Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

چه جالب از بعد از ظهر تا حالا نبودم یهو اومدم اینجا دیدم نسخه X1 با اختلاف بسیار زیاد برنده این جدال شده . جل الخالق .
من کیم اینجا کجاست ....:-/:d

X1 هیچکدوم از بافتاش بهتر از PC نیست. میشه گفت کیفیت و وضوح بافت ها تو سه نسخه برابر هست ولی X1 بخاطر AF و Upscalar بهتر از PS4 بهتره و PC هم بخاطر رزولوشن خیلی بالاتر بافت هاش واضح تره و این دلیل نمیشه کیفیت تکسچر ها بالاتر باشه به این دلیل که نسخه X1 و PS4 تو رزولوشن پایینتر رندر میشن و این باعث میشه IQ کلی تصویر کمتر شه.

باشه عزیزم خودتو اذیت نکن XBone بهتره PS4 :)

از لحاظ فنى PC بهتره
بعد PS4
بعد Xbox One
ولى چشام تو بعضى عكسها x رو بهتر ميبينه ، تو بعضى عكسهام ps رو .
من اگه معيار خريد كنسول نسل بعدم مالتى پلتفرم و بتلفيلد ٤ بود صد درصد يه Pc خوب جمع ميكردم .
ولى معيارم اكس كلوسيو هاست ، سليقمم به بازيهاى انحصارى ماكرو نزديك تر است .
اين كه ديگه ٤٠ صفحه بحث نداره ، اينم همش سياست سازندس كه شروع نسلى مشترى هاشو به تب و تاب بندازه ، تا بازار گرم شه !
حالا يه سايه و تكسچر و رزوليشن كسى بخواد كنسول بخره بايد بهش شك كرد .
خيلى سادس بهترين گرافيك رو ميخواين بايد برين سمت pc
سليقتون با بازيهاى انحصارى ماكرو جور در مياد وان بخرين
سليقتون با انحصاريهاى سونى جور در مياد پى اس بخرين
اين تفاوت سليقه ها رو جا افتاده بدونين ، همه جا اين قضايا هست ، حالا يه جا سليقه ها به سمت سونى بيشتر گرايش داره ، خوب خدا رو شكر ، هيچ اشكال نداره همه هم PS4 بخرين انشاالله

خوب گویا پرونده ی BF4 هم بسته شد. اما خوب شما هم مثل من شاید نتونید فعلا با کنسولای نسل جدید Bf رو بازی کنید و فعلا به همین نسل قناعت کنید پس یه مقایسه کوچولو بین PS360 هم شاید بد نباشه

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #0079c8, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Clip 1 info:
Length of clip: 9538 frames
Average FPS of clip: 29.92
Percent of torn frames: 1.53[/TD]
[TD="align: center"]Clip 1 info:
Length of clip: 9538 frames
Average FPS of clip: 29.71
Percent of torn frames: 29.71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Clip 2 info:
Length of clip: 6692 frames
Average FPS of clip: 28.54
Percent of torn frames: 1.0[/TD]
[TD="align: center"]Clip 2 info:
Length of clip: 6692 frames
Average FPS of clip: 29.72
Percent of torn frames: 6.72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Global percent of torn frames: 1.92
Global average FPS: 29.35
[/TD]
[TD="align: center"]Global percent of torn frames: 24.41
Global average FPS: 29.36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

This brings us to our final topic, performance. Unfortunately, the performance was also a big let down for one version. As seen in our analysis stats below, the Xbox 360 version struggled to keep from screen tearing throughout the entire capture session. In some instances the Xbox 360 version was screen tearing in mid view even though we were completely stationary.

خوب گویا ورژن 360 با مشکلات شدید Tearing دست و پنجه نرم میکنه گرچه فریم در هردو کنسول تقریبا روی 30 فریم ثابته

گویا در زمینه BF4 حتی نسل قبل رو هم سونی برده

http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-4-beta-frame-rate-analysis-ps3-vs-xbox-360/

حرکت بلافاصله ی EA جهت دلجویی و انگیزه دادن به MS و طرفدارانش :d :

Titanfall an Xbox One, 360, PC Exclusive for Its Lifetime
اونم ترکید و گفتن فقط این نسخه . و دیگه از شایعه دراومد و حتمی شد عرضه Titanfall واسه PS4
ولی چه اولتیماتومی داده به ea !! فردا دایس اومد اعلام کرد که غلط کردم بتل4 رو ایکس وان 4k اجرا خواهد شد اصلا تعجب نکنین :دی

@کیوان : اون خوشمزه ها هنوزم خوشمزه هستن , مشکل اساسی تره :دی

آخرین ویرایش:
نسخه Xbox تو بعضی عکساش رنگاش بهتره تو بعضیا هم کلا سوخته انگاری و یه سمته تصویر کلا تاریکه و چیزی دیده نمیشه . ولی تو PC و PS4 واقعی تره و دیده میشه

