Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
دوستان وقتی از طریق سایتی origin می خوام login شم که بازی رو به اکانت اضافه کنم یه کد به جیمیلم میفرسته اما چیزی توی inbox اضافه نمیشه !

گزینه ای که دوباره کد رو ارسال کنه رو هم میزنم اما فایده ای نداره .

دوستان وقتی از طریق سایتی origin می خوام login شم که بازی رو به اکانت اضافه کنم یه کد به جیمیلم میفرسته اما چیزی توی inbox اضافه نمیشه !

کدوم کد؟ در جا به اکانت اضافه میشه.
--------------------------
@Meysam Raz
پلاگین بتلاگ رو هم باید حتما دانلود کنید تا لیست سرور ها و پینگشون نمایش داده بشه.

کدوم کد؟ در جا به اکانت اضافه میشه.
--------------------------
@Meysam Raz
پلاگین بتلاگ رو هم باید حتما دانلود کنید تا لیست سرور ها و پینگشون نمایش داده بشه.
فیس بوکی کار کردیا به خاطر اون @+ اسم میگم :d
آره دانلود کردم و ردیفه ، الان دارم بازی میکنم

برای منم نمیومد تا اینکه همش باهمدیگه اومد . سه تا شد
اما هرچی میزنمش ارور میده و حسابم رو ریجستر نمیکنه ، نمیدونم چرا :(
میگه : Ah, it seems something went wrong, and we could not verify your email. Please try again!
احتمال داره به خاطر این باشه که من کشور رو آمریکا زدم ؟
:d

آخرین ویرایش:
چی؟ میشه توضیح بدی لطفا!

تو سایت اوریجین گوشه بالا سمت راست نوشته دانلود اوریجین! اونو دانلود میکنی بعد میزاری تا آپدیت شه(اگه لازم باشه) و بعد یوزر پستو داخلش وارد میکنی! بعد از داخلش میری تو استور و بازیی که میخایو اد میکنی! بلافاصله هم میره تو اکانتت!

من میخوام بازی رو مجانی اضافه کنم رو get it now که کلیک میکنم مینویسه Firefox can't load this page for some reason با کروم و اکسپلورر هم همین مشکل رو دارم مشکل از منه یا شما هم این مشکل رو دارین؟

من میخوام بازی رو مجانی اضافه کنم رو get it now که کلیک میکنم مینویسه Firefox can't load this page for some reason با کروم و اکسپلورر هم همین مشکل رو دارم مشکل از منه یا شما هم این مشکل رو دارین؟

اپ اریجین و یه چیز پی ان! راحتترین راهه!

سلام،
دوستان من تو لانچر لاگین که می کنم،از تو سرور لیست یه سرور رو انتخاب می کنم بعدش هیچ اتفاقی نمی فته مشکل کجاست؟

connectـم میزنی دیگه!؟ بعضی وقتا باید چن بار بزنی تا بیاد!! تازه خودشم نمیاد بالا و باید آیکونش که اومد پایین روش کلیک کنی تا وارد شه!

- - -ویرایش - - -

لطفا یکی بگه.

از اپ اوریجین یا سایتش میری تو استور و بعد رو بازی مربوطه Get itـو میزنی! اگه با اپاومدهباشی که درجا میره تو اکانتت! واسه من سایتش ارور میداد!!

لطفا یکی بگه.

وارد اوریجین شو ( اگه چیزپی ان داره با اون برو ) برو Store سمت راست دوی Battlefield 3 for free رو Get it بزن میگه ممنون برای خرید ! وارد Mygames شو اون بالا روی Origin بزن و Reload my games کن ' و تمام بازی رو دانلود یا دی وی دی کرک جایگزین کن تمام ! لذت ببر

Sent from my iPhone using Tapatalk

connectـم میزنی دیگه!؟ بعضی وقتا باید چن بار بزنی تا بیاد!! تازه خودشم نمیاد بالا و باید آیکونش که اومد پایین روش کلیک کنی تا وارد شه!

آره کانکت رو هم می زنم،تو نسخه اورجینال مشکل نداره ولی تو این کرکیه نمیره تو بازی یعنی کلا بازی بالا نمیاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or