Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

خوبی ؟ چه خبر ؟

چی میگی ؟ چه ربطی به ماینکرفت داره ؟ یه بازی روی دو تا کسنول نسل بعد عرضه شده و یکی از اون کنسولا همون بازی رو داره با رزولوشن بالاتر، فریم بهتر و AA و ... اجرا می کنه. اینو واسه من تجزیه تحلیل کن.

قربونت خوبیم..سلامتی خبر خاصی نیست دارم بهمن میرم دانشگاه

این بالاتر بودن رزولوشن و AA رو قبول دارم میگم چرا تکستچر های نسخه XO بهتر هست
وقتی تکستچر ها ضعیف باشه به چه دردی میخوره این AA و رزولوشن بالاتر..؟

مقایسه ها در حد دو تا عکس نبودن اولا! 3 ترابایت ویدیوی ضبط شده از روی سیستم های خود دایس برای نقد بازی بودن! اگه فقط همین یک بازی اینطور بود، حق با شما میشد ولی الان حرف COD و NFS هم وسطه! بازی های انحصاری دیگه از جمله دد رایسینگ 3 هم گرافیکش از بازی های نسل پیش پایین تره! رایز هم که از همه جاش زدن گذاشتن رو گرافیکش! فقط فورتزا از این نظر ها کامله که میبایست هم اینجوری باشه! چون کلا بازی های ورزشی و ریسینگ نسبت به بازی ای مثل بتلفیلد از وسعت و تخریب پذیری و ... برخوردار نیست و رسیدن به فریم کامل و رزولوشن فول اچ دی به نسبت راحت تره! نه اینکه فورتزا رو بگم بده ها! فقط خواستم منظورمو برسونم!

اما این طرف بازی های لانچ از جمله کیلزون 1080p/60fps هست! BF COD NFS هم همونطور که داره مشخص میشه، برتری فاحشی دارن نسبت به رقیب! از مجموع اینا شما چه نتیجه ای میگیرید؟

دوستان بالاتر هم گفتن! با اینکه افکت های سنگین روی نسخه PS4 هست، رزولوشن 56 درصد بالاتره، بازم فریم ریت توی PS4 ثبات بیشتری داره! معنی اینها رو شما بگید ما بفهمیم خوب!

شما که میایی NFS و COD رو مقایسه میکنی چرا Ryse رو در نظر نمی گیری
الان Ryse مگه روی XO اجرا نمیشه پس چرا گرافیکش اینقدر خوبه..؟ آیا Crytek جادو جمبل کرده یا Dice بلد نیست بازی بسازه؟

آپلود عکس » مشاهده تصویر » 8.jpg
http://8pic.ir/images/08928525114455997861.jpg
http://8pic.ir/images/20954988164856773713.jpg

این بازی هم باید قبول کنی با وجود اینکه روی کاغذ PS4 بهتر هست ولی تصاویر نسخه XO بسیار غنی تر و جذابتر به نظر می رسند که هدف برای گیمر همین هست نه چهارتا عدد و رقم

به تو که اینم نشون بدن میگی ورژن X1 خیلی غنی تر و جذابتره و حتی برتری با X1 هم هست!

62191048363283310992.jpg

این رقم 50% ساخته ی ذهن شما و یه سری سایت هست ...هر وقت خود مایکرو رسما تایید کرد این اختلاف رو اون موقع میشه قبول کرد این حرف رو و الان این حرف بی پایه هست ...... الان x 1 شرایط ps3 در نسل قبل رو داره .... چون ظرافت و پیچیدگی بالایی داره کار کردن باهاش سخت تره و این مشکل هم در اینده رفع میشه .... در کل فکر کردن به این اختلاف هم خنده داره......

بله تمام دنیا چرت میگن فقط تو درست میگی.

قربونت خوبیم..سلامتی خبر خاصی نیست دارم بهمن میرم دانشگاه

این بالاتر بودن رزولوشن و AA رو قبول دارم میگم چرا تکستچر های نسخه XO بهتر هست
وقتی تکستچر ها ضعیف باشه به چه دردی میخوره این AA و رزولوشن بالاتر..؟

الان Ryse مگه روی XO اجرا نمیشه پس چرا گرافیکش اینقدر خوبه..؟ آیا Crytek جادو جمبل کرده یا Dice بلد نیست بازی بسازه؟

خدایی با خودت چی فکر کردی شما این همه دوستان توضیح دادن تو همین جا. باز میای میگی اف داره دیگه . بزار من یه سوال از شما بپرسم ؟؟؟
چرا با اینکه ps4 900p هست xbone720 جرا بازم فریم دهیه xbone انقدر مزخرفه و ماله ps4انقدر بهتره.

