Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

مافیا2 روی ps3 سال 2010:

الان 360 قویتره یا ps3؟
تو رو خدا بزارین نسل شروع بشه,بعد ذوق کنین.

نشد دیگه اشتباه نکنید ! اصلا قابل مقایسه نیست. چند صفحه پیش دقیقا منظورم همین بازی بود که ورژن PS3 یه پورت افتضاح بود از طرف خاله خرسه یا خرس مهربون یه خرسی داشت توش خلاصه :دی
الان این بازی جداگونه برای هر پلتفرم ساخته شده تازه EA با MS رابطش خیلی خوبه چنتا اپدیت خفن هم تو راهه و البته Cloud رو فراموش نکنید ! DICE گفته از Cloud تو لانچ استفاده نمیشه ! میشه انتظار 4K هم داشت ...

من خودم از طرفدارای سرسخت PS4 تو این نسل هستم ولی
کجا نزدیک pc هست ؟ هر سایتی گفته خوب اشتباه گفته میخواد گیم اسپات باشه میخواد هر سایت یا هر شخص دیگه ای باشه..ادم چشم داره با چشماش میتونه بفهمه تفاوت یه کم هست یا نسبتا زیاد

به نظر شما تفاوت این چند عکس یه کم هست ؟ نه واقعا یه کم هست ؟

اگر از دید یک فن بخواهید به قضیه نگاه کنید اصلا تفاوتی نیست و خیلی تفاوت باشه 1 2 درصد هست..ولی حتی فوتوشاپ من هم فهمید موقع ریسایز تصاویر عکس PC نسبت به PS4 حجم عکس های این دوتا نزدیک به هم نیست...دیگه شماهارو نمیدونم.
دیگر اینقدرها هم که میگی دوره دور نیست D:
درست بعضی از texture ها شسته شده به نظر میرسه اما در مجموع اون مجموع texture های مجموعی هست که ممکنه در زمان بازی کردن خیلی به چشم نیان. همیشه از روی عکس ثابت و فقط به خاطره کیفیت و تفاوتی که توی عکس هست نمیشه در کل اندازه شباهت رو اندازه گیری کرد. فاکتورهای دیگه مثل frame rate و ... هم مهم هستن در این مسعله که ببینیم چقدر به نسخه PC نزدیک هست.
از نظر گرافیکی باشه به نسبت خوب هست .... در کنارش Dice به نظره من همیشه کارش توی PC برتر بوده و اکثرا توی کنسولها در حد خیلی قابل توجه شاید ظاهر نشده .اینم اولین تجربه اشون توی نسل بعد هست. امکان اینکه این بازی از نظر کیفیتی جای پیشترفته داشته شکی درش نیست D: زمان درستش میکنه D: اما EA زمان حالیش نیست D: باید پوله اول نسلی رو بزنه به جیب D:

نظره شما هم محترفه اما خب هرکسی نظری داره
به نظره من تفاوته این نسخه ها زیاد مشخص نیست
چیزی که توی BT4 الان مهمه به نظره من بیشتر میزان Performance و روان بودن FPS هست که شاید توی MUlti بیشترین اهمیت رو داره . همچنین به نسبت نسخه PS4 تا امروز که AA خیلی عالی داشته که به نظره من قابله تقدیره. با این همه کارهایی که تونستن توی کنسول بکنن باز خیلی خوبه که به نسخه PC نزدیک شده. نشون میده که کنسولهای نسل هنوز خیلی جای پیشترفت بیشتر دارن و این عالی هست :)
این نسل هم مثل نسلهای پیشین نیست که کسی اصلا بتونه 1% از PC پیش بگیره اما خب بحث بحثه خریده 400 دلار هست کنسول که کیفیت مشابه PC میده و PC که چند هزار دلار حالا چند درصد بیشتر میده D:/
برای همین به نظره من نسخه PS4 به PC نزیدک هست.

فنهای X One که بی خیال شدن ! اما مثل اینکه برخی فنهای محترم PS دارن با یک دشمن فرضی بحث رو ادامه میدن ... !
این مقایسه ها هم تا وقتی نسخه نهایی X One نیاد، پشیزی ارزش نداره ...

