Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
نمیدونم چرا اینطوریه
گاهی میده گاهی میزنه پلایر پیدا نشد
به جز خودم بقیه رو میزنم سخت نشون میده
داداش با رسم شکل پیدا کردن شماره ID رو برات میزارم . شماره رو پیدا کردی بزن سرچ کن میاد
اون 106314 دیگه مال منه و هیچوقت عوض نمیشه
اگر این روش جواب نداد بگو بریم با هم اوریج بگیریم :p:d

بهترین سلاحای من به ترتیب:
dao12.png

DAO-12 که 200نفرو باش کشتم!(اوایل فقط همینو ورمیداشتم!!:دی)

sks.png

SKS که 140تا باش کشتم! تازگیا بیشتر همینو میزنم!

acb90.png

ACB-90 که باش 65تا کشتم!

به تعداد کیلا گیر ندید!! نوبم دیگه!:دی

سیستم Assignment ها چجوریه ؟ اصلا ترتیب خاصی نداره واسه من بعد از هر راند هی ریست میشه . یه سری اصلحه ها هم بود که با بازی کردن بخش Co-Op و گرفتن امتیاز آنلایک میشدن مثل M93R - MP412 Rex و G3A3 . این 3 تا اصلحه خوراک منه ولی ندارمشون انگار تو بازی یه چیزی کم دارم همش با Magnun .44 بازی میکنم ولی اون حالش کمه :( . شما نمیدونید باید چیکار کرد ؟

سیستم Assignment ها چجوریه ؟ اصلا ترتیب خاصی نداره واسه من بعد از هر راند هی ریست میشه . یه سری اصلحه ها هم بود که با بازی کردن بخش Co-Op و گرفتن امتیاز آنلایک میشدن مثل M93R - MP412 Rex و G3A3 . این 3 تا اصلحه خوراک منه ولی ندارمشون انگار تو بازی یه چیزی کم دارم همش با Magnun .44 بازی میکنم ولی اون حالش کمه :( . شما نمیدونید باید چیکار کرد ؟
وقتی به یه سرور جوین میشید نباید ازش خارج شید تا اون اساینمنت کامل شه، همینطور پشت سر هم راندهای بعدی رو بازی کنید تا اساینمنت تموم شه، وقتی تمون شد بذارید برید راند بعد بعدش از بازی خارج شید، اینجوری میشه اساین ها رو باز کرد، فعلا بدبختیه باز کردنشون و تنها راه ممکنم همینه، باید یه فکری به حال این وضع بکنن در غیر اینصورت بعضی اساین هارو هیچوقت نمیشه باز کرد :|

وقتی به یه سرور جوین میشید نباید ازش خارج شید تا اون اساینمنت کامل شه، همینطور پشت سر هم راندهای بعدی رو بازی کنید تا اساینمنت تموم شه، وقتی تمون شد بذارید برید راند بعد بعدش از بازی خارج شید، اینجوری میشه اساین ها رو باز کرد، فعلا بدبختیه باز کردنشون و تنها راه ممکنم همینه، باید یه فکری به حال این وضع بکنن در غیر اینصورت بعضی اساین هارو هیچوقت نمیشه باز کرد :|
اینطوری باشه باز شدنیه ولی نت من نیم ساعتی یه بار میپکه . تازه تو تانک 110 - 9 داشتم میرفتم 400 تا تیکت دیگه مونده بود پکید :(

اینم میزنه The player could not be found

شیطونه میگه برم بازی رو اوریج بگیرم راحت شم :d
نمیدونم چرا اینطوریه
گاهی میده گاهی میزنه پلایر پیدا نشد
به جز خودم بقیه رو میزنم سخت نشون میده
داداش با رسم شکل پیدا کردن شماره ID رو برات میزارم . شماره رو پیدا کردی بزن سرچ کن میاد
اون 106314 دیگه مال منه و هیچوقت عوض نمیشه
اگر این روش جواب نداد بگو بریم با هم اوریج بگیریم :p:d
یه 20 تا CD-key شانسی اوریجین داشتم. 16 تاشو فروختم. 4 تا دیگه مونده، ممکنه توش BF3 هم باشه. اینا رو اینجا میزارم، هر کی زودتر ردیمش کرد نوش جانش!:)

82EN-KVMF-J9XU-HVHJ-5KQQ
4MZH-CQTT-7ZQQ-X3BN-TAGK
8YPP-6H6P-AC6W-BTUR-VKQV

اینطوری باشه باز شدنیه ولی نت من نیم ساعتی یه بار میپکه . تازه تو تانک 110 - 9 داشتم میرفتم 400 تا تیکت دیگه مونده بود پکید :(
منظور منم همین بود، مشکلات نت شما بماند، مشکلات سرورا که یهویی میندازن بیرون و بسته میشن و به خاطر پینگ بن میکنن که دیگه جای خود دارد.

