Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بالاخره ما هم افتخار بازی با این دوتا حرفه ای بالا ^ ^ همین بالایی خودم رو داشتم :d
آماره کشته شدنشون و تعداد کسایی که کشتن رو میدیدم از خودم خجالت میکشیدم :d اما هر دوتاشون جواب Friend Request منو ندادن :d
اما خوب منم کم کم دارم سر فرم می افتم و درسته زیاد میمیرم ولی دیگه میتونم با اسلحه سبک هم بکشم
فقط بلد نیستم این وسایلی رو که با لول آپ شدن بازی میشه رو استفاده کنم تازه فهمیدم لول آپ که میشی میتونی رویه وسیله های نقبلیه امکانات اضافه کنی و مثلا موشک بزنی باهاشونو...
کاش یه راهنمایی چیزی میکردین زودتر :d
یه نکته دیگه من بعضی وقتها اسنایپر میشم اسلحه ای که دارم باید با دو تیر حریفم رو بکشم در صورتی که اسنایپر ها منو همیشه با یه تیر راهی ملکوت اعلا میکنن ، باید تویه اون زمینه هم لول آپ بشم تا اسلحه های اصلی بازی بشن؟ من چون عمران خودندم فقط مهندس رو انتخاب میکنم :d بیشتر به کلاسمم میخوره :d

حرفه ايي نيستم :|:d
ببين خودت بايد شجاعت داشته باشي هي چيزهاي متخلف رو امتحان كني ! بايد اونقدري نبوغ و خلاقيت داشته باشي تا به ديگري برتري پيدا كني
تا خودت نفهمي چه مدلي بازي كني نميتوني كاري بكني !
يه سري ويدئو هاي افراد حرفه ايي رو تو يو تيوب ببين شايد كارساز بود
اسنايپر هم از فاصله نزديك مي كشه با يه تير ولي از دور حتما" هدشات ميخواد !

دیروز دوبار تو OP Locker هم برای من فریز کرد. مپ کوچک بیشترین فریز داره بعد از اون هم Flood Zone. آره مهدی متوجه شدم :d
داستان :
چند روز پیش بر علیه یک تیم اول توی Dawnbreaker و بعد توی Rogue Transmission بازی کردیم که Level هاشون بالای 87 و 90 بود. دوتاشو همش توی Attack Chopper بودن. اینقدر این دوتا هماهنگ بودن که همیشه در یک Pass تانک را از روبه رو حتما می زدن. یک موقع بود که من سوار AA بودم و رحیم و آرمین سوار M1. همون اول بازی مشغول capture بودیم یهو با یک pass از روبه رو تانک رحیم را سریع زد و بعد AA منو که من سریع پریدم بیرون ولی بعدش مردم. loadout هم hydra rocket معمولی بود فقط تو این فکر بودم که چطوری این تانکهای مارو اونم با protection و reactive armor سریع می زنن اونم دوتا دوتا؟ attack chopper خودمونو بدون Gunner بردم بزنمشون دیدم commander ما یکی از خلبان هارو HVT کرده. وقتی باهاشون درگیر شدم دیدم فقط gunner داره TV missle اسپم می کنه. از اونجایی که وقتی موشک می زد موشک می شد HVT :d گفتم gunner خودشو پرت می کنه بیرون چرا ؟ ولی خوب وقتی زدمشون دوتاشون پریدن بیرون منم به خاطر اینکه بقیه دوستاشون داشتن با stinger چاپر منو مورد عنایت قرار می دادن منم پریدم بیرون وقتی روی زمین درگیر شدم جفتشونو مثل گلابی زدم. بعدش که دوباره spawn شدن با RPG چاپرشونو یکبار دیگه تونستم بزنم ولی دهن تیم ما و خود منو حسابی سرویس کردن ولی روی زمین بیرون یک وسیله بلد نبودن بازی کنن. تو Battlelog که رفتم توی پروفایلشون دیدم KD هر کدود 5 یا 4.9 بود و کلا 150 kill بدون vehicle نداشتن. یک بار هم راند بعد یکیشون بعد از زدن هلیکوپتر و پریدن بیرون knife کردم که حال پیروزی قبلیش گرفته بشه. جدای از این مورد میکس TV و Hydra فوق العادس تو attack chopper. همینطور Igla و Stinger :d

سالبر اين باگ توي بتل 3 هم بود !
يكي از بچه TV زميزد ! من خلبان بودم ! يهو ديدم توي وايپر اين رفيقم (مجتبي بود گمونم) نيستش ! هي گفتم مجتبي چرا پريدي بيرون چرا رفتي ديدمي ميگه من كه هستم :| بعد يهو برگشت سرجاش :|!!! دقت كه كردم ديدم كه وقتي TVميزنيد بازي شما رو به عنوان موشك شليك مي كنه و شما ديگه كاراكتر نيستيد داخل بازي :|:d

