Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
دوستان، کسی می دونه چرا وقتی به مستر سرور وصل میشم روی هر سرور کلیک کنم ارور : Socket Error # 10013 Access denied

تازه بازی رو دانلود و نصب کردم. مشکل چیه؟؟؟؟؟؟

یک نفر یک چنتا قلق یاد بده هی ر به ر نمیریم :d
با کدوم دکمه میشه پیغام نوشت؟ حالا به تیم خودت یا برای همه
توی این بازی میشه جایی رو مارک گذاری کرد؟ تا بقیه بریزن اونجا؟
چرا اسنایپ میزنم طرف با یک تیری که میخوره توی سینش و یک لیتر خون میریزه:d نمیمیره؟
طرف رو نایف کنی پلاک میده ، این پلاکه بدرد میخوره؟ یا الکی نرم برای نایف و درجا بزنمش
تانک ها چنتا آر پی جی باید بخوره تا بترکه؟
دیدم یکی از بازیکنایی که زدمش توی مپ مترو ، همراهش ربات داشت ، ورداشتمش و روشنش هم کردمش و فرستادمش پیش دشمن اما نمیتونستم باهاش تیر بزنم ( نمیزد ) داستانش چیه؟ باید آنلاکش کرده باشی؟

آخرین ویرایش:
چرا اسنایپ میزنم طرف با یک تیری که میخوره توی سینش و یک لیتر خون میریزه:d نمیمیره؟
طرف رو نایف کنی پلاک میده ، این پلاکه بدرد میخوره؟ یا الکی نرم برای نایف و درجا بزنمش
دیدم یکی از بازیکنایی که زدمش توی مپ مترو ، همراهش ربات داشت ، ورداشتمش و روشنش هم کردمش و فرستادمش پیش دشمن اما نمیتونستم باهاش تیر بزنم ( نمیزد ) داستانش چیه؟ باید آنلاکش کرده باشی؟

نمیری یا بکشی؟ واسه کشتن نارنجک بگیر دستت برو تو دل دشمن!! واسه نمردن برو تو تانک و حواست به همه جا باشه!
اگه لولت حداقل 5ـه که (شایدم 10!! دقیق یادم نیست!) یه تفنگ هست به اسم doa یه همچین چیزی(یه شاتگانه! شایدم اسمشو عوضی گفتم!) بردارو و هر کی اومد سمتت یه خشاب روش خالی کن!!
K رو بزنی چت باکس میاد! البته واسه تیمه فقط! واسه همه رو یادم نمیاد!
نه
کلن عادیه!! بزن تو سرشون تا مخشون پخش شه!!:دی
اگه رو سرش بزنی با نهایت 3تا کارشون تمومه! با repire tool خیلی راحتتر منفجر میشه ولی باید خیلی بهش نزدیک شی!
اون رباته کار repire toolـو میکنه! ینی فقط تعمیر و تخریب وسیله ها!

من تازه امروز بتل رو شروع کردم (COD باز بودم قدیم) دانلودش یه 1ماهی طول کشید :|
هنوز تو تک به تک مشکل دارم و کسی که میمیره منم، البته لولم هم پایین هست و تفنگ ها زیاد جالب نیست
با تانک خوب تونستم چند نفر رو بزنم و چندتا تانک هم با RPG زدم
با مانور جت مشکل دارم هنوز و یه هلیکوپتر هم سوار شدم که نفهمیدم دقیق چطوری هست :دی
ولی خوب 18تا کشتم و 25بار مردم که فعلا راضی هستم برای شروع :دی
من زیاد از این لانچر و اینا سر در نمیارم
ورژنی که تو همون سایتی که گفته شده بازی رو دانلود کنیم دارم استفاده میکنم
ورژن جدیدتر و بهتری هست ؟
سرور ایران فقط یکی من

