Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
آدم روزی چندبار از اینها میشنوه، مگه میشه بازی کرد.
یعنی خدایی خوش به حال خودم چون اصلا اینا رو نمیخونم و حواسم بهشون نیست
کلا متن های اونجا رو نمیخونم :) حالا شاید بگید از نوب بازیه اما واقعا ترجیح میدم نوب باشم تا اعصابم بترکه
کلا میرم تو سرور بازیم رو میکنم و خسته که شدم میزنم بیرون
ببینم دیگه خیلی غیر عادی دارن میزننم از اون سرور میام بیرون و میرم یکی دیگه
-----------------------------------------------------------------
1.آقا این قانون دیده شدن توی مینی مپ چطوریه؟ تا تیر نزنی نمیبیننت ؟
2.موقعی که دارن پرچم بیس رو میکشن پایین اگر توی بیس باشی پرچم نمیره پایین ، میخوام ببینم روی مینی مپشون هم نشونت میده یا نه ؟
چون چند باری عالی استتار کرده بودم و تکون هم نخوردم اما لامصب زد :d
3.بعد دورو بر تانک طرف باشی زود به طرف نشونت میده؟
4.موقعی که داری هلیکوپتر یا هواپیما رو با اون ضد هواییه که نمیدونم اسمش چیه ( اونی که همراه آچار بدست هاست ) قفل میکنی روشون ، روی مینی مپ نشونت میده؟ یا تا وقتی شلیک نکنی نشونت نمیده؟
چون من منهای تفنگ اصلیم ، کلا با دوتا چیز خیلی امتیاز جم میکنم اولی همین ضد هواییه و دومی مین های زمینی که میکارم دم بیس :d
5.این مین هایی که میکاری وقتی بترکه هرجا باشی ( ممکنه نزدیک اون مین هم نباشی ) روی مینی مپ به دشمن نشونت میده؟
آخه طرف داشت میرفت یک هو امتیاز بابت مین ها داد تا امتیاز اومد انگار هر سسه نفری که دورم بودن اومدن طرف من طوری که انگار فهمیدن من کجام در صورتی که مطمئن بودم هیچکدوم روشون به من نبود .
6.یک سوال دیگه هم دارم : موقعی که اسنایپر رو مارک میکنی به هم تیمی هات نشونش میده یا نه فقط توی همون رادیو اعلام میکنه و تمام؟
هرکی بگه نوبم با جفت پا میرم توی شکمش ها :d

آخرین ویرایش:
آقا این قانون دیده شدن توی مینی مپ چطوریه؟ تا تیر نزنی نمیبیننت ؟
موقعی که دارن پرچم بیس رو میکشن پایین اگر توی بیس باشی پرچم نمیره پایین ، میخوام ببینم روی مینی مپشون هم نشونت میده یا نه ؟
بعد دورو بر تانک طرف باشی زود به طرف نشونت میده؟
یک سوال دیگه هم دارم : موقعی که اسنایپر رو مارک میکنی به هم تیمی هات نشونش میده یا نه فقط توی همون رادیو اعلام میکنه و تمام؟

اگه تو محدوده دید یکی از افراد دشمن باشی میبیننت! حتمن دیدنت وگرنه نمیتونست بزنتت! اینقد پیش اومده که سربازای حریف تو زون قایم شدن و بیسو گرفتن!!
مگه اینکه لوله تانک سمتت باشه وگرنه نمیبینتت!
تا حالا امتحان نکردم! فک کتم واسه همه مث وقتی میشه که دشمن جلو روشونه!

واقعا که خجالت آوره، خجالت نمیکشید اینجوری فحش میدید، شماهایی که جنبه بازی کردن ندارید برید بزارید مردم تفریحشونو کنن، عجب آدمایی پیدا میشه، البته اگه بشه اسمشونو آدم گذاشت [-(
خداییش روسا خیلی بهتره ایرانیان، هر چی بزنیشون و نمیری آخرش هیچ%NL/BM5نمیگن حتی اگه نوب باشن، بازی بلد نیستید برید تمرین کنید یاد بگیرید بعدش بیاید جوین شید.

