Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

آخ آخ آخ ... از این پست به بعد رو بخونید ، عالیه

بوکمارک اینا زیاده ، ولی این چندتاش فعلا :

مصاحبه سازنده های ایکس باکس با یورو گیمر:

خلاصه میگه:
وقتی شما میرید کارت گرافیک بخرید براساس مشخصات انتخابتون رو انجام میدین یا بر اساس بنچکمارک؟ ما فعلا هیچ بازی ای ارائه نکردیم .هیچ بازی ای برای دیدن وجود نداره. وقتی بازیهارو دیدین میتونید بگید. "چه مقدار تفاوت بین عملکرد اونها هست؟" بازیها بنچمارک هستن.

Digital Foundry: the complete Xbox One architects interview • Interviews • Eurogamer.net

بازیها بنچمارک هستن .

حرف قشنگی زده:

گفته هیچکدوم از آدمایی که روی Xbox کار میکنن از جزئیات کارهای 3rd پارتی ها خبر ندارن معنیش این میشه که حرفای یه مشت الاف و بیکار تو نئوگاف که میگن تو مایکروسافت کار میکنن و از فلان چیز خبر دارن و ... مثل CBOAT همش چرته.
در مورد رزولوشن بازیام کسی از رزولوشن واقعی بازیا که توسط سازنده ها تایید شدن خبر نداره در واقع همه اینا شایعس

واقعا حرف قشنگی زده .

ای بابا !! فرخ جون هر کسیت که دوست داری ول کن! خسته نشدی!؟ :d
PS4 قویتره ، به جای 50 درصد 500 درصد قویتره ما هم منتظریم ببینیم چیزی که سونی و فناش اینقدر پوزشو میان چیه! مایکروسافت که بدجوری داره لحظه شماری میکنه مخصوصا نلسون !

جای فرخ جون خیلی خالیه . :)

راستی Albert Penello و Major Nelson نظری ندارن ؟ آخه لحظه شماری میکردن ...

از این بازی ان تا ویدئو منتشر شده و خیلی راحت میشه در مورد گرافیکش صحبت کرد. اگه هوش مصنوعی پیچیده ای داره، یا رزولوشنش 1080 هست، یا شیدرهای شگفت انگیز و ... داره که از چشمان من غافل مونده بفرمایید بگید من حرفم رو پس میگیرم.

من اصلا نمیگم Ryse گرافیکش بده چون خیلی خوبه اما اینکه دوستان تبدیلش کردن به بت خیلی ناجوره. چون از بسیاری از جهات پایین تر از بازی های دیگه هست.

درست، ولی تا نیاد و دقیقا بررسی نشه اصلا درست نیست دربارش اینجور صحبت کرد. همین کار ها رو xboxone فن های عزیز در مورد bf4 انجام دادن و هر تاپیک مربوط به این بازی رو گذاشتن رو سرشون، حالا که بازی اومد برعکس شد.
در کل من اصلا فن نیستم و بازی رو روی pc بازی می کنم، ولی هر چقدر سعی می کنم خودم رو کنترل کنم نمی تونم، اون دوستانی که با اعتماد کامل می گفتن xboxone می ترکونه کجا هستن الان؟ جان من یکی شون بیاد اینجا پست بده بگه دلیلش برای دفاع تا حد مرگ از xboxone چی بود؟
درسته تفاوت ها در حدی نیست که خیلی تاثیر بذاره روی خرید کنسول ولی در حالت عادی من خودم اگر بخوام بخرم خوب پول می دم یه کنسول ارزونتر که مقداری بهتر هم هست بخرم.

باشه. تو برو با ps4حال کن .:) ما هم میریم با رزولیشن 720 و فریم 30:|
منتظر دستور بودیم ما سونی فن ها مرسی.
آقا دیگه همه دوستان میتونن ps4 بگیرن اجازه داده شد
فقط من به این نتیجه رسیدم که بعضی ها هیچ منطقی ندارن کلا خیلی باحالن

@ نیما
توی همین تاپیک 720 بودن رزولوشن BF4 روی PS4 بصورت اتفاقی هم من این پست رو دیدم :))
باشه چیزی نیست لول ! خیلی ها خبر داشتند ولی مایکرو رو این زمینه بیشترین هزینه کرده ! و بقیه خبر داشتند مایکرویی اونقدر هزینه کرده پهنای باندش را به این حد رسونده و کل دنیا هم خبر داشت ! لول ! لابد این move engine ها را هم شخص شما خبر داری ؟ دیگه از df که از شخص شما حداقل بیشتر میدونه میگه این چیزها روی کاغذه و مثلا میگه باید منتظر بود دید در واقع move engine ها esrame چکاری میتونن انجام بدند .
سالها میلیاردها دلار هزینه و همکاری با ibm و amd باید یه نتیجه عملی داشته باشه و شخص شما مشخص کردی که اینها را همه خبر داشتند ;;) و این هزینه ها بیخود بوده .

