Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
هلیکوپتر هم میرونی ؟ :d
نه چاپر میتونم برونم نه جت!یعنی اصلا تمرین نکردم.نوب نوب :d حالا میخوام برم یه سری ویدیو از یوتیوب دان کنم تمرین کنم در تابستون :d
ولی T-90 خوب میرونم.
توقعاتی داریدا من تازه دارم طعم آنلاین رو می چشم! :d اونم با پینگ زیر 20!
الگوی من در بتل تویی اخه کاکو 1600 ساعت بتل ؟ How? :d

سلام . من تاحالا BF نزدم. چن تا سوال دارم.
1 حداقل سیستمی که واسه اجرای 30 فریم میخواد ( با پایین ترین کیفیت)
2 سرور ایرانش شلوغه؟
3 تا کی رو پا هست مولتیش ؟
4 JAIL نمیرم اگه BF3 بخرم؟:d/:)
5 پینگ 150 و سرعت 30 خوبه واسه بازی (با کاهش پینگ 8.8.8.8 م پینگش میشه 150 )

سلام . من تاحالا BF نزدم. چن تا سوال دارم.
1 حداقل سیستمی که واسه اجرای 30 فریم میخواد ( با پایین ترین کیفیت)
2 سرور ایرانش شلوغه؟
3 تا کی رو پا هست مولتیش ؟
4 JAIL نمیرم اگه BF3 بخرم؟:d/:)
5 پینگ 150 و سرعت 30 خوبه واسه بازی (با کاهش پینگ 8.8.8.8 م پینگش میشه 150 )
1.بزن تو گوگل... Battlefield 3 System Reqiurment میاد نتایج
2.حالا از ظهر شلوغ میشه...اوج اش هم 8 شب به بعده....
3.تا هر وقت دوستان روس اداره کنند :D
4. :| دو سال پیش اش هم ملت بازی می کردند هیچ اتفاقی نمی افتاد
5.سرعت که تو پینگ مهم نیست...حالا بیا میفهمی دقیقا چه جوریاست ;)

یه چیتر هست به اسم Stronga ! Vote Ban میدیم ولی دیگه معلوم نیست چجوری باید Vote داد . ادمین هم نیست اینو بن کنه ما رو خلاص کنه دهن مارو سرویس کرده . سرور داره خالی میشه .

یه چیتر هست به اسم Stronga ! Vote Ban میدیم ولی دیگه معلوم نیست چجوری باید Vote داد . ادمین هم نیست اینو بن کنه ما رو خلاص کنه دهن مارو سرویس کرده . سرور داره خالی میشه .

چطوره جم شیم بریم تلکش کنیم چیتشو ازش بگیریم!!؟:دی
واسه حرف زدن با ادمین سرور Iran hit برو به سایتشون!(خودت آدرسشو بلدیا ولی گفتم شاید کسی ندونه!)
کال آف دیوتی | وبسایت مسابقات مدرن وارفر 3 ایران | کال آف دیوتی MW3 | کال آف دیوتی Ghosts | فروش سرور بازی | مرجع خبری بازی کال آف دیوتی در ایران

- - -ویرایش - - -

کسایی که واسه امضاشون میخان بتلی کار کنن میتونن برن به این سایت و از اینا بگیرن:
http://www.gametracker.com/server_info/5.144.128.144:47100/top_players/#search

آدرس دامین عوض شده
اینجا با همون یوزر پسورد لاگین کن
Code:
http://bf3.zloemu.org
لاگین که شدی این آدرس رو بزن توی ادرس بار
Code:
http://bf3.zloemu.org/soldier.php?site=stats
اینم میزنه The player could not be found

شیطونه میگه برم بازی رو اوریج بگیرم راحت شم :d

اینم میزنه The player could not be found

شیطونه میگه برم بازی رو اوریج بگیرم راحت شم :d
باید Soldier ID بدی که میتونی آی دی رو اینطوری به دست بیاری : برو توی فروم Zlo و بعدش لاگ این کن و برو توی پروفایلت یعنی کلیک کن روی اسم خودت تا بری به پروفایلت اونجا توی آدرس بار مرورگر یه شماره میزنه به جای اسمت که باید اونو بدی بهش تا Stats رو نشون بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or