دوستان من چندتا نکته کنکوری بگم:
اکثر سرورها رنک دارن ولی رنکش فقط داخل همون سرور جواب میده و اگه سرور عوض کنید رتبتون صفر میشه!که دلیللش همون قضیه سورهای هک شدست ولی الان سرور rulez با اینکه کرک شدست ولی رنکش دائمیه >میخوام بدونم نمیشه سرور ما هم همینطور شه اینجوری اگه سرور عمومی بشه زود پر میشه با مشتری ثابت!وعلامت رنک کنار اسم سرور تو بازی نمایش داده میشه
دوم اینکه همین سرور rulez اسلحه ها واسه همه بازه وخیلی عالیه مثلا من خودم تو نقشه های زمینی عاشق
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
این یارو Engineer(همون تعمیرکار)هستم ولی فقط با تیم عربی برش میدارم چون اسلحه ش تو تیمای دیگه بدرد نمیخوره >اینم باعث معروف شدن سرور میشه و...
سوم اینکه من فرمانده نمیشم:d چون باید بری یه گوشه بشینی و ... که حال نمیده و این چندبار که فرمانده شدم چون دیدم تیمی که واردش شدم هرکی یه تانک برداشته داره زمین متر میکنه باهاش یا سرور 4 نفره بوده
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
در مورد اینکه من چه کیت رو انتخاب کنم،بسته به نقشه فرق میکنه و فعلا منو نخودی بنویسید:تعمیرکار ،تک تیرانداز،نیروی ویژه رو بسته به نقشه بر میدارم مثلا الان سرور ما از 2 تا 10 نفر توشن و اونم نقشه 64 نفره و بزرگ هست و تک تیانداز باید مگس بپرونه یا نفرات مقابل آماتور باشن
یه سوالم داشتم از دوستان :چرا تو سرور vault افراد هم رده من اسلحهه ها واسشون فعاله ولی من نه؟(اون فبا py رو هم دستکاری کردم نشد!)
دوستان ساعت رو هم به نظرم 9 بزارید چون من آخر شب خطم قطعی داره!!