مایکرو قبلا هم گفته مانور روی اعداد ارقام سخت افزار بیهودست چون خیلی ها سولدش را ندارند که همینطور هم هست ( همون اولش هم گفته ما قویترین سخت افزار را روی کنسول قرار دادیم و سخت افزارمون مثل یه سوپر pc هست ) نیاز نداره که زیاد مانور بده این بحث ها هم همیشه بوده و هست . شما تنها کاری که میکنی صبر میکنی و همون بازیهای لانچ را نگاه میکنی که تا همجاش به نظر من x1 سرتره ! یا صبر میکنی بازیهای مولتی پلتفورم را نگاه میکنی .

خب بايد قبول كرد كه PS4 به لحاظ سخت افزاري يك سر و گردن بالاتره.اون قضيه RYSE هم نميتونه ملاك مقايسه باشه مادامي كه روي دو كنسول اجرا نشه.

جالبه كه اختلاف حتي بيشتر از اون چيزيه كه روي كاغذ به نظر مي رسيد.

47185453891821264066.jpg

جانم بلاخره يه فن با منطق x1 پيداش شد;;)
اينقد خوشم مياد از اين فنهاي بامنطق كه حقايق رو قبول ميكنن:bighug:

Nima
آیا امکانش هست فرخ رو از بن در بیاری و نقل قول ـه رضا رو نشون بدیم ؟؟:دی

به نظرم الان داره بهونه هاشو لیست میکنه تا وقتی حبسش تموم شد بچینه اینجا :))

اینجور که معلومه وان این نسلی مثل ps3یه در زمینه بازیای مولتی :دی .
تو وان خیلی تاریکتره بازی(به کجای این میگید شفافتر؟).
دایس دوباره درباره گرافیک خالی بسته:| این عکسا با اون چیزی که بار اول از کمپین نشان دادن خیلی فرق میکنه :|(نسخه پی سی).

ربطی به عروسی نداره اون نمکدونای سایت هر کی هر چی میگفتن در مورد PS4 مسخره میکردن و تاپیک قبلی BF رو هم با مسخره بازی پر کردن ( جالبه یه تعدادی از اون سر سختاشون هنوزم دارن میکنن :دی) این پستا در جواب اونا بو وگرنه واسه بقیه ارادت تکمیله :دی

در ضمن اصلا دیر نیست خیلی راحت میتونی انتخابتو عوض کنی پولتم میمونه تو جیبت :دی
خوب اونا هم به خاطر خبر هايي كه اون موقع بود حرف ميزدن.الانم تو همين تاپيك آينده دو كنسول و اين كه Xbox one فقط در بازي هاي ورزشي ميتونه رزولوشن 1080p اجرا كنه مشخص شده:d.و.....(كلا بيخيال چون فردا يك بازي جديد معرفي ميشه و دوباره همين موضوعات پيش مياد)
................
راستشو بخواي من انتخابمو به خاطر يك بازي كه هنوز عرضه نشده تغيير نميدم:d

منتظر دستور بودیم ما سونی فن ها مرسی.
آقا دیگه همه دوستان میتونن ps4 بگیرن اجازه داده شد
فقط من به این نتیجه رسیدم که بعضی ها هیچ منطقی ندارن کلا خیلی باحالن
کجا من دستور دادم؟؟؟ نشون بده:-/. یا منظورم رو بد فهمیدی:d. دارم میگم تو با ps4حال کن ما هم با xbox one. :)

اینجور که معلومه وان این نسلی مثل ps3یه در زمینه بازیای مولتی :دی .
تو وان خیلی تاریکتره بازی(به کجای این میگید شفافتر؟).
دایس دوباره درباره گرافیک خالی بسته:| این عکسا با اون چیزی که بار اول از کمپین نشان دادن خیلی فرق میکنه :|(نسخه پی سی).

والا این نسل بیشترین تفاوت در حد تکون خوردن بهتر برگ روی دوتا از درخت های بازی بود :)) نه تا این حد! نسخه ی PC با PS4 اصلا انگار یه بازیه دیگه هستن، نسخه ی XBOX ONE یه بازیه دیگه! جالب تر از این قضیه اینه که عده ای میگن نسخه XB بهتره! تک تکشون هم همه ی ما ها رو بی منطق و متعصب صدا میکردن :))

و در آخر، باز هم تایید میکنم! به زودی تاپیک مشابه برای COD هم زده میشه! دوستان آماده باشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or