Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
دوستان BF3 برای مدت محدودی روی origin مجانی هست به نظرم برید اینو بگیرید و با خیال راحت بازی کنید. فقط کافیه یک اکانت origin بسازید و گیم رو ادد کنید تا ابد توی اکانتتون هست !

https://www.origin.com/en-us/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

و بعدم با لگ و های پینگ حال کنیم!!! بقیه رو نمیدونم ولی واسه من همین سرور داخلم پینگ 130ـه مدتیه!! بعضی وقتام میشه 50 ولی لگ بیداد میکنه!

دوستان BF3 برای مدت محدودی روی origin مجانی هست به نظرم برید اینو بگیرید و با خیال راحت بازی کنید. فقط کافیه یک اکانت origin بسازید و گیم رو ادد کنید تا ابد توی اکانتتون هست !

https://www.origin.com/en-us/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

پینگ پایین + دی ال سی های رایگان رو ول کنیم بریم مجانی بگیریم؟
من خودم هم بی اف 3 هم بی اف 4 رو دارم توی اوریجینم ولی دیگه از پینگ بالا و اینا خسته شدم همش دیگه اینو میزنم واقعا لذت می برم از بازی با پینگ پایین

پینگ پایین + دی ال سی های رایگان رو ول کنیم بریم مجانی بگیریم؟
من خودم هم بی اف 3 هم بی اف 4 رو دارم توی اوریجینم ولی دیگه از پینگ بالا و اینا خسته شدم همش دیگه اینو میزنم واقعا لذت می برم از بازی با پینگ پایین

اتفاقا میارزه !!! نکته جالبش اینه که من هنوزم 2 تا بتل 3 تو اکانتم دارم !!!!
ولی خوبی مجانی شنش اینه که اگه بازی رو بلد باشی لذت میبری چون یه مشت نوب احمق ریختن تو که امو پک براشون نقش خدا رو داره !!! هیچی بارشون نیستو و فقط تیر میزنن !! با مورتار تو یه دست میشه ازشون 10 تا مولتی کیل گرفت حالا این نمیارزه . شما بشین بتل3 با پینگ کم بازی کن من میشینم انتقام تمام پینگای بالام رو می گیرم !!D:

اتفاقا میارزه !!! نکته جالبش اینه که من هنوزم 2 تا بتل 3 تو اکانتم دارم !!!!
ولی خوبی مجانی شنش اینه که اگه بازی رو بلد باشی لذت میبری چون یه مشت نوب احمق ریختن تو که امو پک براشون نقش خدا رو داره !!! هیچی بارشون نیستو و فقط تیر میزنن !! با مورتار تو یه دست میشه ازشون 10 تا مولتی کیل گرفت حالا این نمیارزه . شما بشین بتل3 با پینگ کم بازی کن من میشینم انتقام تمام پینگای بالام رو می گیرم !!D:
تو تو فکر چرخ کردن این گوشت های نوبی ؟؟ ولیم ن فکر بازی کردن با اینا مغزمو منفجر میکنه . فکرشو بکن صلا یه نفر تو تیمت هست که نمیدونه نقش Ammo Box چیه ؟ من دیگه پامو توی اون سرور نمیزارم .
تعریف از خود نباشه ولی واقعیت همینه :d .

تو تو فکر چرخ کردن این گوشت های نوبی ؟؟ ولیم ن فکر بازی کردن با اینا مغزمو منفجر میکنه . فکرشو بکن صلا یه نفر تو تیمت هست که نمیدونه نقش Ammo Box چیه ؟ من دیگه پامو توی اون سرور نمیزارم .
تعریف از خود نباشه ولی واقعیت همینه :d .

خداییش بازی وقتی حال میده که حداقل یه بار یه حرفه ای جون سختو بکشی!!:دی

خداییش بازی وقتی حال میده که حداقل یه بار یه حرفه ای جون سختو بکشی!!:دی
AKA Tryhard :d معمولا کلونل 100 هایی هستن که همیشه M16A3 دستشونه و تفنگ و کلاسی که بازی میکنن هر دو SS 100 هست :d هیچ وقت هم نمیمیرن و همه دشمنا دور و برشون میمیرن دقیقا شبیه همون کلونل 100 BFF :d البته اون با نایف فقط کار میکنه xD

