خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.
دوستان میتونم یه پیشنهاد بدم؟
زمین بازی رو بذارید همون زمینیکه کلا سه پرچم داره یدونه برای تیم خودی یدونه برای دشمن یه دونه هم خالی فکر میکنم که چهارمین نقشه باشه همون که چهارتا منبع بزرگ داره هم تعدادمون واسش خوبه هم کوچیکه هم جت نداره!!!همون زمینی هست که وقتی روی آیکن بازی رو دسکتاب کلیک میکنید و میرید تو بازی اگه دست به هیچی نذنید و تریلرشو ببینید دارن توش بازی میکنن!!
خواهش میکنم اونجا خیلی حالش بیشتره!!!
دسوتان براي نقشه هاي 16 نفره اين 2 نقشه ها تجهيزات خوبي دارن:
Operation Clean Sweap:جت دار براي هر دو طرف.يه هليكوپتر Black Hawk براي آمريكا.ضد هوايي براي MEC و تانك و APC و ماشين هم هر دو طرف دارن.
Dragon valley:هليكوپتر هر ذو طرف دارند.جت نداره اين مپ.تانك و ....كه داره.
زمین بازی رو بذارید همون زمینیکه کلا سه پرچم داره یدونه برای تیم خودی یدونه برای دشمن یه دونه هم خالی فکر میکنم که چهارمین نقشه باشه همون که چهارتا منبع بزرگ داره هم تعدادمون واسش خوبه هم کوچیکه هم جت نداره!!!همون زمینی هست که وقتی روی آیکن بازی رو دسکتاب کلیک میکنید و میرید تو بازی اگه دست به هیچی نذنید و تریلرشو ببینید دارن توش بازی میکنن!!
يعني فقط همين يک نقشه باشه؟! نه دوست عزيز . بايد همه نقشه ها باشه. يک مدت که بازي کردي تازه ازنقشه ها خسته ميشي ميري دنبال نقشه هاي جديد. الآن پچ هايي ساخته شده که نقشه هاي جديد وامکانات جديد اومده. من که بيشتر ميرم نقشه هاي جديد بازي ميکنم.اون نقشه هاي قديمي خيلي کسل کننده است.شايد شما تازه اين بازي روپيداکردين ولي درواقع اين بي اف2 جزو بازي هاي قديميه. الآن کلي چيزهاي جديد وارد بازار شده يک کم فکرماقديمي هام باشين که بازي هاي جديدتررورهاميکنيم ميائيم بخاطرشما نوب هابازي هاي عهدبوق رو بازي ميکنيم. چه پرادعا هستم ، نه؟
من براي يکي از دوستان تهراني مون، 3تا دي وي دي حاوي بازي بي اف2 پچ1.4 و 1.5 همچنين پچ AIx , SP64 و به همراه بازي بتل فيلد2142 و بتل فيلد اسپيشال فورس وخيلي چيزهاي بدردبخورديگه مثل تانگل و راهنماي نصب تصويري فارسي و....فرستادم. بازيbattlefield2142 يک چيزي مثل همين بي اف2 هستش ولي با اسلحه هاي آينده فرضي که خيلي پيشرفته شده دنيا! مود تايتان هم داره. ديدين؟ فقط هزينه پست ازش ميگيرم. ولي خودش لطف کرد پول دي وي دي ها و هزينه رايتش هم داد . هزينه اش هم چيزي نيست که من بخوام بيشتربگم زيرا روي بسته نوشته ميشه.ميتونين هروقت بدست اون دوستمون رسيد ازش بخواهين براي شما هم ري رايت کنه.اسم دوستمون که توي همين فوروم عضو هست رو پيام بدين تا خصوصي بفرستم.البته اول بايد از خودش اجازه بيگيرم .3تا DVD با هزينه پستش 5 تومن هم نميشه. مفته به خدا !