حالا من فكر نكنم توي نسخه نهايي هم معجزه اي رخ بده و در نهايت فكر كنم فوق نسخه XBOX ONE تمام افكت هاي بقيه نسخه ها رو خواهد داشت منتهي توي رزولوشون كمتري اجرا خواهد شد كه بازم زياد خوب نيست.

ولي جدا يك سوالي كه برام پيش اومده اينه كه آيا واقعا Dice تونسته از همون پردازنده هاي جانبي و esram و غيره خوب استفاده بكنه يا نه؟يعني منظورم اينه كه با اعمال توان اونها اختلاف اين شده يا بدون اونها؟؟

چون روي كاغذ حتي بدون در نظر گرفتن اونها هم اختلاف دوتا كنسول اينقدر نيست.يم قضيه مشكوكه.

وقتي آدم بازي هايي مثل Ryse و Forza رو ميبينه، يا دموهاي Quantum Break و يك سري از بازي هاي ديگه رو نگاه ميكنه به اين موضوع شك ميكنه.

یک 3 - 4 صفحه ای هست معلوم نیست این سونی فن ها مخاطبشون کی هست:d

برای خودشون سوژه ترول درست میکنن

درکل بازی BF4 جزء ضعیف ترین بازی های نسل بعد هست از لحاظ گرافیک و مقایسه کردنش هم بی مورده مثلا برای مقایسه کردن بازی ها روی PS3 و 360 نمیان بازی COD:WAW یا MOH رو ملاک قرار بدن میرن یک بازی شاخ مثل CRYSIS رو مثال می زنن

درکل بازی BF4 جزء ضعیف ترین بازی های نسل بعد هست از لحاظ گرافیک و مقایسه کردنش هم بی مورده مثلا برای مقایسه کردن بازی ها روی PS3 و 360 نمیان بازی COD:WAW یا MOH رو ملاک قرار بدن میرن یک بازی شاخ مثل CRYSIS رو مثال می زنن
بچه ها بیاید این جمله رو بخونید تا راهنمایی بشید
کرایسیس 3 و 2 شاخ شد :)) تا دیروز تو پی سی هم پشم بود .

مایکروسافت وایکس وان روکه ولش کن باباتعطیله...
ps4دیگه چرا؟
همچین میگفتندگرافیک "پیت کایرن"وپردازنده هشت هسته یی با16رشته هم زمان وهشت گیگ رم ddr5و....
همش همین بود؟
رزولوشن1600*900؟؟؟؟؟؟=))

تا دیروز فقط بازی های مولتی پلتفورم ملاک بود الان فقط بازی های شاخ ملاک شده !!
LOL

مثل اینکه هنوز قدرک درک اینو نداریم که یک نسخه کامل از بازی رو با نسخه ناقص اون بازی مقایسه نمی کنند ...:|

راحت باش بگو ندارید ! :| مقایسه نسخه کامل با نسخه ناقص ؟! واقعا یه اپدیت میخواد چیکار کنه ؟ PS4 هم آپدیت داره روز اول و Build نهایی نیست !

اینقدر حرف از نسخه نهایی نزنید ps4هم مسلما پیشرفت میکنه در نسخه نهایی

حالا من فكر نكنم توي نسخه نهايي هم معجزه اي رخ بده و در نهايت فكر كنم فوق نسخه XBOX ONE تمام افكت هاي بقيه نسخه ها رو خواهد داشت منتهي توي رزولوشون كمتري اجرا خواهد شد كه بازم زياد خوب نيست.

شاید با انتشار نسخه نهایی حرف شما درست باشه، ولی با اما و اگر که نمیشه فکت صادر کرد، کاری که فنهای PS دارن انجام میدن مقایسه تصاویر یک نسخه کامل با نسخه ی ناقص هست و نسبت بهش دارن قدرت کنسولشون رو می سنجن !

عقل سالم میگه این نوع مقایسه اشتباه هست ... الانم که اصلا مخاطبشون مشخص نیست :d

ولي جدا يك سوالي كه برام پيش اومده اينه كه آيا واقعا Dice تونسته از همون پردازنده هاي جانبي و esram و غيره خوب استفاده بكنه يا نه؟يعني منظورم اينه كه با اعمال توان اونها اختلاف اين شده يا بدون اونها؟؟

چون روي كاغذ حتي بدون در نظر گرفتن اونها هم اختلاف دوتا كنسول اينقدر نيست.يم قضيه مشكوكه.

