Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

من کاملا نظر آقا رضا رو تایید میکنم مخصوصا جملاتش با کلمات ادبی رو (:
تمام پیشنهاداتش رو هم عالی میدونم ولی بازم نظر اکثریت شرطه
بهترین کار رای گیری هست (تا موقعی که تعداد زیاد شه و دوبازه رای گیر یشه)اگه قانون بشه مثلا من که هلی کوپتر سوار میشم نمیگم فلانی تو ضد هوایی یا جت نگیر !! یا مگه میشه نارنجک نزد و بمب نزاشت ؟خوب بازی حالش به همینه دیگه وگرنه اسنایپر نامردترینه!!(خودم تو سرور vault باپینک 300 برش میدارم)میری یه گوشه تخ تخ هدشات میکنی همه رو
در مورد مپ هم به نظرم واسه اینکه تنوع باشه اگه همه دوست داشتن مپ کرکند(باید شلوغ باشه ها)هم که وسائل پروازی نداره باشه (اگه کسی نخواست تو بازی یه رای گیری میشه مپ عوض میشه به همین راحتی!)
پس رای گیری و احترام و جو دوستانه رو خراب نکنید
امیدوارم سرور هر روز شلوغ تر شه
بفرمایید شام!

اون صاحبه کافی نت مگه چیزه؟بازی رو که ریخت شما کل فولدر بازی رو با winrar تبدیل کن به آرشیو و رو یه dvd رایت کن،فقط یه نکته داره که بازی باید تو ریجستری وارد بشه که کارش یه فایل 2کیلو بایتی که تو صفحات قبل آپ کردم اگه خواستی بگو دوباره بزارم(پس شد یه فایل بازی + فایل ریجستر) حالا میتونی به همه بدی بازی رو :d

نامرد داره 5 تومن میگیره من خوده بازی رو 650 تومن خریدم 650 تومن تک تومنی حروم خور زور داره. ادرس بده نه خجالت داره نه منت باست می فرستم

نامرد داره 5 تومن میگیره من خوده بازی رو 650 تومن خریدم 650 تومن تک تومنی حروم خور زور داره. ادرس بده نه خجالت داره نه منت باست می فرستم
داداش قربونت برم نوکرتم فقط حیف که در گفتی!:d
دوستان من الان پچ و بازی رو دارم اولم بازی بعدم پچ 1.41وبعدم 1.5رو نصب کردم حالا چیکارکنم؟چطوری ipوارد کنم و....

به این میگن آدم چیزفهم

دوستان گرامی دیدگاه من

1- با بهره نبردن از توپخانه 100% همداستان و موافق هستم. ولی می تونیم برای پیدا کردن بازیکن ها از دیگر امکانات فرماندهی یعنی رساندن ابزارهای جنگی و خودروی جنگی و جنگ افزار و همچنین رادار گردان و ... بهره ببریم. تنها و تنها توپ خانه هست که از دید من نباید ازش بهره برده بشه (نظر بیشتر دوستان اینه که از توپ خانه بهره برده نشه پس گمان می کنم دست کم این قانون تصویب شد)

2- به هیچ عنوان با نقشه های 16 یا حتی 32 کاملا مخالف هستم چرا که هواپیما و بالگرد نداره. این بازی میدان نبرد هست و اگر می خواستیم با جنگ افزار سبک بازی کنیم می رفتیم کانتر بازی می کردیم

3- نظر شخصی بنده این هست که به پایگاه اصلی و فرودگاه ها حمله نشه. این فرودگاه ها و پایگاه های اصلی باعث می شن تعادل در بازی و جنگ افزارها برای هر گروه به وجود بیاد و در صورتی که به این پایگاه ها تجاوز بشه همه چیز به هم می ریزه.

