Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
ممنون قبلا میخواستم دانلود کنم سرورش خیلی سرعتش کم بود اما الان خوب شده
من فکر میکردم به خاطر نبود لینک مستقیمه انقدر سرور ایران خلوته
لینک هم که هست پس چرا ایرانی ها 5-6 نفرن اکثرا؟

5-6 نفر!!؟ ساعت شلوغی برو تو بازی بعد ببین چن نفرن! همین امروز 40تا بودیم حدودا!

هیچ لذتی بیشتر از این نیست که با تانک، جت رو بزنی :دی

یه بار فقطموفق به اینکار شدم که اونم یه جورایی شانسی بود!! جته میخاست بگه ینی ماهم آره، اومد از بالایتانکم رد شد که بزنتم منم یه دفه تیر زدم و گفتم الانه که بترکم که یهو نوشت vehicle destroy! خیلی کیف کردم!

راست میگه :d
اینو داشته باشید:

[video=aparat;b1nlA]Batman: Arkham Knight is next gen game from Rocksteady[/video]
Epic Fail ! جت خودشو که زد :d .

- - -ویرایش - - -

من یه گلگی از دوستان دارم . یه سری از بچه ها تو بازی منو مسخره میکنن - فحش رکیک و زشت میدن و به تمسخر میگیرن میگن چیت زده و مادر چیت اومد و ... خب بچه جون حداقل رعایت کن یه کم ادب رو به جا بیار فحش نده . کسی با من مشکل داره بیاد همینجا حلش میکنیم . مگه کسی که 40 - 0 KD میزنه حتما باید چیت داشته باشه تا بشه ؟
یه مقایسه کنید Stats اینجا رو با بتل لاگ :

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/404-DawgNotFound/stats/337822902/pc/

قصدم نشون دادن Stats نیست بلکه : کسی که Stats خوبی داشته صرفا چیتر نیست . خیلی ها چیتر بودن ولی در اخر بن شدن کسی نبوده با چیت در رفته باشه پس اگر ریگی به کفشم بود منم الان بین شما نبودم ...
کسی هم به بازی من مشکوک هست دوست داشته باشه ویدیو میگیرم آپلود میکنم ولی در هر صورت مشکل خودتونه به من شک دارید من دارم بازیمو انجام میدم .
ارزش نداره اسم ببرم کیا بودن ولی یه کم از بچه های Gold یاد بگیرید ...
- - -ویرایش - - -

این پینک بوستر چیه هی میگه لطفا آپدیتش کن
باید برم لانچر جدید بگیرم؟
یه Anti Cheat هست توسط گروه Evenbalance ارئه شده و خیلی معروفه بین بازی های مالتی پلیر . شما Punk buster services میتونید نصب کنید خودش به طور اتوماتیک بازی ها رو آپدیت میکنه یا اینکه Punk Buster Setup رو دانلود و با استفاده از اون به صورت دستی بازی هاتون رو آپدیت کنید . سرورهایی که PB فعال هستن حتما باید PBتون رو آپدیت کنید تا بتونید وارد سرور بشید . کار لانچر بازی هم جدا هست شما اگر خیلی وقته بازی نکردید لانچر جدید رو هم دانلود کنید از سایت zlogames .

Epic Fail ! جت خودشو که زد :d .

- - -ویرایش - - -

من یه گلگی از دوستان دارم . یه سری از بچه ها تو بازی منو مسخره میکنن - فحش رکیک و زشت میدن و به تمسخر میگیرن میگن چیت زده و مادر چیت اومد و ... خب بچه جون حداقل رعایت کن یه کم ادب رو به جا بیار فحش نده . کسی با من مشکل داره بیاد همینجا حلش میکنیم . مگه کسی که 40 - 0 KD میزنه حتما باید چیت داشته باشه تا بشه ؟

Progression - 404-DawgNotFound - Battlelog / Battlefield 3

قصدم نشون دادن Stats نیست بلکه : کسی که Stats خوبی داشته صرفا چیتر نیست . خیلی ها چیتر بودن ولی در اخر بن شدن کسی نبوده با چیت در رفته باشه پس اگر ریگی به کفشم بود منم الان بین شما نبودم ...
کسی هم به بازی من مشکوک هست دوست داشته باشه ویدیو میگیرم آپلود میکنم ولی در هر صورت مشکل خودتونه به من شک دارید من دارم بازیمو انجام میدم .

چنباری که منو زدی که چیز مشکوکی ندیدم اصن! اینا بجای بازی فقط همین k/d رو نگا میکنن چون اگه حواسشون به بازیشون بود میدیدن که چیز مشکوکی نبود!

کلا از بچه های اینجا من تاحالا فقط مسعود11 و paradaimix رو دیدم تو بازی
چون کلا زیاد حواسم به لیست و مسیج های بازی نیست ...
فقط بازی برام مهمه، کسی هم ناراحته مشکل خودشه :دی

کاکام بشم ولشون کن اینا چون فهمیدن شومو شیرازی هستی همشهریه خودمی حسودی کردن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or