Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

شما بعد از اينكه وارد بازي شدي يه صفحه كوچيك باز ميشه.روي creat acount كليك كن.اونجا ايميل و نام كاربري و رميز خودتو بزن.بعدش يه حساب كاربري ساخته ميشه.وارد محيط بازي ميشي.گزينه multiplayerرو ميزني.بعدش join internet ميزني. اونجا نوشته كانكت تو اي پي.بعدش آي پي و پورتو ميزني ميره تو سرور#:-s#:-s#:-s
ممنون ipو portرو چی بزنم؟

با سپاس از دوستان آریا و احسان و دیگر دوستان

بالا شهر و پایین شهر و ... نداره. هر کس خرد و هوش دانش بیش تری داشته باشه و آزاد اندیش تر باشه! جایگاه بالاتری هم داره وگرنه زن و مرد و بالاشهر و پایین شهر نداره. بی خرد هم بالاشهر هست و پایین شهر.

دوستان اگر ممکنه از این پس به بازی بپردازیم. چیزهایی که همه باهاش همداستان (موافق) بودن رو دیدیم پس هر کسی اون رو انجام نداد ناچار باید کیکش کرد.

الان هم همه بریم سرور

go go go

اين همه پيشنهاد داديم ولي هيچ كدوم انجام نشد.قرار شد جناب سرور يكي در ميان مپا رو عوض كنن يكي 64 يكي 16.من الان دوساعته دارم تو opration clean sweep بازي ميكنم.مثل اينكه علاقه خاصي ايشون به اين مپ دارن.ديشبم همين مپ بود.آخه چرا ؟يعني مپ ديگه نيست كه گير داده به اين؟ دوما خطاب به بعضي داداشاي گلم.ببينين توي اين مپ كه اسمشو بردم همه پرچم ها دست عراقه و يك پرچم قرمز دست آمريكا پس هنر نكردين كه بخواين از فلگ خودتون پروتكت كنين.زيبايي اين بازي به اينه كه برين پرچم ها رو با جنگ تن به تن بگيرين.نه صرفا با راكت.يه نفر راكت ميندازه يكي ديگه با بالگرد ميره اون فلگو دوباره پس ميگيره. آخه ببينين 4 نفر آدم كه تو بازي هستن نبايد دو نفر برن بالگرد دو نفر جت.اخه حرفم اشتباهه؟تورو خدا مپ كركند رو بزارين.مطمئنا خيلي بهتر از اوناست

اين همه پيشنهاد داديم ولي هيچ كدوم انجام نشد.قرار شد جناب سرور يكي در ميان مپا رو عوض كنن يكي 64 يكي 16.من الان دوساعته دارم تو opration clean sweep بازي ميكنم.مثل اينكه علاقه خاصي ايشون به اين مپ دارن.ديشبم همين مپ بود.آخه چرا ؟يعني مپ ديگه نيست كه گير داده به اين؟ دوما خطاب به بعضي داداشاي گلم.ببينين توي اين مپ كه اسمشو بردم همه پرچم ها دست عراقه و يك پرچم قرمز دست آمريكا پس هنر نكردين كه بخواين از فلگ خودتون پروتكت كنين.زيبايي اين بازي به اينه كه برين پرچم ها رو با جنگ تن به تن بگيرين.نه صرفا با راكت.يه نفر راكت ميندازه يكي ديگه با بالگرد ميره اون فلگو دوباره پس ميگيره. آخه ببينين 4 نفر آدم كه تو بازي هستن نبايد دو نفر برن بالگرد دو نفر جت.اخه حرفم اشتباهه؟تورو خدا مپ كركند رو بزارين.مطمئنا خيلي بهتر از اوناست
دوست عزیز شما تو همین جملاتت بجای بالگرد و جت ،میتونی تانک و ضد هوایی،تانک و تیربار و ... رو بزاری یعنی چون تعداد کمه با هر وسیله ای میشه این کارو کرد پس بیخیال این موضوع
در مورد نقشه هم منم موافقم بازی باید 20 دقیقه باشه تا تنوع نقشه باشه (البته میشه رای گیری کرد رفت نقشه دیگه ولی اینجوری برنده مشخص میشه)و در مورد نقشه منم 10 بار گفتم یکی درمیون نقشه پروازی و زمینی بزارید تا
بازم تنوع باشه:d
در کل زیر 20 نفر اوضاع همینه !من الان دوشبه سرورهای خارجی نرفتم با اینکه رنک دارم و سرور پری هم هست تا شاید دوستان بیان و سرور حداقل 10 نفره بشه!