4- از دوستان خواهش می کنم از کل کل های جدی و شخصی در هنگام بازی خودداری کنند. هر کدوم از دوستان گرامی اگر خواست به خود من بگه تا من نام کاربری یاهوی شخص روبرو رو در اختیارش قرار بدم تا در یاهو هر چقدر دوست دارن با هم گفتگو کنند

5- از داوود گرامی درخواست می کنم یک سری از نقشه های 64 دیگه رو هم توی سرور ادد کنند و زمان بازی ها رو هم کمتر کنند تا نقشه ها زودتر عوض بشه و از یکنواختی بیرون بیاد
یکی ازدوستان اونقدربازی رو جدی میگرفت ودرموردفرمانده نشدن عصبی میشددیشب که من تصمیم گرفتم اصلا واردسرورپارسیان گیمز نشم دیگه . اون موقع هم فوری رفتم یک سرور اصلی(جدیداً پسرعمومازخارج یک سی دی کی اصلی برام فرستاده میرم سرورهای اوریجینال) اگرخواستین منت بذارین وبخواهین من برگردم باید این قانون فرمانده نشدن رومشخص کنیم.به نظرمن فرمانده باید باشه تا به گروهان ها فرمان بده! وکمک رسانی کنه ولی از توپخانه آرتیلاری استفاده نکنه اگر تعداد زیر16 باشه. موافقین؟
آقایی که اسمش یادم نیست وخیلی حساس بود من معذرت میخوام ولی نقشه 64 باید فرمانده داشته باشه تا جای دشمن رو اسپات کنه. آرتیلاری هم بخاطرخوشم میومد اذیتت کنم استفاده کردم چندبار:))
هرکی جنبه نداره نیاد بازی)x
درضمن من وقتی هیتلر گروهبان بود ژنرال بودم وبی اف2 بازی میکردم!

این قانون ها رو از کجا آوردی؟!

اين دوست گرامي nasimparsi بيشتر چيزهايي كه من بايد ميگفتم رو گفتن.من با نظر ايشون در رابطه به حمله به فرودگاه واقعا موافقم.من هنگامي كه ميخوام سوار بالگرد يا جت بشم فرد مقابل با راكت جتو منفجر ميكنه.اين عملا يعني يك نواختي بازي.خوب با جت كه نشد.با بالگرد وقتي ميرم فلير ميزنه بازم بالگردو منفجر ميكنه.اگه بخوام با قايق برم دو ساعت طول ميكشه.

در صورتي كه تعداد افراد در بازي زياد نيست:
1.از راكت جت استفاده نشه
2.از توپخونه استفاده نشه
3.از فلير استفاده نكنن
4.زمان بازي رو كم كنن
مطمئنا اگه به اين درخواست ها رسيدگي بشه واقعا بازي روند بهتره طي ميكنه
با تشكر از دوست خوب nasimparsi

يك سوال داشتم من كجا ميتونم نقشه درخواستي خودمو بدم؟چون مثلا نقشه clean sweap زياد مناسب بازي نيست.
پس دیگه بفرمائین اصلا بریم مسجداعتکاف کنیم دیگه! اگرازاین چیزها استفاده نشه که اصلا ممکن نیست. تازه ماسر فرمانده و آرتیلاری هنوز توافق نکردیم شما سر ریزترازاین ها قانون میذارین؟ شرمنده ها؟!:">

داداش قربونت برم نوکرتم فقط حیف که در گفتی!:d
دوستان من الان پچ و بازی رو دارم اولم بازی بعدم پچ 1.41وبعدم 1.5رو نصب کردم حالا چیکارکنم؟چطوری ipوارد کنم و....

