Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

شاید از نظر برخی نسخه XBOX ONE به دلیل وضوح بیشتر اینطور باشه ولی مهم اینجاست که نسخه PC برترین نسخه هست و چون نسخه PS4 هم شباهت بسیار زیادی با نسخه PC داره در نتیجه از نسخه XBOX ONE برتر هست
در ضمن موضوع قدرت دو کنسوله که با وجود اینکه نسخه PS4 چنین تکنیکهایی رو اجرا می کنه و تو صحنه های شلوغ افت فریم بسیار کمتری داره و اینکه مقدار رزولوشن بیشتری داره در نتیجه مشخص می شه که نسخه PS4 و قدرت این کنسول خیلی بهتر از XBOX ONE هست و به قول سونی لقب قوی ترین کنسول جهان برازندش هست

تمام اینها به لطف معمار ارشد این کنسول (Mark Cerny) عزیز انجام گرفته شده

نسخه PS4موشن بلور استفاده شده؟
بله،هر دو نسخه داره اما نسخه XONE بخش مولتی ش بدون این ویژگی هست

Dreadlord
اینا هم نقل قول از Digital Foundry هست در مورد aliasing

the Microsoft version is poised to give us the most aliasing of the two next-gen platforms by a noticeable degree,
and for better or worse leaves the Xbox One with an often crisper looking, albeit much more aliased image.

من گفتم یه جور Trick هست برای پوشوندن کاستی مسخره کردن ما رو .

the PS4 version delivers a whopping 1600x900 resolution in all modes, giving it a 50 per cent lead in output pixels overall. As well as cutting down on jagged edges, this reduces the amount of pixel shimmer we see in motion on complex shaders or thin geometry, with distant power lines, scaffolding and other elements with sub-pixel elements creating unwanted flickering on Xbox One.
اینجا به نظر هم گفته با وجود رزولوشن بالاتر باز هم AA خیلی بهتری داره . ینی aliasing ربطی به رزولوشن پایین تر نداره . من اینجوری متوجه شدم .

من امشب یه مقایسه از Batman: Arkham Origins در حالت Ambient Occlusion فعال 900p و AO غیرفعال 720p میذارم تا دوستان متوجه بشن تفاوت فریم ریت چقدره ... AA رو هم میگیم اصلا هر دو کنسول عین هم .

دوستان چشم بسته غیب میگن معلومه اول........

بهترین تصویر روی PC high end
---------------------------------------------
کنسول هم تا الان و در ادامه بازی های Thrd party برتری با PS4 بوده...........:d

PS4>Xbox One تا الان روی BF4 ثابت شدست باز نیاین بگین نه........;)

اینجا کهps4 بهتره و معلومه 100درصد بازی های انحصاریps4خیلی بهتر از وان میاد
من که واقعا از وان ناامید شدم ولی خوب مجبورم هردو رو بخرم اگهps4دسته وان رو داشت و یه بازی شبیه فورتزا هورایزن دیگه هیچوقت وان نمیخریدم:دی

دلیل تفاوت تکستچر های روی زمین که توی چند تا عکس میشه اینه که موتور این بازی از procedural virtual texturing برای Terrain استفاده میکنه و تفاووت در استریمینگ باعثش میشه نه رزولوشن خود تکستچر ها

وقتی بازی سازها میگن PS4 قویتره، میشن 4 تا Indieساز که حرفاشون هیچ سندیتی نداره!
وقتی سایت ها میگن PS4 قویتره، میشن 4 تا سایت نامعتبر!
وقتی با آمار و ارقام گفته میشه PS4 قویتره، میشن 4 تا عدد و رقم!
وقتی بازی های انحصاری PS4 بهتر میشن، ملاک برتر بودن کنسول میشه بازیهای Multiplatform!
وقتی بازی های Multiplatform بهتر میشن، ملاک برتر بودن کنسول میشه بازی های انحصاری!
و یه سری حرفای دیگه مثل عکس دستکاری شده با فتوشاپ و ... :d

بالاخره چی سندیت داره و ملاک چیه؟ :| :d (به جز خود مایکروسافت :d که البته اگه خود مایکروسافت هم قبول کنه احتمال نامعتبر شدن اونم هست :-" :d)

رفتم فیلمای مقایسه رو دیدم ولی هیچ تفاوتی بینشون متوجه نشدم(البته چون همه ویدئوهایی که میبینیم 30 فریم و 720 هستش رو این قسمت نمیشه نظر داد).بازم مثل نسل پیش تصاویر تو نسخه ps4 روشنتره و روی xbox one تاریکتره بقیه قسمتها هم عین هم هستن.البته تصاویر روشن تر و غیر شارپ دلچسب تره:d

