Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

- - -:> - - -

یعنی با یک بازی که جزو اولین بازی های نسله میشه به همین راحتی قضاوت کرد؟
لااقل صبر کنید کنسول های نسل بعد عرضه بشن بعد نتیجه گیری کنید.تو همین نسل هم موارد همین طوری داشتیم.این که battlefield 4 روی ps4 تو این ویدئو های مقایسه از بعضی لحاظ بهتره قبول.ولی این که بخوای از همین الان بگی کدوم کنسول 50% پردازش بیشتر داره یکم غیر منطقیه.

داداش اینکه BF4 بود !! مثلا فردا ND بیاد یه چیزی نشون بده ، همه کرک و پرمون بریزه خوبه؟!! :d
وای به حالا اونروز !! :-o
تازه فنای X باید آرزو کنن ، اختلاف تو همین سطح بمونه :))
اما حیف که ما استودیوهایی به مانند SM و ND داریم !! >:)

داداش اینکه BF4 بود !! مثلا فردا ND بیاد یه چیزی نشون بده ، همه کرک و پرمون بریزه خوبه؟!! :d
در مورد انحصاری ها که درسته تو این نسل هم شاهد انحصاری هایی بودیم که با بقیه بازی های مولتی پلتفرم قابل مقایسه نبودن.مثل The last of us و یا gears of war(البته در زمان خودش).ryse و the older 1886 هم مثال خوبی برای گرافیک هستن در نسل بعد
ولی درباره بازی های مولتی پلتفرم این طوری نیست.تا جایی که ممکنه شرکت ها سعی میکنن دو نسخه شبیه هم باشه+هنوز اول نسله و شاید کار با کنسول ها و استفاده از حداکثر توان کنسول امکان پذیر نباشه .مثل همین نسل.برای همین من میگم برای نتیجه گیری کمی زوده شاید بعد عرضه و گذشت چند سال از این 50% هم قدرت پردازش ps4 بیشتر باشه:d

آخرین ویرایش:
به نظرم هنوز هیچی مشخص نیست با دوتا عکس نمیشه همه چیزو فهمید به نظرم این سیستم ابری XOne تعیین کننده هستش واسه اینکه بفهمیم کدوم کنسول در نهایت بهتره هرچند من شک دارم یکیشون اونقدر بهتر باشه که بشه قید اون یکی رو زد !

برادر یه پیشنهاد بهت می کنم صبر کن یکی دوسال بعد شروع کن هر چی می خوای بگو ... تاریخ نشون داده که صبر کنی بهتره !!!

آره راس میگید شما تاریخ نشون داده ما هرچی جلوتر رفتیم ، انحصاریا اختلافشونو زیاد کردن ! :d

آره راس میگید شما تاریخ نشون داده ما هرچی جلوتر رفتیم ، انحصاریا اختلافشونو زیاد کردن ! :d

- - -:> - - -

یکی اینو از برق بکشه جو kaz hirai بودن گرفتشش :))

نمکدون هایی که تا تو هر تاپیکی میرفتی هی سرنی سرنی و درصد درصد میکردن کجان ؟؟؟
من که فقط یکیشون و دیدم اونم که اومده میگه موشن بلور برای پوشوندنه ضعف تکسچر هاس :-o
AA هم که چون تو بازی باید دقت کنی تا متوجه اش بشی مهم نیست پس X1=BF4
حالا که معلوم شد قضیه چیه BF4 شده بازیه چیپ و DICE هم شده سازنده ی تنبل!!!=))

خیر ... هیچ ربطی به رنج رنگ نداره ، اون برمیگرده به زنده تر بودن رنگها در X1 که درسته ولی دلیل شفاف تر بودن و تکسچرهای X1 اصلا این نیست .

خوب شما بفرمایید دلیلش چیه؟ این یارو از دایس خودش اینارو گفته، من که از خودم در نیاوردم!:دی

مگه اینکه مثلا به عمد تکسچرها تو نسخه PS4 ضعیف تر باشن! انم فقط در یک حالت میتونه منطقی باشه، DICE چون دیده نمیتونه از نظر فنی بازی رو روی X1 عین PS4 و PC بسازه امده تکسچرهای X1 رو بهتر کار کرده تا دیگه از مرحله پرت نباشه! یعنی به این دلیل عمدی در کار باشه! در غیر این صورت منطقی نیست.