شما بعد از اينكه وارد بازي شدي يه صفحه كوچيك باز ميشه.روي creat acount كليك كن.اونجا ايميل و نام كاربري و رميز خودتو بزن.بعدش يه حساب كاربري ساخته ميشه.وارد محيط بازي ميشي.گزينه multiplayerرو ميزني.بعدش join internet ميزني. اونجا نوشته كانكت تو اي پي.بعدش آي پي و پورتو ميزني ميره تو سرور#:-s#:-s#:-s

چطور نقشه درخواست کنیم

من با اين مورد سوم موافق نيستم.فلير نباشه كه تا يكي سوار Anti-Air ميشه راحت ميتونه هليكوپتر رو بزنه.
در مورد نقشه منم يه سوال دارم:نميشه نقشه درخواست بديم؟!
مثلا بگيم فلان نقشه براي بازي مناسب نيست.
در ضمن به نظر من اين نقشه ها خيلي خوبن:
Operation Road Rage
Dragon Valley
Operation Clean Sweap
درهنگام بازی وقتی tab بزنین یک صفحه میاد روش کلیک کنیدوبالای صفحه میتونید مشخصات سروربازی و درسمت راست ووت مپ ( رای گیری برای نقشه)رو انتخاب کنید درپائین میتونید کسی رو که نمیخواهید صداش رو بشنوید رو ایگنور کنید ، همچنین کسی رو که میخواهید براش کیک ووت بگیرین انتخاب کنید
kick vote= کیک ووت = رای گیری برای اخراج یکی ازبازیکنان(همتیمی معمولا )
caps lock=کپس لاک
map vote=مپ ووت=رای گیری برای نقشه جدید و یا نقشه پیشنهادی بعدی
tab=کليد تب روي صفحه کليد_کيبورد)key board

آخرین ویرایش:
پس دیگه بفرمائین اصلا بریم مسجداعتکاف کنیم دیگه! اگرازاین چیزها استفاده نشه که اصلا ممکن نیست. تازه ماسر فرمانده و آرتیلاری هنوز توافق نکردیم شما سر ریزترازاین ها قانون میذارین؟ شرمنده ها؟!:">
دیشب اولش که کل انداخته بودید با هم حال داد ولی بعد بی جنبه بازی شد(مخصوصا توهین به ایرانی بودن ما)x) که منم واقعا ناراحت شدم و زدم بیرون ولی همینطور که پست های قبل یحتمل دیدید قرار شد یه قانون مشخص شه که دیگه این مسائل پیش نیاد
راستی اونی که تو مپ اصلی با نارنجک چندبار 2-3 نفرو با هم میفرستا هوا من بودم=))
شما هم باهم تبادل الفاظ میکردید و منم با اینکه طرف مقابلتون بودم جملات موافق شما میزدم/:) کلی صفا کردیم حیف که کیفمون خراب شد>:)

خیلی ممنون حرف دل مارو زدی

با مورد 1 که بهره نبردن از موشک جت هست مخالف هستم

همچنین درباره ی نقشه ها از ادمین گرامی درخواست می کنم همه ی نقشه های 64 رو ادد کنند و در اونجا هر کس می تونه یک نقشه رو در خود بازی به رای گیری بازیکن ها بزاره و اونجا بیشترین رای رو اگر بیاره نقشه دگرگون می شه

از دوستان خواهش می کنم به هیچ عنوان و به هیچ عنوان به هم توهین نکنند. چه در اینجا و چه در بازی. هر کس خواست گفتگویی دو نفره داشته باشه می تونه از طریق یاهو این کار رو انجام بده. در جاهایی که همگانی هست از دشنام یا ... لطفا بپرهیزید

تا اینجا گمان می کنم چیزهایی که مورد توافق باشه

1- بهره نبردن از توپخانه سنگین
2- کم کردن زمان بازی ها
4- به پایگاه اصلی و فرودگاه به هیچ عنوان آفند (حمله) زده نشه
3- گوناگونی نقشه ها و افزودن همه ی نقشه های 64 به دست ادمین گرامی
درودبرشما .هم به خاطر اینکه حرف دل ماروزدین هم بخاطر این که پارسی رو پاس میدارین:x
ایکاش این واژه های که شما به کارمیبرید(استفاده میکنید) ماهم کم کم یاد میگرفتیم. هرکی کتاب های کسروی و...میخوادبه من بگه تا لینک داون پی دی اف شون رو بدم درضمن

