Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

خواهش میشه! ;)

خواستید من می‌تونم فرمانده باشم، معمولآ تو تمام بازیهایی هم که می‌کنم یا فرمانده ام یا اسکواد لیدر، کلاسمم هم معمولآ اسپیشال اوپسه!

2 گیگ؟! بیخیال بابا! از بچه ها کسی شرق تهران نیست، این پچ رو برام رایت کنه؟!

بله دوستانی هستند در تهران از میون این جمعی که هستند.

دوستان تهرانی هماهنگ کنید اگر می تونید پچ و ... برای دوستان دیگه پیک موتوری کنید (هزینه رو دریافت کننده خواهد داد حتما!)

اگر می تونید هماهنگ کنید تا دیگران هم به ما بپیوندن

چند تا نكته
جناب foa حالا كه فرمانده نميشويد فكر كنم با رضا كمك خلبان خوبي شويد البته بايد كمي روي موشك tv كار كنيد در مورد vault فكر كنم اشتباه ميكنيد من يك مدتي بازي ميكردم هيچ امتيازي در سايت اصلي EA برايم ثبت نشده بود در ضمن ديگر اين VAULT و TERMINATOR را بريزيد دور بايد سعي كنيم همين سرور ايراني را سر پا نگه داريم

در مورد نقشه هاي CO-OP به اين صورت است كه افراد كامپيوتري هم هستند اينجوري براي تمرين تيم خيلي خوب است درست است كه هوش مصنوعي ضعيف است ولي خب كاچي بهتر از هيچي است

تا در ست كردن تيم مشكلات زياد است كه مهمترين آن كمي نفرات است كه اميدوارم با پابليك شدن سرور حل شود ولي به هر حال تا آن زمان حتي به تنهايي هم كه بازي ميكنيم بهتر است نقشهايمان را تمرين كنيم

در مورد ساعت هم موافق هستم كه زودتر شود بالاخر ه مشكلات مدرسه و كار و صبح زود بيدار شدن هم هست ساعت 9 به نظرم خوب باشد نظرتان را اعلام كنيد

سعي كنيد دوستان در هر شهري كه هستند از بقيه دوستان براي تهيه بازي حمايت كنند در شيراز اگر كسي سيديها را خواست در خدمتش هستم

در مورد نام گذاري من هم ايراني هستم و داراي غرور ملي ولي توجه كنيد اينجا بحث تفريح محور اصلي است نه تسويه حسابهاي ملي خب در آينده به خاطر نامهايي مثل PERSIAN GOLF و غيره بسياري از تيمهاي عربي و كشورهاي اطراف را ممكن است از دست بدهيم به هر حال وطن عزيز تر از جان است ولي اجازه دهيد در جاهاي ديگر اين دفاعيات انجام شود، شما اگر در اسم سرورها دقت كنيد اصلا نامي از كشور ميزبان يا شهر ميزبان به ميان نيامده در واقع اين يك قانون نانوشته است كه بهتر است ماهم رعايت كنيم
به هر حال اين نظر بنده بود

2rood BF2

این همه دوست توی سرورمون داریم ولی موقع بازی 7-8 نفربیشترنیستسن چرا؟
راستی چرا کسی SP64 و AiX داونلودنمیکنه؟ واقعاً جالبه . با اس پی64 میتونین نقشه های 32 و 64 نفره رو حداکثرتا254 نفر بازی کرد ! و با ای آی ایکس میتونید انواع اسلحه ، هواپیما، هلی کوپتر، نقشه ، ..... رو ببیند . همه نقشه ها جدید هستن اگرهم نقشه ای مثل کرکند بود اونقدر تغییرات توش بوجوداومده که قابل مقایسه نیست(مثلاًتوی کرکند هلی کوپترهم هست و هوا تمیز شده و دود و غبار نیست با دوربین میتونین تا1500m رو بوضوح ببینید!
هرکسی لینک داونلود خواست خبربده
آریا

