Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

نسخه xbox1 خیلی دندونه داره واقعا تو ذوق ادم میزنه
ولی بازم من فکر میکنم نمیشه به همین زودی قضاوت کرد بازم یکم صبر کنیم بهتره:d

اینجور که معلومه وان این نسلی مثل ps3یه در زمینه بازیای مولتی :دی .
تو وان خیلی تاریکتره بازی(به کجای این میگید شفافتر؟).
دایس دوباره درباره گرافیک خالی بسته:| این عکسا با اون چیزی که بار اول از کمپین نشان دادن خیلی فرق میکنه :|(نسخه پی سی).
دوست عزیز PS3 خیلی کم تفاوت داشت یا اصلا" نداشت چطور شما دارید
اختلاف PS3 با 360 رو با این مقایسه میکنید؟
این خیلی تفاوت داره ، شما مولتی هر دو کنسول رو نگاه کنید.

اين نسل PS3 رو گرفتيم فقط به خاطر انحصاري ها، X360 رو هم برا انحصاري ها هم مولتي؛ نسل بعد ظاهرا بايد برعكسش كنيم!!

دوست عزيز سوني هنوز تمركز استوديو هاي 1st party شو نذاشته رو ps4
بعدشم شما نسل قبل مولتي هارو روي 360 ميزدي چون كپي خور بود انحصاريها رو روي ps3 ميزدي چون اولا انحصاريهاش خيلي تاپ بودن بعدشم كپي خور نبود

والا این نسل بیشترین تفاوت در حد تکون خوردن بهتر برگ روی دوتا از درخت های بازی بود :)) نه تا این حد! نسخه ی PC با PS4 اصلا انگار یه بازیه دیگه هستن، نسخه ی XBOX ONE یه بازیه دیگه! جالب تر از این قضیه اینه که عده ای میگن نسخه XB بهتره! تک تکشون هم همه ی ما ها رو بی منطق و متعصب صدا میکردن :))

و در آخر، باز هم تایید میکنم! به زودی تاپیک مشابه برای COD هم زده میشه! دوستان آماده باشن!

والله توی مافیا و بازیای راکستار من بیشتر از تکون خوردن یه برگ دیدم حتی رزولوشن هم تفاوت داشت:دی,بیخیال نمیخوام تاپیکو منحرف کنم :دی
خب اون عده متعصبن :دی مثل شما که میگین ps3 و 360 تفاوت نداشتن اونا هم نمیخوان قبول کنن که تفاوت داره :)

آیا امکانش هست فرخ رو از بن در بیاری و نقل قول ـه رضا رو نشون بدیم ؟؟
:biggrin1:

فرخ که عمرا از دو کیلومتری این ترد ردم نمیشه!:دی آخه منو کچل کرده بود که ملاک برای نمایش قدرت یه کنسول بازی های مولتی هستن!:دی طبق فرمایشات خودش باید بیاد اینجا امضا بده X1 ضعیف تره که خوب عمرا!:دی چون همیشه آخرین مرحله از بامبول درآوردن عزیزان نظر شخصی هست. مثلا "به نظر من که برتری فنی کاملا با X1 هست" و به این ترتیب از بیخ ماجرا زده میشه!:دی عین GTAV که وقتی DF گفت PS3 بهتره فرخ گفت "ولی به نظر من برتری فنی کاملا با 360 هست"!:دی

کلا در هر صورت به نظر اینا برتری با مایکروسافت و کنسول هاش هست!:دی

دوست عزيز سوني هنوز تمركز استوديو هاي 1st party شو نذاشته رو ps4
بعدشم شما نسل قبل مولتي هارو روي 360 ميزدي چون كپي خور بود انحصاريها رو روي ps3 ميزدي چون اولا انحصاريهاش خيلي تاپ بودن بعدشم كپي خور نبود
اینکه سطح انحصاری های PS3 بالا بود شکی نیست ولی در کل باید قبولــ کرد که مولتی ها رو X360 بهتر بودند مثلــ Bayonetta یا RDR؛ البتهـ دلیلش همــ معماری پیچیده سل PS3 بود که با معماری X86 کنسول PS4 کلا برطرف شده.

اینکه سطح انحصاری های PS3 بالا بود شکی نیست ولی در کل باید قبولــ کرد که مولتی ها رو X360 بهتر بودند مثلــ Bayonetta یا RDR؛ البتهـ دلیلش همــ معماری پیچیده سل PS3 بود که با معماری X86 کنسول PS4 کلا برطرف شده.
اون بخاطر كم كاري و عدم اطلاع اون دو استديو از سخت افزار ps3 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or