Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

نه بابا این حرفا چیه؟ خیلیم بهتره! بالای 50٪ اختلاف که چیزی نیست! یکمه، یه ذرس.
این رقم 50% ساخته ی ذهن شما و یه سری سایت هست ...هر وقت خود مایکرو رسما تایید کرد این اختلاف رو اون موقع میشه قبول کرد این حرف رو و الان این حرف بی پایه هست ...... الان x 1 شرایط ps3 در نسل قبل رو داره .... چون ظرافت و پیچیدگی بالایی داره کار کردن باهاش سخت تره و این مشکل هم در اینده رفع میشه .... در کل فکر کردن به این اختلاف هم خنده داره......

X1 هیچکدوم از بافتاش بهتر از PC نیست. میشه گفت کیفیت و وضوح بافت ها تو سه نسخه برابر هست ولی X1 بخاطر AF و Upscalar بهتر از PS4 بهتره و PC هم بخاطر رزولوشن خیلی بالاتر بافت هاش واضح تره و این دلیل نمیشه کیفیت تکسچر ها بالاتر باشه به این دلیل که نسخه X1 و PS4 تو رزولوشن پایینتر رندر میشن و این باعث میشه IQ کلی تصویر کمتر شه.

یعنی فکر میکنی ps4 از upscaler پشتیبانی نمیکنه؟؟

به نظرم هنوز هیچی مشخص نیست با دوتا عکس نمیشه همه چیزو فهمید به نظرم این سیستم ابری XOne تعیین کننده هستش واسه اینکه بفهمیم کدوم کنسول در نهایت بهتره هرچند من شک دارم یکیشون اونقدر بهتر باشه که بشه قید اون یکی رو زد !

مقایسه ها در حد دو تا عکس نبودن اولا! 3 ترابایت ویدیوی ضبط شده از روی سیستم های خود دایس برای نقد بازی بودن! اگه فقط همین یک بازی اینطور بود، حق با شما میشد ولی الان حرف COD و NFS هم وسطه! بازی های انحصاری دیگه از جمله دد رایسینگ 3 هم گرافیکش از بازی های نسل پیش پایین تره! رایز هم که از همه جاش زدن گذاشتن رو گرافیکش! فقط فورتزا از این نظر ها کامله که میبایست هم اینجوری باشه! چون کلا بازی های ورزشی و ریسینگ نسبت به بازی ای مثل بتلفیلد از وسعت و تخریب پذیری و ... برخوردار نیست و رسیدن به فریم کامل و رزولوشن فول اچ دی به نسبت راحت تره! نه اینکه فورتزا رو بگم بده ها! فقط خواستم منظورمو برسونم!

اما این طرف بازی های لانچ از جمله کیلزون 1080p/60fps هست! BF COD NFS هم همونطور که داره مشخص میشه، برتری فاحشی دارن نسبت به رقیب! از مجموع اینا شما چه نتیجه ای میگیرید؟

دوستان بالاتر هم گفتن! با اینکه افکت های سنگین روی نسخه PS4 هست، رزولوشن 56 درصد بالاتره، بازم فریم ریت توی PS4 ثبات بیشتری داره! معنی اینها رو شما بگید ما بفهمیم خوب!

این رقم 50% ساخته ی ذهن شما و یه سری سایت هست ...هر وقت خود مایکرو رسما تایید کرد این اختلاف رو اون موقع میشه قبول کرد این حرف رو و الان این حرف بی پایه هست ...... الان x 1 شرایط ps3 در نسل قبل رو داره .... چون ظرافت و پیچیدگی بالایی داره کار کردن باهاش سخت تره و این مشکل هم در اینده رفع میشه .... در کل فکر کردن به این اختلاف هم خنده داره......

آهاااا :)) یعنی DF از خودش دروارده بوده؟! :-/ حالا 1% هم اگه قبول داشته باشی این اختلاف رو ، منتظر میمونی تا مایکروسافت بیاد بگه کنسول ما 50% ضعیف تره؟ مایکروسافت تأیید کنه؟ بشین تا تأیید کنه واست :))
ظرافت و پیچیدگی؟ کجاش دقیقاً پیچیدگی داره چون من هرچی میبینم معماری خیلی جدیدی نداره که بگیم سازنده باهاش آشنا نبوده ، از همون قدرت های فرازمینی Esram بگیر تا تا هرجا که دلت خواست مگه اینکه همین الان که این پستو دادی Devkit زیر دستات باشه و بین همه ی سازنده ها فقط شما یه نفر به این پیچیدگی ها پی برده باشید :) درکل که خوش باشید.