ماکان@

حوصله داریا خدا صبرت بده

این بازی سنتر هم عجب جاییه واقعا امکان نداره که بشه به کسی ثابت کرد که الان روزه یا خورشید گرده. کلا مرغ یه پا داره حالا اگه موضوع فقط سر فریم ریت یه ذره بالا پایین بود میشد بحث کرد اما واقعا وقتی اختلاف تا این حد جدیه نمیدونم بحث ان دوستان سر چیه؟ والا من خودم به شخصه عمرا فکر نمیکردم اختلاف 50 در صد باشه اما الان که یه دو دو تا چهار تا کنی صد در صد رو رد کرده باز دوستان بجای اینکه مثل بعضی از همقطاراشون غیب بشن اومدن اظهار فضل میکنن

یعنی اگه من جای ماکروسافت بودم با دیدن این چنین طرفدارانی کلا x1 رو منحدم می کردم و از اول یه کنسول با 10 برابر قدرت ps4 می ساختم. از بس که این طرفداران ایکس باکس ناز هستند.
دور از شوخی : من خودم شخصا طرفدار سونی هستم. اما به نظر من این تفاوت گرافیک آن قدر زیاد نیست که کسی نتونه تحمل کنه رو ایکس.وان. منظورم اینه که اگه کسی بخواد ایکس وان بخره این تفاوت ( از لحاظ فنی زیاد ولی از لحاظ ظاهری کم ) باعث نمیشه که شخص مورد نظر از خرید ایکس باکس وان صرف نظر کند مگر این که بدون علاقه و بدون در نظر گرفتن انحصاری های کنسول بخواد اونو بخره...

یک حرف رو چند بار باید تکرار کرد آخه! رایز الان آخرت گرافیکه؟ نه محیط به بزرگیه بتلفیلد داره، نه تخریب پذیریه بتلفیلد رو داره، نه افکت های بتلفیلد رو داره، نه قابلیت آنلاین بودن 64 نفر رو هم زمان داره، نه مپ هایی به بزرگیه بتلفیلد داره و در آخر فریم ریتش 60 نیست! 30ـه! یعنی از هرجایی که امکانش بوده زدن دادن به گرافیک! در ضمن رزولوشنش هم Full HD نیست!

حالا تا صبح هم برای شما توضیح بدیم باز حرف خودتون رو میزنید و عکس از کات سین های رایز میزارین.

یعنی اگه من جای ماکروسافت بودم با دیدن این چنین طرفدارانی کلا x1 رو منحدم می کردم و از اول یه کنسول با 10 برابر قدرت ps4 می ساختم. از بس که این طرفداران ایکس باکس ناز هستند.
دور از شوخی : من خودم شخصا طرفدار سونی هستم. اما به نظر من این تفاوت گرافیک آن قدر زیاد نیست که کسی نتونه تحمل کنه رو ایکس.وان. منظورم اینه که اگه کسی بخواد ایکس وان بخره این تفاوت ( از لحاظ فنی زیاد ولی از لحاظ ظاهری کم ) باعث نمیشه که شخص مورد نظر از خرید ایکس باکس وان صرف نظر کند مگر این که بدون علاقه و بدون در نظر گرفتن انحصاری های کنسول بخواد اونو بخره...

آره دیگه شما میتونی تو همین نسل بمونی با این طرز فکر .
دوست من اینجا واسه اینکه بازی رو کنسولشون یه برگ درخت اضافه تر داشته باشه آدم میکشن اومدی میگیاختلاف زیاد نی:))

آره دیگه شما میتونی تو همین نسل بمونی با این طرز فکر .
دوست من اینجا واسه اینکه بازی رو کنسولشون یه برگ درخت اضافه تر داشته باشه آدم میکشن اومدی میگیاختلاف زیاد نی:))
بعد همینا میان تو تاپیکهای PC میگن مگه چهارتا برگو دوتا تکنیک 3تا دونه فریم مهمه اصل گیم پلی هوش مصنوعی داستان :))

اینجا غنی بودن رو هم پشت سر گذاشته به درجه رفیع ذغالختگی رسیده

PS4-PC-Xo
ps4-pc-xo

رزولوشن و AA و فریم و AO هم که فقط رو کاغذ هستن و متاسفانه رو تلوزیون دیده نمیشن

دیروز میگفتی diCE سازنده نیست bf هم بازی نیست . به ترتیب هر بازی که عرضه میشه و شرایطشو میبینی از دنیای بازیها حذف میشن غیر از RYSE بازی وجود نداره

با این عکسها دیگه یک شخص هم با IQ 22 که داره از بیماری سندرم داون رنج میبره هم متوجه اختلاف بسیار بسیار شدید x1 با دو نسخه دیگه میشه مقاومت کردن بعضی دوستان آدم رو به شک میندازه

آخرین ویرایش:
بعد همینا میان تو تاپیکهای PC میگن مگه چهارتا برگو دوتا تکنیک 3تا دونه فریم مهمه اصل گیم پلی هوش مصنوعی داستان :))

نه داداش کلا pc واسه گیم نیست حالم ازش بهم میخوره فقط سونی playstation از کوجیکی تا الان 23 ساله شدم بهترین دوستم بوده همیشم هست:x

من جای یه سری بودم همین اول نسل و سر همین اولین بازی میومدم رک و راست به اختلاف و برتری سخت افزاری PS4 اعتراف می کردم و خودم و بقیه رو تو این 6-7 سال راحت می کردم، چون باور کنید:

59162727423047889264.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or