياد مي گه مد اصلي BF فقط CQ ه :d البته درست هم ميگه ! منم خودم مجبور نبودم TDM نميزدم چون TDM اصولا" فقط براي CoD ساخته شده همين چند وقتي هم كه TDM زدم توي بتل 4 كاملا" مشخص بود همه شون از توي CoD اومدن چون كارهاشون و سبك بازي كردنشون كاملا" مشخص بود كه CoD باز اند

البته صادق رو گمونم توي مترو نديدي :d بهتره بهش گير نديدي الان مياد با فلسفه و منطق برات توضيح ميده كه چرا تانك :d

دوستان يه سوال ! انيميشن نايف كردن با چاقو هاي محتلف فرق داره ؟!
اخه ديروز پريروز بعد 80 ساعت بازي كردن بالاخره به ما يه ايتم به درد بخور داد و اونم چاقو بود ! با چاقوي ساده بازي انيميشن نايف كردنش فرق داره :d
تازه ديدم يه بدبختي رو ديدم امروز كه دراز كش منتظر اومدن ما بود يارمون رفت از پشت سرش روي زمين نايف اش كرد وقتي برش گردوند نايف اش كنه 3 بار اين چاقو رو كرد تو قلبش و دراورد :d من نديده بودم اين مدلي !:d

پ.ن : بازي مياد پيشرفت كنه پسرفت مي كنه ! كلي خوشحال شده بودم كه دوباره قابليت كشتن حريف در حال نايف كردن يار خودمون برگشته و توي بتا هم بود ولي امروز چند بار اومدم يارهام رو نجات بدم اصلا" كسي كه داشت نايف مي كرد دميج هم نمي گرفت :| خاك تو سر نفهم دايس

سلام به همه
دوستان من بعد یه عمر فیفا زدن به تازگی رو به این بازی اوردم
لامصب بــــــــــــــــــــد اعتیادی داره
ممنون میشم منو هم ادد کنید
mamadbahal

یه سوال من با engieer راحت بازی میکنم آیا بهترین انتخاب همینه؟

صادق هميشه تو تانك, ميترسه بياد بيرون زخمى بشه
ميميره هم نمياد تو بازى تا تانك تو بيسش در بياد تازه فهميدم صادق team death بازى نميكنه اخه تانك نداره اين واسش bag
الان نه که طراحی مپ هاش خیلی حرفه ای هست برم TDM بازی کنم؟:d
چرا صبر نکنم تا تانک نیاد بعد اسپاون بشم؟ یکی که بلد نیست بیاد برداره تیم رو هم به فنا بده.
مپ سایزش بزرگه و 24 پلیر داره میخوای پیاده بیام دنبال ملت بگردم؟ .همین BF3 مترو زیاد میزدم .
اون موقع BFBC2 Infantry بودم کجا بودید؟:-/:d

بازی روی کنسولم sync نمیشه!:| به محض run کردن هم فریز می کنه کنسول.
ایمیل دادم به ساپورت EA ، گفت دیسک رو برای تعویض تا 3 روز آینده بیارید، مشکل نرم افزاری هست!:( 60 یورو سوخت...:((
بازی رو پست کردم برای یکی از بچه ها،تا ببینم چی میشه!:| دلمون خوش بود از آلمان خریدیم!

سلام به همه
دوستان یه سوال
چطوریه منو اکثرا با یه تیر شهید میکنند ولی من هرکس رو خواستم بزنم کلی تیر باید روش خالی کنم؟
مثلا 97% درگیری های رو در رو با اینکه من زودتر طرف دیدم و زدمش رو میبازم
دلیلش چیه؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

سلام به همه
دوستان یه سوال
چطوریه منو اکثرا با یه تیر شهید میکنند ولی من هرکس رو خواستم بزنم کلی تیر باید روش خالی کنم؟
مثلا 97% درگیری های رو در رو با اینکه من زودتر طرف دیدم و زدمش رو میبازم
دلیلش چیه؟

ping بالا

دقیقا همینه :(
زمانی که کسی میخواییم نایف کنیم ولی اون r3 میزنه جلوش رو نمیشه گرفت؟

همونطوری که دوستمون گفت Ping بالا به اضافه یه باگ تو Net code بازی هست که one shot kill میشن بعضی وقتها که هفته دیگه درست میشه. اگر کسیو می خواهی نایف کنی از روبه رو نایف نکن. البته در صورتی که health طرف خیلی کم باشه و از روبه رو نایفش کنی واسه اون counter knife نمیاد و نمی تونه به قول خودت r3 را بزنه.

همونطوری که دوستمون گفت Ping بالا به اضافه یه باگ تو Net code بازی هست که one shot kill میشن بعضی وقتها که هفته دیگه درست میشه. اگر کسیو می خواهی نایف کنی از روبه رو نایف نکن. البته در صورتی که health طرف خیلی کم باشه و از روبه رو نایفش کنی واسه اون counter knife نمیاد و نمی تونه به قول خودت r3 را بزنه.
اره در این صورت یه مشت هم میکوبه تو صورت هدف و بعد نایف میکنه همین یه نکته بازی فقط خوب هست:d

خوب دیشب کلنل شدیم، فکر کنم تا China Rising نیاد دیگه همین CAP باید بمونیم... خوب طوری نیست میرم فعلا AC IV و Cod Ghost بازی می کنم ببینم میشه اینا پلات شن...

واسه دوستانی که میخوان سریع رنک اپ شن ۱۰۰ درصد یا ۲۰۰درصد بوست xp رو استفاده نکنید همون اول بزارید نزدیک service starشدید فعال کنید کلی xpمیده چند تا service star که دیگه عالی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or