Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

هر چی فکرش رو میکنم میبینم این مقایسه ها زیاد جالب نیست دلیلش هم اینه که نسخه Xbone رزولوشن پایین تری داره . وقتی این مقایسه جالب میشد که میومدن نسخه ایکس باکس رو هم 900P میدادن بیرون اون وقت میدیدم فریم ریت و افکت ها و تکسچر ها قضیشون چطوری میشه . یا نسخه Ps4 رو هم 720P میدادن بعد Performance و فریم ریت و باقی چیزا رو مقایسه میکردن .
مشخصه در صورتی که رزولوشن برابر بود اختلاف از نظر کیفیت اجرا و باقیه چیزا از این هم بیشتر میشد .
به نظر من Dice خیلی زرنگه با همین اختلاف رزولوشن کلی از ضعف های دیگه نسخه ایکس باکس رو ماست مالی کرده .
امیدوارم این مساله هم عادی نشه که همه بازی ساز ها بخوان اون قدرت اضافه Ps4 نسبت به ایکس باکس رو فقط با بالابردن رزولوشن تو نسخه Ps4 صرف کنن چون واقعا نامردیه . همین قدرت اضافه تر رو اگه وقت بزارن میتونیم تو چیزای دیگه ایی ببینیم که قشنگی و اختلافشون فاحش تر از بالا تر بودن پیکسل هاست .

ما که آخری نفهمیدم چی شد کسی هم توضیح نمیده
مثلا این موشن بلوری که باعث تاری بازی میشه چه برتری به ارمغان میاره..؟ این موشن بلور رو نسل قبل ارائه دادن که تکستچر های ضعیف رو حین حرکت پوشش بده و نقاط ضعفش معلوم نباشه ولی حالا که کنسولها مشکل تکستچرهای ضعیف ندارن قرار دادنش بی خود هست و باعث یک لایه مه گرفته میشه..

در کل بازم خواهش میکنم یکی بیاد توضیح بده ما رو روشن کنه

هر چی فکرش رو میکنم میبینم این مقایسه ها زیاد جالب نیست دلیلش هم اینه که نسخه Xbone رزولوشن پایین تری داره . وقتی این مقایسه جالب میشد که میومدن نسخه ایکس باکس رو هم 900P میدادن بیرون اون وقت میدیدم فریم ریت و افکت ها و تکسچر ها قضیشون چطوری میشه . یا نسخه Ps4 رو هم 720P میدادن بعد Performance و فریم ریت و باقی چیزا رو مقایسه میکردن .
مشخصه در صورتی که رزولوشن برابر بود اختلاف از نظر کیفیت اجرا و باقیه چیزا از این هم بیشتر میشد .
به نظر من Dice خیلی زرنگه با همین اختلاف رزولوشن کلی از ضعف های دیگه نسخه ایکس باکس رو ماست مالی کرده .
امیدوارم این مساله هم عادی نشه که همه بازی ساز ها بخوان اون قدرت اضافه Ps4 نسبت به ایکس باکس رو فقط با بالابردن رزولوشن تو نسخه Ps4 صرف کنن چون واقعا نامردیه . همین قدرت اضافه تر رو اگه وقت بزارن میتونیم تو چیزای دیگه ایی ببینیم که قشنگی و اختلافشون فاحش تر از بالا تر بودن پیکسل هاست .

مسلما هیچ Developer ی دنبال این نیست که فن های یکی از کنسولها رو خوشحال کنه ! اونا سعی میکنن به هر طریقی که شده اختلاف رو به حداقل برسونن یا کاری کنن که کمتر به چشم بیاد ، حالا چه با کار کردن بیشتر روی کنسول ضعیف تر و یا حتی استفاده از ترفندهای گرافیکی .

مثلا این موشن بلوری که باعث تاری بازی میشه چه برتری به ارمغان میاره..؟ این موشن بلور رو نسل قبل ارائه دادن که تکستچر های ضعیف رو حین حرکت پوشش بده و نقاط ضعفش معلوم نباشه ولی حالا که کنسولها مشکل تکستچرهای ضعیف ندارن قرار دادنش بی خود هست و باعث یک لایه مه گرفته میشه..

تا اونجایی که اطلاعات من یاری میکنه به این میگن کنتراست . از رو تلوزیون هم قابل تنطیم رو حالت دلخواهه . فکر نمیکنم از روی این مورد بشه قضاوتی کرد چون هر سه مربوط به یک عکسن . بنا به گفته شما حتما اولی گرافیکش کمتره

77587563776078498309.gif

64293764660841852773.jpg

به این هم میگن تفاوت تکسچر

73219608854256203507.png

بقیشو در جریان نیستم میتونی تحلیل سایتهای خبری رو بخونی . به هر حال بیشتر از منو تو اطلاعات دارن. البته تحریریه های این سایتهایی که تا حالا مقاله نوشتن از دم فن بوین

این که روی رزولوشن پایینتر با این که AA و AO هم نداره و افت فریم وحشتناکی هم داره چرا تفاوت حساب نمیشه و فقط دنبال کنتراستی(که اونم حل شدنیه) نمیدونم .

شما خودتون رو واسه اختلافی در حده PS2 و PS3 اماده کرده بودید. ولی رزولوشن پایینتر. افت فریم شدید (اونم رو حالت سینگل) نبوده AA .نبوده AO کم تفاوتی نیستند.

آخرین ویرایش:

whaaaaaaaaaaat the fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu****k ?!! :-o
motion blur واسه اینه که تکسچرهای ضعیف معلوم نشن؟ تو رو به ر کسی میپرستید این حرفا نگید باعث خنده میشید!

