Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
نه برای هر گان باید باهاش امتیاز بگیری تا خرت و پرت هاش unlock شه.
برای گرفتن گان جدید یا لول کلی ات باید بره بالا یا لول ات مثلا تویه کلاس Assault بره بالا
برای خاموش کردن لیزر یا نور جلوی اسلحه میتونی از دکمه ی T استفاده کنی
برای برداشتن این قابلیت هم به کلی قبل از Spawn شدن برو تو زبانه ی Customize و بعد Accessories اونجا میتونی خرت و پرت ها رو ویرایش کنی مثلا لیزر رو برداری یا یه دوربین خفن تر بذاری
باو دمت گرم
من هی این دوربین موربینا رو آزاد میکردم اما میدیم دست بعدی دوباره همون گان دستمه :d با همون نشونه گیری مزخرف
خلاصه همش اسنایپ میخوردم یا مبارزات تن به تن اگر دور بود بد میخوردم اما نزدیک هارو میزدم
رفتم رنگ لباسم عوض کردم و یه دوربین و صدا خفه کن و یک دستگیره ( از این کوچیکا ) گذاشتم روی گان الان اسنایپی شده برای خودش ;;) دوربینه از اسلحه بزرگتره :d
دکمه های دیگه ای به جز T اگر کاربرد خاصی داره لطفا بگید;)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
تو سرور ایران به یکی میگم مهمات بده (چند بار هم توی چتباکس هم با رادیو ) انقدر نزدیکش بودم مطمئنم صدای داد زدنم رو هم میشنید
اولش نمیفهمید چی میگم ، بعدش هم که فهمید اومد چسبید به من داشت خشاب خودش رو عوض میکرد :)). ما روسیه بودیم ، یعنی مردم از خنده آخه
داشتم به این جمله فکر میکردم : کی آمریکا حمله میکنه من از دست این راحت شم:d

باو دمت گرم
من هی این دوربین موربینا رو آزاد میکردم اما میدیم دست بعدی دوباره همون گان دستمه :d با همون نشونه گیری مزخرف
خلاصه همش اسنایپ میخوردم یا مبارزات تن به تن اگر دور بود بد میخوردم اما نزدیک هارو میزدم
رفتم رنگ لباسم عوض کردم و یه دوربین و صدا خفه کن و یک دستگیره ( از این کوچیکا ) گذاشتم روی گان الان اسنایپی شده برای خودش ;;) دوربینه از اسلحه بزرگتره :d
دکمه های دیگه ای به جز T اگر کاربرد خاصی داره لطفا بگید;)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
تو سرور ایران به یکی میگم مهمات بده (چند بار هم توی چتباکس هم با رادیو ) انقدر نزدیکش بودم مطمئنم صدای داد زدنم رو هم میشنید
اولش نمیفهمید چی میگم ، بعدش هم که فهمید اومد چسبید به من داشت خشاب خودش رو عوض میکرد :)). ما روسیه بودیم ، یعنی مردم از خنده آخه
داشتم به این جمله فکر میکردم : کی آمریکا حمله میکنه من از دست این راحت شم:d

جدا اینا که مهمات حمل می کنن بعضی مواقع خیلی عجیب هستن :|
خودم رو کشتم که مهمات بدید! بعد همشون رد می شدن و با مهمات میرفتن جلو می مردن !!!

بازیت خوبه مخصوصا تو تک به تک
تفنگت چیه ؟

----------------------------
این ریست شدن سرور خیلی اعصاب خورد کن هست !!
دلیلش چیه ؟

یکی از پروها میتونه بگه واسه engineer کدوم اسلحه برد و دیمیج خوبی داره؟ قبلن doa ور میداشتم که دیمیجش خیلی خوب بود ولی بردش افتضاح بود فک کنم! الانم SCAR ورداشتم ولی با اینکه بردش خوبه ولی تو شرایط تک به تک فقط اگه طرف هول شه نمیتونه بزنتم!! ینی نصف خشاب باید خالی کنم تا طرف بمیره، البته اگه قبلش منو نزنه!!

- - -ویرایش - - -

راین اینو چجوری باید بگیرم؟:دی
crossbow.png

CROSSBOW

یکی از پروها میتونه بگه واسه engineer کدوم اسلحه برد و دیمیج خوبی داره؟ قبلن doa ور میداشتم که دیمیجش خیلی خوب بود ولی بردش افتضاح بود فک کنم! الانم SCAR ورداشتم ولی با اینکه بردش خوبه ولی تو شرایط تک به تک فقط اگه طرف هول شه نمیتونه بزنتم!! ینی نصف خشاب باید خالی کنم تا طرف بمیره، البته اگه قبلش منو نزنه!!

