Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

دوستان به ماکرو فن هم حق بدین اوایل نسله 8 تو هنگ و شوک اینا به سر میبرن که چرا xo با اون همه هزینه و موو انجین و esram و تکنولوژی مافوق بشرDDR3 و 15-16 تا پردازنده باز داره کم میاره تازه انتظار دارم خود ماکرو بیاد بگه کنسول ما ضعیف تره :d
ایسام :|

اوه لول !!! IW رسما تائید کرد . EPIC FAIL =)) !
البته باید منتظر تـویـیـت استاد Kevin Dent باشیم. شاید ایشون Call of Duty: Ghosts رو روی XBox One با Resolution ـه 1080p Native دیده باشه!!! (مثل همون جریان BF4 runs 1080p on Xbox One)

24383750578821649167.png

LMAO =))
------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان با اعتماد به نفس کامل طبق معمول دوتا عکس گیر میارن و همونو برمیدارن میکوبن توی سر همه که آره Xbox One بهتره و فلانه و بيساره و نميدونم بيساره و فلانه.

Video Gamer, IGN, Digital Foundry = هویج :d

LOL!!!یعنی ماکان باید بیاد جلوی تو لنگ بندازه!
دیگه هر کی از خود درگیری حرفی بزنه بهتره شما نظری ندی دربارش:bighug:
هر وقت کسی از شما نظر خواست دایه ی عزیز تر از مادر شو باشه
والا از این زاویه به قضیه نگاه کنیم شماها باید بخاطر اسکی رو اعصاب کاربران دیگه کلا بن میشدید!:biggrin1: پست من صرفا گلچینی از نطق حضرات در این دو روز بود! دیگه وقتی از نظر خودت این حرف ها اینقدر چرته ببین ما چی میکشیم!:biggrin1:

کل دنیا دارن میگن نسخه X1 ضعیف و غیر قابل مقایسه با PS4 هست انوقت شماها دارید اثبات میکنید که نه اتفاقا خیلی هم غنی تره و اگر هم در موارد محدودی راضی بشید تفاوت های اندکی وجود داره بخاطر بی لیاقتی DICE و مزخرف بودن BF4 هست!

حداقل اگه بیایید همه این ضعف هارو بندازید گردن لانچ تایتل بودن BF4‌ و ادعا کنید در آینده قضیه معکوس میشه باز یه چیزی اما اینکه با وجود این همه ضعف آشکار باز هم ادعا کنید نسخه X1 برتره دیگه خیلی رو میخواد!

لطفا کم میارید به ریختن اشک تمساح و جو دادن نپردازید! خیلی راحت با قضیه کنار بیایید! من هم قول میدم بهتون دیگه به Ryse گیر ندم!:biggrin1:
من با برتریای تکنیکی ps4 کاری ندارم میگم نسخه ی وان بازی بازی شفاف تر و خوش رنگ تره که انصافنم هست:d
ما که از دیشب داریم میگیم قضیه میتونه فرق کنه با در نظر گرفتن اینکه dev kit که از وان الان دست سازنده هاست اون نسخه ی نهایی نیست و بتل یه بازی لانچه و خودشم نسخه ی نهایی الان دست کسایی که مقایسه کردن نیست شاید قضیه فرق کنه بعدا اما شما و دوستانتون مدام در حال ترولید کلا بد نیست آدم یه راهیم بذاره واسه بعد و یه درصد احتمال بده که شاید بعدا شرایط وان بهتر بشه و با الان فرق کنه

اون موقع که گرافیک مولتی ها رو 360 بهتر از سونی 3 بود ملاک برتری کنسول فقط انحصاری بود و بس. حالا که میگن فلان عنوان مولتی پلتفرم رو سونی 4 بهتر از وان میگن مولتی پلتفرم و گرافیک! ملاک برتری این است! گور بابای داشتن تنها یک انحصاری لانچ AAA موقع اومدن کنسول! شماها خیلی باحالید!:d دم همتون گرم!:d
کله کچل ایسام هم که دست از سرمون برنمیداره:|