در ضمن این تبلیغ زیر سمت راستی اعصابمو خورد کرده.راهی واسه منفجر کردنش ندارین؟

وقتی بازی سازها میگن PS4 قویتره، میشن 4 تا Indieساز که حرفاشون هیچ سندیتی نداره!
وقتی سایت ها میگن PS4 قویتره، میشن 4 تا سایت نامعتبر!
وقتی با آمار و ارقام گفته میشه PS4 قویتره، میشن 4 تا عدد و رقم!
وقتی بازی های انحصاری PS4 بهتر میشن، ملاک برتر بودن کنسول میشه بازیهای Multiplatform!
وقتی بازی های Multiplatform بهتر میشن، ملاک برتر بودن کنسول میشه بازی های انحصاری!
و یه سری حرفای دیگه مثل عکس دستکاری شده با فتوشاپ و ... :d

بالاخره چی سندیت داره و ملاک چیه؟ :| :d (به جز خود مایکروسافت :d که البته اگه خود مایکروسافت هم قبول کنه احتمال نامعتبر شدن اونم هست :-" :d)
حرف شما کاملا درسته و منم قبول دارم و لایک رو هم زدن پا همین پست و PS4 قویتر از وان هست ولی مسئله بیشتر سلیقه هست من همین الان با اینکه بهترین بازی عمرم بیاند هست که انحصاری سونی هم هست و از آنچارتد و گاد اف خیلی خوشم میاد، اما باز هم 360 رو بیشتر دوست دارم و با اطلاع به اینکه بتمن آرخام اریجین و آساسینز کرید 4 رو سونی 3 بهتر هستن من رو 360 یکبار بازیشون میکنم و بعد رو PC اگه ارزش گرافیکی بازی بالا باشه و میرم سمت اکس باکس چون حس بهتری موقع بازی کردن با اکی باکس دارم نسبت به PS3 و بحث قویتر بودنش برام مطرح نیست و من کلا اکس باکس رو بیشتر میپسندم بخاطر دسته اون و همچنین حس بهتری دارم و بخاطر گرافیک و اینها دنبال کنسول نمیرم و دنباله روی حسم هستم تا رضایت کامل داشته باشم اگرم روزی فن سونی شدم میرم همه بازی ها رو رو سونی 4 بازی میکنم چون حس و رضایت بهتری بم میده.

حرف شما کاملا درسته و منم قبول دارم و PS4 قویتر از وان هست ولی مسئله بیشتر سلیقه هست من همین الان با اینکه بهترین بازی عمرم بیاند هست که انحصاری سونی هم هست و از آنچارتد و گاد اف خیلی خوشم میاد، اما باز هم 360 رو بیشتر دوست دارم و با اطلاع به اینکه بتمن آرخام اریجین و آساسینز کرید 4 رو سونی 3 بهتر هستن من رو 360 یکبار بازیشون میکنم و بعد رو PC اگه ارزش گرافیکی بازی بالا باشه و میرم سمت اکس باکس چون حس بهتری موقع بازی کردن با اکی باکس دارم نسبت به PS3 و بحث قویتر بودنش برام مطرح نیست و من کلا اکس باکس رو بیشتر میپسندم بخاطر دسته اون و همچنین حس بهتری دارم و بخاطر گرافیک و اینها دنبال کنسول نمیرم و دنباله روی حسم هستم تا رضایت کامل داشته باشم اگرم روزی فن سونی شدم میرم همه بازی ها رو رو سونی 4 بازی میکنم چون حس و رضایت بهتری بم میده.
موافقم :d من خودم با اینکه به نظرم انحصاری های سونی فوق العاده هستن ولی بهترین بازی هایی که رفتم Alan Wake و Halo 4 بودن بعد انحصاریهای سونی مثل سری Uncharted و ... :d
این دیگه مربوط میشه به اینکه چه حسی به اون بازی دارم، در مورد خرید کنسول هم همینطوره و به نظرم عاملی که از همه بیشتر تاثیر داره همین باشه :d
ولی اینجا بحث مقایسه بود، برای همین این حرفارو زدم :d

همونطور که قبلا هم گفتن هر کنسول مزایایی داره که دیگری نداره (حتی اگه اون مزیت برای ما قابل استفاده هم نباشه بازم نمیشه منکرش شد :d) ولی دیگه حقایق رو هم باید پذیرفت :d

AA رو نسخه Xbox One داريم مردم ؟! نه داريم :)) ؟

=))
خدایا این خوشی رو از ما نگیر !! چه عددهای خوشگلی هم تو این نسل داره بدست میاد !! :-*
180 ، 720 .. !! :d
اما راستیتش دوس دارم X1 هم در سطح PS4 باشه تا رقابت نزدیکتری رو شاهد باشیم تو این نسل !! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or