Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
الان منظورت همون شبه کانتر(بتل جدید)ـه یا نه!؟:دی
نزن تو سر بازی :d میشه گفت یه کم شبیه GTA و Payday و همچنین Kayne & Lynch هست :d ولی پتانسیلش خیلی بیشتره و کلا توش جت و ... هست :bighug: ولی به پای BF اصلی نمیرسه .
LOL پست من چرا اینجا اومده :d شرمنده .

نزن تو سر بازی :d میشه گفت یه کم شبیه GTA و Payday و همچنین Kayne & Lynch هست :d ولی پتانسیلش خیلی بیشتره و کلا توش جت و ... هست :bighug: ولی به پای BF اصلی نمیرسه .
LOL پست من چرا اینجا اومده :d شرمنده .

خودت لوش دادی!!:دی جت تو شهر!!!؟ فک کن پلیس با جت بره دنبال دزد!!! یا مثلن با تانک برن دنبال دزده تا پولایی که از بانک دزدیده رو پس بگیرن!!!بعدم به گوله ببندیشون!!!:دی

اقا می شه یه نفر این BF 3 رو بره من بگیره من واقعا ممنونش می شم:-s
اگه می تونید دریغ نکنید:)
اگه کسی هست یه پخ بدید لطفا تا مشخصات اکانت بدم:)
ممنون

زمان ریست کردن آماری که وعدشو داده بودن خیلی طول کشید کلا دیگه یسریا که یادشون رفت بازیو :p . البته من خودم واسم مهم نیست آمار بازی چون بیشتر آمار بتل لاگ مهمه و اینجا فرقی نمی کنه ولی به هر حال تریجیح می دم وقت بذارم برای چیزی که ریست نشه :d .
( bf3 اورجین وضعش واقعا از کرکی هم خراب تر شده :)) )

زمان ریست کردن آماری که وعدشو داده بودن خیلی طول کشید کلا دیگه یسریا که یادشون رفت بازیو :p . البته من خودم واسم مهم نیست آمار بازی چون بیشتر آمار بتل لاگ مهمه و اینجا فرقی نمی کنه ولی به هر حال تریجیح می دم وقت بذارم برای چیزی که ریست نشه :d .
( bf3 اورجین وضعش واقعا از کرکی هم خراب تر شده :)) )
همین الان داشتم بازی میکردم وضع سرور ها خیلی خرابه رنک کلونل حالا 1 تا 100 فرقی نمیکنه بین 64 نفر 3 4 نفر بیشتر نیستن بقیه زیر 45 :d من با LAV-25 روی ملت ویراژ میرفتم جاتون خالی اصلا نمیخواست شلیک کنی فقط Road Kill ... xD

همین الان داشتم بازی میکردم وضع سرور ها خیلی خرابه رنک کلونل حالا 1 تا 100 فرقی نمیکنه بین 64 نفر 3 4 نفر بیشتر نیستن بقیه زیر 45 :d من با LAV-25 روی ملت ویراژ میرفتم جاتون خالی اصلا نمیخواست شلیک کنی فقط Road Kill ... xD
از اون طرف چیتر ها و هکر ها هم زیاد شده.

از اون طرف چیتر ها و هکر ها هم زیاد شده.
مپی که توش جت و هلیکوپتر نباشه فقط تانک باشه خوراک اینه چیتر بیا توش به *** بره و بره بیرون xD :d اگرجه احتمال داره با تانک تو رو تو تانک بزنه ولی تانک توی اینجور مپ ها بچه بازی نیست هر کسی نمیتونه سوار بشه و جون سالم ببره جالا چیتر باشه یا نباشه جلوش مثل Sinece Crossing یا Gran Bazar :d .

برا من که مشکلی نداره، ممکنه برا شما هیتلر باشه، شما از اینجا برو :
Портал - Zlofenix Games

==========================

بچه ها بیاید با هم قرار بذاریم یه زمان مشخصی تو یه سرور جوین شیم با هم بریم سوتیای همدیگه رو ببینیم یه کم بخندیم :d

من که پایم، همه نوع وسیله ایم سوار میشم و مشکلی بابت کنترلشون ندارم، کلاسای مهندس و ساپورتم ورمیدارم.

داداش من گیر نمیارم!
می شه برام یک جا اپ کنه اخرین لانچرو یکی!

- - -ویرایش - - -

برا من که مشکلی نداره، ممکنه برا شما هیتلر باشه، شما از اینجا برو :
Портал - Zlofenix Games

==========================

بچه ها بیاید با هم قرار بذاریم یه زمان مشخصی تو یه سرور جوین شیم با هم بریم سوتیای همدیگه رو ببینیم یه کم بخندیم :d

من که پایم، همه نوع وسیله ایم سوار میشم و مشکلی بابت کنترلشون ندارم، کلاسای مهندس و ساپورتم ورمیدارم.

داداش من گیر نمیارم!
می شه برام یک جا اپ کنه اخرین لانچرو یکی!

امروز نود32 ترکونده
چه خبره
اولش کلا به وب فریر گیر داد الان هم نمیزاره لانچر دسیو ورژن 2 که از قسمت فارسی لینکش رو پیدا کردم نصب کنم
باز خوبه میشه به عنوان فایل پاک شناسوندش
+
این انجمن zlogames واقعا مَردن ، یعنی اگر ایرانی این کار رو با بازی بتل 3 کرده بود حتما باید اکانت میخریدیم و بازی میکردیم یا حداقل یک دور کولی بهشون توی انجمنشون میدادیم :d ( مثل همین آپدیت آفلاین نود32 که مُد شده و طرف میره سرور میزنه )
در صورتیکه اینا دارن زبان انگلیسی به انجمن اضافه میکنن ( کردن اما نه کامل ) و سایت رو ترجمه میکنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or