Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
برا من که مشکلی نداره، ممکنه برا شما هیتلر باشه، شما از اینجا برو :
Портал - Zlofenix Games

==========================

بچه ها بیاید با هم قرار بذاریم یه زمان مشخصی تو یه سرور جوین شیم با هم بریم سوتیای همدیگه رو ببینیم یه کم بخندیم :d

من که پایم، همه نوع وسیله ایم سوار میشم و مشکلی بابت کنترلشون ندارم، کلاسای مهندس و ساپورتم ورمیدارم.
خوب گفتی . من یه بار تو مپ Sinece Crossing CQ با تانک داشتم از کنار رودخونه رد میشم سرعتم زیاد بود اومدم بپیچم کنترل از دستم خارج شد تانک رو به صورت عمودی و از بقل انداختم تو اون پیاده روی پایین که کنار آب هست هیچکاریشم نمیشد کرد تانک هم نمپکید چیزی هم دم دست نبود منفجرش کنم تا نیم ساعت تانک اسپاون نشد اصن یه وضی :d

اقا بیاید اینم BF 3 به صورت رایگان::d
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition
EA خودش مجانیش کرد:d
فقط تا 5 روز دیگه فرصت دارید تا بازی رو اکانتتون اضافه کنید. سیاست EA در مورد On the house به این صورت هست که اگه بازی رو به اکانتتون اضافه کنید برای همیشه در داخل اکانتتون باقی خواهد ماند.

qzb5nx232rvqcpqfg.jpg

کی حال داره از اول شروع کنه :( چرا اینقدر دیر :d ای بابا :d تازه امرو شدم لول 46 :( حیف که پریمیوم نی وگه نه ارزش ا اول رفتنو داش :d
این با ارزش ترین بازی On the House بوده. و تنها بازی که بخش چند نفره هم داشته.

الان با این میشه آنلاین بازی کرد مثل همین ورژن هکی؟
من اکانت ساختم و بازی رو هم اد کردم
چطوری باید آنلاین بازی کرد
روش که میزنم play بازی رو اجرا میکنه اما بخش کمپین هستش
از همون اول رفت سیو هام رو پیدا کرد و اصلا گزینه ای برای دانلود نداد
برعکس plants vs zombie که دارم دانلودش میکنم
آیدیم همین meysam-raz هستش

آخرین ویرایش:
از طریق سایت battlelog.com باید بازی کنی لیست سرور ها اونجاست!

نسخه Multi رو باید با Battlelog اجرا کنی
برو Battlelog / Log in
login کن بعد برو تو قسمت server ها اونجا یکی رو انتخاب کن بزن play;)

نسخه Multi رو باید با Battlelog اجرا کنی
برو Battlelog / Log in
login کن بعد برو تو قسمت server ها اونجا یکی رو انتخاب کن بزن play;)
داداش تشکر
مشکل اینجا بود که من نسخه کرکی رو داشتم
بعد درجا اوریجین اون نسخه رو شناخته بود
چون کرک ریخته بودم ( حالا یا این مشکل اصلی بود یا هرچی ) اون نسخه رو اجرا نمیکرد و توی بتل لوگ میموند همینطوری
در صورتی که بتل لوگ فکر میکرد من توی بازیم و وقتی ضربدر رو میزدم میگفت از بازی میخوایی بری بیرون ؟ :d
زدم اون نسخه رو پاک کردم و دقیقا اول دانلود نسخه جدید رو زدم و بعدش هم همون نسخه رو بدون کرک نصب کردم جای فایل های این و در آخر اومد بالا
خلاصه الان رفتم یکی دو تا لول زدم تو گوشش
خیلی خوبه :d
بی خیال اوریج خوری :d لول 1 با 9 تا مپ :| دوباره برگشتم به پایرت خوری :d لول 46 با 29 تا مپ :d
من فقط اینو گرفتم یک کمی وجدانم آسوده باشه :d و از طرفی ممکنه پایرتش بپوکه
عمرا اگر پایرت رو ول کنم :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or