بچه ها به نظر من تا اول بازي است بهتر است اسم كاربري اينجا را به عنوان اسمتان در بازي انتخاب كنيد تا همديگر را بهتر بشناسيم همچنين بهتر است در قسمت prefix "در هنگام ورود در كادر بالايي اكانت معلوم است"اسم كيتي را كه انتخاب ميكنيد قرار دهيد اينجوري براي فرمانده و بقيه بچه ها مشخص ميشود كه چه وظيفه ايي داريد
جناب ariabf2 اضافه شونده هاي زيادي در مورد بتلفيلد وجود دارد كه معروفترين آنها project raelity است با حجم يك ونيم گيگ ولي مسئله اينست كه اگر اينها را نصب كنيد حتما سرور و تمام بچه ها بايد آنرا را نصب كنند تا بتوانند وارد بازي شوند وگرنه هنگام كانكت شدن ارور "مد" را ميدهد بنابراين بهتر است نصب اينگونه اضافه شوندها بر اساس نظر ادمين جناب lifetime باشد ولي در كل من هم موافقم كه با اين اضافه شوندها بازي بسيار قشنگتر ميشود
اينجا يك فاروم آموزشي و هماهنگي است لطفا كركري خواندن را براي بازي بگذاريد
در مورد اسم خيلي حساسيت مهمي نيست من هم اميدوارم روزي 64 تا ايراني پيدا شود براي بازي اونوقت اسم سرور را ميگذاريم"مرگ بر عرب" ولي الان نگاه كن چند روز از ران شدن سرور ميگذرد 5 الي 6 نفر بيشتر نميايند در نتيجه به افراد خارجي احتياج داريم تا به سرنوشت سرور آرنا دچار نشويم خب كسي هم كه از آمريكا با نسخه ارجينال نميايد با ما بازي كند فقط يك مشتي عرب مارمولك خور و روس كمونيست شايد بيايند بنابرين تا يك مدتي بهتر است سرور واقعا پابليك باشد حتي اسمش به نظر من اسمهايي مثل free for all يا free every body مناسبتر است در ضمن اين طرز صحبت "اگر فلان نشود من نميايم" درست نيست و به شعور بقيه توهين ميشود از فردا هركس تهديد ميكند كه اگر خواسته هايش اجرا نشود نمياييد به هر حال موفق باشيد فاميل عزيز
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
اينو گفتم بچه ها بدونند ما دشمن خوني نيستيم:d
جناب sirblackice سعي كنيد از اين به بعد نقش فرمانده را داشته باشيد
جناب foah سعي كن كمك خلباني را تمرين كني ديشب من قطع شدم شرمنده