Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

واقعا واستون متاسفم !!! یعنی یه سری قشنگ سرشون رو کردن زیر برف !! حتی اونایی که مثلا اسم و رسمی دارن واسه خودشون !!!

خودتون رو تیکه تیکه هم کنید اون شفافیت تکسچر بیشتر X1 نسبت PS4 و حتی PC برتری حساب نمیشه .... دلیل شفاف تر بودن تکسچرهای X1 در حالتی که رزولوشنش خیلی کمتر از PC و PS4 ه برتری به حساب نمیاد ! اگه فقط PS4 بود میتونستیم بگیم در این مورد X1 بهتره ، ولی چون PC هم همینطوره دیگه هیچ بنی بشری نمیتونه ادعا کنه !
طبق گفته DF روی تکسچرهای X1 یه افکتی به اسم Halo Effect وجود داره ( که من دقیقا نمیدونم چیه ) و در خیلی جاها به ضرر X1 هم هست .

در نهایت حتی اگه این رو یه برتری برای X1 به حساب بیاریم ، باز هم با اختلاف قابل توجهی از PS4 عقبتره و فقط یک فنبوی بی منطق و سطحی نگر که از نظر اطلاعات گرافیکی زیر خط فقر هست میتونه این موضوع رو منکر بشه . حالا تا ببینیم در نسخه نهایی چه اتفاقی میفته ، فعلا اینه قضیه . حالا باز بیاید کله کچل یارو رو بذارید ( جالبه با اینکه 3 تا عکس مربوط به X1 و PS4 و PC هست ولی اینا فقط PS4 و X1 رو میذارن !! )

خیلی ها هم هستند که خیلی وقته همچین حسی نسبت به شما و خیلی های دیگه دارن ;)

از کی این اتفاق افتاده ؟! سر چه جریانی من سرمو زیر برف کردم و یه واقعیت رو انکار کردم ؟!

آخرین ویرایش:
واقعا واستون متاسفم !!! یعنی یه سری قشنگ سرشون رو کردن زیر برف !! حتی اونایی که مثلا اسم و رسمی دارن واسه خودشون !!!

خودتون رو تیکه تیکه هم کنید اون شفافیت تکسچر بیشتر X1 نسبت PS4 و حتی PC برتری حساب نمیشه .... دلیل شفاف تر بودن تکسچرهای X1 در حالتی که رزولوشنش خیلی کمتر از PC و PS4 ه برتری به حساب نمیاد ! اگه فقط PS4 بود میتونستیم بگیم در این مورد X1 بهتره ، ولی چون PC هم همینطوره دیگه هیچ بنی بشری نمیتونه ادعا کنه !
طبق گفته DF روی تکسچرهای X1 یه افکتی به اسم Halo Effect وجود داره ( که من دقیقا نمیدونم چیه ) و در خیلی جاها به ضرر X1 هم هست .

در نهایت حتی اگه این رو یه برتری برای X1 به حساب بیاریم ، باز هم با اختلاف قابل توجهی از PS4 عقبتره و فقط یک فنبوی بی منطق و سطحی نگر که از نظر اطلاعات گرافیکی زیر خط فقر هست میتونه این موضوع رو منکر بشه . حالا تا ببینیم در نسخه نهایی چه اتفاقی میفته ، فعلا اینه قضیه . حالا باز بیاید کله کچل یارو رو بذارید ( جالبه با اینکه 3 تا عکس مربوط به X1 و PS4 و PC هست ولی اینا فقط PS4 و X1 رو میذارن !! )

از کی این اتفاق افتاده ؟! سر چه جریانی من سرمو زیر برف کردم و یه واقعیت رو انکار کردم ؟!

شما سرت رو نکردی زیر برف سر مبارک رو کردی توی O سونی گیرم کرده در نمیاد
مشکلت اینه که فکر می کنی واقعیت چیزاییه که تو می گی در صورتی که اینطور نیست

آخرین ویرایش:
حداقل پست رو قشنگ بخون بعد یه چیزی بپرون!
-
اینطور که داره پیش میره بتل رو ایکس 1 بهترین کیفیت رو داره و حتی از pc هم بالاتره.تازه بتل یه بازیه چیپه که دربرابر کات سین های عظیم ryse کرفسی بیش نیست!( اصلا هم مهم نیست فریم ریت و رزولوشن تخریب پذیری و وسعت بتل چجوریاس درمقایسه با غول گرافیکیه تاریخ!! !)
عجب!