چند روز پیش با دو تا از دوستام داشتیم بازی می کردیم که یه بابایی on کرده بود ، ناجور هم آن کرده بود ( هنوز چیترها مثل cod حرفه ای نشدن ، تازه دارن استفاده می کنن سوتی می دن !! ) که دوستم عصبانی شد و شروع کرد فحش دادن ( من از این کارش حمایت نمی کنم با اینحال :D )، طرف هم گفت فحش نده خاموش کردم ! گفتم مگه on کرده بودی ؟ گفت آره ولی الان خاموش کردم :| :| :| .
اینجا جا داره از دوستان کلن Gold یه تقدیری بکنم که نه تا حالا به کسی بی احترامی کردن تو چت ، نه تهمت زدن ، و نه اینکه هیچکدومشون هم یهو بازیشون از این رو به اون رو شده .:d جدا همچین چیزی نادره تو سرورهای ایرانی:)):d

اگه تو محدوده دید یکی از افراد دشمن باشی میبیننت! حتمن دیدنت وگرنه نمیتونست بزنتت! اینقد پیش اومده که سربازای حریف تو زون قایم شدن و بیسو گرفتن!!
مگه اینکه لوله تانک سمتت باشه وگرنه نمیبینتت!
تا حالا امتحان نکردم! فک کتم واسه همه مث وقتی میشه که دشمن جلو روشونه!
مسعود جان دمت گرم جواب دادی
داداش سوالات رو داشتم ویرایش میکردم که شما سریع جواب نسخه آلفا رو دادی :d الان اون پست آپدیت شده و نسخه بتاست :d
شما یا هرکدوم از دوستان وقت کردید ممنون میشم جواب بدید

1.آقا این قانون دیده شدن توی مینی مپ چطوریه؟ تا تیر نزنی نمیبیننت ؟گفتم
2.موقعی که دارن پرچم بیس رو میکشن پایین اگر توی بیس باشی پرچم نمیره پایین ، میخوام ببینم روی مینی مپشون هم نشونت میده یا نه ؟گفتم
3.بعد دورو بر تانک طرف باشی زود به طرف نشونت میده؟
4.موقعی که داری هلیکوپتر یا هواپیما رو با اون ضد هواییه که نمیدونم اسمش چیه ( اونی که همراه آچار بدست هاست ) قفل میکنی روشون ، روی مینی مپ نشونت میده؟ یا تا وقتی شلیک نکنی نشونت نمیده؟ فقط اگه از جات تکون نخوری و سرشو طرفت بچرخونه میبینتت! چونکه خط عبور موشک قشنگ جاتو نشون میده!
چون من منهای تفنگ اصلیم ، کلا با دوتا چیز خیلی امتیاز جم میکنم اولی همین ضد هواییه و دومی مین های زمینی که میکارم دم بیس :d
5.این مین هایی که میکاری وقتی بترکه هرجا باشی ( ممکنه نزدیک اون مین هم نباشی ) روی مینی مپ به دشمن نشونت میده؟مث قبلیا
آخه طرف داشت میرفت یک هو امتیاز بابت مین ها داد تا امتیاز اومد انگار هر سسه نفری که دورم بودن اومدن طرف من طوری که انگار فهمیدن من کجام در صورتی که مطمئن بودم هیچکدوم روشون به من نبود .
6.یک سوال دیگه هم دارم : موقعی که اسنایپر رو مارک میکنی به هم تیمی هات نشونش میده یا نه فقط توی همون رادیو اعلام میکنه و تمام؟گفتم:دی

اینم بتا!!:دی
واسه زدن هوایی یا تانک با اینا که رو هدف لوک میشه بهتره بزاری لوک شه بعد حربه‌شو(:دی همون اسموک یا... که موشکو منحرف میکنه!) که زد بزنیش تا نتونه کاری کنه! البته سرعتی باید عمل کنی و تا حالا خودم امتحان نکردم که میشه یا نه!!:دی

