Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

یه عده الکی الکی جوگیر شدن حالا چرا من نمیدونم مقایسه 2 نسخه ویدئو ign قضاوت با خودتون

مولتی پلیر:
73483766505629833159.png

بخش تک نفره:
60367580206419522809.png

59259242484435629314.png

تنها تفاوت رزولیشن 900 با 720 هست

حالا 50 درصد ps4 نشونم بده:))

باور کن هر چی به مقایسه عکسها دقت میکنم جزئیات و حتی بافتهای بهتری رو روی XONEمیبینم دارم شاخ در میارم مثالش عکس دوم نسخه XONE علف داره روی زمین و همینطور بافت سنگها حالا به PS4 دقت کنید:-/

واقعا من الان موندم..! شاید یک چیزی هست من سر در نمیارم
ولی خودت نگاه عکسها بکن مثلا کله این بابا تو نسخه XO موی سرش رو میشه دید ولی تو نسخه PS4 یک حالت مه مانند داره یا مثلا زخم صورتش
البته AA نسخه PS4 خیلی بهتر هست

93496837786899573481.jpg

56053216795303314831.jpg
پس با این تحلیل جنابعالی گرافیک بازی تو X1 از PC هم بالاتره . چون اگه از کوچه علی چپ بزنی بیرون می بینی، کله ی یارو تو PC هم ( احتمالا به علت داشتن AA و Motion blur ) تار تر از نسخه X1 هستش.

ib0gOrDzD8ScKG.gif
KgTGAi1.png

ََAA نبودش بیداد میکنه !

واقعا من الان موندم..! شاید یک چیزی هست من سر در نمیارم
ولی خودت نگاه عکسها بکن مثلا کله این بابا تو نسخه XO موی سرش رو میشه دید ولی تو نسخه PS4 یک حالت مه مانند داره یا مثلا زخم صورتش
البته AA نسخه PS4 خیلی بهتر هست

93496837786899573481.jpg

56053216795303314831.jpg

بنده خدا این ضعف ONE اصلاً Blur نداره ! ورژن PC , PS4 این Option فعاله

آخرین ویرایش:
پس با این تحلیل جنابعالی گرافیک بازی تو X1 از PC هم بالاتره . چون اگه از کوچه علی چپ بزنی بیرون می بینی، کله ی یارو تو PC هم ( احتمالا به علت داشتن AA و Motion blur ) تار تر از نسخه X1 هستش.
کلرو ول کن سایه هارو با tessellation رو بچسب

آقا با توجه به اين ويديو ها نسخه PS4 خيلي بهتره.اين ديگه خيلي تابلوئه و نميشه كتمانش كرد.الان ايني كه يكي بگه روي ONE بهتر به نظر مياد يك نظر شخصيه چونكه سخت افزار كه اينجور چيزها حاليش نميشه.

تعداد پيكسل بيشتر+افكت هاي بيشتر به سخت افزار ربط دارن نه بهتر ديده شدن يا نشدن.

ولي دوتا نكته جالبه.اول اينكه بازم حتي با قبول كردن قدرت كم XBOX ONE در مقابل PS4 اين Performance براي One بدون در نظر گرفتن PS4 زياد جالب نيست.منظورم اينه كه فرض كنيد كه اصلا نسخه ي PS4 وجود نداره.اگه همين رو ميذاشتن جلوي شما ميگفتن كنسول نسل بعدي اين بازي رو با اين گرافيك با اين وضعيت اجرا ميكنه تعجب نمي كرديد؟؟

روي PS4 هم حتي من انتظارم خيلي بيشتر بود و به نظرم بايد ميتونست راحت 1080 اجرا كنه بازي رو.

به نظر ميرسه بازي روي هر دو كنسول بهينه نيست.

اما اينكه واقعا چقدر اين اختلاف به قضيه درايور و عدم آشنايي و پيچيدگي و غيره بستگي داره ، زمان بهتر مشخص ميكنه، ولي برداشتي كه من از سخت افزار دو كنسول داشتم تا حالا اينه كه ظاهرا ONE علاوه بر اينكه ضعيف تر هستش پيچيده تر هم هستش.يعني اين وضع رو يكم وخيم تر مي كنه.

فرق PS3 با ONE توي اين مسئله اينه كه گرچه PS3 پيچيده تر از 360 بود ولي به هيچ وجه ضعيف تر نبود ولي اينجا يكم قضيه فرق مي كنه.

