Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

همین طور که معلوم شد ps4ها میان میگن مال ما بهتره xoها هم میان میگن مال ما بهتره. من خودم به شخصه تفاوتی زیاد نمیبینم ولی منکر اینم نیستم که روی ps4بهتر نیست. روی نسخه نهایی xoهم میخوان تغیراتی رو ایجاد کنن. ببینیم یا گند میزنن یا بهتر میکنن:|

با این عکسها دیگه یک شخص هم با IQ 22 که داره از بیماری سندرم داون رنج میبره هم متوجه اختلاف بسیار بسیار شدید x1 با دو نسخه دیگه میشه مقاومت کردن بعضی دوستان آدم رو به شک میندازه
عجب !! پس این عکسها حتما عکس این قضیه ی شما رو ثابت میکنن دیگه ؟؟!!

http://cfa.gamer-network.net/2013/ar...resize/1920x-1
http://cfa.gamer-network.net/2013/ar...resize/1920x-1

رزولوشن PS4 : 1600x900p برابر 1440000 پیکسل
رزولوشن XBONE : 1280x720p برابر 921600 پیکسل

ریاضیات اول ابتدایی :
1440000 پنجاه و شش درصد (56%) بیشتر از 921600 هست

arrowd.gif

Fpg.jpg

این اطلاعات شما کاملا بی ارزشه چون بر اساس یه بازی نمیشه در مورد کل کنسول نتیجه گرفت .... هنوز خیلی مونده تا نتیجه گیری ! اونچیزی که تو عکسهای بالا میبینیم کاملا یه چیز دیگه رو می گه ..!

آخرین ویرایش:
این رقم 50% ساخته ی ذهن شما و یه سری سایت هست ...هر وقت خود مایکرو رسما تایید کرد این اختلاف رو اون موقع میشه قبول کرد این حرف رو و الان این حرف بی پایه هست ...... الان x 1 شرایط ps3 در نسل قبل رو داره .... چون ظرافت و پیچیدگی بالایی داره کار کردن باهاش سخت تره و این مشکل هم در اینده رفع میشه .... در کل فکر کردن به این اختلاف هم خنده داره......

ریاضیات اول ابتدایی :

:arrowd:

Fpg.jpg

ریاضیات اول ابتدایی :

نه دیگه نشد درصد گرفتن مال ریاضی پنجم ابتداییه خدایی دیگه اینقدر هم سطح رو پایین نیارید:d

اتفاقا دقیقا این عکس هم مثل تمامی عکسهای موجود در نت و سایتهای معتبر و نظراتشون کاملا در جهت قیضه منه

عجب !! نمی دونم والا اینجا انگار چشمهای بعضی دوستان مشکل داره و خوب نمیتونن جزئیات تصویری تو x 1 رو ببینن ...شاید هم مشکل از چشمای ماست ...:(

من جای یه سری بودم همین اول نسل و سر همین اولین بازی میومدم رک و راست به اختلاف و برتری سخت افزاری PS4 اعتراف می کردم و خودم و بقیه رو تو این 6-7 سال راحت می کردم، چون باور کنید:

مافیا2 روی ps3 سال 2010:
The existing DF blog post examined some of the claims being made about the respective merits of the two console versions - we looked at the complete omission of grass from the PS3 game, the lack of blood leaking from downed NPCs, plus the lack of screen-space ambient occlusion (SSAO). Others have pointed out that the cloth simulation on PS3 is similarly lacking.
الان 360 قویتره یا ps3؟
تو رو خدا بزارین نسل شروع بشه,بعد ذوق کنین.

ریاضیات اول ابتدایی :

تازه AA بازی هم خیلی بهتره همچنین داشتن چند افکت و تکنیک بیشتر نسبت نسخه X1 و از همه جالب تر فریم دهی بیشتر در نسخه Ps4

اینارو بیخیال شدن گیر دادن به کله کچل یارو چرا تسکچرش با کیفت تره .

عجب !! نمی دونم والا اینجا انگار چشمهای بعضی دوستان مشکل داره و خوب نمیتونن جزئیات تصویری تو x 1 رو ببینن ...شاید هم مشکل از چشمای ماست ...:(

فقط بعضی دوستان نیستن که چشماشون مشکل داره ، منتقدای یورو گیمر و ادج و گیم اینفورمر و کلن اکثر فعالین صنعت گیم هم مشکل داره چون نظرشون بر خلاف شماست
البته میدونم نظر اونها هیچ ارزشی نداره FACT

نه دوست من مشکل از چشمهای کسی نیست صدباره باید توضیح بدم:
sharpness in colors : نمونه های عکسهای bf4 با تایتان هم وقتی کنار نسخه x1 قرار میدی نسخه x1 با وجود حذف ۹۰٪ از سایه های و نداشتن softshadow و aa و خیلی از افکتهای دیگه شفاف تر از نسخه pc اجرا شده با یک تایتان می باشد دلیل این امر استفاده از تکنیکهای aa در نسخه pc و ps4 و نبود آن در x1 هستش حالا چه ربطی داره:
یکی از عوارض استفاده از aa ایجاد حالت ماتی در تصویر به دلیل چند باره قرار دادن تصویر برای ار بین بردن لبه هاش که این کار باعث کاش شفایت و ایجاد ماتی در تصویر میشه ولی چون تاثر استفاده از aa برای بهبود تصویر بسیار بسیار بیشتر از ایجاد مقداری ماتی تصویر هست این موضوع مهمی نیست اگه به عکس زیر دقت کنید متوجه موضوع میشید:

sample_code_aa.jpg

تورو قوران بفهمید خسته شدن از توضیح چندباره اصلا چیز پیچیده ای نیست

دوست عزيز كاش xone هم فقط تو اين قضايا مشكل داشت ولي حداقل سر اين بازي كه كلا نابوده!

این اختلاف کم بود برا یه بازی بین دو کنسول؟اگه بیشتر از این اختلاف نباشه کمتر هم نیست.
چمن در ورژن ps3 کامل حذف شده.
جنازه ها ازشون خون نمیاد.
SSAO نداره,همینی که میگین خیلی سنگینه.
شبیه ساز پارچه برای لباس شخصیتا که مثل لباس واقعی واکنش نشان بدن نداره.
تازه با وجود این حذفیات از نظر فریم ریت هم ناپایدارتره.
الان این به نظر شما این اختلاف بیشتر از اختلاف bf4 روی وان و 4 نیست؟
آیا این دلیل شد که 360 قوی تر از ps3ه؟
تازه چند سال هم از عمر کنسولا گذشته بود و با سخت افزار آشنایی بیشتری داشتن نه موقع لانچ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or