Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

چرا بیخیال بشیم ? درایور x1 اماده نبوده و buggy ،در حالی که شما هیچ جا پیدا نمیکنی که گفته باشه ps4 مشکل درایور داشته
رمش منسوخه؟:)) شما اجازه بده به پتانسیلی که رم x1 داره سازنده ها برسن بعد فتوا بده احساسی برخورد نکنید شما امروز رو میبینی من فردا رو

داداش همین حرف شما امروز رو میبینی من فردا رو بچه ها تو اون زمان که یکی تاپیک زد bf4 رو ps4 در 720 اجرا میشه می گفتن...

اگر واقعا این فاصله کیفی مربوط به کم کاری dice نباشه و مربوط به پایین بودن سخت افزار x1 باشه قشنگ مایکروسافت یه قشر خیلی خیلی قابل توجهی از طرفداراشو از دست میده....مگر اینکه از لحاظ کیفیت(ساخت و امتیازو ..)بازیهای انحصاریش نجاتش بده....... .

نباید تک بعدی به این قضیه نگاه کرد! همیشه تحلیلی درست تره که چند لایه ای باشه! الان عوامل زیادی دخیلن، ضعف سخت افزاری X1، پیچیده بودن کار با ESRAM و...، عدم شناخت صحیح خود سازنده ها، زمان کم، عدم تمرکز سازنده بخاطر چند پلتفرمه بودن و به قول دوستان درایور ناقصی که داشته. هر کدوم از این عوامل به سهم خودشون کیفیت پایین بازی های لانچ رو تحت تاثیر قرار میدن. اما نکته اینه که بسیاری از این ها برای PS4 هم مشترکه! مثلا عدم شناخت بازی سازها از سخت افزار کنسول ها برای PS4 هم هست، DICE قبلا با PS4 که کار نکرده! مثلا 900p بودن بازی بیشتر از همه معلول همین علته!

مشکل X1 در درجه اول ضعف سخت افزار و پیچیده بودنش هست. به مرور شرایطش بهتر میشه اما اگه ان طرف قضیه رو نگاه کنی زمانی که سازنده ها رو سخت افزار PS4 مسلط بشن و بتونن از RAM کنسول نهایت استفاده رو بکنن (چون خود سازنده ها معترف هستن هنوز تکنیکی ابداع نشده که برای اجرا به سرعت GDDR5 نیاز داشته باشه!) میتونه گپ بین بازی های دو کنسول بیشتر هم بشه.

خداییش خیلی نا امید کنندست !!

بعد 10 سال هنوز مایکروسافت نتونسته از 720P بیاد بیرون ! از تکستچرای ضعیف نسل قبلی بیاد بیرون - از لبه های دنده دنده بیاد بیرون ! و ... خیلی چیزای دیگه

این اول نسله هنوز .. گند مایکروسافت رفته رفته بیشتر خودشو با این کنسول مسخرش نشون خواهد داد ..

به عنوان طرفدار کنسول مایکروسافت که با ایکس باکس 360 خیلی حال کردم باید عرض کنم این نسل کنسولت برا بازی نیست برا بچه بازیست !

متاسفم برا همچین شرکتی که ادعا میکنه زیادی خرج کرده برا ساخت کنسولش ولی در حد گوش گوبم ارزش نداره

آخه اینم بیلد قدیمی نیست که !! Review Copy ه .... بعد شما یجوری میگی فعالش میکردن انگار مثلا یه تکنیک ساده ست دستشون خورده غیرفعال شده ! :d شما برو یه بازی PC رو با AO در حالت HBAO و AO غیرفعال مقایسه کن ببین راحت 10 - 15 فریم فرقشه !

تازه این یکی از Fix هاست ؟! یعنی مثلا ممکنه رزولوشن و AA هم OK شه ؟!

اینها ریویو کپی نیستن حتی هیچ نسخه ای از بازی دست کسی داده نشده اینها بر اساس ویدئو هایی هست که تو یه مراسم که Dice برگزار کرده بود گرفته شدن نسخه نهایی نیستن و روی Dev kit بودن.
DF هم نوشته:

Face-Off Preview: Battlefield 4 next-gen vs. PC

Kevin dent گفته نسخه نهایی رو تو Redmond دیده روی X1 که 1080p/60 اجرا میشده به صورت native ! (راست و دروغ پای خودش)

https://twitter.com/TheKevinDent/status/395039326314065920

46701193264892361505.jpg

رایز نه تخریب پذیری داره، نه هوش مصنوعی داره، نه انیمیشن هاش چیز خاصین و نه کلا اکشن بازی عین یه بازی HnS شلوغ و عظیمه. حتی دوربینش هم یه چیز عملا فیکس شده هست. با این وجود هست که تونسته همچین گرافیکی داشته باشه!
بس دیگه,با یه مقایسه همه چیزو زیر سوال نبرین.