من تازه امروز بتل رو شروع کردم (COD باز بودم قدیم) دانلودش یه 1ماهی طول کشید :|
هنوز تو تک به تک مشکل دارم و کسی که میمیره منم، البته لولم هم پایین هست و تفنگ ها زیاد جالب نیست
با تانک خوب تونستم چند نفر رو بزنم و چندتا تانک هم با RPG زدم
با مانور جت مشکل دارم هنوز و یه هلیکوپتر هم سوار شدم که نفهمیدم دقیق چطوری هست :دی
ولی خوب 18تا کشتم و 25بار مردم که فعلا راضی هستم برای شروع :دی
من زیاد از این لانچر و اینا سر در نمیارم
ورژنی که تو همون سایتی که گفته شده بازی رو دانلود کنیم دارم استفاده میکنم
ورژن جدیدتر و بهتری هست ؟
سرور ایران فقط یکی من

من با نت 128 یه هفته ای تمومش کردم!!:دی
اگه فاصله نزدیکه یه خشاب رو طرف خالی کنی تمومه! البته نمیخاد کلیک راستو بگیری که دقیق باشه! مگه اینکه خیلی دور باشه!
فعلن بچسبی به همین تانک بهتره! کلن کار باهاش راحتتره!
جت فقط با کیبورد، طرف زمینم نرو! اولاش فقط هوایی بزن با اسلحه دوم(همون که لوک میکنه!) کم کم راه میوفتی! هلی‌م همینطور! اول سعی کن نمیری تا بعد که تو اینکار اوستا شدی برو سمت کشتن!
من اولین بار فک کنم نهایت 4تا کشتم!!:دی البته کشتن خیلی مهم نیست! پرچم گرفتنو بچسب!
اوایل لانچر زلو و هر وقتم که از هیچی نداشتنش حالت بهم خورد(:دی) برو لانچر دسیو دانلود کن!
فقط سرورایی برو که پانک بوستر دارن!(جلووشون PB on زده فک کنم!)

امروز پینگم با سرورای فرانسه بهتر از سرور داخل بود!!!:| الان این ینی چی!!!؟(البته همون فرانسه هم 200 بود ولی داخلیم 250 بود!)

من با نت 128 یه هفته ای تمومش کردم!!:دی
اگه فاصله نزدیکه یه خشاب رو طرف خالی کنی تمومه! البته نمیخاد کلیک راستو بگیری که دقیق باشه! مگه اینکه خیلی دور باشه!
فعلن بچسبی به همین تانک بهتره! کلن کار باهاش راحتتره!
جت فقط با کیبورد، طرف زمینم نرو! اولاش فقط هوایی بزن با اسلحه دوم(همون که لوک میکنه!) کم کم راه میوفتی! هلی‌م همینطور! اول سعی کن نمیری تا بعد که تو اینکار اوستا شدی برو سمت کشتن!
من اولین بار فک کنم نهایت 4تا کشتم!!:دی البته کشتن خیلی مهم نیست! پرچم گرفتنو بچسب!
اوایل لانچر زلو و هر وقتم که از هیچی نداشتنش حالت بهم خورد(:دی) برو لانچر دسیو دانلود کن!
فقط سرورایی برو که پانک بوستر دارن!(جلووشون PB on زده فک کنم!)

امروز پینگم با سرورای فرانسه بهتر از سرور داخل بود!!!:| الان این ینی چی!!!؟(البته همون فرانسه هم 200 بود ولی داخلیم 250 بود!)
پینگ 200 که خیلی ظلمه برای BF;)
سرور روسی هم داره این؟
من پینگم تو سرور های روسی (سرور های اصلی ) 120 هستش ولی حیف که یکم این جماعت روس نوبن:D

آخرین ویرایش:
خودت بازی کنی لولت بره بالا اسلحه جدید بگیری یا امکانات وسایل نقلیه آزاد بشه. (لول آپ هر وسیله جدا هست)
با کلید L با کسایی که توی Squad خودت هستن (سبز رنگ) میتونی چت کنی. با K هم تیمی ها و J با همه.
با کلید Q میتونی دشمن ها رو مارک کنی.
نایف و پلاک خودش یه اچیومنت داره تو اوریجین.
بسته به محلی از تانک که میخوره داره. مثلا پشت و کف تانک از همه آسیب پذیر تر هست و جلو کمترین آسیب سعی که اگه دوئل تانک شد بری عقبش از پشت بلندش کنی به زیرش بزنی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or