شرمنده ولی میشه این ظرافت وپیچیدگی رو یه مقدار شرح بدی ببینیم دقیقا چیه :|

عدد و رغم هیچی رو ثابت نمی کنه شما ماینکرافت رو روی رزولوشن 4K با 32XAA و 120 فریم اجرا کن هیچ سودی نداره
این بازی هم باید قبول کنی با وجود اینکه روی کاغذ PS4 بهتر هست ولی تصاویر نسخه XO بسیار غنی تر و جذابتر به نظر می رسند که هدف برای گیمر همین هست نه چهارتا عدد و رقم

http://upload7.ir/images/56053216795303314831.jpg

خوبی ؟ چه خبر ؟

چی میگی ؟ چه ربطی به ماینکرفت داره ؟ یه بازی روی دو تا کسنول نسل بعد عرضه شده و یکی از اون کنسولا همون بازی رو داره با رزولوشن بالاتر، فریم بهتر و AA و ... اجرا می کنه. اینو واسه من تجزیه تحلیل کن.

آهاااا :)) یعنی DF از خودش دروارده بوده؟! :-/ حالا 1% هم اگه قبول داشته باشی این اختلاف رو ، منتظر میمونی تا مایکروسافت بیاد بگه کنسول ما 50% ضعیف تره؟ مایکروسافت تأیید کنه؟ بشین تا تأیید کنه واست :))
ظرافت و پیچیدگی؟ کجاش دقیقاً پیچیدگی داره چون من هرچی میبینم معماری خیلی جدیدی نداره که بگیم سازنده باهاش آشنا نبوده ، از همون قدرت های فرازمینی Esram بگیر تا تا هرجا که دلت خواست مگه اینکه همین الان که این پستو دادی Devkit زیر دستات باشه و بین همه ی سازنده ها فقط شما یه نفر به این پیچیدگی ها پی برده باشید :) درکل که خوش باشید.

من نمی گم اختلافی ندارن ...در کل اختلافشون یه مقدار سر ترافلاپ و یه مقدار سر رم ddr 3 , 5 هست ...همین ....در کل 50% رقم من دراوردیه !! در ضمن شما به جای خنده یکمی به نظرات دیگران احترام بزار ...

عدد و رغم هیچی رو ثابت نمی کنه شما ماینکرافت رو روی رزولوشن 4K با 32XAA و 120 فریم اجرا کن هیچ سودی نداره
این بازی هم باید قبول کنی با وجود اینکه روی کاغذ PS4 بهتر هست ولی تصاویر نسخه XO بسیار غنی تر و جذابتر به نظر می رسند که هدف برای گیمر همین هست نه چهارتا عدد و رقم

اینجا غنی بودن رو هم پشت سر گذاشته به درجه رفیع ذغالختگی رسیده

PS4-PC-Xo
ps4-pc-xo

رزولوشن و AA و فریم و AO هم که فقط رو کاغذ هستن و متاسفانه رو تلوزیون دیده نمیشن

دیروز میگفتی diCE سازنده نیست bf هم بازی نیست . به ترتیب هر بازی که عرضه میشه و شرایطشو میبینی از دنیای بازیها حذف میشن غیر از RYSE بازی وجود نداره

من نمی گم اختلافی ندارن ...در کل اختلافشون یه مقدار سر ترافلاپ و یه مقدار سر رم ddr 3 , 5 هست ...همین ....در کل 50% رقم من دراوردیه !! در ضمن شما به جای خنده یکمی به نظرات دیگران احترام بزار ...
این یه مقدارهایی که شما میفرمایید توسط تیم متخصص DF که کل دنیای فناوری و اینترنت قبولش دارن و این درصدها توسط محاسبه ی همین یه مقدارها بدست اومده ( البته بماند که DF یه روز قبله ی عالم میشه و یه روز از خودش عدد میده بیرون )
همین الان تفاوت رندر کردن پیکسل ها در دو کنسول تو اجرای این بازی بیشتر از 52% ـه ، کلی تکینک های سایه زنی داره که واسه ایکس وان کلاً از بیخ ساقطه ، با این حال رو PS4 بهتر داره فریم میده ، حالا این یه مقداری که شما میفرمایید و ما نمیدونم چقدر هست اما در حد همون 50% ـه.
درضمن من به نظرات بقیه احترام میذارم ولی نمیتونم وقتی یه نفر به همه چی میگه ساخته ذهن و من درواردی و ... به نظرش احترام بذارم و نخندم:) بحث رو منطقی شروع کن تا منطقی جلو بره نه اینکه وقتی واقعاً سررشته ای نداری بیای کلی حرف بزنی و آخرش یه نظر شخصی بچسبونی تهش.