ای ول . حالا باور کردی؟

فقط operation clean Sweap حالت 16 نفره آن بالگرد و هواپیما داره و دو تا map دیگه هستند که درحالت 16 نفره بالگرد تنها دارند

موارد زیر نیز برای تعداد زیر 10 نفر ممنوع می باشد :
1- استفاده از توپخونه
2- گرفتن Base اصلی دشمن

به تمامی درخواست ها هم امشب حتما رسیدگی می کنم ! (همه ی مپ های 16 و 64 یک درمیان و.. )
حمله و نگاه بد به بیس(پایگاه اصلی) که با نشان دایره وخط قرمز نشون داده شده درهمه جا ممنوعه . سرورهای اصلی باتخلف این قانون باراول به بازیکن خاطی اخطارباردوم برای یک دقیقه اخراج وسوم برای مدت بیشتر اخراج میکنن.ادمین محترم میتونن این امکان رو به سرورخودمون هم بیافزایند.
base raping =بیس ریپینگ = تجاوزبه پایگاه امن safe base
توپخانه وقتی افراد تعدادشون کمه استفاده نشه ولی اگرتعدادزیاده چرانه؟
نقشه های 16 هم کمترباشه ولی بیشتر نقشه های 64 و32
آخه نقشه های 16 فقط operation clean sweepهواپیما داره

اگر ماهرباشین میتونیدباوجود فرمانده دربازی هم خوب بازی کنید!>:)

یکی ازدوستان اونقدربازی رو جدی میگرفت ودرموردفرمانده نشدن عصبی میشددیشب که من تصمیم گرفتم اصلا واردسرورپارسیان گیمز نشم دیگه . اون موقع هم فوری رفتم یک سرور اصلی(جدیداً پسرعمومازخارج یک سی دی کی اصلی برام فرستاده میرم سرورهای اوریجینال) اگرخواستین منت بذارین وبخواهین من برگردم باید این قانون فرمانده نشدن رومشخص کنیم.به نظرمن فرمانده باید باشه تا به گروهان ها فرمان بده! وکمک رسانی کنه ولی از توپخانه آرتیلاری استفاده نکنه اگر تعداد زیر16 باشه. موافقین؟
آقایی که اسمش یادم نیست وخیلی حساس بود من معذرت میخوام ولی نقشه 64 باید فرمانده داشته باشه تا جای دشمن رو اسپات کنه. آرتیلاری هم بخاطرخوشم میومد اذیتت کنم استفاده کردم چندبار:))
هرکی جنبه نداره نیاد بازی)x
درضمن من وقتی هیتلر گروهبان بود ژنرال بودم وبی اف2 بازی میکردم!

ببخشید فحش دادم عصابم خورد شد مثل مرد بازی نمی کرد دارم میدوم دنبالش در میره نارنجک می ندازه مثل مرد بیا جلو شلیک کن تفنگ اصلا نامردی هست جنگ باید مردونه تن به تن نزدیک باشه یارو میکشه عقب که من برم دنبالش بعد میدونه که من از کجا می آم نارنجک میندازه آریا رو میگم سنش پایینه با فکرش بازی میکنه مردونه بازی کردن رو بلد نیست خوبه باریکلا با استعداده باهوشه نارحت نشینا از همتون بهتر بازی میکنه ولی سبک بازی من 360 درجه با اون فرق داره
من میرم خط مقدم درم نمیرم حتی اگه بمیرم ببخشید از خودم تعریف کردم این کامندر به اسکواد دستور بده به نظر من سوسول بازی هدف تو بازی به نظر من اینه برو جلو واینسا پرچم دشمنو بگیر حتی اگه بمیری فکر کنم بتونی تو مپ شونزده نفره هم توپو تانک بذاری ولی بایید دستراتشو بلد باشی من یادمه تو یه مپ 64 نفره یارو یه عالمه هلیکوپتر گذاشته بود یه مپه دیگه یادمه هلیکوپتر سریع ریسپان میشد همه می تونستن سوار هلی کوپتر بشن من این دستورات رو بلد نیستم . (به صاحاب سرور بگین بره تو این سایت http://www.rulez-server.de/ انگلیسی از اینا بپرسه کمکش می کنن مثال یه جا یه اسکریبت یارو تو سرورش گذاشته بود اگه کسی 3 بار کسی رو تو safe base می کشت kick می شد یا اگه یارو کامندر می شد بعد 5 ثانیه در نمی اومد از کامند کشته میشد اینو گذاشته بود کسی کامندر نشه)