نه دوست من مشکل از چشمهای کسی نیست صدباره باید توضیح بدم:
sharpness in colors : نمونه های عکسهای bf4 با تایتان هم وقتی کنار نسخه x1 قرار میدی نسخه x1 با وجود حذف ۹۰٪ از سایه های و نداشتن softshadow و aa و خیلی از افکتهای دیگه شفاف تر از نسخه pc اجرا شده با یک تایتان می باشد دلیل این امر استفاده از تکنیکهای aa در نسخه pc و ps4 و نبود آن در x1 هستش حالا چه ربطی داره:
یکی از عوارض استفاده از aa ایجاد حالت ماتی در تصویر به دلیل چند باره قرار دادن تصویر برای ار بین بردن لبه هاش که این کار باعث کاش شفایت و ایجاد ماتی در تصویر میشه ولی چون تاثر استفاده از aa برای بهبود تصویر بسیار بسیار بیشتر از ایجاد مقداری ماتی تصویر هست این موضوع مهمی نیست اگه به عکس زیر دقت کنید متوجه موضوع میشید:

sample_code_aa.jpg

آهان پس شما میفرمایید نسخه xone اصلا aa نداره که اینجوریه (یعنی شفافیتش مربوط به اینه که aaنداره) درسته ؟:-/

بابا چی کار این جماعت دارید ... اقا بزارید برن xb one بخرن و بازی کنن چی کارشون دارید ...کنسول ضعیف تر و صد دلار گرون تر بخرن و بازی 200-300 هزار تومنی با کیفیت پایین تر بازی کنن ...

تازه این اول نسل اینطوریه ... من موندم بازی مثل فاینال فانتزی که همیشه روی ps بهتر بوده ... شماره 15 بخواد بیاد چه تفاوتی خواهد داشت رو دو کنسول خدا میدونه ...

این همه مسخره کردن و خوشمزگی کردن ..50 درصد ... 50 درصد ... منتظر بودن کنسول ها بیان که مثلا اگه مثلا فریمش یکی بود دست بگیرن ... حالا که حقیقت 50 درصد بعضی هاشون رو خونه نشین کرده ... و بعضی ها هم ........... خودشون رو زدن کوچه علی چپ .. اصلا من موندم چرا این PS فن ها دنبال قانع کردن اینها هستن همیشه ... نصل قبل یه کم تکسچر تفاوت میفتاد روی یه بازی همه رو به سیخ میکشیدن ... و کنسولشون رو فرا نسلی معرفی میکردن ... حالا بر عکس شده

میگن رزولیشن به چه درد میخوره ... فریم چیه بابا ... بیشتر از 30 تا تلف کردن نیرو و منابع سخت افزاره ... افکت های بیشتر و پویا تر چی هست اصلا .... من چشم یه چیز دیگه میبینه ... ببینم موقعی که خواستید 2500 پول کنسول بدید ... و همین بتل رو 250 تومن برای وان بگیرید هنوزم چشتون بهتر میبینه یا نه ... اها ببخشید حواسم نبود انقدر انحصاری شاخ دارید که دیگه وقت برای بازی های دره پیت سازنده های درجه 3 ندارید ....

اتفاقن تو سایت نارنجی هم نویسنده به این مقوله اشاره کرده:

روشنایی تصویر در نسخه ایکس باکس وان حتی در حالت برابر 30 درصدی، بیشتر به نظر می رسد و همین موضوع سبب می شود تصاویر حاصل از ورژن ایکس باکس وان روشن تر باشند که به علت متغیر بودن این مولفه، نمی توان آن را معیاری برای مقایسه محسوب کرد. در سوی دیگر موشن بلور در قسمت مالتی پلیر ایکس باکس وان وجود ندارد.

نتیجه گیریهاشم طبق دیده هایی که از تصاویر این دو نسخه داشته رو به این شکل بیان کرده:

• PlayStation 4، نسبت به ایکس باکس وان، به میزان 56 درصد در نمایش پیکسل ها قوی تر عمل می کند.

• رزولوشن ایکس باکس وان با ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 برابر است و نسبت به پلی استیشن 4 ضعیف تر است.