طبق این عکسی که شما گذاشتی و عقیده ای که داری خیلی راحت میشه نتیجه گرفت BF4 رو ایکس وان نه تنها از PS4 بهتر اجرا میشه بلکه از PC هم بهتره. تبریک میگم :bighug: در کل که به گفته ی خودت این بازی چیپ ـه و ارزشی نداره و استودیوش هم تنبله که نتونسته بازی رو واسه PS4 و PC خوب بسازه.

:-j.....

خوبی ؟ چه خبر ؟

چی میگی ؟ چه ربطی به ماینکرفت داره ؟ یه بازی روی دو تا کسنول نسل بعد عرضه شده و یکی از اون کنسولا همون بازی رو داره با رزولوشن بالاتر، فریم بهتر و AA و ... اجرا می کنه. اینو واسه من تجزیه تحلیل کن.

نه دیگه شما نگرفتی چی شد از الان که معلوم شده ps4 تو بازی هایی که روی دو کنسول میاد داره بهتر عمل میکنه معیار سنجش عوض شده و دیگه این 4تا عدد و رقمی که 4تا سایتا منتشر میکنند نیست و معیار شده صفحه tv که اونجا با هر کدوم حال کنی 100% اون نسخه بهتره و در مورد این بازی و تمام بازی هایی که قرار منتشر بشه این دوستان فقط با نسخه xbone حال میکنند حتی اگر در حد نسل قبلی باشه:d

ولی خوشم میاد این بنده خدا terova یه چیزایی میگه که همه مجبور میشن نقل قولش کنن . ینی حرفایی که میزنه تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه . خیلی حرفه تو این شرایط بتونی اینقدر نامربوط حرف بزنی . دمش گرم .

خود تفاوت در رزولوشن و تعداد پیکسل های رندر شده که برای PS4 در حدود 1.500000 پیکسل خروجی برای اکسباکس 900000 نشون میده PS4 از لحاظ سخت افزار قدرتمندتره. حالا افکت های گرافیکی که تو نسحه ی پلی 4 هست و تو اکسباکس نیست هم به کنار. الان دیگه بحث سر چیه؟؟؟

این یه مقدارهایی که شما میفرمایید توسط تیم متخصص DF که کل دنیای فناوری و اینترنت قبولش دارن و این درصدها توسط محاسبه ی همین یه مقدارها بدست اومده ( البته بماند که DF یه روز قبله ی عالم میشه و یه روز از خودش عدد میده بیرون )
همین الان تفاوت رندر کردن دو کنسول تو اجرای این بازی بیشتر از 52% ـه ، کلی تکینک های سایه زنی داره که واسه ایکس وان کلاً از بیخ ساقطه ، با این حال رو PS4 بهتر داره فریم میده ، حالا این یه مقداری که شما میفرمایید و ما نمیدونم چقدر هست اما در حد همون 50% ـه.
درضمن من به نظرات بقیه احترام میذارم ولی نمیتونم وقتی یه نفر به همه چی میگه ساخته ذهن و من درواردی و ... به نظرش احترام بذارم و نخندم:) بحث رو منطقی شروع کن تا منطقی جلو بره نه اینکه وقتی واقعاً سررشته ای نداری بیای کلی حرف بزنی و آخرش یه نظر شخصی بچسبونی تهش.
شرمنده مثل شما پروفسورای سخت افزار نداریم ......نظر شخصی اینجا ازاده شما هم هر جور دوست داری فکر کن .... در ضمن یه جوری از تخصص حرف میزنید که انگار یکی از طراحان تیم ps بودید ....:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or