دوست گرامی قرار شده همهی نقشه ها رو ادمین گرامی به سرور بیافزایند. با افزوده شدن همهی نقشه ها شما می تونید در بازی هر نقشه ای که دوست دارید رو به رای همگان بگذارین و اگر رای بیاره پس بازی می ره توی اون نقشه و اگر رای نیازه نمی ره! درباره ی کم شدن زمان نقشه ها هم ادمین باید اقدام کنه و زمان هر مپ رو کم بکنه همچنین دوست گرامی شما به هیچ عنوان نمی تونید مشخص کنید چه کسی از چه چیزی بهره ببره یا نبره. این بازی یعنی میدان نبرد 2 به جنگ افزارهای پرشما سنگین و سبکش معرف هست و هر کسی می تونه از بالگرد یا هواپیما یا تانک یا هر چیزی که دوست داره بهره ببره. اگر کسی این جنگ افزارها رو نمی پسنده به نظرم باید بره و کانتر بازی کنه رو در رو... اینکه سرور خلوت هست درسته و همه ی ما اینو می دونم. همه داریم توی این سرور بازی می کنیم و زمان می گذارم تا آرام آرام سرور شلوغ بشه. همون طور که روز اول من و وحید بودیم و آرام آرام دوستان دیگه رو پیدا کردیم و همه به هم پیوستیم. سرور اگر ثبت بشه و توی مولتی پلیر بیاد ممکنه شلوغ تر هم بشه. همین حالا هم اگر همه بیان (نیمی از کاربرها نمیان و گفتن که به زودی میان!) شمارمون کم نیست و بالای 15 نفر هست یک چیز دیگه. توی انجمن و همین جا دیگه ده ها بار گفتگو شده و به این نتیجه رسیدیم که: فرمانده داریم و تنها چیزی که نداریم توپخانه سنگین هست. پس باز دوستان نیان یه گفتگویی که پیش تر نتیجه داشته رو پیش بکشن. این سرور یک امکان خیلی خوبی هست برای کسانی که bf2 بازی می کنند و پینگ عالیه درش. اگر کمی توی سرورهای برون مرزی بازی کنید متوجه خواهید شد که سرور ایرانی چه نعمتی هست پس همه ی برای سر پا نگه داشتن و البته لذت بردن از بازی و ایجاد یک جو کاملا دوستانه مسئول هستیم با سپاس

من نميگم كه چيرو برندارن چيرو بردارن.ببينيد اين بحث مردونه بازي كردن مثال بزنم.بببينيد اشتباه ميگم يا.در مپ opration clean sweep من سوار يه جنگ افزار ميشم ميام تو بيس عراق تا پام به اونجا ميرسه منو با راكت ميزنه.يا با بالگرد بالاي كوه نشسته اسكن ميكنه ببينه من كجام تا رسيدم به اونجا هليكوپترو بلند ميكنه مياد منو ميكشه دوباره ميشينه سرجاش.به نظرتون اين فرايند عملا يك نواختي بازي رو به دنبال نمياره؟اونم با اين تعداد كم؟من نميگم جت برندار.من ميگم حالا كه تعداد كمه بهتره رو در رو جنگ كنيم.و الا منم ميتونم پشت سر هم بك آپ بگيرم تمام نقشه رو مال خودم كنم.اين براي من كاري نداره.ولي دوستان بدونن اگه از روي هوا بيان رو زمين بهتره.چون همونجور كه گفتم بازي زياد شلوغ نيست هنوزپس خيلي كار بزرگي نميكنن يه نفر با راكت ميفرستن هوا.چون اين كار جز خستگي براي كسي كه پياده هست چيز ديگه نداره

