Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

این نسل 360 کنسول برتر بود دلیلشون هم بازی بود که خیلی شیک واسه 360 ساخته شده بود و توسط یکی مثل خاله خرسه واسه PS3 پورت شده بود ! حالا ...
این آپدیتهای جادویی هم که توییت میکنن اگه بتونه از نظر کیفیت به PS4 برسه بازم 900 > 720 و آب قطعه :) :دی

این عکسارو از ویدئو IGN گرفتم (مقایسه سینگل پلیر)

خب کلا نظرت در مورد مقایسه ی اینا چیه ؟ چون دیدم همیشه خیلی دقیق و تخصصی صحبت میکنی و موشکافی میکنی ، الان کلا نظرت در مورد مقایسه ی این دوتا چیه ؟ واقعا PS4 خیلی بهتره ؟ یکم بهتره ؟ اصلا X1 بهتره ؟

اون پست چند ماه پیش که شایعه شده بود بتل 4 رو ps4 قراره 720p باشه یادمه که چطور داشتن خوشحالی می کردن و همش میگفتن اینه کنسول نسل بعدی و..... حالا واقعا دوست دارم بدونم الان که رو وان 720 هست و کیفیت پایینتری از پلی 4 داره چه حرفی برا گفتن دارن؟!

این نسل 360 کنسول برتر بود ملاکشون هم بازی بود که خیلی شیک واسه 360 ساخته شده بود و توسط یکی مثل خاله خرسه واسه PS3 پورت شده بود ! حالا ...
این آپدیتهای جادویی هم که توییت میکنن اگه بتونه از نظر کیفیت به PS4 برسه بازم 900 > 720 و آب قطعه :) :دی

آخه دوستان معتقدند علاوه بر این پیشرفتها قراره 1080 native هم بشه :d ولی خب غیر از شوخی روحیه ی ماکرو فنها واقعا ستودنی هست :d

کاش لااقل یک بار یک بار واسه دل خوشی هم که شده ، اون زمانها که بحث مقایسه بین سری هیلو یا گیرز با GOW و . . . میشد این منطق و تحلیل هایی که در مورد Ryse راه انداختی از شما دیده بودیم .

تو داری GoW رو با Ryse مقایسه میکنی؟ متاسفانه سطح دانش شما در این مقوله به طرز اسف ناکی پایین هست و از همین مثالی که زدی مشخصه چقدر از technical art سر در میاری، برای همین پیشنهاد میدم اصلا بحث رو ادامه ندی.;) بیخیال.

خداییش خودت نگاه کن !! کله یارو تو ps4 خیلی تار تر از xone ه!!! اگه اختلاف اینه ما که راضی هستیم!!:d
من خودم یه جورایی PSفن هستم...
نسخه PC هم مانند PS4 دقیقا تار هست...حالا نمیدونم داستان چی هست ولی در عمل از نظر کنتراست و وضوح X1 برتری داره..ولی از نظر سایه زنی و نرم بودن و... برتری با PC و PS4 هست..:-/
تصاویری که دوستمون
DoppelGang3rX1

گذاشتند دیگه همه چی رو روشن و واشح بیان میکنه...

تو داری GoW رو با Ryse مقایسه میکنی؟ متاسفانه سطح دانش شما در این مقوله به طرز اسف ناکی پایین هست و از همین مثالی که زدی مشخصه چقدر از technical art سر در میاری، برای همین پیشنهاد میدم اصلا بحث رو ادامه ندی.;) بیخیال.
جواب دیگه ایی غیر این میدادی جای تعجب داشت شما به تحلیل های فوق تخصصی و مغز منجر کنت ادامه بده ما هم سعی میکنیم تمام تلاش و توانمون رو واسه درک مسائلی که طرح میکنید بکار بگیریم بلکه از دریای بیکران معلومات شما چیزی عایدمون شه. . .
kayne

جناب کین این قطعا آخرین کامنتی هست که من در جواب شما مینویسم. از امضات کاملا مشخصه طرز فکرت چی هست و من هم اصراری برای تغییر دادنش ندارم. Ryse بهترین گرافیک تاریخ هست و خودشم شاهکار دنیای گیم که همه چیز رو متحول کرد. بحثی هم نداریم. تو خوبی.;)
درکت میکنم .;)

آخرین ویرایش:
kayne

جناب کین این قطعا آخرین کامنتی هست که من در جواب شما مینویسم. از امضات کاملا مشخصه طرز فکرت چی هست و من هم اصراری برای تغییر دادنش ندارم. Ryse بهترین گرافیک تاریخ هست و خودشم شاهکار دنیای گیم که همه چیز رو متحول کرد. بحثی هم نداریم. تو خوبی.;)

چرا این oneاینجوری شد ! :)فکر کنم خوش بین ترین طرف دارهای ماکرو هم اصلا فکرشو نمی کردن اینقدر تفاوت داشته باشه !
اگثر سایت ها هم نسخه ps4را در کنار نسخه pcنقد کردن

سایت GamesHardware تو مقاله خودش اعلام کرده به جای اینکه bf4 رو روی PC بازی کنید و 1000 یورو بدید برید 399 دلار بدید و روی PS4 با کیفیت خیلی خوب اجرا کنید.

Essentially, they praise the PS4 version as it is pretty much locked at 60FPS and, unless you have a 1000€ PC, chances are you won’t be able to get the same quality and performance available on the PlayStation 4 for merely 399€.

همین عکس رو با فاصله 1متری از مانیتور نگاه کنید
نتایج رو اعلام کنید
عجب!نمیدونستم برای مقایسه ی aa باید یه متر از مانیتور فاصله گرفت!ولی با این حال من گرفتم و متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد!شاید تانژانت زاویه دیدم درست نبوده:دی

ولی شما این شات ها رو از هر فاصله ای میخوای ببین !(فکر کنم فقط ما هستیم که داریم راجب چیزی به این مشخصی بحث میکنیم!)

بعدشم چرا بحث میکنید؟تا کات سینای Ryse هست در راستای گرافیک کسی حرفی برای گفتن نداره که:-/

من تازه ویدئو ها رو دیدم OMG اینا انقدر سعی کردن اختلاف رو کم جلوه بدن ( حق هم دارن چون میخوان بازیشون رو هر دو پلتفرم خوب فروش بکنه ) تازه نتیجش شده این . اگه واقعا میخواستن نهایت قدرت Ps4 رو نشون بدن چی میشد . با اینکه رزولوشن بالاتری داره فریم ریت بهتری داره تازه کلی افکت هم اضافه تر از نسخه ایکس باکس داره . به نظرم اگه میخواستن همین افکت ها رو با رزولوشن 900P ( دقیقا مشابه Ps4 ) رو X one بدن بیرون یه چیزی در حدود 10-15 فریم میداد .
دان متریک هم تقدیم میکند : :دی

Xbox_One_Mattrick.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or