چيکارکنيم؟ خوب قبلا گفتم ميتونين SP64 نصب کنين ونقشه هاي بزرگ رو يکنفره بازي کنين ويا AIX که واقعا باحاله. يک جور تفنگ قناصه اسنايپر توش هست که اگه به وسايط نقليه زميني وهوايي شليک کنيد شيشه رو سوراخ ميکنه مثل M95 ولي فرقش اينه که گلوله اش موقع برخوردمنفجرميشه وسوراخي 5 اينچي ايجاد ميکنه.ميشه باهاش خلبان هواپيما و هلي کوپتررو تو هوا زد! اگر 10 بار به زره پوش شليک کنيد منفجرميشه! اگه به ماشين شليک کن با اولين شليک منفجرميشه ! اگر به هلي کوپتر وهواپيما بزنيد هرجاش بخوره توي صفحه مينويسه headshot يعني بالاخره يک ترکشي به سر خلبان خورده ديگه. من رکوردم فاصله 506 M هست که ازاون فاصله يک ماشين درحال حرکت رو زدم 3 نفرشون مردن 12 امتياز بهم داد! يعني 3تا 4 امتياز مال هدشات درحال دويدن! headshot=شليک به سر
يعني فقط همين يک نقشه باشه؟! نه دوست عزيز . بايد همه نقشه ها باشه. يک مدت که بازي کردي تازه ازنقشه ها خسته ميشي ميري دنبال نقشه هاي جديد. الآن پچ هايي ساخته شده که نقشه هاي جديد وامکانات جديد اومده. من که بيشتر ميرم نقشه هاي جديد بازي ميکنم.اون نقشه هاي قديمي خيلي کسل کننده است.شايد شما تازه اين بازي روپيداکردين ولي درواقع اين بي اف2 جزو بازي هاي قديميه. الآن کلي چيزهاي جديد وارد بازار شده يک کم فکرماقديمي هام باشين که بازي هاي جديدتررورهاميکنيم ميائيم بخاطرشما نوب هابازي هاي عهدبوق رو بازي ميکنيم. چه پرادعا هستم ، نه؟
پرادعا که چه عرض کنم!!!:d:d
والا منم BF2رو تازه پیدا نکردم من خیلی وقت بود که این بازیرو شبکه ای بازی میکردم منتها در گیم نت الان که خودم ADSLگرفتم بلد نیستم و هی سوال میکنم!!!
من میگم چون تعدادمون کمه تو این زمین(Daqing Oilfields)بازی کنیم چون کوچیکه و مجبور نیستیم یه ساعت بچرخیم تا با یه نفر برخورد کنیم و جتم نداره ما کلا 7-8نفریم شما فرض کن هر تیم 4نفر و هرتیم 1هلیکوپتر و 1جت بیاد نهایتا 1یا2نفر می مونن!!!
توضیح/لحنم اصلا تند نیست و به هیچ وجه قصد توهین و بی احترامی ندارم فقط توضیح دادم ولی صلاح مملکت خویش خصروان دارند!!
پرادعا که چه عرض کنم!!!:d:d
والا منم BF2رو تازه پیدا نکردم من خیلی وقت بود که این بازیرو شبکه ای بازی میکردم منتها در گیم نت الان که خودم ADSLگرفتم بلد نیستم و هی سوال میکنم!!!
من میگم چون تعدادمون کمه تو این زمین(Daqing Oilfields)بازی کنیم چون کوچیکه و مجبور نیستیم یه ساعت بچرخیم تا با یه نفر برخورد کنیم و جتم نداره ما کلا 7-8نفریم شما فرض کن هر تیم 4نفر و هرتیم 1هلیکوپتر و 1جت بیاد نهایتا 1یا2نفر می مونن!!!
توضیح/لحنم اصلا تند نیست و به هیچ وجه قصد توهین و بی احترامی ندارم فقط توضیح دادم ولی صلاح مملکت خویش خصروان دارند!!
خوب اين چه ربطي داره به بازي بي اف2 ؟ توي بازي فرضاً کرکند تو ايران تصور شده .اين که توي دنياي واقعي حالا يه جائي به اين نام توي پاکستان پيداکردي ربطي به اين بازي نداره. ميتوني بري آفيشال سايت اي اي گيمز ببيني.يا برو اينجاها: http://wiki.bf2s.com/maps/battlefield-2/gulf-of-oman Location: Gulf of Oman, Persian Gulf Coast, Middle East Setting: Coastal Teams: Marine Expeditionary Unit, USMC versus MEC Strike at Karkand
Map: Strike At Karkand
Country: Iran Location/City: Near the Persian Gulf ... The US must attack and seize the city of Karkand, including the surrounding
خوب اين چه ربطي داره به بازي بي اف2 ؟ توي بازي فرضاً کرکند تو ايران تصور شده .اين که توي دنياي واقعي حالا يه جائي به اين نام توي پاکستان پيداکردي ربطي به اين بازي نداره.
قصد بي احترامي نداشتم بهتون.ولي اينم همون سايتي كه گفتين من ميگم كركند ايران نيست
Map: Strike At Karkand
Theater: Middle East Forces: MEC vs. US Mode: Assault
The US must attack and seize the city of Karkand, including the surrounding industrial area and harbor.
Theater: Middle East Theater: Middle East Theater: Middle East
الان به نظرت اينجا نوشته ايران؟با مدرك اسم نقشه رو كنار ايران بيار.
من ميدونم mashtour city و gulf of oman توي ايران تصور شدن.ولي كركند نيستb-)
من تا روز آدینه نیستم امیدوارم توی این چند روز بهتون خوش بگذره و بتونید از بازی لذت ببرید. برای هماهنگ می تونید با نام کاربری یاهوی love life یا iran sharp ادمین سرور در تماس باشید