میخواستم بدونم تخصیلاتت چیه ؟؟

من فوق لیسانس نقاشی (Digital Art) و لیسانس مهندسی سخت افزار کامپیوتر.

این عکس های که ما می بینیم برتری کاملا با نسخه XBOX ONE هست

تو غیر از این ببینی ما تعجب میکنیم.

اختلاف 50 درصدی که میشد همون رزولوشن ! این خیلی بیشتر از 50 درصد اختلاف میشه
:biggrin1:
!

نه بابا کجای کاری برتری کاملا با X1 هست!:دی

اینها ریویو کپی نیستن حتی هیچ نسخه ای از بازی دست کسی داده نشده اینها بر اساس ویدئو هایی هست که تو یه مراسم که Dice برگزار کرده بود گرفته شدن.
DF هم نوشته:

Kevin dent گفته نسخه نهایی رو تو Redmond دیده روی X1 که 1080p/60 اجرا میشده به صورت native ! (راست و دروغ پای خودش)

46701193264892361505.jpg

جالبه این بنده خدا که میگه reviewها بر اساس ریتیل باکس نبودن,خودش رو چی دیده؟در حالی که نسخه کاملی از بازی نیست :دی و اینکه خود دایس نسخه کاملتر رو نداره ولی مایکروسافت داره؟پس چرا فیل اسپنسر میگه من هیچ اطلاعی از استودیوهایی که زیر مجموعه ما نیستن ندارم؟ :دی

چکارست؟

ینی واقعا من موندم این فن های مایکرو چی می بافند واس خودشون؟؟؟

عزیزان، دوستان و فن های محترم ... یوروگیمر مقایسه بسیار کاملی گذاشته که برید بخونید. لطفا این کارو بکنید
Face-Off Preview: Battlefield 4 next-gen vs. PC • Face offs • Eurogamer.net

رزولوشن PS4 تقریبا روی 900p هست اما مال X1 روی 720p آیا ایمان نمی آورید ؟
نقل قول:

[TD="class: alt2"] PlayStation 4 offers a commanding lead in terms of resolution - it's 720p vs. 900p
[/TD]

(هرچند که سازنده ها میگفتن 1080p که انگار توهمی بیش نبوده
4.gif
)
نقل قول:

[TD="class: alt2"] On the other hand, the PS4 version delivers a whopping 1600x900 resolution in all modes, giving it a 50 per cent lead in output pixels overall [/TD]

آیا باز هم ایمان نمی آورید ؟
نقل قول:

[TD="class: alt2"] Having moved ahead in terms of image quality, there's no doubt that Sony's new platform comes out on top overall in the performance metrics too. [/TD]

الآن چی؟ ایمان نیاوردید ؟
نقل قول:

[TD="class: alt2"] the PS4 regaining 60fps much faster than the fluctuating Xbox One code.
[/TD]

خب اگر الآن هم ایمان نیاوردید دیگه نمی آورید زور نزنید
4.gif

46701193264892361505.jpg
Kevin Dent زر زیاد میزنه ! سر امتیازات TLoU بسیار جدی و مصمم گفته بود GameSpot به بازی 9.5 - 10 داده !

1080native 60fps آخه ؟! یچیزی بگه بگنجه! فکر کنم رو همون Nvidia PC که توی کنفرانس E3 بازی رو نمایش دادن, نشونش دادن :)) !

اینها ریویو کپی نیستن حتی هیچ نسخه ای از بازی دست کسی داده نشده اینها بر اساس ویدئو هایی هست که تو یه مراسم که Dice برگزار کرده بود گرفته شدن نسخه نهایی نیستن و روی Dev kit بودن.
DF هم نوشته:

46701193264892361505.jpg

the
AO on Xbox One was one of the fixes that didn't make it into the review copy but will be in day1, same tech as PS4/PC@

جدی ؟! یعنی الان این قضیه مقایسه ها و ویدیوها و DF و ... هم باز از همون سیاست های پشت پرده ی MS ه که قراره ما همگی باهاش Epic Fail شیم ؟!

900 هم نه 1080 ؟!

عزیزان جمع کنید مهمونی تعطیله :d

این عکس رو الان از خودم از ویدئوی دیجیتال فاندری گرفتم. Motion Blur کلا سرش گرده تو XO :دی

05071596612590849308.jpg

موشن بلور اینا روی کاغذه ... بدرد ما Gamer ها نمیخوره . همونطور که میبینی برتری کاملا با XO هست که شفاف تره و PS4 یه حالت شسته ای داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or