آقا وحید منم همینو گفتم دیگه: میگم واولت هم رنکش داخل سرور فقط کار میده ولی rulez نه(شاید من اوشتوباه میکنم)
کمک خلبان رو هستم

راستی چرا کسی SP64 و AiX داونلودنمیکنه؟ واقعاً جالبه . با اس پی64 میتونین نقشه های 32 و 64 نفره رو حداکثرتا254 نفر بازی کرد ! و با ای آی ایکس میتونید انواع اسلحه ، هواپیما، هلی کوپتر، نقشه ، ..... رو ببیند . همه نقشه ها جدید هستن اگرهم نقشه ای مثل کرکند بود اونقدر تغییرات توش بوجوداومده که قابل مقایسه نیست(مثلاًتوی کرکند هلی کوپترهم هست و هوا تمیز شده و دود و غبار نیست با دوربین میتونین تا1500m رو بوضوح ببینید!
هرکسی لینک داونلود خواست خبربده
آریا
اینی که گفتی پچ هست؟و مثلا پچ 1.52 رو به یه چیزه دیگه ارتقا میده یا فقط اضافات هست؟منظورم اینه که مثلا من اگه دانلود کنم میتونم موقع بازی اسلحه های به غیر از دیگران داتشه باشم یا همه باید دانلود کنن!یا مثلا فقط تو افلاین کارایی داره؟ لینکشم بزار ضرر نداره

چند تا نكته
جناب foa حالا كه فرمانده نميشويد فكر كنم با رضا كمك خلبان خوبي شويد البته بايد كمي روي موشك tv كار كنيد در مورد vault فكر كنم اشتباه ميكنيد من يك مدتي بازي ميكردم هيچ امتيازي در سايت اصلي EA برايم ثبت نشده بود در ضمن ديگر اين VAULT و TERMINATOR را بريزيد دور بايد سعي كنيم همين سرور ايراني را سر پا نگه داريم

در مورد نقشه هاي CO-OP به اين صورت است كه افراد كامپيوتري هم هستند اينجوري براي تمرين تيم خيلي خوب است درست است كه هوش مصنوعي ضعيف است ولي خب كاچي بهتر از هيچي است

تا در ست كردن تيم مشكلات زياد است كه مهمترين آن كمي نفرات است كه اميدوارم با پابليك شدن سرور حل شود ولي به هر حال تا آن زمان حتي به تنهايي هم كه بازي ميكنيم بهتر است نقشهايمان را تمرين كنيم

در مورد ساعت هم موافق هستم كه زودتر شود بالاخر ه مشكلات مدرسه و كار و صبح زود بيدار شدن هم هست ساعت 9 به نظرم خوب باشد نظرتان را اعلام كنيد

سعي كنيد دوستان در هر شهري كه هستند از بقيه دوستان براي تهيه بازي حمايت كنند در شيراز اگر كسي سيديها را خواست در خدمتش هستم

در مورد نام گذاري من هم ايراني هستم و داراي غرور ملي ولي توجه كنيد اينجا بحث تفريح محور اصلي است نه تسويه حسابهاي ملي خب در آينده به خاطر نامهايي مثل PERSIAN GOLF و غيره بسياري از تيمهاي عربي و كشورهاي اطراف را ممكن است از دست بدهيم به هر حال وطن عزيز تر از جان است ولي اجازه دهيد در جاهاي ديگر اين دفاعيات انجام شود، شما اگر در اسم سرورها دقت كنيد اصلا نامي از كشور ميزبان يا شهر ميزبان به ميان نيامده در واقع اين يك قانون نانوشته است كه بهتر است ماهم رعايت كنيم
به هر حال اين نظر بنده بود

خیر اگر بر پایه ی این چیزها باشه و ما بخوایم از یک حقیقت تاریخی مثل دریای پارس به خاطر 4 تا سوسمارخور عقب بکشیم که بنده اصلا توی این سرور بازی نمی کنم. عجب روزگاری شده که یک نام حقیق و تاریخی رو ما ایرانی ها از ترس اینکه 4 تا عرب نیان به سرور نمی تونیم روی سرور بزاریم!!! گذشته از این این تازی ها خودشون سرور دارن و سد سال اینجا نمیان

دقیقت داشته باشید این یک نام جهانی هست و حتی توی توضیحات نقشه ها از نام پرشن گلف بهره برده شده..