AKA Tryhard :d معمولا کلونل 100 هایی هستن که همیشه M16A3 دستشونه و تفنگ و کلاسی که بازی میکنن هر دو SS 100 هست :d هیچ وقت هم نمیمیرن و همه دشمنا دور و برشون میمیرن دقیقا شبیه همون کلونل 100 BFF :d البته اون با نایف فقط کار میکنه xD
من نمی دونم اینا از بازی کردن خسته نمی شن ؟ من هر راند یه اسلحه برمی دارم اصلا حوصله ندارم همیشه با یه تفنگ بازی کنم . مگه اینکه تیم حریف خیلی خوب باشه و مجبور شم برم سراغ یه اسلحه خوب
هر چقدر Famas تو bf3 سخت و بدقلق ـــه تو bf4 شده مثل هلو :p . خوراک مترو ـــه ولی نمی دم 150 تومن پرمیوم بگیرم ....

ولی این این بازی کرکی هر چه قدر پینگ اش خوب باشه نمی تونه سیستم مثل بتل لاگ رو طراحی کنه!خیلی شاخه!
من این چند روز تو بتل لاگ بودم...
اقا پرمیوم بتل 3 Stats رو ریست می کنه؟!
کسی اکانت نمی خواد؟پرمیوم بتل 3 18 تومن :))

حمید شیرازی تو فقط 1604 ساعت بتل 3شو بازی کردی بقیه بازی ها رو در نظر نمی گیریم من این قدر تو کل عمرم بازی نکردم :))
شما حس رقابت ات میاد برو تو LeaderBoard بتل لاگ ادم های شاخ پیدا کن با اونا بازی کن ;) با ما تازه کارها کاری نداشته باش :d
یه ماه دیگه بیا دهن اتو خودم سرویس می کنم :d

آخرین ویرایش:
دوستان کسی امکانش رو داره (یا شخص مطمئنی رو میشناسه) از origin یه dlc واسم بخره ؟ چند تا از dlc ها تخفیف خوردن ولی aftermath و close quarters رو میپسندم .
بقیشون هم اگه خواستم از zlo استفاده می کنم :d

من نمی دونم اینا از بازی کردن خسته نمی شن ؟ من هر راند یه اسلحه برمی دارم اصلا حوصله ندارم همیشه با یه تفنگ بازی کنم . مگه اینکه تیم حریف خیلی خوب باشه و مجبور شم برم سراغ یه اسلحه خوب
هر چقدر Famas تو bf3 سخت و بدقلق ـــه تو bf4 شده مثل هلو :p . خوراک مترو ـــه ولی نمی دم 150 تومن پرمیوم بگیرم ....
150 ارزش داره اگر میخوای براش وقت بزاری ! ولی 7 ماه گذشته سال دیگه هم یه بتل دیگه میدن بیرون :d . شاید من اصحه مرد علاقه ام M16A3 باشه تو اسالت ولی توی ریکان M40A5 هست و توی Engineer هم هر چی بیاد دستم برمیدارم M4A1 و G36C :d اما کلاس محبوبم که زیاد بازی نمیکنم : M240B - MG36 :d کلا مپش فرقی نداره من همیشه اینارو برمیدارم ./

150 ارزش داره اگر میخوای براش وقت بزاری ! ولی 7 ماه گذشته سال دیگه هم یه بتل دیگه میدن بیرون :d . شاید من اصحه مرد علاقه ام M16A3 باشه تو اسالت ولی توی ریکان M40A5 هست و توی Engineer هم هر چی بیاد دستم برمیدارم M4A1 و G36C :d اما کلاس محبوبم که زیاد بازی نمیکنم : M240B - MG36 :d کلا مپش فرقی نداره من همیشه اینارو برمیدارم ./

متاسفانه یا خوشبختانه مشکل همینه که نمی خوام وقت بذارم چون حال bf3 رو نمیده ! با هیچکدوم از مپ هاش حال نکردم فقط locker که تازه اونم به پای مترو نمی رسه . ولی با وسایل جدید مثل flare و .... اینقدر اوضاع خرابه که آدم سر درد می گیره . حداقل تو bf3 سرورهای no expelosive نهایتش این بود که همه جا اسموک میشد با دوربین مخصوص بازی می کردم . :d

-منم دقیقا همین gun ها رو استفاده می کنم . g36c تو 3 خیلی خوبه ولی تو 4 تقریبا نابود شده و به درد نمی خوره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or