Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

مثل اینکه دوباره باید Premium بگیرم بلاگ رو یه سر ُ سامونی بدم با این وضعیت؛ این روزیا بلاگ خورش خیلی خوبه. اون ویدئو رو هم حتما دانبود کنید ببینید. اشکال نداره فردا ماکروسافت واسه دلداری سربازان گمانمش یه بازی خوب و خوشگل واسه کینکت معرفی می کنه، خاله بازی با رزولوشن 1920 در 1080 !

چه قدر خوش بگذره از این به بعد :دی

حالا هی بیایید بگید ماکان شایعه پراکنی میکنه و جرمی کونراد ترول هست و نئوگف هم گیم فا!:دی پیش بینی این قضیه خیلی واضح بود! من فقط منتظرم فرخ و دوستان دیگه که به طرز مشکوکی غیب شدن بیان اینجا و حرف های قبلیشون رو دوباره تکرار کنن! خصوصا ان قسمتش که فرخ میگفت قدرت کنسول هارو بازی های مولتی پلتفرم نشون میده!=)) و در آخر هم جا داری یادی کنیم از ان تردی که برای اولین بار گفته شد BF4 روی PS4 به صورت 1080 نیست! یادمه این عزیزان چقدر خوشحال بودن و میگفتن X1 حتما بالاتره و چون روابط خوبی با EA داره حتما 1080 خواهد بود!=))

راستی این ویدئو ها جفتشون برای سنگل هستن یا مالتی PS4 و سینگل X1؟

پس كرايتك به هدفش كه نزديك شدن به سطح جلوه هاي هاليوودي بوده رسيده! رسما با فيلم اشتباه گرفتين!!

با فیلم؟ Ryse فقط یه TechDemo برای نمایش جلوه های ویژه CE هست تا بازیسازهارو برای لایسنس ایشون تشویق کنه. از این نظر بنظر من قابل قبوله و برای یه انجین مولتی پلتفرم جالبه. هرچند هیچ وقت به انجین های بازی های انحصاری نمیرسه و مثلا خیلی راحت Order تو اوایل ساختش گرافیک خیلی بهتری رو ارایه میده (به گفته GI، البته اگه بعد از تعریف هاش از ایشون از اعتبار ساقط نشده باشه!).

وگرنه که ملاک برای سنجش قدرت یه انجین و یا گرافیک بازی فقط تکسچرها نیستن که! تکسچرها به RAM مربوطن! چیزی که قدرت کنسول رو به چالش میکشه، هوش مصنوعی، شیدرها، فریم ریت، رزولوشن، انیمیشن ها و این داستانا هستن که اتفاقا Ryse تو تمامی این زمینه ها ضعیف ظاهر شده! مثلا Ryse اصلا هوش مصنوعی داره؟ در صورتی که KZ تو هر فریم 24 تا هوش مصنوعی مجزا (نه P Vote!!) رو محاسبه میکنه! یا رزولوشن بازی 1080 نیست، انیمیشن های نسل قبلیه، هیچ شیدر خاصی نداره و حتی SSS ها هم آفلاین هستن!

یادم نمیره ایکس باکس فن های عزیز چه به سر اوون تاپیکی که میگفت ورژن PS4 رو 720P اجرا میشه آورده بودن. هر تیکه ای بود به PS4 انداختن !

یه ادرس بدید ما هم بریم ببینیم چه خبر بوده ... شادیمون مضاعف شه

لطفا تیتر تاپیک رو عوض کنید بزنید در ps4 خیلی خیلی بهتر است ... :bighug:

یه ادرس بدید ما هم بریم ببینیم چه خبر بوده ... شادیمون مضاعف شه

لطفا تیتر تاپیک رو عوض کنید بزنید در ps4 خیلی خیلی بهتر است ... :bighug:
http://forum.bazicenter.com/thread81276/
جالبه خبر مربوط به همین JACKFRAG بود یعنی نمیتونن هم زیر سوالش ببرن
11405597191431280378.jpg