اول اینکه شمار زیادی از سرورها از ملیت و کشور نام برده اند دوم اینکه اونها نام نبرن! این چه ربطی به ما داره!

راستی همون طور که به شماری از دوستان گفتم یک سری دوست اوکراینی دارم که اگر بتونم پیداشون کنم به زودی به ما خواهند پیوست البته اگر پینگشون پایین باشه

درباره ی ساعت بازی هم من هیچ نظری ندارم و هر زمانی مشخص بشه بنده در خدمت هستم. معمولا هم سر ساعت اومدم تا کنون

آخرین ویرایش:
چگونه سرور254 نفره بسازیم!

دوستی که درمورد co-opسوال کرده بود : کو اپ بازی ای هست که شما به همراه چند بازیکن که کامپیوتر آنان را کنترل میکند بازی میکنید(بات = bot یا ماد ) شما حتی بدون اتصال به اینترنت یا Lan همین الآن هم میتوانید یک سرور کو آپ بسازید! اگر بازی بی اف 2 دارید ، آنرا اجراکنید با یک اکاونت (چه یکنفره چه مولتی) واردشوید . از قسمت مولتی پلیر گزینه create localرا برگزینید سپس آنجا که نوار conquest را میبینید آنرا به co-op تغییردهید . هرنقشه ای که دوست دارید add کنید به لیست . مهم* حتماً باید درقسمت number of players عدد1 را انتخاب کنید . دیگر تنظیمات را درصورت تمایل تغییردهید مثل تعداد بات ها که تا 48 نفر میتوان انتخاب کرد.
اگر ازاینجا پچ SP64 را داونلود کنید میتوانید نقشه های بزرگ سایز 32 و 64 را نیز با سینگل پلیر و یا کو آپ بازی کنید! میدانید که درحالت عادی فقط نقشه های16 نفره ممکن است:
http://www.filefront.com/15200659/BF2SP64_v2.5_Setup.exe
یا
ftp://ftp.bf-games.net/mods/bf2/bf2sp/BF2SP64_v2.5_Setup.exe
بانصب این دو شرت کات به بازی بی اف 2 اضافه میشود که پائینی مختص تنظیم تعداد بات ها و درجه سختی شان است که باداشتن کارت گرافیک قوی تا 254 بات رامیتوان وارد کرد! یعنی جای سوزن انداختن توی بازی ندارید . هر تیری بندازید به یکی میخورد.پس بهتراست گزینه friendly fire را تیک نزنید!
بازی بی اف 2 امکانات بسیارزیادی دارد که اینجا مجال پرداختن به همه نیست.
پست بعدی درمورد AiX راببنید . بزودی

chalege = کلجار ( حریف میطلبم) نبود؟

راستی من حاضرم همه شما بروید یک تیم و من خودم تنها همه شمارا شکست میدهم . جسارت نشه ولی همه تون نوب noob = newbe هستین . هه هه هه

حریف نبود؟
من همه ریزه کاریهای بی اف 2 رو بلدم . بهم میگن:
آریا بی اف دو

راستی من حاضرم همه شما بروید یک تیم و من خودم تنها همه شمارا شکست میدهم . جسارت نشه ولی همه تون نوب noob = newbe هستین . هه هه هه

حریف نبود؟
من همه ریزه کاریهای بی اف 2 رو بلدم . بهم میگن:
آریا بی اف دو

چرا نیومدی پس امشب.

اضلا وضعیت مشخص نیست. واقعیت اینکه برای هماهنگ شدن ساعت و .. به مشکل بر خوردیم. بد قولی زیاده و البته ساعت ها هماهنگ نیست. نمی دونم چه باید کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or