در ضمن سالبر با خودم بيا تو هلي توي هر PASS برات هر چي باشه ميزنم !!! من 65 به بالا دميج ميدم توي هر شيرجه ولي گانر ميخوام تا با 30 ميليمتري بزنه تو سرشون ! و اصولا" هم اصلا" گانر ندارم :| توي بتل3 سر هلي دعوا بود اينجا كسي به هلي نگاه نمي كنه چون تا گير كنه به چيزي ميتركه :|
توي نبردهاي هوايي هلي با هلي هم حتما" بايد گانر حرفه ايي داشته باشي و گرنه فاتحه ات خونده است يه راه ديگه هم داره اونم اينه كه هلي دشمن رو در جايي بزني كه بعد اصابت موشك بخوره تو زمين يا در و ديوار :d

سالبر اين باگ توي بتل 3 هم بود !
يكي از بچه TV زميزد ! من خلبان بودم ! يهو ديدم توي وايپر اين رفيقم (مجتبي بود گمونم) نيستش ! هي گفتم مجتبي چرا پريدي بيرون چرا رفتي ديدمي ميگه من كه هستم
:|
بعد يهو برگشت سرجاش
!!! دقت كه كردم ديدم كه وقتي TVميزنيد بازي شما رو به عنوان موشك شليك مي كنه و شما ديگه كاراكتر نيستيد داخل بازي
:|:d

در ضمن سالبر با خودم بيا تو هلي توي هر PASS برات هر چي باشه ميزنم !!! من 65 به بالا دميج ميدم توي هر شيرجه ولي گانر ميخوام تا با 30 ميليمتري بزنه تو سرشون ! و اصولا" هم اصلا" گانر ندارم
توي بتل3 سر هلي دعوا بود اينجا كسي به هلي نگاه نمي كنه چون تا گير كنه به چيزي ميتركه
توي نبردهاي هوايي هلي با هلي هم حتما" بايد گانر حرفه ايي داشته باشي و گرنه فاتحه ات خونده است يه راه ديگه هم داره اونم اينه كه هلي دشمن رو در جايي بزني كه بعد اصابت موشك بخوره تو زمين يا در و ديوار
من هم بیشتر وقتها بدون Gunner میرم ولی رحیم و امیر هم به کمکم میان. بهت بگم من Gunner (مرده خور) خیلی خوبی هستم :d سابقه خوبی هم با TV تو BF3 دارم اینجا هنوز باهاش کار نکردم. آره اینم هست ولی دیگه Kill به ندرت میده بهت.
ون دو تا یعنی رو عصب بودن فقط تو چاپر بودن
همون که با rpg زدیشون من کلی حال کردم
:)>-

ولی بازی بعدی که کلا سرویس کردیم شون
پدسوخته بودن برای خودشون دفعه دیگه از اینا دیدیم همه Stinger بر میداریم بازی به دهنشون تلخ می کنیم >:)
خوب بالاخره ما هم افتخار بازی با این دوتا حرفه ای بالا ^ ^ همین بالایی خودم رو داشتم
:d
آماره کشته شدنشون و تعداد کسایی که کشتن رو میدیدم از خودم خجالت میکشیدم
اما هر دوتاشون جواب Friend Request منو ندادن
اما خوب منم کم کم دارم سر فرم می افتم و درسته زیاد میمیرم ولی دیگه میتونم با اسلحه سبک هم بکشم
فقط بلد نیستم این وسایلی رو که با لول آپ شدن بازی میشه رو استفاده کنم تازه فهمیدم لول آپ که میشی میتونی رویه وسیله های نقلیه امکانات اضافه کنی و مثلا موشک بزنی باهاشونو...
کاش یه راهنمایی چیزی میکردین زودتر

یه نکته دیگه من بعضی وقتها اسنایپر میشم اسلحه ای که دارم باید با دو تیر حریفم رو بکشم در صورتی که اسنایپر ها منو همیشه با یه تیر راهی ملکوت اعلا میکنن ، باید تویه اون زمینه هم لول آپ بشم تا اسلحه های اصلی بازی بشن؟ من چون عمران خودندم فقط مهندس رو انتخاب میکنم
بیشتر به کلاسمم میخوره
شرمنده دیشب ندیدم الان اددت کردم :d اگر قیافه منو اون موقع شب بیینی ....:))
وقتی Sniper هستی و با Bolt Action Sniper ها بازی می کنی همیشه و همیشه باید Headshot کنی چون بعد تیر اول امکان زیادی هست که فرار کنند و از موقعیت مطلع بشن. برای هدشات کردن مخصوصا با Sniper اولی ها چون Bullet drop کوتاهی دارن حتما نشونرو بالاتر از سرشون یا وقتی در حال دویدن هستند جلو تر بگیر. اگر سوال دیگه ای داشتی می تونی PM هم بدی.

