Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

حالا نسل قبل اگه ps3 تو مولتی پلتفرم ها ضعیف بود حداقل 4 تا انحصاری فوق گردن کلفت داشت که پرچمو بالا نگه داشتند...

x1 که ظاهرا برتریش تو مولتی هام از دست داده ببینیم انحصاریهای مایکرو چه میکنند:d

به شخصه با خوندن این ترد این شکلی شدم

36901366925057396521.jpg

خدا را شکر معلوم شد موفقیت صرفا پول خرج کردن مایکرو نیست:-j

اينا همش حرفه:|
كپي خور بودن مهم است;;):d

با توجه به مشکلات درایور و 10 درصد رزرو gpu که در اینده قابل دسترس میشه این کم و کاستی ها قابل جبرانه درضمن battlefield بعدی dx 11.2 خواهد بودکه روی xone برتری پیدا میکنه
درضمن همه میدونن سخت افزار ایکس باکس پیچیده تره و سازنده ترد پارتی با اولین بازی نمیتونه از تمام قدرتش استفاد کنه کم کم قلق کار دستش میاد فقط xbox 360 به یاد بیارید که بازی ها لانچش چطور بود

سینا بیخیال نقل قول مستقیم از DF:

DF قشنگ تفاوت هارو توضیح داده که ترجمه یه بخشیش رو کمی بالاتر گذاشتم!:دی

lol :دی تو روحت!:دی

اصلا فراتر از این حرف هاست! اصلی ترینش شیدرهاست! با اینکه 30 فریم و 900P هست CT نتونسته بازی رو با پولیگان های قبلی ثابت نگه داره و مجبور شده برای اینکه محاسبیات شیدرها فریم رونیاره پایین پولیگان رو بیار پایین و در عوض با مپینگ دیتیل شخصیت هارو ببره بالا (یعنی استفاده از RAM برای پوشش ضعف های بخش های دیگه خصوصا GPU). رایز نه تخریب پذیری داره، نه هوش مصنوعی داره، نه انیمیشن هاش چیز خاصین و نه کلا اکشن بازی عین یه بازی HnS شلوغ و عظیمه. حتی دوربینش هم یه چیز عملا فیکس شده هست. با این وجود هست که تونسته همچین گرافیکی داشته باشه!

اینایی که گفتی مشخصات بازی دیوید کیجه!! یه جوری داری حرف میزنی انگاراین یه سبک جدیده !! درضمن god of war که اینقدر با گرافیکش سرویس کردین ملتو نه هوش مصنوعی داره نه تخریب پذیری داره نه انیمیشن داره و......!!! سبک بازی rise ایجاد میکنه که اینا رو نداشته باشه !!

رزولوشن 900 در مقابل 720 ( اصلا کم نیست این اختلاف )

AA در PS4 خیلی خیلی بهتره . ( AA تاثیر زیادی در پرفورمنس داره )

PS4 تکنیک HBAO داره ولی X1 نداره !! ( این خودش کلی اختلافه ، فقط PC بازها میدونن این تکنیک چقدر سنگینه )

در نهایت با این اوضاع فریم ریت PS4 هم بهتره !!!

دیگه دقیقا چی میخواستید باشه ؟!!
این تکنیک رو یکی توضیح میده چی چی هست....:d

ویرایش : این عکس رو پیدا کردم..یجور تکنیک سایه زنی فکر کنم
UxN8Z.jpg

زمانی که خود ماکرو میگه قدرت سخت افزاری دیگه مهم نیست و بازی مهمه !! یعنی گند زدیم وگرنه همچین چرت پرتی نمیگفت چون هیچ وقت تو زمینه بازی ماکرو به سونی و استدیو هاش نمیرسه !! با قدرت و معماری عالی سونی تو مولتی ها هم داره کم میاره !!! دیگه تا چقدر دیگه میاد میگه بازی تعطیل برین با این x1 فیلم نگاه کنید تازه با کینکت میتونید کانال هم عوض کنید و توانایی ذخیره سای 2000شبکه نیز داراست :)

حالا مگه رزولوشن فریم چهارتا تکنیک تو بازی مهمه؟؟؟؟؟ :d

البته با اینکه رزولوشن فریم اصلا تو بازی مهم نیست کیفیت بازی اصلا ارزش نداره
ولی اگه اختلاف اینقدر زیاد باشه واقعا افه افه :))

خوشم اومد ازسونی دمشگرم
تفاوتو دیدم این شکلی شدم :))

06964308776509604079.jpg

آخرین ویرایش:
رزولوشن پایینتر ، AA ضعیفتر ، ثبات فریم کمتر . اینا نا امید کننده نیست ؟! حالا اگر هم نباشه خیلی خیلی واضحه برتری نسخه PS4

والا قبلنا میگشتید یدونه اختلاف گیر میوردید تو بوق و کرنا میکردیدش و مراسم تمسخر سل رو شروع میکردید چطور یه دفعه همه نظراتون برگشت ؟! :-/

ای بابا اینام از اعتبار ساقط شدن ؟! :-/ والا تا دیروز میگفتن سونی میخواد به ژورنالیستا ضربه بزنه شما که کلا نابودشون کردید :d