اون موقع که گرافیک مولتی ها رو 360 بهتر از سونی 3 بود ملاک برتری کنسول فقط انحصاری بود و بس. حالا که میگن فلان عنوان مولتی پلتفرم رو سونی 4 بهتر از وان میگن مولتی پلتفرم و گرافیک! ملاک برتری این است! گور بابای داشتن تنها یک انحصاری لانچ AAA موقع اومدن کنسول! شماها خیلی باحالید!:d دم همتون گرم!:d
کله کچل ایسام هم که دست از سرمون برنمیداره:|

تو طول این نسل همچین اختلافی بحث براگیزی ندیدم!! X1 حتی COD رو هم نمیتونه 1080 اجرا کنه!!!
جالب اینجاست که این ادعای خود X360یا بود. چون تو انحصاری ها کم میاوردن پای مولتی ها رو میکشیدن وسط! ولی بهشون توصیه میکنم با این وضعیت پای انحصاری ها رو وسط نیارن که اوضاع خیلی برا X1 وخیم میشه!!

تو طول این نسل همچین اختلافی بحث براگیزی ندیدم!! X1 حتی COD رو هم نمیتونه 1080 اجرا کنه!!!
جالب اینجاست که این ادعای خود X360یا بود. چون تو انحصاری ها کم میاوردن پای مولتی ها رو میکشیدن وسط! ولی بهشون توصیه میکنم با این وضعیت پای انحصاری ها رو وسط نیارن که اوضاع خیلی برا X1 وخیم میشه!!
پیشنهاد میدم بجای شرکت در این بحثای بیخودی بریم آرخام اریجین بازی کنیم میتونستم امروز عصر یه 6-7 ساعت بازی کنم اما بجاش وقتمو تو انجمن تلف کردم.:d

راجع به COD تو تاپیک خودش صحبت کنید .

خب همونطور که گفته بودم یه مقایسه هست که روی Batman AO انجام دادم تا یکم دوستان متوجه بشن رزولوشن 900P یعنی چی ؟ 720 یعنی چی ؟ Ambient Occlusion چیه ؟

عکس اول : رزولوشن 900 و AO فعال ( حالتی که الان PS4 داره ) --------------------------------- 76 فریم

عکس دوم : رزولوشن 720 و AO غیر فعال ( حالتی که الان X1 داره ) ----------------------------- 115 فریم

عکس سوم : رزولوشن 720 و AO فعال ( حالتی که قراره X1 داشته باشه ) ---------------------- 98 فریم

همونطور که میبینید تفاوت الان PS4 و X1 معادل 40 فریم به سود X1 هست ولی با این حال بازهم فریم ریت PS4 بهتره !! ( :-s )

گفته شده که در نسخه نهایی Ambient Occlusion به X1 اضافه میشه ! خب خیلی هم خوب ، فقط همونطور که میبینید AO به تنهایی خودش حدود 17 فریم تاثیر داره ، حالا چطوری میشه که AO اضافه بشه و تاثیر خاصی هم روی فریم ریت نذاره که اوضاع از اینی که هست بدتر نشه باید صبر کرد.

میدونم برای خیلیا اینا همش روی کاغذه و اصلا مهم نیست ولی امیدوارم حداقل چند نفر متوجه بشن که وقتی میگیم برتری کامل ( با اختلاف زیاد ) با PS4 هست منظور چیه !

راجع به COD تو تاپیک خودش صحبت کنید .

خب همونطور که گفته بودم یه مقایسه هست که روی Batman AO انجام دادم تا یکم دوستان متوجه بشن رزولوشن 900P یعنی چی ؟ 720 یعنی چی ؟ Ambient Occlusion چیه ؟

عکس اول : رزولوشن 900 و AO فعال ( حالتی که الان PS4 داره ) --------------------------------- 76 فریم

عکس دوم : رزولوشن 720 و AO غیر فعال ( حالتی که الان X1 داره ) ----------------------------- 115 فریم

عکس سوم : رزولوشن 720 و AO فعال ( حالتی که قراره X1 داشته باشه ) ---------------------- 98 فریم

همونطور که میبینید تفاوت الان PS4 و X1 معادل 40 فریم به سود X1 هست ولی با این حال بازهم فریم ریت PS4 بهتره !! ( :-s )

گفته شده که در نسخه نهایی Ambient Occlusion به X1 اضافه میشه ! خب خیلی هم خوب ، فقط همونطور که میبینید AO به تنهایی خودش حدود 17 فریم تاثیر داره ، حالا چطوری میشه که AO اضافه بشه و تاثیر خاصی هم روی فریم ریت نذاره که اوضاع از اینی که هست بدتر نشه باید صبر کرد.