این ویدوئوها رو که میدیم شفافیت نسخه X1 کامل مشخص بود. الان یه بحثی هم هست که گفته میشه XBOX ONE از تکنیک های gamma curve و unsharp mask ****** استفاده کردن. عکس زیر

640px-Usm-unsharp-mask.png

به شخصه کاری ندارم کدومشون 720p یا 900 هست. ششفافیت در x1 جالبتر بود

این پاراگراف 6 ساله داره اینجا نوشته میشه :d خودت خسته نشدی بعد ه این همه سال و حالا تعمیمش دادی به نسل بعد ؟ :d
میگم یه کمپین راه بندازیم جهت اینکه یه چیز جدیدی جای این پاراگراف قدیمی بنویسیم برای 8 سال آینده :d

قبول دارم جمله تکراری شده اما چی بگم که نگفتنش بهتره . :d والا اول باید یه کمپین راه بندازیم اینجا که اول از همه همین جمله رو باید 1000 بار بچه ها از روش بنویسن بدن مدیران سایت تایید بشه بعد بتونن فعالیت کنن .:d

یه پاراگراف جدید هم پایم دیگه خودم هم از جمله بندیش خسته شدم .:d

آقا با توجه به اين ويديو ها نسخه PS4 خيلي بهتره.اين ديگه خيلي تابلوئه و نميشه كتمانش كرد.الان ايني كه يكي بگه روي ONE بهتر به نظر مياد يك نظر شخصيه چونكه سخت افزار كه اينجور چيزها حاليش نميشه.

تعداد پيكسل بيشتر+افكت هاي بيشتر به سخت افزار ربط دارن نه بهتر ديده شدن يا نشدن.

ولي دوتا نكته جالبه.اول اينكه بازم حتي با قبول كردن قدرت كم XBOX ONE در مقابل PS4 اين Performance براي One بدون در نظر گرفتن PS4 زياد جالب نيست.منظورم اينه كه فرض كنيد كه اصلا نسخه ي PS4 وجود نداره.اگه همين رو ميذاشتن جلوي شما ميگفتن كنسول نسل بعدي اين بازي رو با اين گرافيك با اين وضعيت اجرا ميكنه تعجب نمي كرديد؟؟

روي PS4 هم حتي من انتظارم خيلي بيشتر بود و به نظرم بايد ميتونست راحت 1080 اجرا كنه بازي رو.

به نظر ميرسه بازي روي هر دو كنسول بهينه نيست.

اما اينكه واقعا چقدر اين اختلاف به قضيه درايور و عدم آشنايي و پيچيدگي و غيره بستگي داره ، زمان بهتر مشخص ميكنه، ولي برداشتي كه من از سخت افزار دو كنسول داشتم تا حالا اينه كه ظاهرا ONE علاوه بر اينكه ضعيف تر هستش پيچيده تر هم هستش.يعني اين وضع رو يكم وخيم تر مي كنه.

فرق PS3 با ONE توي اين مسئله اينه كه گرچه PS3 پيچيده تر از 360 بود ولي به هيچ وجه ضعيف تر نبود ولي اينجا يكم قضيه فرق مي كنه.

کلا همیشه بازیهای Cross Gen انتظاری ازشون نمیره ، و اینم مسلمه که در آینده نزدیک ما گرافیک های خیلی خیلی بهتر از این رو با رزولوشن 1080 و 60 فریم ثابت خواهیم دید . اما به هر حال این موضوع برای هر 2 کنسوله . یعنی قرار نیست PS4 تو همین وضعیت بمونه و X1 پیشرفت کنه .
البته من فکر نمیکنم این اختلاف همیشه بین این 2 کنسول باشه ! در واقع اینو قبول دارم که X1 از لحاظ بهینه بودن از PS4 عقبتره ولی نه اونقدری که بتونه همه چیز رو جبران کنه و یا جلو بزنه .

Cloud Strife @:

کاش لااقل یک بار یک بار واسه دل خوشی هم که شده ، اون زمانها که بحث مقایسه بین سری هیلو یا گیرز با GOW و . . . میشد این منطق و تحلیل هایی که در مورد Ryse راه انداختی از شما دیده بودیم .
----------------------------------------------
ماشاالله یکی دوتا هم نبود که نقل قول کنم با این حال :