:| توي بتل3 سر هلي دعوا بود اينجا كسي به هلي نگاه نمي كنه چون تا گير كنه به چيزي ميتركه :|
توي نبردهاي هوايي هلي با هلي هم حتما" بايد گانر حرفه ايي داشته باشي و گرنه فاتحه ات خونده است يه راه ديگه هم داره اونم اينه كه هلي دشمن رو در جايي بزني كه بعد اصابت موشك بخوره تو زمين يا در و ديوار :d
وقتیم چاپر ملت میزنی میره می خوره زمین kill Action میده.رو kill خود ادم حساب نمی کنه ادم ضد حال میشه :-s
ولی در کل چاپر تو bf3 وحشتناک تر از bf4 بودن

- - -ویرایش - - -

شرمنده دیشب ندیدم الان اددت کردم :d اگر قیافه منو اون موقع شب بیینی ....:))
وقتی Sniper هستی و با Bolt Action Sniper ها بازی می کنی همیشه و همیشه باید Headshot کنی چون بعد تیر اول امکان زیادی هست که فرار کنند و از موقعیت مطلع بشن. برای هدشات کردن مخصوصا با Sniper اولی ها چون Bullet drop کوتاهی دارن حتما نشونرو بالاتر از سرشون یا وقتی در حال دویدن هستند جلو تر بگیر. اگر سوال دیگه ای داشتی می تونی PM هم بدی.
تو مگه از knif کردن وقت داری کسی add کنی:d

لطفا این اصلاحات رو توضیح بدید من هم بفهمم که چی گفتین و اینکه منم حرفه ای بشم مثله خودتون و بدونم روند بازی چطوریه
1.igla o stinger : اینها همون ها هستن که مثل آر پی جی هستن و رویه هلیکوپتر و هواپیما قفل میکنه
2.اسم اون رو میخوام بدونم که وقتی یه کسی ایگلا میزنه هواپیما یا هلیکوپتر یه چیزی مثل آتیش بیرون میریزه تا ایگلا رو منحرف کنه و اینکه چطوری هلیکوپتر اینکار رو میکنه
3.چطوری واسه خودتون اول اسمتون یه نوشته ای میزارید فکذ کنم امیر اول اسمش نوشته بود [loca] و تو یه چیز دیگه اولش نوشته بود
4.
يكي از بچه TV ميزد !
5.
يهو ديدم توي وايپر اين رفيقم (مجتبي بود گمونم) نيستش
6.
توي هر PASS برات هر چي باشه ميزنم !
7.
من هم بیشتر وقتها بدون Gunner میرم
8.
دوتاشو همش توی Attack Chopper بودن
9.
یک موقع بود که من سوار AA بودم
10.
رحیم و آرمین سوار M1.
11.
یهو با یک pass از روبه رو تانک رحیم
این pass با مورد 6 فرق داره ؟ :d
12 , 13.
loadout هم hydra rocket معمولی بود
14 , 15.
چطوری این تانکهای مارو اونم با protection و reactive armor سریع می زنن
16 , 17.
دیدم commander ما یکی از خلبان هارو HVT کرده.
18.
فقط gunner داره TV missle اسپم می کنه.
19.
بعدش که دوباره spawn شدن
20.
مورد میکس TV و Hydra فوق العادس تو attack chopper
کلا این مورد ترکیبشون چی هست میخوام یاد بگیرم

نخندید خو :d جوابم رو بدید منم تازه با این دنیا آشنا شدم و کمکم کنید
مرسی پیشاپیش

لطفا این اصلاحات رو توضیح بدید من هم بفهمم که چی گفتین و اینکه منم حرفه ای بشم مثله خودتون و بدونم روند بازی چطوریه
1.igla o stinger : اینها همون ها هستن که مثل آر پی جی هستن و رویه هلیکوپتر و هواپیما قفل میکنه
2.اسم اون رو میخوام بدونم که وقتی یه کسی ایگلا میزنه هواپیما یا هلیکوپتر یه چیزی مثل آتیش بیرون میریزه تا ایگلا رو منحرف کنه و اینکه چطوری هلیکوپتر اینکار رو میکنه
3.چطوری واسه خودتون اول اسمتون یه نوشته ای میزارید فکذ کنم امیر اول اسمش نوشته بود [loca] و تو یه چیز دیگه اولش نوشته بود
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. این pass با مورد 6 فرق داره ؟ :d
12 , 13.
14 , 15.
16 , 17.
18.
19.
20. کلا این مورد ترکیبشون چی هست میخوام یاد بگیرم