خوب گویا پرونده ی BF4 هم بسته شد. اما خوب شما هم مثل من شاید نتونید فعلا با کنسولای نسل جدید Bf رو بازی کنید و فعلا به همین نسل قناعت کنید پس یه مقایسه کوچولو بین PS360 هم شاید بد نباشه

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #0079c8, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Clip 1 info:
Length of clip: 9538 frames
Average FPS of clip: 29.92
Percent of torn frames: 1.53[/TD]
[TD="align: center"]Clip 1 info:
Length of clip: 9538 frames
Average FPS of clip: 29.71
Percent of torn frames: 29.71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Clip 2 info:
Length of clip: 6692 frames
Average FPS of clip: 28.54
Percent of torn frames: 1.0[/TD]
[TD="align: center"]Clip 2 info:
Length of clip: 6692 frames
Average FPS of clip: 29.72
Percent of torn frames: 6.72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Global percent of torn frames: 1.92
Global average FPS: 29.35
[/TD]
[TD="align: center"]Global percent of torn frames: 24.41
Global average FPS: 29.36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خوب گویا ورژن 360 با مشکلات شدید Tearing دست و پنجه نرم میکنه گرچه فریم در هردو کنسول تقریبا روی 30 فریم ثابته

گویا در زمینه BF4 حتی نسل قبل رو هم سونی برده

Battlefield 4: Beta Frame Rate Analysis (PS3 vs. Xbox 360)

خواهشا با نظرات بی پایه و منابع نامعتبر جو رو خراب نکن ...شاید x1 از ps 4 یه مقدار کم ضعیفتر عملکرده باشه اما دیگه همه معترفن که x360 تو بازی های مولتی برتری خاصی نسبت به ps داره ..... این یه فکت و ثابت شدست

نه بابا این حرفا چیه؟ خیلیم بهتره! بالای 50٪ اختلاف که چیزی نیست! یکمه، یه ذرس.
دقيقا يكم aa بيشتر يكمم موشن بلور داره يه كمم هم رزولوشن بيشتر يكمم iq بيشتر يكمم فريم ريت بيشتر يه كمم هم سايه ها نرم ترن يكمم......ميبيني كه دقيقا يكم با هم فرق دارن :|

نه بابا این حرفا چیه؟ خیلیم بهتره! بالای 50٪ اختلاف که چیزی نیست! یکمه، یه ذرس.
56% پیکسل و رزولوشن بالاتر, فریم ریت پایدار تر و بالاتر, داشتن تکنیک های سنگینی که روی Performance تاثییر بسزایی میزارن مثل HBAO, AA, Motion Blur, Depht of Field و... که نسخه مقابل کلاً فاقدشون هست و... اختلافش یک مقدار کمی هست ماکان دقت کن :)) !

خواهشا با نظرات بی پایه و منابع نامعتبر جو رو خراب نکن ...شاید x1 از ps 4 یه مقدار کم ضعیفتر عملکرده باشه اما دیگه همه معترفن که x360 تو بازی های مولتی برتری خاصی نسبت به ps داره ..... این یه فکت و ثابت شدست

نظر خودت بی پایه تره که:))

دوندونه و شرت یارو و خوشگل بودن و کریستالی بودن تصویر مهم نیست. خودتون انقدر به در و دیوار نکوبید سکته می کنید اون وقت کیه این سهام ماکروسافت ُ خرج کنه، کی بهتر از شما. از همه مهمتر میدونی چیه ؟

• نسخه XBOX ONE : روزلوشن 720 * 1280 بدون AA با فریم کمتر و ناتعادل
  • نسخه PS4 :رزولونش 900 * 1600 با AA و فریم بیشتر و متعادل تر

فریم PS4 > ONE
رزولوشن PS4 > ONE

همین بسه. من نمیدونم سر چی داریو از One دفاع می کنید ؟ اصلا چی ذهنتون میگذره به خدا نمیدونم. همین دو تای بالا یعنی 6 + 50 % پردازش بیشتر. میبینید الان یا بزرگترش کنم ؟ خلاص !

عدد و رغم هیچی رو ثابت نمی کنه شما ماینکرافت رو روی رزولوشن 4K با 32XAA و 120 فریم اجرا کن هیچ سودی نداره
این بازی هم باید قبول کنی با وجود اینکه روی کاغذ PS4 بهتر هست ولی تصاویر نسخه XO بسیار غنی تر و جذابتر به نظر می رسند که هدف برای گیمر همین هست نه چهارتا عدد و رقم

http://upload7.ir/images/56053216795303314831.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or