حالا فعلا واسه شروع کار رزولوشن و فریم و AA کافیه از فردا بازیا با یه رزولوشن بیان نسخه PS4 باید مثله روغن کار کنه:d

بله برتری PS4 کاملا مشخصه ، اما یک مورد اینجا تنافض داره و اونم اینه که ضعیف ترین نسخه از لحاظ رزولوشن ، AA و فریم ریت که فعلا HBAO هم نداره با وجود رزولوشن و تعداد پیکسل بسیار پایین تر ( 50% کمتر از PS4 و 125% کمتر از PC ) اما عمق و وضوح تکسچرش حتی از PC هم بیشتره و کلا واضح تر بنظر میرسه !!

من اصلا اینو درک نمیکنم !!!
دقيقا اقا نيما همين طور هست كه مي گيد و برتريه كامل تكنيكي با ps4 هست و اين هم كه ميبينيد تو بعضي از تصاوير تكسچر ها شارپ تر و بهتر از pc و ps4به نظر ميرسه دليلش اينه
در مورد تکسچرهای X1 گفته شده در بعضی مواقع یجور Halo Effect رو تکسچر ها هست واسه همين در جاهايي بهتر از pc وps4ءبه نظر مياد ضمنا همين نكته يني halo effect مربوط به زشت ترین المان ـه X1 میشه كه در مواردي باعث تيرگي تصوير ورنگ مصنوعي هم ميشه ( به نظر تکسچر ها رو در جاهايي به صورت مصنوعي بهتر نشون میده )

آخرین ویرایش:
دوندونه و شرت یارو و خوشگل بودن و کریستالی بودن تصویر مهم نیست. خودتون انقدر به در و دیوار نکوبید سکته می کنید اون وقت کیه این سهام ماکروسافت ُ خرج کنه، کی بهتر از شما. از همه مهمتر میدونی چیه ؟

• نسخه XBOX ONE : روزلوشن 720 * 1280 بدون AA با فریم کمتر و ناتعادل
  • نسخه PS4 :رزولونش 900 * 1600 با AA و فریم بیشتر و متعادل تر

فریم PS4 > ONE
رزولوشن PS4 > ONE

همین بسه. من نمیدونم سر چی داریو از One دفاع می کنید ؟ اصلا چی ذهنتون میگذره به خدا نمیدونم. همین دو تای بالا یعنی 6 + 50 % پردازش بیشتر. میبینید الان یا بزرگترش کنم ؟ خلاص !

یعنی با یک بازی که جزو اولین بازی های نسله میشه به همین راحتی قضاوت کرد؟
لااقل صبر کنید کنسول های نسل بعد عرضه بشن بعد نتیجه گیری کنید.تو همین نسل هم موارد همین طوری داشتیم.این که battlefield 4 روی ps4 تو این ویدئو های مقایسه از بعضی لحاظ بهتره قبول.ولی این که بخوای از همین الان بگی کدوم کنسول 50% پردازش بیشتر داره یکم غیر منطقیه.

حرکت بلافاصله ی EA جهت دلجویی و انگیزه دادن به MS و طرفدارانش :d :

Titanfall an Xbox One, 360, PC Exclusive for Its Lifetime

اونم ترکید و گفتن فقط این نسخه . و دیگه از شایعه دراومد و حتمی شد عرضه Titanfall واسه PS4
ولی چه اولتیماتومی داده به ea !! فردا دایس اومد اعلام کرد که غلط کردم بتل4 رو ایکس وان 4k اجرا خواهد شد اصلا تعجب نکنین :دی
بابا خیلی وقت پیش گفتن این رو، اصلا قبل از اینکه اسم بازی اعلام بشه گفتن که اولیت شماره بازی فقط برای xbox میاد بعد از اون برای بقیه کنسول ها. بعد هم کجا حتمی شد؟ اصلا معلوم نیست نگفتن که حتما شماره بعدی TitanFall میاد که. این جوری که EA داره شلوغ می کنه اوضاع معلوم نیست چی بشه. یادتون باشه که قراره Star Wars Battlefronts جدید هم بیاد، اون وقت EA همزمان داره 3 تا IP توی یه سبک رو می ده تو بازار، COD هم هست...با این کارش داره گند می زنه!

آخرین ویرایش:
ضمنا در همين مقوله تكسچر در خيلي از جاها هم مثل همين عكس كه چند صفحه قبل دوستمون گذاشتن در ضمينه تكسچر هم برتري با ps4 هست حالا به غير از رزولوشن و فريم ريت و aa و draw distance و سايه ها كه خب برتري مطلق با ps4 كه قبلا ديگه گفته شده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or