نخندید خو :d جوابم رو بدید منم تازه با این دنیا آشنا شدم و کمکم کنید
مرسی پیشاپیش
انصافا سوال منم هست
با تشکر از این دوستمون

در جواب سوال هات:
1. بله Stinger احتیاجی به قفل موندن هدف نداره و می تونی بعد از شلیک هر کاری خواستی بکنی ولی Igla باید تا زمان رسیدن موشک به هدف روی هدف نگه داری ولی خسارت خیلی زیادتری میزنه تقریبا دو برابر
2. بهشون میگن Flare و اصولا از همون اول روی هواپیماها و هلیکوپتر ها هست و با زدن D-pad پایین ( جهت سمت پایین دکمه های سمت چپ روی دسته )
3. تو سایت Battlelog باید عضو بشی ( حساب Orgin باید باز کنی که تو سایت هست ) بعد وقتی تو BF4 هستی اونجا باید Log in کنی و email و password حسابتو وارد کنی. چون من از قبل BF3 داشتم دیگه اتوماتیک خودش شناخت. بعد تو قسمت Battlog توی EDIT PROFILE و بعد SOLDIER توی قسمت TAG نوشته ماکزیمم 4 حرفی که می خواهیو می نویسی و save می کنی.
4. TV MISSILE یا موشک هدایت شونده تلویزیونی با کنترل خودت. مثل Predator Missiles های MW2 و MW3 یا TOW Missile های Cod BO1 بعد از شلیک تو هدایتشون می کنی اما به مراتب خیلی سخت هست ولی خسارت فوق العاده زیادی وارد می کنه.
5. هلیکوپتر تهاجمی آمریکایی ها AH-1Z Viper.
6. منظور وقتی که با هلیکوپتر یا هواپیما شروع به حمله می کنی و از بالای سر دشمن عبور می کنی و قبل از اینکه دوباره برگردی و حمله کنی می گیم Pass.
7. داخل هلیکوپترهای تهاجمی ( گروه آمریکا AH-1Z Viper , روسیه Mi-28 Havoc و چین Z-10W) و تانک ها و نفربرها به جز خلبان و راننده یک نفر دیگر هم می تونه نقش تیرانداز با تیربارها و در هلیکوپترها موشکهای هدایت شونده لیزری یا تلویزیونی را بر عهده بگیره که این کمک زیادی به خلبان می کنه که با همه تهدید ها بهتر مقابله کنند.
8. هلیکوپترهای تهاجمی.
9. Anti Air تانک های ضدهوایی که تیربار 20میلیمتری یا 30 میلیمتری به اضافه موشک های ضد هوایی یا راکت های غیرهدایت شونده دارند ولی ازشون برعلیه پیاده نظام و بعضا تانک های زرهی هم استفاده کرد.
10. M1 Abrams تانک اصلی میدان نبرد گروه آمریکا ( روسیه T-90A, چین TYPE 99MBT)
12و 13 خیر همونه :d
14 و 15 Loadout به معنی نوع تجهیزات و مهماتی که برای جنگ افزارها، هلیکوپترها و پیاده و تانکها و ... مشخص می کنی. Hydra rocket راکت های غیرهدایت شونده اولیه روی هلیکوپتر های تهاجمی هست که همزمان 14 عدد حمل می کنن و قدرت صدمه رسانی متوسطی دارن. Zuni Rockets قدرت بیشتری دارن ولی 8 تا ازشون بیشتر حمل نمی کنه به اضافه 8 تا دیگه برای بازگزاری اگر این 16 تارو سریع بزنی دیگه باید صبر کنی تا 8 تا دیگه بارگزاری بشن که خیلی طول می کشه وسط جنگ.
17 و 16 Protection قابلیتی دفاعی برای قایق های جنگی و تانکها و نفربرهاست که اصولا آخرین تجهیزاتیه که باز می شوند یعنی خیلی باید امتیاز بگیری. وقتی فعالشون می کنی مدت چند ثانیه همه موشک ها و توپ هایی که بهت شلیک می شن را قبل از اصابت از بین می بره تا بهت صدمه نرسه ولی زیاد باید صبر کنی تا شارژ بشه. Reactive Armor هم برای تانک ها وقتی بازش کردی ( این هم خیلی طول می کشه ) روی تانک سوار می کنی و زره به تانکت اضافه می کنه و تانک را به مقدار کمی مقاوم تر می کنه.
18. یعنی همش پشت سر هم TV Missle شلیک می کنه.
19. وقتی برای بار اول یا بعد از مردن می خواهی دوباره برگردی داخل نقشه بازی می گویند Spawn شدن.
20. یعنی خلبان هلیکوپتر با راکت های hydra شلیک بکنه و همزمان gunner هم به همون هدف TV Missle شلیک کنه. سریع هدف پودر میشه :d هماهنگی می خواد.