درود

دوستان وقتی با HELI روی هدف زمینی LOCK میکنم باید راکت رو چطور رها کنم ؟

اون دو حالت که با F تغییر میکنه رو میدونم توی قسمت کاستوم به هلی 2 تا راکت اضافه کردم اما SPACE توی یه حالت 14 تا راکت رو رها میکنه و توی حالت دیگه که راکت هوا به هوا رو رها میکنه حال مسئله اون راکت هوا به زمینه که بعد LOCK کردن روی تانک و ... بره بخوره به هدف .

HAJREZA :d

یه چندتا command بگین بزنیم fps بیاد بالا یکم که شلوغ میشه fps میاد رو10-12 )x
بهترین لانچر بنظرتون کدومه؟ despo یا killzone?
تمامی گزینه های گرافیکی روی Low بزار ولی Anti Aliasing Post رو بزار روی high گرافیک خوبی میگیری و فریم بالا اگر جواب نداد PM بده یه راه حل دیگه نشونت میدم ولی میگن شاید Loading تایمت بره بالا ولی انتخابش با خودته .

درود

دوستان وقتی با HELI روی هدف زمینی LOCK میکنم باید راکت رو چطور رها کنم ؟

اون دو حالت که با F تغییر میکنه رو میدونم توی قسمت کاستوم به هلی 2 تا راکت اضافه کردم اما SPACE توی یه حالت 14 تا راکت رو رها میکنه و توی حالت دیگه که راکت هوا به هوا رو رها میکنه حال مسئله اون راکت هوا به زمینه که بعد LOCK کردن روی تانک و ... بره بخوره به هدف .

HAJREZA :d

مث قبله! اسپیس بزنی میزنه!

فردا قراره یک سری لینک مستقیم دستم برسه
یعنی بازی توی پارت های یک گیگی با لینک مستقیم وبه صورت رایگان :> و مدت نامحدود ( تا موقعی که لینک ها پابلیک نشه )
اگر اوکی شد کسی هست بخواد دانلود کنه؟ اگر هست یک جوری یا توی پروفایل یا اینجا بگه تا بگیرم و خصوصی لینک ها رو بهش بدم
اگرم نیست که دیگه کلا لینک ها رو از طرف نگیرم و منت نشه

فردا قراره یک سری لینک مستقیم دستم برسه
یعنی بازی توی پارت های یک گیگی با لینک مستقیم وبه صورت رایگان :> و مدت نامحدود ( تا موقعی که لینک ها پابلیک نشه )
اگر اوکی شد کسی هست بخواد دانلود کنه؟ اگر هست یک جوری یا توی پروفایل یا اینجا بگه تا بگیرم و خصوصی لینک ها رو بهش بدم
اگرم نیست که دیگه کلا لینک ها رو از طرف نگیرم و منت نشه

لینک مستقیم هست!
http://forum.bazicenter.com/thread86924/page2/#post3124270

ممنون قبلا میخواستم دانلود کنم سرورش خیلی سرعتش کم بود اما الان خوب شده
من فکر میکردم به خاطر نبود لینک مستقیمه انقدر سرور ایران خلوته
لینک هم که هست پس چرا ایرانی ها 5-6 نفرن اکثرا؟

5-6 نفر!!؟ ساعت شلوغی برو تو بازی بعد ببین چن نفرن! همین امروز 40تا بودیم حدودا!

ساعت چند معمولا شلوغ میشه؟
ساعت خاصی داره یا نه شانسیه؟
چون من معمولا دارم با روس ها بازی میکنم و فقط یکبار دیدم سرور ایران شلوغه
اگر اسم سرور رو هم بگی خیلی خوب میشه:x
من اونی رو میگم که اولش iran نوشته
هی سوال میکنم آخه پست اول خیلی کویره ، هیچ اطلاعاتی توش نیست :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or