میدونم برای خیلیا اینا همش روی کاغذه و اصلا مهم نیست ولی امیدوارم حداقل چند نفر متوجه بشن که وقتی میگیم برتری کامل ( با اختلاف زیاد ) با PS4 هست منظور چیه !

ببین من الان عکساتو دیدم هر چی چنج میکنم بین 720 ئه و 900 , تفاوت که هست نمیشه بگی نیست ولی اونقدری نیست که بخودی خود آدم متوجه بشه... به چشم من اینطوریه!
بعد مثلا این 720 ئه آپ اسکیل بشه , چه تفاوتی ایجاد میکنه تو کیفیت!؟ تار میشه , دقیقن کیفیتش چه تغییری میکنه :دی
بعد این AO رو اصلا درک نمیکنم...کجاها دقیقن تفاوت داره...من تو بتمن خودم عوضش میکنم تو سایه و نور تغییر میکنه فکر کنم , درسته!؟

ولی با همه ی این احوال بازم فکر نمیکنم بخاطر برتری سخت افزاری باشه که اینطوریه...اگه اول نسل بخواد کم بیاره که دیگه کلا به آخر نسل ام نمیرسه...یه 2 سال بگذره بعد و گرنه از همین الان غزل خدافظی بخونه :)) ما ام الکی پول ندیم واسه 4 5 تا انحصاری کنسول بخریم :دی
بعد سوال اینجاست که یه بازی مثه فورزا (بالاخره ریسینگ به قدرت پردازش بیشتری احتیاج داره بخاطر میزان خروجی بیشتری که میده ) یا رایز رو اینقد خوب و روون میتونه اجرا کنه ولی بتلفیلد که هم سطح یا شایدم ضعیفتر باشه رو نمیتونه!؟

ببین من الان عکساتو دیدم هر چی چنج میکنم بین 720 ئه و 900 , تفاوت که هست نمیشه بگی نیست ولی اونقدری نیست که بخودی خود آدم متوجه بشه... به چشم من اینطوریه!
بعد مثلا این 720 ئه آپ اسکیل بشه , چه تفاوتی ایجاد میکنه تو کیفیت!؟ تار میشه , دقیقن کیفیتش چه تغییری میکنه :دی
بعد این AO رو اصلا درک نمیکنم...کجاها دقیقن تفاوت داره...من تو بتمن خودم عوضش میکنم تو سایه و نور تغییر میکنه فکر کنم , درسته!؟

ولی با همه ی این احوال بازم فکر نمیکنم بخاطر برتری سخت افزاری باشه که اینطوریه...اگه اول نسل بخواد کم بیاره که دیگه کلا به آخر نسل ام نمیرسه...یه 2 سال بگذره بعد و گرنه از همین الان غزل خدافظی بخونه :)) ما ام الکی پول ندیم واسه 4 5 تا انحصاری کنسول بخریم :دی
بعد سوال اینجاست که یه بازی مثه فورزا (بالاخره ریسینگ به قدرت پردازش بیشتری احتیاج داره بخاطر میزان خروجی بیشتری که میده ) یا رایز رو اینقد خوب و روون میتونه اجرا کنه ولی بتلفیلد که هم سطح یا شایدم ضعیفتر باشه رو نمیتونه!؟

تفاوت رزولوشن که خب مشخصه چیه ، حالا شاید از لحاظ بصری خیلی تفاوت آنچنانی نباشه ، ولی اینجا منظور من بحث پرفورمنس هست ، نه مقایسه ی عکس ها .

Ambient Occlusion هم دقیقا مربوط به نورپردازی و سایه ها هست که البته در این صحنه خیلی خودشو نشون نمیده ولی یه جاهایی کاملا مشخصه .

تنها یه نفر اشتباه مرتکب شده اونم مایکروسافته، درایور گرافیکی مشکل دار، دیر تحویل دادن dev kit ها، پیچیدگی سخت افزاری، ضعف سخت افزاری (!)و عجله ای شدن پروسه ی تولید و توزیع کنسول، موج دوم بازی ها راحت حقایق رو نشون میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or