Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
امروز جوگیر شدم خاستم برم با ساپورت مث نوب تو bff تانک بترکونم! بدجور ترکید ولی حیف چنتا هم‌تیمی نبود که اونام منفجر شن!!:دی از همه بدتر promotedـم نشد!!:دی

1.Zlo جدیدا راجع به assignment ها صحبت نکرده ؟ باو این همه سلاح شاخ رو چه جوری بگیرم ؟ :(
2.سلاح هایی که تو co-op به دست میاد مثل mp7 رو هیچ جوره نمی شه به دست آورد؟

سلام دوستان
کسی لینک دانلود بازی کامل با همه آپدیتا رو داره (تورنت)
با اوریجین نمیشه دانلود کرد
یه سوال دیگه: وضعیت پینگا چطوره؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
کسی لینک دانلود بازی کامل با همه آپدیتا رو داره (تورنت)
با اوریجین نمیشه دانلود کرد
یه سوال دیگه: وضعیت پینگا چطوره؟؟

با اوریجین باید اول بازی تو اکانتت باشه بعد دانلود کنی...
پینگ هم توی یه سرور ایرانی که هست حدود 10 تا 20ـــــــــه،بقیش زیاد جالب نیست...

لینک هم اینجا ↓:

من یه مشکلی با بازی دارم اونم اینکه وقتی وارد بازی میشم با پینگ 50 بازی تیک و لگ داره . مطمعنم از پینگ نیست بلکه از زمانی که رم در حال اجرای بازی میاد روی 90 درصد . با کلی end کردن برنامه های در حال اجرا رم ویندوز مو رسوندم به 80 ولی وقتی داخل بازی میشم . بازهم فایده نداره حتی تنظیماتم رو low میذارم بازم فایده نداره. در ضمن یه چیز عجیب من تا فبل از خرید idsl بازی تیک نداشت ولی به محض اینکه idsl خزیدم تیک دار شد . (تو بخش مرحله ای هیچ مشکلی ندارم ولی تو مولتی پلیز اینجوریه)نمی دونم قضیه چیه؟ کسی میتونه کمکم کنه! بخدا خیلی ضلمه با پینگ 50 لگ و تیک داشته باشم!!!

1.Zlo جدیدا راجع به assignment ها صحبت نکرده ؟ باو این همه سلاح شاخ رو چه جوری بگیرم ؟ :(
2.سلاح هایی که تو co-op به دست میاد مثل mp7 رو هیچ جوره نمی شه به دست آورد؟

وقتی دیتابیس بازی ریست بشه اسلحه های co op به بازی اضافه میشه ولی متاسفانه خیلی طول کشیده این ریست

آقایون من بازی BF 3 رو از Origin گرفتم الان می خواستم بدونم که چجوری می تونم برم به سرور های هک شده ایران؟ ممنون میشم جواب بدید !

پست اول یه مشت لینک داره! اونا و سایت زلوگیم که البته روسیه و واسه ثبت نام و... باید بری اونجا!

من یه مشکلی با بازی دارم اونم اینکه وقتی وارد بازی میشم با پینگ 50 بازی تیک و لگ داره . مطمعنم از پینگ نیست بلکه از زمانی که رم در حال اجرای بازی میاد روی 90 درصد . با کلی end کردن برنامه های در حال اجرا رم ویندوز مو رسوندم به 80 ولی وقتی داخل بازی میشم . بازهم فایده نداره حتی تنظیماتم رو low میذارم بازم فایده نداره. در ضمن یه چیز عجیب من تا فبل از خرید idsl بازی تیک نداشت ولی به محض اینکه idsl خزیدم تیک دار شد . (تو بخش مرحله ای هیچ مشکلی ندارم ولی تو مولتی پلیز اینجوریه)نمی دونم قضیه چیه؟ کسی میتونه کمکم کنه! بخدا خیلی ضلمه با پینگ 50 لگ و تیک داشته باشم!!!

منم این مشکلو یه ماهه که دارم ولی فک نکنم از رم باشه! مگه رمت چنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or