Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
سرور ها قاطی داره یه بار اسلحه بازن یه بار بسته یا اصلا اپگرید نمی شن!!!!!!اما واقعا با پینگ 30 لذت داره ادم بازی میکنه مخصوصا با اسنایپ حالا می فهمم ما چه زجری می کشیدیم با پینگ 200-300

دمتون گرم راهنمایی کردید :x
با لانچر دسیو چطوری میشه سرور به favorite اضافه کرد؟
راهش پیدا شد :d
باید تیک گزینه advanced menu رو بزنید اینطوری اطلاعات بیشتری از سرور میبینید زیرش هم یک گزینه هست برای اضافه کردن اون سرور به علاقه مندی هاتون :bighug:
پی نوشت : فعلا برای من ارور نداده تا ببینیم چی میشه ;) مرسی

آخرین ویرایش:
آره چندتا پیغام دادم ولی ندیدی
خیلی علاقه داری از پشت سر حمله کنی ؟ :))
چند بار از پشت زدیم :دی

صب زود خاب بودم برادر!! پیغامارو اصن نفهمیدم!:دی
من!!؟ نــــــــــــه!! اصن همش شایعه ست!!:دی
من فقط وقتی بدویی یا قایم شده باشی از پشت سر میزنم!!
البته شایدم بخاطر همون خاب‌آلودگی اینکارو کرده باشم! شایدم لجمو در آورده باشی!!:دی

- - -ویرایش - - -

راهش پیدا شد :d
باید تیک گزینه advanced menu رو بزنید اینطوری اطلاعات بیشتری از سرور میبینید زیرش هم یک گزینه هست برای اضافه کردن اون سرور به علاقه مندی هاتون :bighug:

من قبلن اینکارو کرده بودم ولی ارور داد! واسه همین گفتم نمیدونم!

واقعا از بعضی از دوستان ایرانی شدیدا گله مندم!
ما مسلما هر روز تو فروم مشغول تبادل نظر هستیم. فحش دادن اون هم به صورت رکیک فقط وجهه بعضی عزیزان (که با عرض پوزش باید بگم فوق العاده نوب تشریف دارن.) خراب میکنه. باور کنید نوب بودن هیچ اشکالی نداره، ما هم یه زمانی اولین تجربه مون رو تو بخش چندنفره این بازی داشتیم. چیزی که مشکل داره ادعا داشتن هست. من و خیلی از دوستان که صدها ساعت وقتمون رو در بخش چندنفره بتلفیلد گذروندیم، ولی به جرئت میگم، هیچ کدوم ادعایی پرو بودن در هیچ زمینه ای نداریم. چون میدونیم که تو سرورهای EA خیلی ها هستن که حتی ما به گرد پاشون هم نمیرسیم.
حالا یه دوستمون با 10-20 ساعت بازی ادعای پرو بودن میکنه. بعد هم وقتی پوزش به خاک مالیده میشه شروع میکنه به نسبت نوب بودن، دادن! که تو فرار کردی رفتی بیستون یا خودتو ریپر کردی! توی یکی از مچها یکی از دوستان فقط به تنهایی 5 بار بنده رو که سوار Viper بودم، با جت رم کردند؛ بعد هم به راحتی با HeatSeeker از پا در میان و شروع میکن به نسبت بد دادن و ادعا هم دارن!

بله متاسفانه بعضی از دوستان ایرانی بدون اینکه در نظر بگیرن سوابق طرفشون چیه و چقدر بازی کرده شروع می کنن به تهمت زدن و در بعضی موارد فحش دادن که خود منو اذیت می کنه و بعضی مواقع ترجیح می دم تنهایی bf4 با مشکلات نت کد و پینگ بازی کنم و تو سرور ایرانی بازی نکنم :|

واقعا از بعضی از دوستان ایرانی شدیدا گله مندم! ما مسلما هر روز تو فروم مشغول تبادل نظر هستیم. فحش دادن اون هم به صورت رکیک فقط وجهه بعضی عزیزان (که با عرض پوزش باید بگم فوق العاده نوب تشریف دارن.) خراب میکنه. باور کنید نوب بودن هیچ اشکالی نداره، ما هم یه زمانی اولین تجربه مون رو تو بخش چندنفره این بازی داشتیم. چیزی که مشکل داره ادعا داشتن هست. من و خیلی از دوستان که صدها ساعت وقتمون رو در بخش چندنفره بتلفیلد گذروندیم، ولی به جرئت میگم، هیچ کدوم ادعایی پرو بودن در هیچ زمینه ای نداریم. چون میدونیم که تو سرورهای EA خیلی ها هستن که حتی ما به گرد پاشون هم نمیرسیم. حالا یه دوستمون با 10-20 ساعت بازی ادعای پرو بودن میکنه. بعد هم وقتی پوزش به خاک مالیده میشه شروع میکنه به نسبت نوب بودن، دادن! که تو فرار کردی رفتی بیستون یا خودتو ریپر کردی! توی یکی از مچها یکی از دوستان فقط به تنهایی 5 بار بنده رو که سوار Viper بودم، با جت رم کردند؛ بعد هم به راحتی با HeatSeeker از پا در میان و شروع میکن به نسبت بد دادن و ادعا هم دارن!
امروزم اینهمه نوب بازی پیشت درآوردم هیچیم نگفتیا!:دی بازی کلن واسه فان بودنشه نه برد و باخت و اینا! مهم نیست که چنبار میمیریم، مهم اینه که چنبار میکشیم! یه بار تو یه مپ conquest رفتم تو یه زون و یکیو دیدم و بلافاصله زدمش! چن دیقه بعد اون پیداش شد و اینبار اون منو کشت! دوباره رفتم کشتمش و...!!!:دی

امروزم اینهمه نوب بازی پیشت درآوردم هیچیم نگفتیا!:دی بازی کلن واسه فان بودنشه نه برد و باخت و اینا! مهم نیست که چنبار میمیریم، مهم اینه که چنبار میکشیم! یه بار تو یه مپ conquest رفتم تو یه زون و یکیو دیدم و بلافاصله زدمش! چن دیقه بعد اون پیداش شد و اینبار اون منو کشت! دوباره رفتم کشتمش و...!!!:دی
نه بابا اختیار داری؛ شما که نوب نیستی، شما سروری :d. نوب اونیه که به دیگران تهمت میزنه و ادعا داره!

واقعا که خجالت آوره، خجالت نمیکشید اینجوری فحش میدید، شماهایی که جنبه بازی کردن ندارید برید بزارید مردم تفریحشونو کنن، عجب آدمایی پیدا میشه، البته اگه بشه اسمشونو آدم گذاشت [-(
خداییش روسا خیلی بهتره ایرانیان، هر چی بزنیشون و نمیری آخرش هیچی نمیگن حتی اگه نوب باشن، بازی بلد نیستید برید تمرین کنید یاد بگیرید بعدش بیاید جوین شید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or