یعنی واقعا نگرفتی دارم شوخی میکنم؟؟؟ اون سایتا رو محض خنده گفتم !! ولی اختلاف اون چیزی که من میتونم با چشم تشخیص بدم زیاد نیست !!! حالا مثلا به گفته یورو گیمر برم بچسبم به ال سی دی تا اختلاف رو تشخیص بدم ؟؟!! مگه مریضم؟؟ میشینم با خیال راحت بازی میکنم بعدش میگیرم میخوابم :d

با توجه به مشکلات درایور و 10 درصد رزرو gpu که در اینده قابل دسترس میشه این کم و کاستی ها قابل جبرانه درضمن battlefield بعدی dx 11.2 خواهد بودکه روی xone برتری پیدا میکنه
درضمن همه میدونن سخت افزار ایکس باکس پیچیده تره و سازنده ترد پارتی با اولین بازی نمیتونه از تمام قدرتش استفاد کنه کم کم قلق کار دستش میاد فقط xbox 360 به یاد بیارید که بازی ها لانچش چطور بود

رزولوشن 900 در مقابل 720 ( اصلا کم نیست این اختلاف )

AA در PS4 خیلی خیلی بهتره . ( AA تاثیر زیادی در پرفورمنس داره )

PS4 تکنیک HBAO داره ولی X1 نداره !! ( این خودش کلی اختلافه ، فقط PC بازها میدونن این تکنیک چقدر سنگینه )

در نهایت با این اوضاع فریم ریت PS4 هم بهتره !!!

دیگه دقیقا چی میخواستید باشه ؟!!

وفتی دوتا به 1080 upscale بشن شما 2 متر فاصله داری چیزی معلوم نیست
همین گیفی که گذاشتن فریم ps4 تا 38 پایین میاد یا مثلا جایی که xo 42 هست ps4 فریمش 44 ـه
تکنیکی که تو تصاویر معلوم نباشه به چه درد من میخوره؟

در کل اختلاف هست قبول دارم ولی جزئیه با توجه به چیزایی که بالا نوشتم عادیه

اصلا" بهترین درایور روی کره زمین رو هم برای one منتشر کنن
به نظر شما آیا درایور به تنهایی میتونه قدرت gpu رو افزایش بده ؟
پس اگه اینجوری باشه سونی هم میتونه تا زمانی که کنسول ماکرو بهینه بشه کنسولش رو بهینه کنه و تمام بازیها رو 1080p اجرا کنه.

تاثیر درایور که زیاده ، ولی همین موضوع برای PS4 هم هست ، یعنی اینطور نیست که الان PS4 بهینه ترین درایور رو داده باشه و X1 مثلا آلفا باشه هنوز ! هر دو پیشرفت میکنن .

یادش بخیر ... گردش روزگار که میگن اینه ها ..... :d

توروخدا اینا رو شما نگید !! یک نسل اژدهای خفته رو مسخره کردید حالا خودتون اژدهای خفته شدید ؟! :d

بازی های لانچش چجور بود؟!
فعلا قدم به قدم می ریم جلو، آدم رو به چیزی که وجود نداره حواله ندید لطفا. واقعا یعنی طراحی xboxone جوری هست که مثلا اون 10 درصد آزاد بشه بهتر از ps4 می شه؟ مریض بودن از همون اول آزاد نکردن؟

اینایی که گفتی مشخصات بازی دیوید کیجه!! یه جوری داری حرف میزنی انگاراین یه سبک جدیده !! درضمن god of war که اینقدر با گرافیکش سرویس کردین ملتو نه هوش مصنوعی داره نه تخریب پذیری داره نه انیمیشن داره و......!!! سبک بازی rise ایجاد میکنه که اینا رو نداشته باشه !!

نه پس فکر کردی اگه دیوید کیج بازیش هوش مصنوعی و دوربین دایرکتد و ... داشت میتونست برای هر کدوم از شخصیت ها 40 تا 70 هزار تا polygon بزاره؟ خیلی واضحه هست! من با سبک بازی کار ندارم، بحث اینه که Ryse غول گرافیکی نیست. هیچ چیز خاصی نداره، برای همین تونستن تا میتونن رو کیفیت تکسچرها و اینا کار کنن! عین Beyond! تو بیاند فقط راه میری و با یه سری اکشن های اسکریپت شده سر و کار داری، در نتیجه خیلی راحت میشه گرافیک رو برد بالا!

به نظرم حالا باز شرایط برای بازیهای مولتی بروی XBOX قابل تحمله.ولی 3-4 سال دیگه وقتی بازیهای مولتی نیاز به پیشرفت گرافیکی دارند اون زمان دیگه امکان کاستن از رزلوشن به کمتر از 720P امکان نداره.از این جهت ممکنه اکثر بازیهای مولتی بروی XBOX با مشکل افت فریم شدید روبرو بشند.

به نظرم حالا باز شرایط برای بازیهای مولتی بروی XBOX قابل تحمله.ولی 3-4 سال دیگه وقتی بازیهای مولتی نیاز به پیشرفت گرافیکی دارند اون زمان دیگه امکان کاستن از رزلوشن به کمتر از 720P امکان نداره.از این جهت ممکنه اکثر بازیهای مولتی بروی XBOX با مشکل افت فریم شدید روبرو بشند.

تا اون موقع همه بازی سازا با ESRAM آشنا شدن و سیستم 600 درصدیه کلود به بهره برداری رسیده! پس نگران چیزی نباید شد. =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or