• PlayStation 4 از تکنولوژی Anti-Aliasing بهره می برد در حالی که ورژن Xbox One فاقد این ویژگی مهم است.

• ورژن Xbox One در بخش مالتی پلیر از Motion Blur بهره نمی برد در صورتی که پلی استیشن 4 چنین ویژگی برای بخش چند نفره را داراست.

• PlayStation 4 تکنیک فوق سنگین HBAO را اجرا می کند اما این ویژگی هم در ایکس باکس وان موجود نیست (در مقاله ای جداگانه به بررسی HBAO خواهیم پرداخت).​
با توجه به گفته های بالا و تمام برتری های ورژن پلی استیشن ۴، باز هم این کنسول نرخ فریم بهتری نسبت به ورژن ایکس باکس وان دارد اما برتر از همه این ها، یک PC چند میلیون تومانی است.

همچنین گفته نسخه PS4 نزدیک به نسخه PC هست اما اگر می خواید بازی رو با جزییات بهتر اجرا کنید باید نسخه PC رو با حد اکثر تنظیمات تجربه کنیم

اینم لینکش و توضیحات بیشتر تو اون سایت:
بتلفیلد 4 و تفاوتی فاحش میان ورژن های PS4 و Xbox One (به همراه مقایسه ویدیویی) - نارنجی

نتیجه گیریهاشم طبق دیده هایی که از تصاویر این دو نسخه داشته رو به این شکل بیان کرده:

همچنین گفته نسخه PS4 نزدیک به نسخه PC هست اما اگر می خواید بازی رو با جزییات بهتر اجرا کنید باید نسخه PC رو با حد اکثر تنظیمات تجربه کنیم

اینم لینکش و توضیحات بیشتر تو اون سایت:
بتلفیلد 4 و تفاوتی فاحش میان ورژن های PS4 و Xbox One (به همراه مقایسه ویدیویی) - نارنجی

اینم نارنجی که مرجع فوق تخصصی برای بعضی دوستان بود .... ضد سونی بودن این سایت هم در گذشته بر هیچ کس پوشیده نبود ... موندم چیزی برای گفتن مونده ...

اژدها حتی نزاشت به اواسط نسل برسه ... همین اول کاری یا استخون هاش بلعیدش ...

نه دوست من مشکل از چشمهای کسی نیست صدباره باید توضیح بدم:
sharpness in colors : نمونه های عکسهای bf4 با تایتان هم وقتی کنار نسخه x1 قرار میدی نسخه x1 با وجود حذف ۹۰٪ از سایه های و نداشتن softshadow و aa و خیلی از افکتهای دیگه شفاف تر از نسخه pc اجرا شده با یک تایتان می باشد دلیل این امر استفاده از تکنیکهای aa در نسخه pc و ps4 و نبود آن در x1 هستش حالا چه ربطی داره:
یکی از عوارض استفاده از aa ایجاد حالت ماتی در تصویر به دلیل چند باره قرار دادن تصویر برای ار بین بردن لبه هاش که این کار باعث کاش شفایت و ایجاد ماتی در تصویر میشه ولی چون تاثر استفاده از aa برای بهبود تصویر بسیار بسیار بیشتر از ایجاد مقداری ماتی تصویر هست این موضوع مهمی نیست اگه به عکس زیر دقت کنید متوجه موضوع میشید:

sample_code_aa.jpg

آهان پس شما میفرمایید نسخه xone اصلا aa نداره که اینجوریه (یعنی شفافیتش مربوط به اینه که aaنداره) درسته ؟:-/

خیر
بنده میگم یکی از دلایل ماتی در pc و ps4 این هستش (x1 که از شفافیت بگذریم تو aa نور پردازی سایه ها و خیلی چیزای دیگه سرافکندس جمیعا)
(علاوه بر این موضوع، در ورژن ایکس باکس وان به علت فقدان Anti Aliasing شاهد دندانه های تیز خواهیم بود که ضعف 56 درصدی هم در آن دخیل است
نارنجی)