-هوش مصنوعی Ryse چیزه خاصی نداره درست ولی جوری میگی هوش مصنوعیش جلو کیل زون حرفی واسه گفتن نداره که کسی ندونه فکر میکنه تا حالا یه دونه ویدئو هم از گیم پلی Killznoe :SF ندیدی. (جداً دیدی؟! )
-در مورد انیمیشن های Ryse هم( که احتمالاً اینم میدونی ) از پرفورمنس کپچر استفاده کردن جوری که یکی از مچ ترین و دقیق ترین انیمیشن های سرو صورت و صدا رو تا به امروز به معرض نمایش گذاشتن .
-در مورد تخریب پذیری ببخشید شما فقط تو تخریب پذیری رو تکنیک میدونی؟ فیزیک کارکتر هایی که تو Ryse میبینی تو کیل زون وجود داره؟ یا لباس های کارکتر ها (بربرها )که هر کدوم فیزیک مربوط به خودشون دارن یا گیاه و بوته ها یا فیزیک آب . . . اینا پردازش نمی خوان؟ اینا با دعا و آیه نسبت به حرکت کارکتر واکنش نشون میدن ؟ فقط تیر بزنی چهارتا تیکه آجر بیاد پایین( اونم در موارد مشخص) سخت افزار به چالش کشیده میشه؟

-تکنیک هایی که کرایتک تو Ryse بکار گرفته تا الان نمونه مشابه اش فقط تو کرایسیس 3 با Dx11 اونم رو سیستم های چند میلیونی قابل مشاهدست بعد تو میگی از لحاظ تکنیکی داریم بزرگ نمایی میکنیم؟

در مورد دوبین فیکس که کلاً نمی دونم چی بگم ! در مورد شیدر ، پولیگان اون داستان هایی که که از خودت در آوردی:

25641259207752461720.png

در ضمن اینو هم واسه تو میگم هم واسه باقی دوستان چون دیدم چند بار این موضوع تکرار کردن که مدلینگ بازی افت کرده و الی آخر . . اون چیزی که قبلا تو گیم پلی می دیدیم( قبل از کاهش ) 85k بوده یعنی مدل ماریوس همون موقع هم تو داخل بازی 85k بوده در حقیقت عملاً بین گیم پلی بازی چه قبل کاهش چه بعدش تغییری از لحاظ تعداد پولیگان ایجاد نشده؛ اون 150k واسه کات سین ها بوده که در نهایت تصمیم گرفتن کلاً LOD حذف کنن حالا این داستانایی که تو سره هم کردی از کجات در آوردی خداعالمه . . .
آقای Cloud Strife که به گفته خودشون تحصیلات بالایی دارن واقعا بعضی اوقات وقتی پست هاش رو میخونی هیچ چیزی به جز تعصب توش دیده نمیشه وقتی ایشون میگن که DDR3 یک رم منسوخ شدست :| و صحبت هاشون درباره بازی رایز در بخش گرافیک این بازی و صحبت هاشون دباره معماری کنسول ایکس باکس وان که به راحتی هر چه تمام تر مجموع حرفشون اینه که مهندسین مایکرو گوسفندی بیش نیستن ، من هیچ حرفی برای گفتن ندارم کلا مدت هاست که میام در بازیسنتر فقط کامنت ها رو میخونم و پست معمولا زیاد نمیدم . خیلی سال ها پیش هم مدیر سخت افزاری یک سایت مرحوم بودم 10 سال هم هستش که تحصیلات سخت افزاری دارم و تحقیق هم در این باره زیاد کردم ولی هر وقت میخوام در رابطه باکنسول ها و سیستم پیچیده سخت افزاریشون پستی بزارم بازم سعی میکنم خیلی در این مورد کمتر صحبت کنم در رابطه با چیزی که خصوصا در ایران بسیار از مهندسین اونجا عقب تر هستیم خصوصاشرکت های بزرگی مثل سونی و مایکرو که مهدسیین عالی رتبه داره و منی که در دانشگاه های ایران که تحصیلات سخت افزاری دارم و مقالات و دروس دانشگاهی ما بسیار عقب تر از اونهاست بخوام بیام مهنسین مایکرو رو ترول کنم :|

همین کنفرانس سخت افزار مایکروسافت واقعا بسیار پیچیده بود و مقالت محدودی که ازش بیرون اومده داره نشون یده که ما چقدر از اون ها عقب تر هستیم و بعدش من بیام در یک فروم ایرانی مهندسین مایکرو رو ترول کنم و بعد بیام بگم که سخت افزار کنسول مایکرو عقب ماندست ولی وقتی خود جان کارمک میاد میگه سخت افزار کنسول های نسل بعد تفاوت آن چنانی با هم ندارن و هر دو کنسول در نقاطی قوی و در نقاطی ضعیف هستن این صحبت ها رو دقیقا خود یرلی باز هم تایید کرد و گفت هر دو کنسول معایب و محاسن خاص خودشون رو دارن ............