سلام
یکی از دوستان تهرانی هست که بازی رو می خواد . کدوم یکی از دوستان براش مقدوره که بازی رو براش پیک موتوری کنه ؟ هزینه رو هم همشو تقبل می کنه

وای من دیشب تونستم مالتی بازی کنم(mamalymr)عجب حالی داد!!!:d
فقط من چون نمیدونستم مالتی هست چند نفر از یارامو کشتم بعد که اونم منو کشت فهمیدم که بله مالتی شده!!!:d
ساعت تقریبا11شب!:d

نه دوست عزیر
خوب به دلایل مختلف و توافقی بین دوستان سرور از ساعت 10 فعال هستش

اگه پینگتم می کشه تو این فاصله می تونی بری سرور های دیگه (خارجی)بازی کنی

هرسلاحي ضد(پاد) آن هم وجود دارد

من نميگم كه چيرو برندارن چيرو بردارن.ببينيد اين بحث مردونه بازي كردن مثال بزنم.بببينيد اشتباه ميگم يا.در مپ opration clean sweep من سوار يه جنگ افزار ميشم ميام تو بيس عراق تا پام به اونجا ميرسه منو با راكت ميزنه.يا با بالگرد بالاي كوه نشسته اسكن ميكنه ببينه من كجام تا رسيدم به اونجا هليكوپترو بلند ميكنه مياد منو ميكشه دوباره ميشينه سرجاش.به نظرتون اين فرايند عملا يك نواختي بازي رو به دنبال نمياره؟اونم با اين تعداد كم؟من نميگم جت برندار.من ميگم حالا كه تعداد كمه بهتره رو در رو جنگ كنيم.و الا منم ميتونم پشت سر هم بك آپ بگيرم تمام نقشه رو مال خودم كنم.اين براي من كاري نداره.ولي دوستان بدونن اگه از روي هوا بيان رو زمين بهتره.چون همونجور كه گفتم بازي زياد شلوغ نيست هنوزپس خيلي كار بزرگي نميكنن يه نفر با راكت ميفرستن هوا.چون اين كار جز خستگي براي كسي كه پياده هست چيز ديگه نداره
اگرحريف با بالگرد(چرخبال) يا هواپيماي جنگي ازپرچمش پدافند(دفاع)ميکنه ، خوب شما هم ميتونيدبا بالگردوهواپيماي جنگي باهاش نبردکنيد! اينطوري نيست که هيچ وسيله اي نباشه که بتوني با انها مقابله کني.
هر سلاحي دراينبازي ضدش نيز وجوددارد. اگردربعضي نقشه ها حريف هلي کوپترداره وشمانداريدبجاش ضدهوائي درنظرگرفته شده.ولي بيشترنقشه ها هردوتيم ازنظر امکانات برابرند فقط نوع آنها فرق ميکند.
درضمن تيم عربي عراق نيست بلکه تيم فرضي متحده خاورميانه است
MEC = Midle Eest Coalition =متفقين خاورميانه
که البته ايران نيز جزو آن حساب شده! مثلاً نقشه هاي
Gulf of Oman , Mashtuur city درايران فرض شده اند! همچنين Karkand نيز واژه معرب خرچنگ است که مثلاً جائي درايران تصورشده.
اگرپچ نقشه هاي اضافه رو بتونيد گيربياريد نقشه اي بنام پرژن گالف Persian Gulf هم ساخته شده.اين بازي مادهاي زيادي داره .توي اينترنت بگرد.من 7تا دي وي دي دارم شامل چندين نقشه هاي بسيارجالب اضافي.ولي فقط قابليت بازي آن لاين دارن.
پچ اس پي 64 روامتحان نکردم روشون .شايد بشه باهاش آنها رو با سينگل پلير هم بازي کرد.
راستي هرکسي خواست بگه تا براش بفرستم.فقط هزينه پست ميگيرم.مردونه ميگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or