یادش بخیر

الان داشتم دنبال اون تاپیک میگشتم که پیداش نکردم متاسفانه :( 20 30 صفحه داشتن مسخره میکردن :)) الان که همه چیز معملوم شده، هیچ کس اصلا نمیخواست این بازی رو بخره، تا وقتی رایز هست کی میاد BF میگیره! اصلا مهم نیست! مهم نمیدونم چی چیه... دنبال موضوعات جدید باشید چون به زودی تاپیک Call of Duty هم زده میشه! :))

این هم اگه حقیقت داشته باشه، بازم میخواید طرفداری کنید؟

:arrowd: Battlefield 4 :arrowd:

PC: 1080p/60
PS4: 900p/60
PS3: 720p
XBOX 360: 720p
XBOX ONE: 720p

Deal with it

خب بايد قبول كرد كه PS4 به لحاظ سخت افزاري يك سر و گردن بالاتره.اون قضيه RYSE هم نميتونه ملاك مقايسه باشه مادامي كه روي دو كنسول اجرا نشه.

جالبه كه اختلاف حتي بيشتر از اون چيزيه كه روي كاغذ به نظر مي رسيد.

مثلا Ryse اصلا هوش مصنوعی داره؟ در صورتی که KZ تو هر فریم 24 تا هوش مصنوعی مجزا (نه P Vote!!) رو محاسبه میکنه! یا رزولوشن بازی 1080 نیست، انیمیشن های نسل قبلیه، هیچ شیدر خاصی نداره و حتی SSS ها هم آفلاین هستن!

شما هم داری کارهای اون xboxone فن ها رو تکرار می کنی ها! بذار بازی ها بیان بعد در موردش فکت صادر کن.

آقا من مقایسه ignرو دیدم مثل هم بودن:| فکر کنم چشمام مورد داره:-b. ولی خوب همونطور که گفتم و میگم کسی که فن ماکرو هست نمیاد forza ryse و غیره رو رها کنه بیاد به خاطر رزولیشن بهتر بیاد ps4بخره. و همینطور یک فن سونی. اینقد هم همدیگه رو مسخره نکنین:d

شما هم داری کارهای اون xboxone فن ها رو تکرار می کنی ها! بذار بازی ها بیان بعد در موردش فکت صادر کن.

از این بازی ان تا ویدئو منتشر شده و خیلی راحت میشه در مورد گرافیکش صحبت کرد. اگه هوش مصنوعی پیچیده ای داره، یا رزولوشنش 1080 هست، یا شیدرهای شگفت انگیز و ... داره که از چشمان من غافل مونده بفرمایید بگید من حرفم رو پس میگیرم.

من اصلا نمیگم Ryse گرافیکش بده چون خیلی خوبه اما اینکه دوستان تبدیلش کردن به بت خیلی ناجوره. چون از بسیاری از جهات پایین تر از بازی های دیگه هست.

بعد از دیدن تریلرها

برتریهای نسخه x1 به ps4 :

رنگبندی بهتر
شفافیت بیشتر
کنتراست بهتر
تکسچرهای بهتر

برتریهای نسخه ps4 به x1 :

رزولوشن بالاتر "البته چون کیفیت 720 رو دیدم این قضیه به چشم نمیاد"
AA
فریم ثابت تر
تکنیک های گرافیکی بیشتر

- با یه سری تنظیمات در صفحه نمایش میشه برخی برتری های نسخه x1 رو به ps4 هم اورد

-------

جالبه تا دیروز سخت بودن برنامه نویسی یک ضعف بزرگ بود و همیشه پایه ثابت محافل خنده و شادی دوستان اما الان یه امر عادیه ، تا دیروز ملاک بازیای مولتی بود اما الان باید انحصاری رو چسبید !!!

چرا الکی بعضیا خودشون رو گول میزنن ! چیزی که واضحه PS4 تونسته با رزولوشن بالاتر و AA "که بسیار بسیار تاثیر بیشتری نسبت به تکسچر در فریم دهی دارن" فریم ثابت تری نسبت به X1 داشته باشه حالا اینکه بعدا چی قراره بشه رو همون موقع بحثش رو میکنیم ...

پ.ن: راستی یادم رفت به این اشاره کنم که توضیحات پشت جلد دو کنسول با هم متفاوته =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or