از سالبر تشكر مي كنم همت كرد جواب اين بندگان خدارو داد :d
من خودم تنبلي ايم ميومد بنويسم اين همه رو :d

4 تا مپ DLC بعدي رو ديدم ويدئوهاشون رو !!! همه شون جالب اند اما نه اونقدر !
ولي از يكي دوتاشون خيلي خوشم اومد ! يكي اون جنگليه است ! GUILIN PEAKS ! يكي ديگه هم ALTAI RANGE بود كه بدك نيست !

حالا بايد ببينم SECOND ASSAULT بيشتر مي ارزه يا NAVAL STRIKE ! چون اين قايق ها و وسايل درياي ايش براي من خيلي جالب بوده !

در جواب سوال هات:
1. بله Stinger احتیاجی به قفل موندن هدف نداره و می تونی بعد از شلیک هر کاری خواستی بکنی ولی Igla باید تا زمان رسیدن موشک به هدف روی هدف نگه داری ولی خسارت خیلی زیادتری میزنه تقریبا دو برابر
مگه igla و stinger باهم فرق دارن:-/ Igla ماله روسيه هست و stinger ماله امريكا . نكنه تو bf4 با هم فرق دارن؟ ماله چين هم igla هست؟

نمیدونم چطور ازت تشکر کنم Eu sunt Dracul سالبر جان
ایشالله بتونم gunner خوبی واست باشم تویه هلیکووپتر :d
بازم سوال دارم اما رووم نمیشه :d
تا همینجاشم کلی زحمت کشیدی اما کلی اطلاعات بهم دادی و فکر کنم خیلی های دیگه هم استفاده بکنن
ممنونم ازت

مگه igla و stinger باهم فرق دارن:-/ Igla ماله روسيه هست و stinger ماله امريكا . نكنه تو bf4 با هم فرق دارن؟ ماله چين هم igla هست؟
مثل BF3 نیست. اول برای همه Stinger آزاد میشه و بعد Igla. سیستمشون هم باهم فرق می کنه. کلا هر 3 گروه کاملا شبیه هم هستند.
نمیدونم چطور ازت تشکر کنم Eu sunt Dracul سالبر جان
ایشالله بتونم gunner خوبی واست باشم تویه هلیکووپتر
yahoo_4.gif

بازم سوال دارم اما رووم نمیشه
yahoo_4.gif

تا همینجاشم کلی زحمت کشیدی اما کلی اطلاعات بهم دادی و فکر کنم خیلی های دیگه هم استفاده بکنن
ممنونم ازت
خواهش میشه مشکلی نیست بپرس اگر هم دوست داری پیغام خصوصی بفرست اگر باشم جوابتو میدم :d

خوب بالاخره همه وسايل هاي همه VEHICLE هارو باز كردم :d
بازي رو هم پلات نمودم :d

سالبر من الان چندمين نفرم پلات ردم بازي رو ؟:d من ميگم نفر 73 امم كي به كيه :d

واقعا" خوشحالم كه اين PDW هارو اختصاصي مهندس كردن قشنگ داشتم اشتباه مي كردم :d
الان هر كي فكر كنه كاربين كلي شده بد شده اشتباه مي كنه ملتي كه PDW هارو از دست دادن دارن ضرر خفني مي كنن :d

خوب بالاخره همه وسايل هاي همه VEHICLE هارو باز كردم :d
بازي رو هم پلات نمودم :d

سالبر من الان چندمين نفرم پلات ردم بازي رو ؟:d من ميگم نفر 73 امم كي به كيه :d

واقعا" خوشحالم كه اين PDW هارو اختصاصي مهندس كردن قشنگ داشتم اشتباه مي كردم :d
الان هر كي فكر كنه كاربين كلي شده بد شده اشتباه مي كنه ملتي كه PDW هارو از دست دادن دارن ضرر خفني مي كنن
:|:|حالا هي بيا گير بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or