واقعا که عجب فاجعه ای هست این تفاوت بازی های مولتی پلتفرم اول نسلی ! :d تازه نسخه PS4 رو بعضی سایت ها با نسخه PC مقایسه کردن و گفتن خیلی بهم نزدیکه ! (عمق فاجعه :d)
دوستان عزیز باید برن توی کار همون Ryse و به عناوین مولتی پلتفرم فعلا نزدیک نشن ، گویا روابط حسنه هم کارساز نبوده !! :d

من بلد نیستم شما یک توضیح بدین

شما AA نسخه ی PS4 ، رزولوشن ، فریم ریت ، تکنیک های سایه زنی که XO اصلاً نداره اونارو ول کردی رفتی چسبیدی به اینکه کله ی کچل یارو بخاطر نبود Motion Blur موهاش بیشتر معلومه؟ شوخی میکنی دیگه؟؟
الان اگه تکنیک Motion Blur برای فرار از ضعف تکسچر ـه پس چرا تو نسخه ی PC هم ازش استفاده میکنن؟ خودت نسخه ی PS4 و XO رو با PC مقایسه کن ببین کدوم نزدیک تره.
از در که وارد میشی میبینی PS4 داره 900p ران میکنه بازیو ولی ایکس وان 720p و این خودش یعنی بیشتر از 50% تراکم پیکسل بیشتر ، با این حال فریم ریت PS4 ثابت تره و کلی تکنیک های گرافیکی داره مثل همین HBAO که باعث میشه آبجکت ها تو محیط عمق داشته باشن ؛ مثل همین عکسی که علی زحمتشو کشید ، اگه نگاه کنی متوجه میشی:

آخرین ویرایش:
من بلد نیستم شما یک توضیح بدین

هی میای هرچی میخوای میگی بعدش میگی بلد نیستم ؟! خب اگه بلد نیستی پس چرا میگی ؟

البته این جمله ی Motion Blur برای جبران ضعف تکسچر از سخنان یکی از بزرگانه که ظاهرا شما هم پیرو ایشون داری درس پس میدی :d

Motion Blur یه تکنیک گرافیکی که باعث زیبایی بازی در حرکت میشه و اصلا چیز بدی نیست و برای جبران ضعف هم بکار نمیره . ( البته کلا X1 شفافیت بیشتری داره و نمیشه گفت فقط Motion Blur ه )

اما در کل اینو مطمئن باش که BF4 روی PS4 در حال حاضر با اختلاف خیلی زیاد بهتره ، مگه اینکه Retail Version بازی تغییرات عمده ای داشته باشه . ولی فعلا خواهشا رو مخ ما گرگم به هوا بازی نکن :d

نسله قبل همش xbox 360 بود .
یادمه اون اولها کلی بازیا مثل COD 3 توی 360 بهتر بودن .
حالا نوبته Sony :)
خوشم میاد خوب جایی هم اومده برای Revenge
Via la Ps3 کلا.

یک چیزه مهم حضور همین 900p و داشتن AA بهتر توی PS4 کلی به gameplay کمک میکنه
بیشترین کمکش هم این هست که توی فاصله های دور همه چیز به صورت واضحتر دیده میشه که توی multi مهمه. مخصوصا وقتی از نشونه اسلخه به دور نگاه میکنی .
فریم نسخه ps4 هم که به مراتب بهتره .
در کل خیلی عالی ....

هی میای هرچی میخوای میگی بعدش میگی بلد نیستم ؟! خب اگه بلد نیستی پس چرا میگی ؟

البته این جمله ی Motion Blur برای جبران ضعف تکسچر از سخنان یکی از بزرگانه که ظاهرا شما هم پیرو ایشون داری درس پس میدی :d

Motion Blur یه تکنیک گرافیکی که باعث زیبایی بازی در حرکت میشه و اصلا چیز بدی نیست و برای جبران ضعف هم بکار نمیره . ( البته کلا X1 شفافیت بیشتری داره و نمیشه گفت فقط Motion Blur ه )

اما در کل اینو مطمئن باش که BF4 روی PS4 در حال حاضر با اختلاف خیلی زیاد بهتره ، مگه اینکه Retail Version بازی تغییرات عمده ای داشته باشه . ولی فعلا خواهشا رو مخ ما گرگم به هوا بازی نکن :d

تو BF4 هم رزولوشن PS4 بیشتره هم AA ولی این موشن بلور کارایش همون پوشش ضعف گرافیکی در حرکت هست ولی تو حالتی که حرکتی نیست مسخره به نظر می رسه

در کل همین موشن بلور روی بازی Gears of War 3 اجرا شد و الان هیچ دلیل نداره روی X1 اجرا نشه به نظرم این ضعف سازنده هست چون بازی RYSE با گرافیکی بهتر و رزولوشن بهتر و AA بهتر داره موشن بلور هم ساپورت می کنه..
DICE همیشه تنبل بوده اون از نسخه BF3 که کلی مشکل داشت اینم از این

برتری ps4 در این بازی نسبت به وان خیلی واضح و آشکاره !
حالا نمی دونم برخی از دوستان چطور می تونن این همه سایت که رای به برتری پی اس 4 تو این زمینه دادن و همین تصاویر هم خودش گویاس رو نقض کنن!!
ضمنا با توجه به اینکه فریم بهتری رو کنسول ps4 داره خیلی از تفاوتها در هنگام بازی کردن مشخص میشه!

- - -ویرایش - - -

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or