به نظر من کامندر تو 4 به 4 و تعداد پایین نامردی یارو uav می زنه تا می خوای پرچمه یارو رو بگیری جات ملوم می شه میاد میکشتت راحنم میکشتت چون تعداد کمه اصلا نمی ذاره به پرچم برسی
به پایگاهی که دایره قرمز دورشه حمله نکنین اون safe base ولی شما می تونی به پایگاه هواپیما دشمن اگه دایره قرمز دورش نباشه حمله کنین .
چرا پاییگاه هواپیما اونور دایره قرمز نداره میتونی بحش حمله کنی ؟ اگه دقت کرده باشین اونطرفی که دایره قرمز نداره اول بازی تمام پرچم ها ماله اونطرفه و از tiket دشمن هی کم میشه تا اونا یه پرچم بگیرین و اگه یارای شما نذارن یه پرم اونا بگیرین اونا مثل اب خوردن می بازن حالا فکر کن داری بازی میکنی 4 به 4 هم هست می خوای یه پرچم بگیری tiketet کم نشه یارو uav میزنه راحت جاتو پیدا میکنه میاد میکشتت اصلا نمیذاره پرچمو نگاه کنی بعد scan می کنه تمام دشمنارو رو نقشه می بینه اون یکی یارتم که می خواسته پرچم بگیره نرسیده به پرچم می کشه من که دشمنی ندارم با کامندر تعداد زیاد بود 24 ساعت کامندر بازی کن اگه کسی یه تو به تو گفت (ببخشید دیشب گفتم بدون توپخانه کامندر باشه نامردی کردم)

این حرف من اشتباه بود گه گفتم با تانکو هلی کوپترو هواپیما نیاین چون خودم جنگ تفنگی پیاده رو دوست دارم با ژ3 همه که پیاده دوست ندارن یکی دوست داره سوار تانک بشه منیم که دوست ندارم سوار تانک بشم پیاده بجنگم از ناچاری باید سوار تانک بشم که بتونم اونو بزنم
ببخشید خودخواهی کردم

به صاحاب سرور بگین یه کاری کنه این سرورو تو multiplayer نشون بده خارجی هام بتونن بیان سرور قوت بگیره بشه هر ساعتی بازی کرد