- - -ویرایش - - -

راین اینو چجوری باید بگیرم؟:دی
crossbow.png

CROSSBOW
ماکه pro نیستم ولی تجربه خودم
برا eng فقط mtar ya acwr که چون 850 و 900 rate of fire دارن برای درگیری نزدیک عالی هستن.بردشون هم long هست و با همین acwr من دور رو با دقت بالا می تونی بزنی.
اون کراسبو هم باید مد scavanger بازی کنی تا باز بشه برات.جزو یکی از assignment ها هست

دوستان قسمتی هست که بشه fire rate و damage اسلحه ها رو مقایسه کرد ؟

یه اسلحه هست که جز assignmet ها هست میگه باید 10تا heals بگیرم این heals چطور بدست میاد ؟

ماکه pro نیستم ولی تجربه خودم
برا eng فقط mtar ya acwr که چون 850 و 900 rate of fire دارن برای درگیری نزدیک عالی هستن.بردشون هم long هست و با همین acwr من دور رو با دقت بالا می تونی بزنی.
اون کراسبو هم باید مد scavanger بازی کنی تا باز بشه برات.جزو یکی از assignment ها هست

دقیقن دوتاشو ندارم!:دی مال چه لولین؟

جدا اینا که مهمات حمل می کنن بعضی مواقع خیلی عجیب هستن :|
خودم رو کشتم که مهمات بدید! بعد همشون رد می شدن و با مهمات میرفتن جلو می مردن !!!

بازیت خوبه مخصوصا تو تک به تک
تفنگت چیه ؟

----------------------------
این ریست شدن سرور خیلی اعصاب خورد کن هست !!
دلیلش چیه ؟
اون اوایل خیلی AKS-74u
aks74u.png

میزدم و اصلا از اون تفنگی که بچه ها پیشنهاد دادن یعنی
DAO - 12
dao12.png

خوشم نیومد چون باید بچسبی به طرف تا بزنیش
الان فقط تفنگی ور میدارم که آپدیتاش رو گرفتم یعنی
ACW-R
acwr.png

یک دوربین داره ، شبیه زوم اسنایپ رو میده و حتی وقتی دراز بکشی روی زمین میتونی نفست رو هم با شیفت نگه داری که نشونه گیری رو عالی میکنه
البته دوربینش روی A91 هم سوار میشه

+
مشکل سراسریه انگار
آخه یک دفعه دیدم 40 نفر همزمان دی سی شدن و سرور خالی شد
بعد خود سرور هم دی سی شد و یک دیقه بعد برگشت
دیش 5 بار اینطوری افتادم بیرون دیگه بیخیال شدم
ساعت 10 تا12.30 بود

آخرین ویرایش:
DAO - 12
dao12.png

خوشم نیومد چون باید بچسبی به طرف تا بزنیش
برای مپ های کوچیک(face to face) عالیه
ولی اصلا بدرد مپ های بزرگ نمی خوره
ACW-R
acwr.png

یک دوربین داره ، شبیه زوم اسنایپ رو میده و حتی وقتی دراز بکشی روی زمین میتونی نفست رو هم با شیفت نگه داری که نشونه گیری رو عالی میکنه
البته دوربینش روی A91 هم سوار میشه
منم فعلا با این بازی می کنم!
زیاد خوشم نمیاد روی مسلسل دوربین برد زیاد ببندم چون تو نبرد نزدیک دردسر میشه!
مشکل سراسریه انگار
آخه یک دفعه دیدم 40 نفر همزمان دی سی شدن و سرور خالی شد
بعد خود سرور هم دی سی شد و یک دیقه بعد برگشت
دیش 5 بار اینطوری افتادم بیرون دیگه بیخیال شدم
ساعت 10 تا12.30 بود
برای سرور ایران خیلی اتفاق می افته!!

دقیقن دوتاشو ندارم!:دی مال چه لولین؟

لول نیستن ماله assignment هستن باید اونا رو باز کنید.
برای ACW-R:
1-بیست تا کیل بگیری با موشک ضد تانک مثل RPG
3-سی تا کیل با یکی از اسلحه های carbine
برای MTAR:
1- یدونه کیل با اون ربات که مهندسا دارن
3-صد تا هم کیل با carbine

این که خرابه!
برا من که مشکلی نداره، ممکنه برا شما هیتلر باشه، شما از اینجا برو :
Портал - Zlofenix Games

==========================

بچه ها بیاید با هم قرار بذاریم یه زمان مشخصی تو یه سرور جوین شیم با هم بریم سوتیای همدیگه رو ببینیم یه کم بخندیم :d

من که پایم، همه نوع وسیله ایم سوار میشم و مشکلی بابت کنترلشون ندارم، کلاسای مهندس و ساپورتم ورمیدارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or