Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
آره کانکت رو هم می زنم،تو نسخه اورجینال مشکل نداره ولی تو این کرکیه نمیره تو بازی یعنی کلا بازی بالا نمیاد...
تا جایی که من فهمیدم باید یک نسخه بزاری برای اوریجین و یک کپی ازش یک جای دیگه بریزی و بزاری برای ورژن کرک شده و کرک رو روی این یکی بریزی
برای نسخه کرک شده : اول بازی رو نصب کن بعد dlc رو نصب کن
برای کرک کردنش هم همه فایل های اون crack & Launcher.rar رو کپی کن توی فولدر بازی و فایل هاش رو جایگزین کن
آخرش هم با Despo_Launcher_v1.2.exe بازی رو اجرا کن

تا جایی که من فهمیدم باید یک نسخه بزاری برای اوریجین و یک کپی ازش یک جای دیگه بریزی و بزاری برای ورژن کرک شده و کرک رو روی این یکی بریزی
برای نسخه کرک شده : اول بازی رو نصب کن بعد dlc رو نصب کن
برای کرک کردنش هم همه فایل های اون crack & Launcher.rar رو کپی کن توی فولدر بازی و فایل هاش رو جایگزین کن
آخرش هم با Despo_Launcher_v1.2.exe بازی رو اجرا کن

آره دقیقا همین کارا کردم،
نمی دونم مشکل از کجاست که بازی رو نمی تونه درست Run کنه...

الآن درست رفتم دیگه اضافه شده؟؟فقط دانلودش نکردم.

87294357914600859594.jpg

آره دقیقا همین کارا کردم،
نمی دونم مشکل از کجاست که بازی رو نمی تونه درست Run کنه...
تنها نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که لانچر رو run as admin کنی
تست کن ببین چی میشه
چون همه چیزمون الان دقیقا یکیه

الآن درست رفتم دیگه اضافه شده؟؟فقط دانلودش نکردم.
آره درسته
بزن دانلود بعد نگرش دار اما قطعش نکن
بازی رو نصب کن توی همون مسیری که باید نصب بشه
یعنی میشه
C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3
آدرسش رو میشه عوضش کرد ، توی تنظیمات اوریجین هستش باید با تِرشکن بری تا باز بشه ( شایدم بدون تِرشکن بشه )
رزیوم رو بزن تا یک هو 100 درصد بشه
بعد بزن play
میفرستد بتل لوگ و یک فایل .exe رو دانلود میکنی و از توی همون مرورگر سرور رو انتخاب میکنی و میزنی کانکت ، بازی میاد بالا

آخرین ویرایش:
تنها نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که لانچر رو run as admin کنی
تست کن ببین چی میشه
چون همه چیزمون الان دقیقا یکیه

قبلا تست کرده بودم نتیجه نداده بود...
قبل از باز کردن لانچر این ارور رو میده:
could not determine launcher version
ورژنش هم که خودت می دونی 1.2ــــه،
-----
پینگای سرور های اورجینال بالاست نمیشه درست بازی کرد،
اگه کرکی ردیف بشه پینگ حدود 20-25ــــــــــــــــــــه...

قبلا تست کرده بودم نتیجه نداده بود...
قبل از باز کردن لانچر این ارور رو میده:
could not determine launcher version
ورژنش هم که خودت می دونی 1.2ــــه،
-----
پینگای سرور های اورجینال بالاست نمیشه درست بازی کرد،
اگه کرکی ردیف بشه پینگ حدود 20-25ــــــــــــــــــــه...

Launcher.dll آخرین نسخه ست؟(مال من 3.1.1.0ـه!) لانچرای دیگه رو تست کردی؟(زلو لانچر و زلولاگ و...)

اپ اریجین و یه چیز پی ان! راحتترین راهه!
اوریجین نباشه اصلا نمیشه اضافه کرد.
سلام خود سایت بازی bf3 مجانی کرده برای همیشه ؟ یا فقط چند روز چطوری باید چیکار کرد؟
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition
واسه 5 روز تو On the House قرار گرفته.
من میخوام بازی رو مجانی اضافه کنم رو get it now که کلیک میکنم مینویسه Firefox can't load this page for some reason با کروم و اکسپلورر هم همین مشکل رو دارم مشکل از منه یا شما هم این مشکل رو دارین؟
برای اون قسمت از چیزشکن استفاده کن.

وضعیت مثل اینکه خراب شده. سرورها همه Full. سروکله ی هکر های نوب هم تو سرورهای EA باز شده. دیگه واسه ورود به سرور باید 2 ساعت تو نوبت وایسی.:d
عده ی زیادی هم به این کار EA اعتراض کردن.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2979150493959364197/

آخرین ویرایش:
یعنی چی 5 روز در خانه یعنی فقط تو این 5 روزه هم باید اکانت ساخت هم دانلود بعد 5 روز بسته میشه یا بیاد فقط تو این 5 روز دانلود کردOn the House یعنی چی

Launcher.dll آخرین نسخه ست؟(مال من 3.1.1.0ـه!) لانچرای دیگه رو تست کردی؟(زلو لانچر و زلولاگ و...)

ردیف شد...
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم،بعد کارایی که اینجا گفته رو انجام دادم...
لانچر Despo و یه Clinet ِو DLL جدید ریختم مشکل حل شد...
-------------
پینگم هم بین 13 تا نهایت 20 بود کلا تجربه ی متفاوتی از زمانی پینگِ خیلی خوب و خفنم 90 بود داشت!!!

یعنی چی 5 روز در خانه یعنی فقط تو این 5 روزه هم باید اکانت ساخت هم دانلود بعد 5 روز بسته میشه یا بیاد فقط تو این 5 روز دانلود کردOn the House یعنی چی

ینی بعد 5 روز دیگه نمیتونن مجانی وردارنش! کسایی که وارد اکانتشون کردن دیگه نمیپره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or