صفحه 27 همین فرومو بخون

نامردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! چیه جوانمرد؟

به نام خدا
سلام

ببخشید فحش دادم عصابم خورد شد مثل مرد بازی نمی کرد دارم میدوم دنبالش در میره نارنجک می ندازه مثل مرد بیا جلو شلیک کن تفنگ اصلا نامردی هست جنگ باید مردونه تن به تن نزدیک باشه یارو میکشه عقب که من برم دنبالش بعد میدونه که من از کجا می آم نارنجک میندازه آریا رو میگم سنش پایینه با فکرش بازی میکنه مردونه بازی کردن رو بلد نیست خوبه باریکلا با استعداده باهوشه نارحت نشینا از همتون بهتر بازی میکنه ولی سبک بازی من 360 درجه با اون فرق داره
من میرم خط مقدم درم نمیرم حتی اگه بمیرم ببخشید از خودم تعریف کردم این کامندر به اسکواد دستور بده به نظر من سوسول بازی هدف تو بازی به نظر من اینه برو جلو واینسا پرچم دشمنو بگیر حتی اگه بمیری فکر کنم بتونی تو مپ شونزده نفره هم توپو تانک بذاری ولی بایید دستراتشو بلد باشی من یادمه تو یه مپ 64 نفره یارو یه عالمه هلیکوپتر گذاشته بود یه مپه دیگه یادمه هلیکوپتر سریع ریسپان میشد همه می تونستن سوار هلی کوپتر بشن من این دستورات رو بلد نیستم . (به صاحاب سرور بگین بره تو این سایت http://www.rulez-server.de/ انگلیسی از اینا بپرسه کمکش می کنن مثال یه جا یه اسکریبت یارو تو سرورش گذاشته بود اگه کسی 3 بار کسی رو تو safe base می کشت kick می شد یا اگه یارو کامندر می شد بعد 5 ثانیه در نمی اومد از کامند کشته میشد اینو گذاشته بود کسی کامندر نشه)

به نظر من کامندر تو 4 به 4 و تعداد پایین نامردی یارو uav می زنه تا می خوای پرچمه یارو رو بگیری جات ملوم می شه میاد میکشتت راحنم میکشتت چون تعداد کمه اصلا نمی ذاره به پرچم برسی
به پایگاهی که دایره قرمز دورشه حمله نکنین اون safe base ولی شما می تونی به پایگاه هواپیما دشمن اگه دایره قرمز دورش نباشه حمله کنین .
چرا پاییگاه هواپیما اونور دایره قرمز نداره میتونی بحش حمله کنی ؟ اگه دقت کرده باشین اونطرفی که دایره قرمز نداره اول بازی تمام پرچم ها ماله اونطرفه و از tiket دشمن هی کم میشه تا اونا یه پرچم بگیرین و اگه یارای شما نذارن یه پرم اونا بگیرین اونا مثل اب خوردن می بازن حالا فکر کن داری بازی میکنی 4 به 4 هم هست می خوای یه پرچم بگیری tiketet کم نشه یارو uav میزنه راحت جاتو پیدا میکنه میاد میکشتت اصلا نمیذاره پرچمو نگاه کنی بعد scan می کنه تمام دشمنارو رو نقشه می بینه اون یکی یارتم که می خواسته پرچم بگیره نرسیده به پرچم می کشه من که دشمنی ندارم با کامندر تعداد زیاد بود 24 ساعت کامندر بازی کن اگه کسی یه تو به تو گفت (ببخشید دیشب گفتم بدون توپخانه کامندر باشه نامردی کردم)

این حرف من اشتباه بود گه گفتم با تانکو هلی کوپترو هواپیما نیاین چون خودم جنگ تفنگی پیاده رو دوست دارم با ژ3 همه که پیاده دوست ندارن یکی دوست داره سوار تانک بشه منیم که دوست ندارم سوار تانک بشم پیاده بجنگم از ناچاری باید سوار تانک بشم که بتونم اونو بزنم
ببخشید خودخواهی کردم