یه 20 تا CD-key شانسی اوریجین داشتم. 16 تاشو فروختم. 4 تا دیگه مونده، ممکنه توش BF3 هم باشه. اینا رو اینجا میزارم، هر کی زودتر ردیمش کرد نوش جانش!:)

82EN-KVMF-J9XU-HVHJ-5KQQ
4MZH-CQTT-7ZQQ-X3BN-TAGK
8YPP-6H6P-AC6W-BTUR-VKQV

دوستان چه سریع هجوم اوردند :)) به قول greg :
Once a Pirate,Always a Pirate
:d

94400363702647419423.jpg

__________]

اقا واسه اسانمیت ACW-R باید 20 تا AT Rocket kill داشته باشم.یعنی چی؟

82EN-KVMF-J9XU-HVHJ-5KQQ
4MZH-CQTT-7ZQQ-X3BN-TAGK
8YPP-6H6P-AC6W-BTUR-VKQV
من راه استفاده اینا رو هم بلد نیستم :)) تا حالا هیچ بازی ای اوریج نخریدم و تنها بازی آنلاینم کانتر بوده :p :d
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
آقایون برای آپدیت شدن گان ها باید فقط لول بره بالا ؟
این لیزر گان رو نمیشه از روش برداشت آدم رو تابلو میکنه

آخرین ویرایش:
آقایون برای آپدیت شدن گان ها باید فقط لول بره بالا ؟
این لیزر گان رو نمیشه از روش برداشت آدم رو تابلو میکنه
نه برای هر گان باید باهاش امتیاز بگیری تا خرت و پرت هاش unlock شه.
برای گرفتن گان جدید یا لول کلی ات باید بره بالا یا لول ات مثلا تویه کلاس Assault بره بالا
برای خاموش کردن لیزر یا نور جلوی اسلحه میتونی از دکمه ی T استفاده کنی
برای برداشتن این قابلیت هم به کلی قبل از Spawn شدن برو تو زبانه ی Customize و بعد Accessories اونجا میتونی خرت و پرت ها رو ویرایش کنی مثلا لیزر رو برداری یا یه دوربین خفن تر بذاری

82EN-KVMF-J9XU-HVHJ-5KQQ
4MZH-CQTT-7ZQQ-X3BN-TAGK
8YPP-6H6P-AC6W-BTUR-VKQV
BC هم نینجا های خودش رو داره:d

این مشکل ذخیره شدن اساینمنت ها رو حل کرده بودن ولی متاسفانه یک مشکل دیگه بوجود اومد که برای هر 2-3 ribbon یک مدال میداد و آخر هر راند یهو می دیدی 10 تا مدال گرفتی . واسه همین دوباره به حالت اول برش گردوندن و دارن روش کار می کنن که وقتی درست شد ریست لول ها رو هم باهاش اعمال کنن . بعد این ریست گان های co-op هم باز میشه که من خودم عاشق m1911 بتل3 هستم ، تو بتل4 انگار delay داره :( . G3A3 هم که نگو لامصب کار اسنایپ رو انجام می داد :d . کلا بررسی کردن هر چیز خوبی که BF3 داشت رو برداشتن ، یه سری چیزهای بیخود به جاش گذاشتن شد BF4 :| البته نه به این اغراقی که من کردم ولی انصافا این همه Cammo به چه درد می خوره وقتی G3A3 تو بازی نیست ؟ :D .

این مشکل ذخیره شدن اساینمنت ها رو حل کرده بودن ولی متاسفانه یک مشکل دیگه بوجود اومد که برای هر 2-3 ribbon یک مدال میداد و آخر هر راند یهو می دیدی 10 تا مدال گرفتی . واسه همین دوباره به حالت اول برش گردوندن و دارن روش کار می کنن که وقتی درست شد ریست لول ها رو هم باهاش اعمال کنن . بعد این ریست گان های co-op هم باز میشه که من خودم عاشق m1911 بتل3 هستم ، تو بتل4 انگار delay داره :( . G3A3 هم که نگو لامصب کار اسنایپ رو انجام می داد :d . کلا بررسی کردن هر چیز خوبی که BF3 داشت رو برداشتن ، یه سری چیزهای بیخود به جاش گذاشتن شد BF4 :| البته نه به این اغراقی که من کردم ولی انصافا این همه Cammo به چه درد می خوره وقتی G3A3 تو بازی نیست ؟ :D .
ولی در عوض ACE گذاشتن لامصب ACE که خودش یه جورایی میره زیرشاخه G3 ! اصلحه GALIL ACE معرکه هست ولی در حد G3 :d

ولی در عوض ACE گذاشتن لامصب ACE که خودش یه جورایی میره زیرشاخه G3 ! اصلحه GALIL ACE معرکه هست ولی در حد G3 :d

ace اون شخصیت G3 رو نداره :d
G3 رو هر کسی بر نمی داشت ولی Ace رو اینقدر همه باهاش بازی کردن خز شد الان من دیگه دست کسی نمی بینم :p .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or