البته اینجا یک فروم هستش و هر کسی میتونه بیاد نظر و اطلاعات خودش رو بزاره چه درست و چه غلط و لی میگم ترول کردن کنسول سونی یا مایکرو توسط ما ها که اطلاعات چندانی از این سخت افزار ها نداریم واقعا خجالت آوره . واقعا دوستان فکر میکنن سونی یا مایکرو اطلاعات دقیق و معماری اصلی سخت افزارشون رو در اختیار سایت ها و کارشناس ها قرار میدن ؟ یعنی این همه هزینه های میلیون دلاری رو به راحتی در دسترس عموم قرار میدن ؟ چند سالی طول میکشه که آهسته آهسته اطلاعات سخت افزاری به بیرون درز پیدا کنه .........

خیلی از دوستان فکر میکنن اطلاعات سخت افزاری مربوط میشه به مقدار رم و مقدار محاسبات خام یا کلا فکر میکنن اطلاعات سخت افزاری مساوی هست با اعدا و ارقام . در اصل این طور نیست اطلاعات سخت افزاری یک کنسول به نحوه چیدمان و راندمان و معماری یک سخت افزار و صد البته درایور های نرم افزاری و زبان برنامه نویسی یک کنسول هستش که بسیار بسیار پیچیده هستش و از توان یک مهندس عادی سخت افزار و نرم افزار خارجه . یعنی این موضوعات کلا دروس و تحصیلات خاص خودش رو داره و شما اگه یک نگاهی به مهندسین هر دو شرکت بندازین بسیاری از مهندسین عالی رتبه از سراسر جهان مخصوصا هند انتخاب شدن . شما دوستان یکم این سطح فکریتون رو بالا ببرین و فقط یکم فکر کنین که چگون کنسول هایی همانند پلی استیش 3 و کنسول ایکس باکس 360 در طول این زمان بلند تونستن انقدر کارایی شگفت انگیزی از خودشون ارائه بدن از زمان لانچ بازی های مایکرو و سونی بگیرید تا به امروز . یعنی مشخصات سخت افزاری کنسول های این نسل اگه در بخش اعداد و ارقام بخوایم حساب کنیم اصلا بازی هایی همانند Halo4 و TLOU نمیتونستن بالا بیان و لی در عمل دیدیم که داستان یک چیز دیگست یعنی اعداد و ارقام فقط بخشی از ماجرا هستش و البته مهم هم هستش ولی همه داستان اعداد وارقام نیست .

کلا بحث زیاد هستش و وقت کم ولی به دوستانی که نمیدونم اینجا چند سالشونه و چقدر اطلاعات دارن تا میتونین برین کنسول مایکرو رو ترول کنین که بله کنسول داغونه وتوانایی رندر کردن بازی مثل بتلفیلد 4رو به راحتی نداره و لی چند سال بعد که هر دو کنسول جا افتادن گرافیک هایی از بازی ها مشاهده میکنین که گرافیک بازی بتلفیلد در مقابل اون بازی ها خنده دار هستش ............

آخرین ویرایش:
تا جایی که من دیدم برتری گرافیک بازی روی کنسول سونی کاملا محسوسه (باید در Denial شناور باشی تا تفاوت رو نبینی). روی XONE فقط Ambient Light رو کمتر کردن که به Realistic شدن اتمسفر کمک کنه!

نسخه ps4 یه برتری هایی داره که فقط خود فنهاش میتونن کشفش کنن

رزولیشن رو نمیگم

تکسچر ها رو x1 بهتره

.یکی بیاد فرق تکسچر رو با کنتراست تشریح کنه ملت روشن شن

اگه تفاوت اونیه که تو میگی با دکمه های تلوزیونت میتونی BF2 رو از Bf4 رو PC بهتر نشون بدی

اینارو فنها نوشتن
PS4 renders 56% more total pixels.

Xbone renders at 720p - aka, same as the 360/PS3 versions
PS4 has anti-aliasing
Xbone is missing motion blur in MP
PS4 has HBAO - ambient occlusion
Even after all those advantages, PS4 runs at a higher framerate

فریم ریت X1 فقط جاهایی که کاراکتر خودش با خداش تنهاست رو 60 مونده . تا 33 هم افت داره.خدا مولتیش رو به خیر کنه

بهترین جمله برای فریم افتضاح وان!

خدایا ما رو با کیا کردی 76 میلیون

یارو اصلا نمیدونه blur چیه داره میگه نسخه ps4 تاره

تایید میشه بابا خیلی باحالن اینا! اصلا ویدئوهارو ببینید بعد میفهمید وان یه نسل عقبه تو این بازی!

نسخه ps4 یه برتری هایی داره که فقط خود فنهاش میتونن کشفش کنن

رزولیشن رو نمیگم

تکسچر ها رو x1 بهتره

عجب پس از این به بعد DF ign VideoGamer همه فن های ps4بحساب میان :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or