به صاحاب سرور بگین یه کاری کنه این سرورو تو multiplayer نشون بده خارجی هام بتونن بیان سرور قوت بگیره بشه هر ساعتی بازی کرد
من قبل ازاینکه این پیام روببینم عذرخواهی کرده بودم.بازهم عذرخواهی میکنم ولی من حرف بدی نزدم شما زدید. فقط خیلی زیاد حساس بودید به فرمانده نشدن! که قبلا توصیح دادم
ولی از همین پیام خودتون معلوم میشه که ...................
مثلا اینکه تیر انداختم و فرار کردو نارنجک انداختم بخاطراینکه تا ریلود کنم اومدی من رو کشتی! بخاطرهمین با چاقو یا نارنجک سوئیچ میکنن دیگه .اصلا نامردی نیست!
ازقدیم گفتن
everything is fear in war and love
یعنی همه روشی در موضوع جنگ و عشق مجازاست!
این بتل فیلد2 هم که هم عشقه هم جنگ . پس حتی نامردی ( باوجودیکه من نکردم ) آزاده حتی !
ولی خواهش میکنم ازاینکه فرمانده میتونه مکان شمارو اسپات کنه ناراحت نشو. شما هم میتونین فرمانده بشین یا از فرمانده تون بخواهین یو ای وی بده یا با اسکن و ماهواره مکان حریف رو نشون بده(اسپات کردن=فرمانده روی نقاط قرمز کلیک راست واسپات را انتخاب میکنه . دیگر بازیکن ها هم بازدن کیو روی کی بورد وانتخاب لیست نوع دشمن اسپات میکنن.اینجوری همه هم تیمی ها جای دشمن رو روی نقشه میبینند)
خودتون که همه تون از من واردترین ماشالا
دیشب من پایگاه دشمن رو می گرفتم وکنارش مین ضدنفر(کلی مُر) یا سی4 میذاشتم .تا دشمن میومد منفجرش میکردم! بهم میگفتن تو نرم افزارتقلب داری!!!!!!!!!!! بابا چرا تهمت میزنین؟ دیجیتالم کجا بود؟
یک کم یک نفره بازی کنین از مادها بازی یاد بگیرین تا به مافوق هاتون! تهمت نزنین(شوخی)>:d<

دیشب اولش که کل انداخته بودید با هم حال داد ولی بعد بی جنبه بازی شد(مخصوصا توهین به ایرانی بودن ما)x) که منم واقعا ناراحت شدم و زدم بیرون ولی همینطور که پست های قبل یحتمل دیدید قرار شد یه قانون مشخص شه که دیگه این مسائل پیش نیاد
راستی اونی که تو مپ اصلی با نارنجک چندبار 2-3 نفرو با هم میفرستا هوا من بودم=))
شما هم باهم تبادل الفاظ میکردید و منم با اینکه طرف مقابلتون بودم جملات موافق شما میزدم/:) کلی صفا کردیم حیف که کیفمون خراب شد>:)
من خودم ایرانی هستم بچه تهرانم بچه سوسولم نیستم. نامردی بازی میکنن هموطنام
خدارو شکر پولدارم نیسم از بالاشهر هم تنفر دارم از ادم پولدار و بچه سوسولها و جایی که ناموس مردم هستش تنفر دارم ادامهای فقیر و با معرفت و پایین شهر رو دوست دارم
وارکرفت 3 بازی میکردم سرور ارژانتین با دایال اپ 3 یا 4 ثانیه لگ یه کلیک می کردی 3 یا 4 ثانیه دیگه انجام می شد دوتا یارو خارجی شرف داشت در نمی رفت کلک نمی زد مثل مرد می جنگید ضعیف کشی نمی کردن اومدم سرور ایران تهه نامردی یعنی دستم به اینا برسه با مشتم تیکه تیکشون میکنم جرشون میدم نامردارو 7 پشت قریبه خارجیه بتلفیلد چاقو می گیری دستت چاقو میگیره دستش با تفنگ نمی زنتت تو قلبم نارحت میشدم یارو هموطنم رو دیشب میزدم ضعیف کشی می کردم قلبتون مثله سنگ نشه ببیند فکر کنید بعد ماشرو بکشین
ارزش مردونگی و جوانمردی بازی کردن از همه چی بالاتره پهلون باشین یکی بایید خوده منو نصیحت کنه ببخشید فحش دادم