آخرین ویرایش:
یعنی قشنگ بهم ثابت شد اینایی که تو این چند وقت بحث گرافیکی و فنی میکردن رسماً هیچی از این مقوله بارشون نیست با حفظ احترام البته !!
حداقل 2 تا بازی رو PCـتون ران میکردید ، 2 بار تو تنظیمات میرفتید میدید وقتی بازی AA داره تصویر شارپ خدمتتون تحویل نمیده. X1 هیچی نداره به جز یه تصویر شارپ با کنتراست تصویر بالا برای تاریک کردن تصویر و پوشوندن ضعف هایی که کاملاً همینجوریش هم مشخصه. یه منبع درپیت هم گیر بیارید که گفته باشه IQ نسخه ی ایکس وان و تکسچرهاش بهتره من یکی تا آخر نسل تو هیچ بحث گرافیکی شرکت نیمیکنم ولی اینکه تو هرصفحه دارید از کله ی کچل یارو عکس میذارید ، با نظر و دید شما تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که نسخه ی ایکس وان از PC هم بهتره و کاری که من میتونم بکنم اینه که بخندم بهتون :))

به نظره من 720p بودنه COD خیلی به سود Xbox ـه . چون اگه از رزولوشن نمیزدن معلوم نبود بخوان از چی بزنن

Santa Monica قراره با این سخت افزار PS4 چیکار کنه خدا میدونه:bighug::x

آقا قبول باشه psبهترین کنسول. بهترین آژدها که چنتا سر داره و غیره. والا خودتون تموم نمکنید. خودتون که میدونید ما بی منطق هستیم. کنسولمون داغون هست. دستش باطری میخوره. بزرگتر هست. و غیره. قبول. شما برنده. :|:|

نقل قول از Digital Foundry:
PlayStation 4 offers a commanding lead in terms of resolution - it's 720p vs. 900p, with what looks like some very curious processing on Xbox One to boost detail.
As you may notice in our screengrabs, the actual results on PS4 lack the corresponding level of crystal clarity we'd expect of such a significant resolution boost. This should surely be a home run for Sony's console, but what is likely to be a software-based upscale to 1080p delivers less-than-stellar returns, and for better or worse leaves the Xbox One with an often crisper looking, albeit much more aliased image.
the Microsoft console manages to hold up despite the undeniable, quantifiably worse metrics in terms of both resolution and frame-rate.
در مورد بافت ها خودشون هم یه کم تعجب کردن و اینطوری نوشته:
What is curious is the level of "pop" given to the Xbox One's textures, where - bizarrely - artwork often seems to be more detailed than on PlayStation 4. In high contrast scenes, we sometimes see a kind of halo effect around some detail, which may suggest some kind of artificial detail-boosting post-process. Whether this is part of Microsoft's new upscaling tech remains to be seen
به نظر نویسنده این شاید یه تکنیک post-process مربوط به upscaler کنسول باشه که باعث میشه جزئیات و کیفیت بافت ها بهتر به نظر برسه. یعنی یه جور حقه است که طرف حدس زده شاید مربوط به upscaler کنسول باشه. هرچند تو تصاویر با کنتراست بالا یه جور halo effect هم ایجاد میکنه.
البته گفته از طرف دیگه sup-pixel break up داره که من اصلا نمیدونم چیه:دی
------------------------

همین مقاله اش؟:-/ چقدر تو کامنت هاش ملت سر خودشون رو شیره میمالن:thinking:
PlayStation 4 از تکنولوژی Anti-Aliasing بهره می برد در حالی که ورژن Xbox One فاقد این ویژگی مهم است.
خُب اینو اشتباه نوشته:دی نقل قول از DF:
Both versions are treated to post-processing anti-aliasing too, seemingly equivalent to the refined, high setting on PC.
دندونه بیشتر تو XO به خاطر رزولوشنه، وگرنه AA تو هر دو یکسانه.

حداقل 2 تا بازی رو PCـتون ران میکردید ، 2 بار تو تنظیمات میرفتید میدید وقتی بازی AA داره تصویر شارپ خدمتتون تحویل نمیده.
پیرو حرفت, این تصاویر رو ببین به عنوان مثال:

اسکرین شات سمت چپی AA نداره ببین چقدر شفاف تر و واضح تره ! من موندم مریضن AA به بازی ها اضاف میکنن اونم با اون فشار سنگینی که به سخت افزار میاره بزار همینجوری لبه لبه و شارپ باشن چه کاریه خُب یک حالت شُسته ای میدید به تصویر :)) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or