وقتي آدم بازي هايي مثل Ryse و Forza رو ميبينه، يا دموهاي Quantum Break و يك سري از بازي هاي ديگه رو نگاه ميكنه به اين موضوع شك ميكنه.

من فکر می کنم به سازنده و قضیه دیر رسیدن کیت نهایی بر میگرده، و احتمالا بخاطر همین موضوع هست که قرار برخی تغییرات روی نسخه نهایی اعمال بشه ... البته امیدوارم همینطور باشه .

راحت باش بگو ندارید ! :| مقایسه نسخه کامل با نسخه ناقص ؟! واقعا یه اپدیت میخواد چیکار کنه ؟ PS4 هم آپدیت داره روز اول و Build نهایی نیست !

شما از صحبت این سازنده به یک آپدیت معمولی فکر می کنی ؟ مگه فقط یک مورد تغییر هست ؟
:arrowd::arrowd:

The AO on Xbox One was one of the fixes that didn’t make it into the review copy but will be in day1, same tech as PS4/PC

Yes there are some, but not something we will go into details about at this time.

نکنه باید حرف سازنده رو ول کنیم ، بچسبیم به صحبت های فکت شما ؟

آخرین ویرایش:
نکنه باید حرف سازنده رو ول کنیم ، بچسبیم به صحبت های فکت شما ؟

ما کی باشیم ! DF ـش رو کسی قبول نداره ...
ما تا 15 روز دیگه که بازی ریلیز میشه صبر میکنیم به امید خدا کیفیت xbone برسه به PS4 اونموقع میخوام بدونم واسه روزلوشن پایینتر و افت فریم چی جور میکنید ...

نوشته شده توسط
Terova

بله دیگه،وقتی طرف مقابل ما شما ماکرو فنهای چهارتایی هستید و حرف تو کت و کولتون نمی ره مجبوریم به در یا دیوار بگیم شاید معجزه ای بشه و اونها جای شما به حرف در اومدن و درک کردند ماجرا و عمقش رو

جالبه حالا یه چیز جدید برای توجیح کردن خودتون درست کردید (نسخه ناقص رو با نسخه کامل مقایسه نکید) =)) کمتر از 3 هفته دیگه نسل جدید شروع می شه و بازی منتشر می شه اون وقت یه عده در یک حرکت خود جوش (:d) طوری می گن نسخه ناقصه انگار چهار ماه پیش ساختش کلید خورده!!

راستی شماهایی که الان دارید BF4 رو می کوبید می دونید آشغال ترین گرافیک رو بازی COD Ghosts تو بازیهای نسل جدید داره؟؟ با این حال حتی اون رو هم با تمام کیفیت اجرا نمی کنه این XBOX ONE عزیزتون (طبق شایعات و گفته های منتشر شده) اون وقت شما گرافیک عالی این بازی رو زیر سوال می برید؟؟؟
هر چند وقتی بازی RYSE گرافیکش رو از کل بازیهای لانچ PS4 بالاتر اعلام می کنید بایدم این بازی از نظر شما ماکرو فنهای عزیز گندترین گرافیک رو داشته باشه،نکته جال تر اینجاست کسانی که بازی ها دیوید کیج مثل Heavy Rain و BEYOND TS رو به خاطر QTE می کوبوندن به یک باره عاشق این سبک در بازی RYSE شدند و دلباخته بازیهای دکمه زنی!!!

این رو جدی می گم،آدم خوبه یک جا ثابت باشه و به هر طرفی که باد میوزه نره چون خوارترین افراد یک جامعه حزب بادیها هستند

قبل از آمدن اين اطلاعات :
- بازي هاي مالتي در X1 بهتر خواهند بود .
بعد از آمدن اطلاعات :
- DICE بي عرضس .
- BUILD نهايي نيست برا Xbox One .
-Upscaler ـه Xbox One بهترين تاريخ ـه !
- صبر كنين Build جديدتر بياد !
بعد از آمدن Build :
زنده باد Third Party و كينكت و كات سين هاي Ryse :bighug:گورباباي مالتي ها .

Last edited by a moderator:
اینم از COD

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or