خوندم ولی قبلش اون پست روفرستاده بودم

ببخشید خودخواهی کردم

صفحه 27 همین فرومو بخون
ولی این کارهارو نامردی نباید بنامید. نامردی خیلی حرف بدیه . منی که وقتی دوستام یک جای دوری افتادن براشون ماشین میفرستم ویابا کارهای دیگه کمکشون میکنم نامردیه؟ حتی چندباربرای دشمن هم ماشین فرستادم! ( این دیگه نامردیه ولی به حق هم تیمی هام! ) یک بارهم یک دشمن داشت شنا میکرد راه خیلی طولانی اومده بود ای پی سی خودم رو بهش دادم وخودم خودکشی کردم! میترسیدم نفربرم رو بگیره و اون من رو بکشه پس زودترخودکشی کردم.البته بعدش با C4 کشتمش!!!!!!!!!>:) وقتی اومدهواپیمامون روبدزده! ( این دیگه خیلی نامردیه)
کلا سعی کنیم ازاتفاقات جالبی که می افته لذت ببریم نه عصبی بشیم. این بازی توش اتفاقات می افته که شاید خیلی نادروباورنکردنی باشه . عین خاطرات فیلم 2 سرباز میمونه . دیدید؟
داستان 2 سرباز ؟ بی بی سی پخش کرد؟
فرمانده جاتون رو پیدا میکنه . نامردیه؟؟!!!!!!!!
بچه جنوب نامردی تو ذاتش نیست
نوکر همه تون هم هست

برای چی ؟

من خودم ایرانی هستم بچه تهرانم بچه سوسولم نیستم. نامردی بازی میکنن هموطنام
خدارو شکر پولدارم نیسم از بالاشهر هم تنفر دارم از ادم پولدار و بچه سوسولها و جایی که ناموس مردم هستش تنفر دارم ادامهای فقیر و با معرفت و پایین شهر رو دوست دارم
وارکرفت 3 بازی میکردم سرور ارژانتین با دایال اپ 3 یا 4 ثانیه لگ یه کلیک می کردی 3 یا 4 ثانیه دیگه انجام می شد دوتا یارو خارجی شرف داشت در نمی رفت کلک نمی زد مثل مرد می جنگید ضعیف کشی نمی کردن اومدم سرور ایران تهه نامردی یعنی دستم به اینا برسه با مشتم تیکه تیکشون میکنم جرشون میدم نامردارو 7 پشت قریبه خارجیه بتلفیلد چاقو می گیری دستت چاقو میگیره دستش با تفنگ نمی زنتت تو قلبم نارحت میشدم یارو هموطنم رو دیشب میزدم ضعیف کشی می کردم قلبتون مثله سنگ نشه ببیند فکر کنید بعد ماشرو بکشین
ارزش مردونگی و جوانمردی بازی کردن از همه چی بالاتره پهلون باشین یکی بایید خوده منو نصیحت کنه ببخشید فحش دادم
برای چی از بالا شهریا متنفری؟!
من خودم بچه جنوب ایرانم.بابام هم کارگره . وقتی خارج بود هم کارگربود.پولدارهم نیستیم. اینجا بخاطر اینکه کارنیست خیلی ها میرن کشورهای خلیج فارس کارمیکنن.ارز میارن کشور.کلی هم دولت مالیات و گمرک میگیره خیلی هم به نفع کشوره. ایرانی های ساکن کشورهای عربی محترم ترین مهاجرین هستن.
ولی من ازهیچ بنی آدمی متنفرنیستم.حتی اگربدترین آدم باشه! چرا؟ زیرایادگرفتم ازکارهای بد متفرباشم نه ازشخصی که گمراهه وکاربد میکنه. میدونم جدی نمیگی ولی برام عجیبه چرا کسانی که با کاروتلاش وبدبختی پول درآوردن و رفتن بالا شهری شدن،باید کسی ازشون متنفرباشه! بازم میگم من بالا شهری نیستم خیلی هم پائین شهری ام.ولی این دیدگاهت موردقبول نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or